Aleksandar Kahvić (FK Crvena zvezda/Nikola Mitić))
Aleksandar Kahvić (FK Crvena zvezda/Nikola Mitić))

Zvezda za poluvreme u polufinale: Novi gol Kahvića najavio ponovni susret sa Željom

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 17:32

Još jedna rutinska pobeda izabranika Marka Neđića

Iako su na Zlatibor došli u dodatno podmlađenom sastavu, omladinci Crvene zvezde nastavili su sa rutinskim pobedama. Na putu u polufinale Kupa prijateljstva savladana je Sloboda iz Tuzle 3:0 (2:0).

Golgetersku seriju nastavio je perspektivni špic crveno-belih iz Teslića, Aleksandar Kahvić, koji je u 4. minutu lepo gađao malu mrežu iskosa sa desne strane i upisao svoj četvrti gol u tri utakmice dosadašnjeg toka turnira. Prednost je duplirao Mataja Bačanin u 20. minutu na odbitak posle šuta kapitena Kneževića, pa je u drugom delu utakmice tempo igre prilično opao. Beograđani su čuvali energiju za naredni izazov, a Tuzlaci bezuspešno pokušavali da unesu neizvesnost. U nadoknadi je Mirko Nikolašević na sličan način poput Kahvića postavio konačnih 3:0.

Izabrane vesti

Izabranici Marka Neđića za finale će se boriti u subotu u 12.00 sa Željezničarom, kog su u grupnoj fazi pobedili 3:0. Dečaci sarajevskog kluba u četvrtfinalu su pobedili Vojvodinu posle boljeg izvođenja penala.

Drugi polufinalni par čine Dinamo i Spartak . Zagrepčani su bili uspešniji sa bele tačke od Partizana, a Subotičani sa 2:1 pobedili Sarajevo.



tagovi

FK Crvena zvezdaMarko NeđićKup prijateljstva

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara