Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Zvezda zbog derbija plaća 700.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.04.21. | 14:38

A Novi Pazar će platiti pola miliona

Crvena zvezda se posle 164. večitog derbija našla pred članovima Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije koji su doneli odluku da crveno-bele kazne sa 700.000 dinara zbog slabe organizacije najveće utakmice srpskog fudbala.

Službena lica, na čelu sa delegatom Časlavom Lukićem iz Valjeva, u izveštajima posle derbija istakli su da je u novinarskoj loži bilo dosta navijača, kao i da je tako prekršen Protokol o organizaciji utakmica u doba korona virusa.

Izabrane vesti

I zato…

"Disciplinska komisija FSS donela je odluke o kaznama zbog slabe organizacije, nedozvoljenog prisustva gledalaca i nepoštovanja odredaba iz COVID protokola o organizaciji utakmica, tako što je FK 'Crvena zvezda' Beograd izrečena novčana kazna u iznosu od 700.000 (sedam stotina hiljada) dinara zbog navedenih propusta na utakmici Super Lige Srbije FK 'Crvena zvezda' Beograd – FK 'Partizan' Beograd. Iz istih razloga, kažnjen je i FK 'Novi Pazar' Novi Pazar novčanom kaznom u iznosu od 500.000 (pet stotina hiljada) dinara, a u vezi sa organizacijom utakmice FK 'Novi Pazar' Novi Pazar – FK 'TSC' Bačka Topola”, navodi se u saopštenju.

Dakle, Zvezda plaća 700.000, a Novi Pazar 500.000 dinara.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je dobila poslednji večiti derbi s rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola za crveno-bele bio je Mirko Ivanić.


tagovi

FK Crvena zvezdaDisciplinska komisija FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara