©Starsport
©Starsport

Zvezda u problemu: Kraj godine za Sanoga

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.10.22. | 14:17

Uloga defanzivnog veziste uzrok glavobolja Miloša Milojevića posebno pred utakice odluke u Evropi

Povreda koju je Seku Sanogo zadobio u 25. minutu susreta sa Ferencvarošem ispostavila se kao teža nego što se očekivalo i po poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana za defanzivnog vezistu je okončana aktuelna polusezona.

Fudbaler koji ima važnu ulogu u odbrambenim zadacima crveno-belih zamenjen je u ranoj fazi utakmice odigrane u Budimpešti, a kasnijim pregledima ustanovljeno je da je zadobio povredu zadnje lože usled koje je bio van konkurencije za susrete sa Radničkim iz Kragujevca i Vojvodinom.

Izabrane vesti

Iako su se u Ljutice Bogdana nadali da će fudbaler iz Obale Slonovače stići da se oporavi za utakmice u završnici jesenje polusezone, rasplet im je pokvario planove i zadao glavobolje Milošu Milojeviću pred važne utakmice posebno na međunarodnoj sceni.

Naime, za defanzivne pozicije u veznom redu uz Sanoga konkurišu Kings Kangva i Srđan Mijailović koji nije registrovan za Ligu Evrope, a eventualne alternative su još Slavoljub Srnić i mladi Nikola Stanković koji je u dosadašnjem delu sezone imao prilično skromnu minutažu, te će šef stručnog štaba šampiona Srbije utakmice protiv Trabzona i Monaka dočekati praktično vezanih ruku i bez previše varijacija.

Podsetimo, Sanogov status dodatno komplikuje činjenica da mu sa poslednjim danom 2022. godine i ističe ugovor, te bi u slučaju da ne postigne dogovor sa upravom tokom narednih nedelja gostovanje Ferencvarošu moglo da bude i poslednje u crveno-belom dresu.



tagovi

Seku SanogoFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara