Komentari na vest

Zvezdi 10 crvenih kartona za pet sezona u Evropi, Gobeljiću četiri

Г

Глупост дегенака

pre preko 2 godine

Скупо може да нас кошта уместо осмина финала ле играћемо јадну конференцију подржавао сам га доста али после онога синоћ није ни чудо што му је немачка трећа лига највеће такмичење
R

Rakitovo

pre preko 2 godine

A Kanga protiv Ludogoreca u BG?
v

v1ad

pre preko 2 godine

Gobeljic je jednostavno igrac koga ako pritiskas celu utakmicu u jednom trenutku ce puci i napraviti gresku. Ne treba biti vanserijski trener da to vidis. Covek je ono sto Englezi zovu "liability".
K

Kokolo

pre preko 2 godine

Liability je odgovornost a Gobeljić je suprotni od toga. Englezi kažu irresponsibility.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Netacno. Liability jeste odgovornost, ali ne u smislu karakterne osobine, nego pravne odgovornosti, "tereta"- snosis li odgovornost za nesto ili ne. Isto tako, koristi se i za nesto sto ti predstavlja teret, problem. Tako da je prvi komentar potpuno ispravan. Irresponsibility se odnosi vise na ponasanje. Liability i responsibility nisu sinonimi. Kada kazes za nekoga "he is my responsibility", rekao si "ja sam odgovoran za njega." Ako kazes "he is my liability", rekao si "on mi predstavlja teret." Obe reci se prevode kao odgovornost, ali u engleskom jeziku nemaju bas potpuno isto znacenje.
?

?

pre preko 2 godine

Profesionalni fudbaler ne može shvatiti da sudija neće promijeniti odluku a i da je promijenio šta bi se dogodilo?Ivanić je loptu poslao preko gola.Da nije pomislio da će sudija reprizirati akciju?Vidjelo se da nas sudija ne miriše sinoć,bio je pristrasan ali smo vidjeli da se nijedan njihov igrač nije okliznuo sinoć a naši su plivali.Kako?
7

777

pre preko 2 godine

Kako to kada ludi Zex tvrdi da UEFA uvek gura Zvezdu... Inace ovaj crveni je cist kao suza sto se tice Degeneka sto se tice crvenog Gobelje to je da li da se smejemo ili placemo... Sramota sta su sve izmialjali danas!!!
A

Ali stvarno, ne lupetaj

pre preko 2 godine

Ne lupetaj, molim te.
n

nyarlathotep

pre preko 2 godine

Cek prijatelju, tebi je normalno da igrac koji vec ima zuti karton stoji i raspravlja se sa sudijom 5 minuta oko toga da li je lopta presla liniju ili ne? Pa nije to skolsko dvoriste, ne moze zvanicna UEFA utakmica da traje 15 minuta duze jer igrac ne veruje u sudijske procene. Sta bi ti uradio da si sudija, sviras gol-aut, a igrac dodje i kaze da nije. Ti mu kazes da jeste, on i dalje stoji tu i prica da nije. Jel bi nastavio da se raspravljas dok ga ne ubedis filozofskim argumentima, ili bi ga izbacio napolje? Koliko smo mi glup narod u proseku, to je kriminalno jezivo....
j

jejejeje

pre preko 2 godine

ma kakva zvezda i evropa... mi ove sezone em sto necemo osvojiti ni domace prvenstvno em sto je i dalje upitno da li uopste mozemo i do ovog drugog mesta u ligi evrope u grupi..
9

951357

pre preko 2 godine

Možemo da pričamo o tim crvenim kartonima, ali Rodićev protiv Arsenala i Milana, prestrogo u oba slučaja. Gobelja protiv Milana, a tek ovo večeras prestrogo. Večeras mu je dao drugi žuti da prekrije grešku sopstvenog tima. Milunović protiv Kopenhagena dva žuta zbog lakta u skoku, a na 80% utakmica se sad ni žuti ne daje, osim ako ne žele namerno da stave pritisak ili je baš baš očigledno. I ovaj lakat Pavkova večeras je smešan da bi se dao žuti za to, jedva ga pipnuo.

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Za sve si strucnjak.
K

Koma

pre preko 2 godine

Zvezda igra 15ak evro utakmica godišnje, puta 5 godina, bude 70-80 mečeva, nije to puno.
R

Rodrigo

pre preko 2 godine

Pa onaj drugi zuti za Gobeljica je presmjesan
Š

Što bi rekla Kaća

pre preko 2 godine

Ti nisi čovek , ti si greška.
G

Gost445

pre preko 2 godine

pa koliko druge ekipe dobijaju? isto toliko, svasta... totalno nebitna statistika
y

yolo simeone

pre preko 2 godine

da ali je bitna statistika da su od 9 kartona 6 zaradili bekovi, to ipak nesto govori o njihovim glavama
s

svasta...

pre preko 2 godine

hvala bogu druge ekipe nemaju taj problem