Zvezda u ponedeljak počinje pregovore oko Kataija

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.06.20. | 09:32

Vezista bi uz Bena bio najplaćeniji igrač, mogao bi da računa na bonus za potpis

Rukovodstvo Crvene zvezde je odmah pokazalo transfer ambiciju čim je Aleksandar Katai zbog gafa na društvenim mrežama supruge Tee raskinuo saradnju sa Los Anđeles Galaksijem. Istovremeno se sa takvim razmišljanjem složio i trener Dejan Stanković i kontaktirao ljude koji vode brigu o karijeri majstora iz Srbobrana. Sve je delovalo samo kao želja, pre svega zbog činjenice da je povremeni reprezentativac Srbije, želeo da sasluša ponude iz Azije i finansijski se obezbedi.

Međutim, Crvena zvezda i Aleksandar Katai (ili ljudi bliski njemu) uskoro će sesti za pregovarački sto. Srpski vezista trenutno boravi u Čikagu, trebalo bi da se vrati u Srbiju za deset dana, a do tada klupko njegovog povratka moglo bi da se odmota. Naredne sedmice, možda već i ponedeljak, počeće konkretni pregovori oko povratka ljubimca navijača na crveno-belu stranu Topčiderskog brda.

Izabrane vesti


Sa čistim papirima u rukama Aleksandar Katai je u dobroj poziciji. Svestan da bi predstavljao, bar na papiru, veliku snagu renoviranog tima strelac 31 gola za crveno-bele u prvom mandatu, Aleksandar Katai će imati određene finansijske uslove. Majstor iz Srbobrana sigurno očekuje da ima platu u rangu El Fardu Bena, momka koji na "Marakani" godišnje zarađuje 650.000 evra. Pored toga kao slobodan igrač Katai može da izdejstvuje veliki bonus za potpis i na kraju dođe do finansijski primamljivog ugovora. Posebno, što će dobiti i dobar deo ugovor od Los Anđeles Galaksija.

Čeka se reakcija Crvene zvezde. Neće imati rukovodstvo srpskog šampiona prostor da se finansijski širi kao prošle godine, kada je samo za angažovanje stranaca potrošeno sedam miliona evra. Trener Dejan Stanković je bio skroman u zahtevima, predao spisak igrača na čije angažovanje bi trebalo utrošiti dva miliona evra, dolazak Kataija predstavljao bi bonus...

Pored Kataija Crvene zvezde intenzivno radi na angažovanju Srbina iz Beča Srđana Spiridonovića. 


tagovi

Aleksandar KataiDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara