Komentari na vest

Zvezdaške kalkulacije: Samo ne Liverpul i Dortmund, u prvenstvima se navija za Porto i Čelsi

P

PSZ

pre oko 3 godine

Niko ne pominje PSZ ali mislim da ce konacno oni uzeti usatog, mnogo para je tu ulozeno,
G

Gostic de Cic

pre oko 3 godine

U redu za PSZ, ali druze, ne bih ja tek tako sad vec otpisao ni Celzi, ovo je strasna ekipa, Tuhel ih uklapa lepo, bice oni kamen spoticanja nekome garant.
N

Neće moći

pre oko 3 godine

PSG nikada neće uzeti titulu LŠ jer je klub koji je na silu napravljen, bez tradicije. Samo da bi Pariz kao veliki svetski centar, imao ozbiljan klub.
v

vladeUE2

pre oko 3 godine

Liverpul kao šampion Evrope??? Trenutno je Bajern osvajač LŠ. Novinar je navijač crvenih?
s

skalsdj

pre oko 3 godine

Da li Zvezda ima sanse da bude medju nosiocima u plej ofu ?
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Naravno da ima, ali to ne zavisi od nas. Trebalo bi nekoliko favorita da ispadne do plej ofa, a to je tesko jer vecina njih krece od 3. a neki i od samog 4.kola. Nije realno.
n

nema zime...

pre oko 3 godine

sigurno jedna od te dve ekipe nece proci ni cetvrtfinale...
7

777

pre oko 3 godine

Ma Liverpul je krs ove sezone a Dortmund ne bih komentarisao. Siti i Bajern su glavni favoriti.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Fudbal je sport u kojem nikada ne otpisuješ Liverpul. Eno pitaj plastiku iz Milana kako su prošli posle 3:0 na poluvremenu
С

ССССС

pre oko 3 godine

Дрво, стварно си дрво, Милан је пластика са седам титула шампиона Европе?? Ниси много леп, али си зато пглу баш баш.
C

Crni Grom

pre oko 3 godine

Vidim vec je sampion Srbije proglasen iako ima jos desetak kola do kraja da se odigra,ali ajde pravicu se da sam zacudjen :D
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Inace je veoma neizvesno prvenstvo, disete nam za vratom kao junajted sitiju. Srecno u 1.kolu kvalifikacija za ligu konfedracije, kako se vec zove, mozda prodjete tu mordoviju.
7

777

pre oko 3 godine

Pa ko ti brani da se nadas? Nadaj se ako si lud.
a

as

pre oko 3 godine

@U Tem Denveru, kakve tačno veze ima kolika je razlika? To znači da Zvezda ne može da izgubi 3 utakmice u zadnjih 12, 13 kola? Na papiru itekako moguće u praksi, pri diktatorskom režimu, već i ne.
d

danman2_u

pre oko 3 godine

Da bi se nešto komentiralo prvo treba pročitati tekst. Da bi se pročitao i razumio tekst moraš biti pismen. Pošto ti to nisi, otud i tvoj komentar.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

@as Da imamo kvalitetnu ligu od 10 klubova, mozda bi i bilo moguce. A posto imamo 7,8 ekipa koje su vise amaterske nego profesionalne, nema sanse. 27 kola zvezda nije izgubila i sad ce u 11 kola 3 puta da uzgubi, ma daj...
R

Realan stvarno

pre oko 3 godine

Bez obzira na sva spinovanja od grobara,zvezda u Evropi ove sezone izgubila jednu utakmic(Hofenhajm,koji je tad mislim bio u jakoj formi,danas ne bi ni od njih)i,da li misliš da je realno da izgubi tri u Srbiji...na stranu to kad oni prave seriju od 15 pobeda to je magična igra itditd...kad Zvezda pravi to su sklanjalice...vi kad uzmete titulu poštena...mi namještena itditd
G

Gistroyed33

pre oko 3 godine

Zvezda treba da počne da gleda sebe, a ne druge. Zašto se malo drugi timovi ne bi pitali da li stvarno žele Zvezdu za protivnika. Već sad je ovo ozbiljan sastav, ako se rešimo Vukanovića i Gobeljića, i dovedemo Dragovića i ozbiljnu konkurenciju Rodiću na levom beku, možemo da se nadamo nečemu velikom. Napred Zvezda!
S

Stameni Milos

pre oko 3 godine

Ja bih dodao i jos jednog desnog beka...jeste Gajic solidan ali je i on bez konkurencije! Dobri bekovi su neverovatno vazni u danasnjem fudbalu...pogotovo levi bekovi jer ih je malo i najtrazeniji su! Onaj Zander da je imao "malo bolji glavu" bio bi ozbiljan levi bek i za bolje klubove od nas.

Wizard

pre oko 3 godine

Ja ne znam što nisu vratili Luča Ibanjeza prošle godine kad se nudio, nego su pokušavali sa raznim krševima od igrača, a on je i sa svojih 32 godine tata za sve leve bekove koji su nam dostupni.
A

Ajde sad realno

pre oko 3 godine

Sta je bio problem Zandera? Igranje rukom kad je sklonio loptu Olimpijakosovom igracu sa glave... I sta jos? Losa reakcija u Minhenu kad nam je Bajern dao gol. Je l zna jos neko neki njegov greh. Ja se ne secam... Ali pamtim Kopenhagen i iznudjena 4 zuta kartona i jedan crveni. Zandera smo se prelako odrekli. Zrtvovan je bespotrebno. Bio je slabiji u odbrani, ali za formaciju sa tri stopera pozadi je bio vrhunski igrac. Da ga nismo oterali, sad bi imali super wing-back igraca. Smem se usuditi da kazem i da ne bi ispali od Milana (em ne bi gobeljic igrao, em bi Zander kidao po toj strani)
I

Informacije

pre oko 3 godine

Jel zna neko na koliko godina je potpisao Falko????? Negde piše na 2ipo,a negde piše na 3ipo. Ako je 2ipo to je katastrofa, ako je 3ipo to je ok.

Wizard

pre oko 3 godine

Potpisao je na dve i po godine. To ti je zvanični podatak.
G

Gosttt

pre oko 3 godine

veliki uspeh za zvezdu, ali mislim da bi nama vise odgovaralo od prvog, cisto da uzmemo neki bod vise
L

Ludi

pre oko 3 godine

Sve jedno ti se racunaju bodovi... Znaci kad krenes od drugog kola dobijas bodove kao da si igrao prvo i prosao
@

@Ludi

pre oko 3 godine

Za klupski koeficijent da, ali za nacionalni se računaju samo stvarne pobede.
K

Koji ce nam

pre oko 3 godine

Nacionalni kad sve jedno i da imamo dva tima u ls drugi bi u kvalifikacijama bio u stazi ne sampiona i nikada nebi dosao do grupe zato sto bi igrao orotiv timova kao psv i ostali... A i sta ce nam dva u ls sto bi se zvezda borila da partizan dobije kartu zals umesto kige konferencije
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Treba da se desi čudo nevidjeno pa da Bajern neosvoji LŠ. Zvezdi je najvažnije da se dobro pojača pred kvalifikacije za LŠ. Treba nam bar 3 kvaliteta proverena igrača koja će odmah igrati u startnoj postavi. Valjda će se igrati sa publikom. Ebeš evropu bez navijača.
P

Petar88

pre oko 3 godine

City
G

Gost106

pre oko 3 godine

Ja mislim da ce biti parovi bajern i psg city i borusia dortmund liverpul i porto chelsea i real
D

Dejan Dandi

pre oko 3 godine

Zna li neko,moze li se na nalog uplatiti novac iz Nemacke i kladiti se? Pozdrav svima :-)

07.08.16

pre oko 3 godine

@Dejan....Ako pricas o mozzartu,ne moze,ja sam pokusavao dok sam bio na brodu u Nemackoj,i kontaktirao ljude iz mozzarta,i definitivno ne mozes da uplatis i da se kladis.Cuo sam za neke druge kladionice,da omogucavaju ovo,ali ajde da ih ne spominjem ovde,ipak je ovo mozzartov sajt(kojim sam inace nezadovoljan)

07.08.16

pre oko 3 godine

Dortmund nece osvojiti LS,to znamo svi,to je ravno naucnoj fantastici,a bilo bi iznenadjujuce da je osvoji i ovakav Liverpul.Cekamo zreb,pa da vidimo.
F

FM

pre oko 3 godine

Moze, ali moras se registrovati na mozzart.com, a ne na mozzartbet.com