Ričard Odada (©Starsport)
Ričard Odada (©Starsport)

Zvezdi 200.000 evra od Ričarda Odade

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.08.22. | 15:11

Kenijac karijeru nastavljao u Filadelfija Unionu

Stigao je bez velike pompe, ali je u jednom trenutku uspeo da uzburka zvezdašku javnost. Ispostavilo se ipak da su ta očekivanja bila previsoka, pa je i Ričard Odada shvatio da je Crvena zvezda ipak prevelik zalogaj. I kao logičan korak rastanak. Kenijski vezista seli se „preko bare“ i karijeru nastavlja u taboru MLS ligaša Filadelfije Junion.

Na kraju je i Zvezda dobro prošla. Ne onako kako se nadala, ali će prema saznanjima Telegrafa od Filadelfije izvući 200.000 evra na ime obeštećenja što će biti dovoljno da pokrije sve troškove koje je imala oko Odade.

Izabrane vesti

Posle one prve pozajmice Grafičaru mislilo se da bi zarada od ulaganja u Kenijca mogla da bude i mnogo veća, vrlo brzo je Odada dobacio i do prvog tima, ali čim je tamo promolio glavu shvatio je kolika je razlika između fudbala u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije u prvog tima Crvene zvezde.

Onda je bio na pozajmici u Metalcu, ove jeseni je trebalo nazad u Grafičar, ali kad je zvala Filadelfija – svi su se saglasili da je to „win-win“ situacija.

 



tagovi

Ričard OdadaFK Crvena zvezdaLetnji prelazni rok 2022MLS

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara