©MN Press
©MN Press

Zvezda završila testiranja: Start u nedelju, prvi meč već na Kipru

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.21. | 15:57

Crveno-beli spremni za početak priprema

Fudbaleri Crvene zvezde u prethodna dva dana odradili su testiranja na Košutnjaku, a u nedelju 10. januara zvanično će se staviti na raspolaganje šefu struke Dejanu Stankoviću na startu priprema za novu sezonu.

Već u ponedeljak jesenji šampion će otputovati na Kipar, gde će akcenat biti na sticanju fizičke kondicije, ali je izvesno da će i tamo biti odigran jedan pripremni meč. Crveno-beli će se tamo zadržati do 18. januara kada se u ranim jutarnjim časovima vraćaju za Beograd.

Izabrane vesti

Finalna faza priprema biće odrađena u Beleku. Crvena zvezda put Turske kreće 20. januara i tamo će se zadržati do 1. februara. U procesu brušenja forme za mečeve u Ligi Evrope i završnici domaćih takmičenja crveno-beli će imati četiri provere: protiv Slaska (22. januar), Ufe (25. januar), Maribora (28. januar) i Šahtjora (31. januar).

Po povratku iz Turske, fudbaleri Crvene zvezde će trenirati u Beogradu, a potom ih očekuje meč sa Novim Pazarom u okviru 20. kola Superlige (nedelja 6. februar), čime će startovati prolećni deo sezone.

Prvi meč sa Milanom u 1/16 finala Lige Evrope zakazan je za 18. februar u Beogradu, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na San Siru u Milanu.

UTAKMICE:

22. januar - Crvena zvezda - Slask

25. januar - Crvena zvezda - Ufa

28. januar - Crvena zvezda - Maribor

31. januar - Crvena zvezda - Šahtjor


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara