Komentari na vest

Zvezdan Terzić blista: Ponosan sam na Zvezdinu decu, nastavićemo da ih dovodimo

D

Delijos

pre gotovo 3 godine

Sinoc smo dobili 20,000 novih okorelih cigana Juzna tribina treba uvek biti otvorena za decu
K

Kimi Car

pre gotovo 3 godine

Da vam objasnim nešto. U Srbiji se ne ide u zatvor jer te mrze partizani. Prošla su ta vremena. Protiv Terze, Džaje, Cece i Kan Kana nije postojao nijedan dokaz. Jedina krivica im je bila to što su smetali planiranoj "dominaciji". Terza im je izmakao i to ne mogu da mu oproste. Vidite zbog čega. Odučio ih je od titule. Možete da ga volite ili ne, ali on nije drukara. To što je vama drukanje normalno, to više govori o vama, nego o njemu. I batalite priče o OFK. U njegovo vreme su igrali Evropu i stvorili bomba igrače. Isto kao grobari u vreme Vujoševića. Samo što oni ne pljuju one koji su im doneli uspeh. Kome se ne sviđa Zvezda, neka navija za neki drugi klub. Više volim Ligu šampiona sa Terzom, nego Ligu konferencije sa Vidićem. Razumem zašto ga mrze grobari, ali vas Cigane ne razumem. Šta vi imate od vraćanja duga? Vojvodina nema dug. Hoćete da budemo kao oni? Partizan prodaje igrače. Hoćete li da budemo kao oni? Ili vam je bolje ovako? Objavi komentar, da ne bude da sam džaba kucao.
K

Kimi Car

pre gotovo 3 godine

Nešto sam zaboravio da napišem. Kad se Terza pojavi, onda ga pljujete jer se pojavio. Kad ga nema, onda ga pljujete što ga nema. Drugari moji, to se zove licemerje.
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Svaka cast na komentaru, i veruj mi ovi sto se predstavljaju kao zvezdasi a pljuju po Dekiju i Terzi to nisu iskreni zvezdasi. napred zvezdo ujedinjeno do nove pobede!!!!!!!!
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Kimi care, više voliš prašku šunku ili parizer? Šmekeru, ne kapiraš da Terza nije Zvezda i da sve ovo što dotični radi će se obiti o naš klub. Ako je tebi u redu što je jedina Terzina kvalifikacija to ko ga je doveo na to mesto i što su mu jedine diplome dve fotografije koje drži u svojoj kancelariji sa dotičnim - onda si stvarno šmeker. ;) Objavi i meni komentar, nisam pominjao Darjana :)
E

E moj ti

pre gotovo 3 godine

@KimiCar. Ma daaaa, umalo da padnem na tvoju priču. Ali ajmo redom. Odakle lažno proglšenom igraču veka ( Piksi bolji, a ako se računa i CG, i Savićević bolji ) vila na Dedinju, stanovi za ćerke, veliki vozni park, i ko zna koliko miliona. Jel od igračke karijere, u Zvezdi igrao za burek i jogurt, u Bastiji za par hiljada maraka mesečno. Jel od plate kao rukovodioca u Zvezdi, isto par hiljada maraka mesečno. Majku Srbije je i suvišno spominjati. Sudski je dokazano da je nelegalno prisvojila mislim 7 miliona. Vratila Državi milion, i bila godinu dana sa nanogicom. I JA bih voleo tako da uradim i da tako prodjem. A to šta su radili sa Obilićem je najveći zločin verovatno u istoriji Evropskog fudbala. Koliko kupljenih utakmica, prebijanja sudija, ucena, itd. Onaj krimos iz NS je prodavao igrače Vojvodine da bi vraćao dugove od propalih preduzimačkih kombinacija, i izgradnje po NS. Verovatno je i on hapšen slučajno kao i ovi pre njega navedeni u mom tekstu. A šta tek reći o Doktoru. Odakle Avioni, Kamioni, njemu, deci, odakle stanovi po Evropi itd. Igrao dugo u OFKu za smešne pare, i mislim samo jednu godinu u Grčkoj, u nekom malom klubu. Spominješ brdo brdo top igrača koje je prodao u OFKu, pa gde su te silne pare od tih igrača, kada je OFK imao mali budžet i nije mnogo trošio. Sudski je dokazano da je prisvojio 1.5 miliona od transfera igrača V. G. A gde je ono što nije dokazano, a gde je ono što nisu nadležni hteli da dokažu. Kada je pobegao preko grane, OFK se na aparatima održavao u životu. Jer su ga iscedili kao limun. Eno ih u amaterskom fudbalu. A o kombinama u Zvezdi neću ni da pričam. To se vidi iz aviona. Mnogo ste svi pametni, jer ne vidite dalje od nosa. Neka se uradi poreklo imovine, ali pošteno poreklo imovine. 80 posto svih uprava svih klubova od 90tih na ovamo, završili bi iza brave. Jedan je Nemanja Vidić. Pustite mi komentar, nisam spominjao imena, nisam psovao, a i pola sata sam ga pisao. HVALA.
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Bravo N-N, idemo ka zlata
G

GostЈа

pre gotovo 3 godine

Јел ти он теча ,или шта???? О коммбре враћању дуга причаш, и његовом поштењу, видећемо дуг кад оде колики је стварно. И где је да се јави кад је било гадно,после 2:1 тамо, прошле године после Омоније. Знаш кад се поштени ослобођени јављао, тек кад се први успех десио. Е тада креће увежбавана прича,где је била Звезда онда и сад ( више захваљујући Милоју), и како је поносан на успех. И објасни течин још нешто. Како то да после 4 г ЕВРОПЕ,нисмо продали било ког играча за 8-10 мил,а гробари БЕЗ Европе сваке године бар једног за мин 5!?!?! ПС Је те теча
d

dr.mr.terza

pre gotovo 3 godine

Glavna poluga izbacivanja strasnog reala iz kazakstana bez 5 igraca izasla na sunce.Sad sledi jos mocniji protivnik
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam vise puta rekao ova njuska ce da izadje kad bude dobro da skupi svaki poen i da nastavi da maze oci drugima,zaboravio je da pomene zbog koga su samo ta deca bila a ne pun stadion.Kod prvog neuspeha ce opet u rupu da se zavuce ili da upire prstom u sve osim da kaze da je kriv
T

Tanasije

pre gotovo 3 godine

Mrs iz Zvezde!!!!
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Завукао се у рупу, ћути као заливен о томе због кога је све ово настало,сад кад је све испало да боље није могло измилио из рупе. Тако стално. Свјетан сам ја ипак још једне чињенице, да није овога био би неко други да извлачи режимски паре из клуба, неће дозволити никад да клуб води неко из спорта и неко самосталан. Да љубите стопе Милојевићу, како је кренуло ако Бог да и Станковићу.
N

Nek se izjasni

pre gotovo 3 godine

Covece izjasni se o skandalu namestanja pozitivnih testova igracima Konglomerata iz Almatyja
p

pancevac92

pre gotovo 3 godine

lice,kad lazes,bar lazi nesto uverljivo,uefa salje testove budalo.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@pancevac, možda je UEFA trebala da njemu šalje testove....lik je bolestan!
A

Alo pancevac

pre gotovo 3 godine

Pa druze vatreni zvezdas Lakovic je u Uefi
G

Gosty

pre gotovo 3 godine

Kolika glavurda 😲
Ž

Živorad žika živac

pre gotovo 3 godine

A be evegi naš Precednik. Bravo ti ga na Terzetu. Terzeta je sa uhspesi vodio OFK Beograde. Dokje on bijo tamo imali su dobri rezultate. Al smo gi jučerak utepali Kairate, sa 5 komadi smo ih ispratili kući u Azerbejdžan. Sada igra mo ovdenak sa oni Šerifovi, i njimate če damo 5 komadi. Će igramo moderan fuzbal u evrope. Ene i u Srbije ce bidnemo prvaci. Ziveo drug Zvezdan i drug Mita. Doživotna na nji. U Zvezdi do pemzije.
k

kaboom

pre gotovo 3 godine

A kad izgubimo nema te nigde...
P

Pitanja

pre gotovo 3 godine

Ko je "navijac koji je vredjao Ibru, zasto je Degenek na klupi i da gde su novci od tolikih ucesca u evro takmicenjima?
r

raaraa

pre gotovo 3 godine

Treba biti realan i fer i uvideti da ne možemo Terzića i klub da krivimo za svaku glupost koju naprave “navijači” kriminalci i razni zaslužni kadrovi koje je neko poslao u ložu. Ako mislite drugačije idite vi pa im zabranite da preslišavaju igrače i mafijaju u klubu. Ja bih to prvi uradio da mogu i smem i verovatno bi i on pošto koristi od njih nema.
N

Nekad aktivni Cigan

pre gotovo 3 godine

Druže, taj koji je bio mangup zbog koga nismo mogli da budemo na utakmici je iz iste OUR kao i onaj koji je Terzu doveo na čelo Zvezde. Misliš da je bio u loži a da se Terzić nije složio?
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Sve je to ok sa decom. Budi ti šmeker pa kaži da Degenek ne igra jer nije hteo u Singapur. Da je Ultra Kopač vredjao Ibrahimovića. Uvek se pojaviš u medijima kada se pobedi, a kada ne ide nema te nigde. Ovo je četvrti put da ostavljam ovaj isti komentar, ni jedan niste pustili. Nikoga nisam vredjao, nisam psovao. U čemu je problem??? Jel zato što ste sponzori Zvezde, pa da se Glavonje ne uvrede. Ma daj.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Potpisujem!!
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Od reci do reci u centar!
j

jjojoj

pre gotovo 3 godine

Evo ga i Terzinjo, pojavljuje se samo kad Zvezda pobedi ili se najavljuje neko takmicenje. Uvek je tu da se okiti tudjim perjem.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

100% tacno!!
Z

Zaboravio si

pre gotovo 3 godine

I da pokupi kajmak.
S

Sve je to smišljeno.Deca neće da viču Vučiću

pre gotovo 3 godine

šabac
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Sve je to ok Terzicu...i preljep su ukras ova djeca na stadionu i tako i treba da bude...ali jos nam nisi rekao i ostao si nam duzan izjavu...zbog koga sinoc nismo mogli da gledamo Zvezdu uzivo???
n

nebo

pre gotovo 3 godine

neces saznati dok je on na celu i njemu slicni Zvezde!!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Terziću zapamti Zvezda mora uvek da igra u najboljem sastavu! Tim mora još da se nadogradi, iz sezone u sezonu moramo biti sve kvalitetniji i kvalitetniji
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Koliko si samo kukao i pljuvao po Zvezdi... Sramota
G

Gosttttt

pre gotovo 3 godine

Slusajte sta vam kaza analiza!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@Pa1, Kritike donele rezultat! Ekipa razmrdana, Kairat počišćen!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@Gostttt, napiši nesto pametno pa će i tebe da poslušamo
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Pod jedan ti NISTA pametno nisi u stanju da napises,pod dva da li stvarno mislis da bilo ko iz kluba cita komentare nekog tamo analize jer ako cita bilo ko to je eventualno upravo Terzic jer bi samo potvrdio da si njegov bot a pod tri vidis da su svi zapamtili posto si tako autentican bot da su svi uvideli kakav si "covek"

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

@DSCZ, i ja zapamtio tvoje pretnje...haha gde se nalazimo????? Sve sam reko sta treba tako je i bilo sem sto je igrao Gobeljić i nije igrao Degenek! Gobeljić me iznenadio...a ajde da vidimo šta si ti pisao ja znam ti si lupao ko Maksim po diviziji i jedino pogodio rezultat 5-0...i reko bi da si neki napaljeni klinac
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Moje pretnje?Sta ja ima kome da pretim pogotovo preko interneta a ne botu kao sto si ti?To se obrati coveku kojem si se vadio juce kako si pisao da trgnes Stankovica da je neznalica i da odlazi a ja sam pisao protiv Gobeljica i kompanije i pisao sam protiv Terzica a mene svaki vikend mozes da nadjes na mestu koje verovatno nisi posetio u zivotu s'obzirom umesto da dok bodris klub ti u isto vreme botujes ovde a te fore gde da se nadjemo i onda komentar tipa nisam video na vreme ili kako si dosao a nije se taj drugi pojavio ostavi onima koji ti zapravo veruju bilo sta sto napises ili mozda ocekujes da ce neko preko interneta da objavljuje informacije pred svima?Ne budi cirkuzant i bot nego navijac Zvezde kakvog zapravo treba neko i da postuje!
s

shommy

pre gotovo 3 godine

Jos malo... Opet ces ti na skijanje.
N

Naravno...

pre gotovo 3 godine

...da neće. Nikad više.
H

Hhhhahahaa

pre gotovo 3 godine

Ladno se sad javio posle pobede (kao i uvek), samo nikako da kaze ko je publiku oterao sa tribina juce.
D

DSCZ

pre gotovo 3 godine

Tipicno njegovo a da je slucajno Kairat prosao ne bi ga bilo nigde.Isto tako ako se otkrije koliki je zapravo dug kad vec igracima kasni nekoliko plata opet ce da nabedi na nekog drugog ili da nestane kao po obicaju do nekog novog bitnog rezultata a kad jednog dana daj boze ode lopovcina iz kluba videces kako ce svu ruinu koju je ostavio svaliti na nekog treceg kao sto sve sto valja prisvaja za sebe