Komentari na vest

Zvezda zbog derbija plaća 700.000 dinara

S

Shaka88

pre oko 3 godine

Kpja lazna prica, svaki dan... Beda
K

Klerte

pre oko 3 godine

Jedini klub na planeti gde službena lica prave bakljadu kao da je to najnormalnija stvar. Zvezda se organizaciono srozala u trećerazrednu mizeriju od kluba koji vode kriminalci, razbojnici i hohštapleri.
M

Mirko Ivanic

pre oko 3 godine

I da nas jsdovski FSS kazni i 700 miliona evra,opet vredi svake pare kako smo im demolirali njihov klub u derbiju,za 90min samo jednom sutnuli u okvir Borjanovog gola,samo vi od muke kaznjavajte to nam daje jos veci podstrek da vas redovno deljamo u svim narednim derbijima!
O

Onyx

pre oko 3 godine

Jednom u okvir gola? Sto bas toliko morate toliko da izmisljate svaki dan? To vam je u krvi ili sta?
8

89

pre oko 3 godine

Demoliranje 1:0 ok
F

Familija

pre oko 3 godine

Pobedili jesmo demolirali nismo jer to je derbi igra se na krv i nož puno prekida uvek obračuni na terenu nema tu mnogo šansi ni na jednoj ni na drugoj strani igra se fizički više nego lepršavo tenzija je uvek prisutna partizan je bio u prvom poluvremenu rastrčan imali su i igru i prostor u drugom poluvremenu zvezda je bila ta koja je imala ritam postigla gol borjan je odbranio ono što je partizan napravio u drugom poluvremenu i to je to ali ono što morate da shvatite zvezda nije osvojila titulu odigravši nerešeno u prvom derbiju i pobedivši drugi derbi zvezda je osvojila titulu jer je bila odlična u svim ostalim utakmicama tako se i osvajaju titule to je maraton igraš 38 utakmica a ne 2 a pobeda u derbiju samo je bila plod dobrog i kvalitetnog rada momaka i igrača u crveno belom dresu tokom sezone njihov karakter odricanja mukotrpan rad i pre svega lojalnost klubu i igri kakav jeste fudbal je faktor šampionskog nerva utkanog u crveno belu porodicu a derbi treba da nam svima predstavlja jedan praznik fudbala tradicija i kultura koja treba da se neguje to mora biti utakmica iz koje će i pobednik i poraženi tim izaći na kraju veći i snažniji u interesu zemlje je da fudbal bude na još većem stepeniku jer već naredne sezone mi nemamo predstavnika u ligi evrope a to sebi ne smemo da priuštimo moramo imati predstavnike u svim takmičenjima ne treba gledati plitko na takve stvari moramo svi biti malo više fleksibilniji jedno je sama utakmica i teren jer sve što se dešava na terenu tu treba i da ostane fudbal je i pre i posle derbija i to moramo isto da čuvamo i nadogradjujemo uzgred ovo sa praznim tribinama je prava katastrofa kazne samo pljušte ovo postaje neshvatljivo i sve što se može reći je nadamo se da će ovo prestati kao da čekaš da ti izvuku tvoj srećan broj na lutriji
R

Radiomileva

pre oko 3 godine

Neka plati onaj ko ih je pustio na stadion ali iz svog dzepa a ne klubskih i drzavnih para. Nema drzave radi ko ata hoce i laganica
G

Gostxxx

pre oko 3 godine

Šta je sa ovom Zvezdom?Hoće da bude evropski klub ili klošarski?Te huligani-navijači na terenu,te isto protiv Milana huligani u loži,sad opet na derbiju. Ako je huliganski klub nek se izjasne da batalimo ovu sprdnju od navijanja. Šta,ne smeju da zucnu ovi u upravi od huligana? Sramota na sta su spali. Da se razumemo,ne interesuje me drugi,kako oni bla bla...interesuje me klub za koji navijam.A ne želim da navijam za klošare već za evropski klub,čist koliko god je to moguće u ovom svetu.
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Tako je. Neka plate iz dzepa oni sto su pustili majmune u lozi
O

Onda...

pre oko 3 godine

... navijaj za nekog drugog, Zvezda je uvek bila srpski klub, a ne evropski. Ako voliš pozorišnu atmosferu, idi na košarku, Čovke je razjurio vođe, tamo je skroz evropska priča i evropski klub. Mada, mislim da korona nikada neće proći, pa je svejedno.
N

Nekac035

pre oko 3 godine

ONDA plati iz dzepa! Treba da bude prava navijacka atmosfera, nije pozoriste. Ali ne na stetu kluba! Jedno je navijanje a drugo majmunisanje. Kome je do srpskog kluba neka gleda srpsku ligu. Pravi navijaci hoce evropsku zvezdu iz Srbije!
P

Pamet u glavu

pre oko 3 godine

700 hiljada dinara je ovogidišnja cena za 175 sezonskih karata za zapad ili 350 za sever. Mislim da je ukupno prodato oko 2000 sezonskih ulaznica. Zar nije bilo bolje pustiti sezonce na stadion, koji bi bili ptopisno raspoređeni i ne bi naneli klubu štetu (naprotiv!), nego ubaciti 600 "prijatelja" kluba u ložu? Isto važi i za meč protiv Milana, pa ćemo sada zbog neimenovanog "prijatelja" igrati pred praznim tribinama čak iako bude bilo dozvoljeno suprotno. Uvreda i za navijače i za zdravstvene radnike kojima ste delili ulaznice, a sada kršite protokol.
n

nebo

pre oko 3 godine

Celih 2000 karata??? Pa to su taman ti sto su bli n stadionu, sa sirom u uzom familijom.
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

Ok! Fer ovaj put... A sta je sa grobarima u prvom derbiju i sa onim glumcima kao redarima iza Borjanovog gola sto su ga vredjali???
n

noleeeeee

pre oko 3 godine

mislis ono kada je Partizan kaznjen milion dinara... A sta cemo sa bakljama i savijom koji vaspitava igrace, ultrakopom koji glumi kamermane rts-a... Ah da, nista
@

@voleeeee

pre oko 3 godine

probajte sledeci put da za 90min derbija bar dva puta sutnete po nasem golu umesto jednom kao sad,Ivanic vas resetovo na fabricka podesavanja, -12 brrrr zaledilo sve haha
c

cuj ovog

pre oko 3 godine

@noleee-Mislis na glumca Perica sto je glumio kamermana i hvataca lopti?
9

951357

pre oko 3 godine

I još da se sazna koja je kazna za ulazak na teren, gađanje sudije flašicom i šutiranje mikrofona.