Komentari na vest

Zvezdi klizi pehar iz ruku: Radnik šokirao šampiona posle 16 meseci! (VIDEO)

g

gost101

pre preko 2 godine

Imali ste tri poluvremena da date dva gola u Surdulici.
R

Realnost Srbije

pre preko 2 godine

Koliko hajke na jedan jedini poraz, neverovatno. Vladavina Milojevića bez poraza 57 kola u prvenstvu, Stanković stao na 51 utakmicu! Dva trenera nisu izgubila meč u Zvezdi 108 utakmica! To je kao legitimno sve, ne namešta se, Zvezda igra fudbal... Pa eno, i Bajerna juče petardirao Gladbah pa nikom ništa. Kukate ko ranjeni orlovi a poslednjih godina vam bilo sve potaman kad ste u ovom periodu bežali Partizanu 10+ bodova i šetali se ligom. Odmah se udara po Partizanu a nikako da se pogleda i reši situacija u svom dvorištu. Daleko od toga i da je Partizan tim, smejurija je i to da Partizan 12 kola ima 100% učinak a taman su tu negde oba kluba na granici profesionalnog fudbala a ostatak lige je tu negde na nivou amaterizma, uzmu možda bod u Evropi u par godina. Sistem takmičenja je nakaradan, mnogo klubova je u ligi i samim tim je smanjen kvalitet koji je veoma diskutabilan. Škotski recept je lek, bar za početak i ako je ikako moguće da klinci ne pale "preko bare" bar do 23god. Možda nam tada fudbal i zaživi malo, naravno treba i u klubove da se vrate legende i Zvezde i Partizana koji će raditi u korist klubova a ne poput ovih nakaza sadašnjih koji mešetare Srpskim fudbalom u sopstvenu korist. Ovako, odosmo sve dublje i dublje u propast iz kog nema povratka. Evropa nam je dalja iz dana u dan a već smo miljama daleko od nje. Sportski pozdrav!
V

Var

pre preko 2 godine

I koliko vidim sve se svelo na pluvanje Falka i Dionija.. a koliko vidim igrali su i Kanga, Ben, Ivanic.. krece hajka kao protiv Falka sto je bila..pa posle kad je otisao skontali smo da nam fali takav igrac.. sta je sa ovim ljudima da mi je znati..Ivanica smo trpeli godinu ipo dana malte ne..a i sad opet ume da bude nevidljiv ponekad pa nikom nista.
P

Prst na celo

pre preko 2 godine

Ocekujem da Stanoje ponovo da izjavu kako, parafraziram, "nije normalno da neki tim ne izgubi celo prvenstvo" kao sto je to lukavo zapazio kad je situacija bila obrnuta i Zvezda bila prva. Tad je prvenstvo bilo sumnjivo, sad je medjutim sve u redu. Nije problem sto je Zvezda izgubila nego sto protiv nje ekipe grizu i igraju na maksimumu fizickih mogucnosti a iste te ekipe na volseban nacin protiv Stanoja izgledaju bledo, pasivno, nezainteresovano za fudbal. Stanoje je medjutim lepo zapazio pred derbi da se mora postovati i odati priznanje Zvezdi jer je pobedila ekipu iz vrha portugalske lige (Bragu), ali i ta Zvezda moze da ima los dan pa makar u Surdulici. Medjutim, Partizan koji se krlja sa Socijem, Dunajskom stradom i ostalim ekipama za koje niko nikad cuo nije u nekom smesnom takmicenju sa ekipama cetvrtog i petog ranga Evrope - e taj Partizan kad igra u Srbiji onda mu ekipe ni na gol ne gledaju a kamoli da zaigraju fudbal ili, Boze sacuvaj, razmisle o uzimanju nekog boda. Ne, taj Mladost izgleda kao rekreativna ekipa, a protiv nas igraju fudbal zivota. Nije pitanje zasto je Zvezda izgubila, na kraju krajeva gube i Barsa, Real, Juve, svi imaju los dan a nasa liga je bas losa i istisu se samo 2-3 izbiljne ekipe. Pitanje je medjutim, zasto ove sezone sve ekipe koje igraju sa Partizanom izgledaju na terenu totalno nezainteresovano za fudbal i ne prelaze pola, a protiv Zvezde igraju sa 101 % mogucnosti. Jer kad das sve od sebe mozes da iznenadis favorita koji ima los dan. Ali kada si nezaiteresovan za fudbal i ne prelazis pola terena, ma kako los dan da ima protivnik, to je vec nesto drugo. Zasto ove sezone ekipe iz Linglonga igraju fudbal samo protiv Zvezde a protiv Partizana samo statiraju na terenu? Da upotrebim Stanojevu sintagmu, nije normalno da ekipe u Linglongu igraju fudbal samo protiv pojedinih ekipa a protiv nekih se setaju po terenu, ali je tako. Ove sezone Partizan je gubio bodove samo u Evropi i u derbiju na njihovom terenu. Mislite o tome.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Али Партизан је много квалитетнији од Звезде и зато је логично да не изгуби ниједну утакмицу у првенству. Звезда је лоша, и чим заређа победе, ту је нешто сумњиво. Не знам шта ти није јасно, јел треба да ти цртам?
P

Prst na celo

pre preko 2 godine

@Бибарс: Ako je Partizan "kvalitetniji" od Zvezde sto je nije dobio kuci u derbiju, mozes li da zamislis bolju priliku da to dokazes? Evo ja cu da ti kazem, zato sto je Zvezda imala interesa da uzme neki bod i zapravo presla polovinu, za razliku od ostalih ekipa Linglong lige koji protiv Partizana jednostavno ne zele da predju polovinu terena, i to jednostanvo bode oci od pocetka sezone. Evropa je jedino merilo jer tamo se igra neki drugi fudbal, tamo se niko ne seta po terenu kad igra protiv vas. Koliko je Partizan "kvalitetniji" od Zvezde vidi se po tome kako ste prosli protiv Genta, istog onog kojeg je Zvezda pre nekoliko meseci u dvomecu dobila 4:1 i to su odlicno i prosli jer su mogli da popiju jos 2-3 komada lagano. A vi krompir u Humskoj, videcemo tek kako cete proci u gostima. Bas "kvalitetniji" od Zvezde, how yes no.
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

@Прст на чело: Партизан није победио зато што нам није био дан, нисмо имали среће, и судија је мало кумовао, уопште нам није дао да играмо.
P

Prst na celo

pre preko 2 godine

@Бибарс: Pa to ti kazem, cudo jedno - samo protiv Zvezde i kad igrate u Evropi (ranije sam objasnio tj. nacrtao za Gent) vi "nemate dan", ali zato cim istrcite na Linglong oranice pretvorite se u Liverpul a protivnici ne umeju (ne smeju?) preko pola da pretrce, pa nije cudno sto imate posed kao Barsa iz vremena Messija, Xhavija, i Inieste a Rikardo koji nigde ne daje golove cim dodje u Linglong ligu se pretvara u Batistutu. Ma, cudo jedno. Naravno da ne gubite bodove u Linglong kad oni preko puta ne smeju da ih uzmu. Toliko je prosto, ako razumes.
G

Gost17

pre preko 2 godine

Ovo je dokaz da Zvezda ne namesta meceve i ne igra sklanjalice, a za komsije cemo videti..da li onaj prosecni tim protiv prosecnog Genta nanize sve pobede i to bude normalno..nece proci..ako sve pobede sa Scekicem i Holenderom..nisu cista posla..elem, igramo jake meceve u LE..sta bi tek bilo da smo u LŠ..za sta smo kukali..pa mora se neko odmarati kod kuce..nemamo toliko jake izmene, teren je kaljuga, na koju su oni navikli..pa im je vise prijao..a i imali su srecu bas..prvi gol ofrlje zahvatio loptu, ispade gol i sl..svaki odbitak njima. Ali su se borili i svaka im cast na pobedi..ja se nesto ne secah tolike borbe i agresije protiv komsija, pa sad cu vise na to obracati paznju..tereni su sve tezi u gostima za bolje klubove..elem, Dioni, Falco,Krsticic su za paljbu..od njih nema leba..Erak stvarno tanak, koliko mu sanse davasmo..kao i gore navedenoj trojici..Stanic deluje da ima znanje i onu stvar..malo ga vise forsirati..a juce se videlo da bez Rode nemamo prodore..niti snagu napada bez Kataia..on nam je najjaci igrac..Mirko je mlak..Kanga je preumoran, a ne moze se odmoriti..jer nema ko da kreira..istrosice se covek..Risairo tanak..ne vidim dribling i sl..Bakajoko vec po zasluzi otpisan..mada obicno pred jak i bitan mec u Evropi kiksnemo, pa se nadam da ce nam se vratiti protiv Danaca..svaka cast Dekiju na gospodskom ponasanju u porazu, Stanoje bi vec kmecao na sudije, namestanja i sl..a sada pobedjuju sa 4:0 redom ovde..a u Evropi ne mogu sansu Gentu da naprave..neko gore valjda vidi sve..ceracemo se do leta
G

Gost7777

pre preko 2 godine

Ovo je dokaz da uz VAR imamo koliko toliko regularno prvenstvo i da više ne mogu da vas se sviraju penali kad god vas ne ide gol. Sada sudiju mogu iz VAR sobe da demantuju ako je dosudio penal i sudije to ne žele da rade jer sutra može da završi na sudu i u tvorza pa mora da sudi kako treba. Inače da nema vara juče bi imali bar dva penala i Simović bi ih sigurno svirao da nema VAR-a i na oko se činilo da jesu penali ali na ponovljenim snimcima se vidi da nije bilo igranja rukom. I sada je jasno svima zašto je rukovodstvo Crvene Zvezde 3 godine bilo protiv uvodjenja VAR sistema u Srbiji.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Eto vidis licemjerja..nabrojao si 10 igraca koje trebate otjerati i koje vam fale, i opet ni rijec o sefovima, nije vam Stanojevic uvalio takve igrace, niti je Partizan kriv sto je Katai bolestan ili mu se ne igra vise.. Izgubili jednu utakmicu u 5 godina i kaze vidi se da se namjesta, oni protiv nas cak i trce hahaha.. Neobicno vam da trce protiv vas. A nauci naziv tog smijesnog takmicenja u kome igra Partizan, trebace ti za narednu godinu hahahah..
S

Smislov

pre preko 2 godine

Kada ste 4 godine pobeđivali, sve redom, tvrdili ste da tu nema pomoći države, a kada samo jednom izgubite, to se odmah smatra direktivom iz vrha, da se i ovi drugi malo omrse, radi mira u kući. Stvarno ste za posmatranje.

Fico SkillArena

pre preko 2 godine

Partizan izbegao sve moguce mine u prvenstvu, pobedio Vojvodinu u Novom Sadu,Pobedio TSC u Backoj Topoli, Pobedio Napredak u Kruscevcu jedino mu ostaje Cukaricki da pobedi na strani i to je to, ovo ostalo Vozdovac,Radnicki Nis,Spartak itd to ce rutinski da nasamara i to je to, i onda kad ti udjes sa +5 u derbi mozes i da izgubis opet ti ostaje +2 i playoff derbi na JNA tu da ostanes neporazen i to je to onda mozes i nereseno da odigras jednu i ako bude isti broj bodova opet si ti prvak jer si bio prvi u regularnom delu to je to
r

rashomon-pfc

pre preko 2 godine

Ovo je vec realan odnos snaga ,gledajuci tabelicu SLS. Taman ovako. Partizan je vec sampion. Vreme za bezaniju Dekijevu!
m

ma nema brige

pre preko 2 godine

Titula je izgubljena. Zvezda treba da se fokusira na igre u Evropi i da nabija lični koeficijent. Sledeće godine igraćemo sigurno ligu evrope jer ćemo biti nosioci u svim kolima. A partizan neka slobodno igra kvalifikacije za ligu šampiona. Oni sa krš timom i onakvim trenerom ispadaju već u drugom kolu, a teško će ući i u ligu evrope jer smo videli protiv Genta kako su dominirali. tako da neka uzmu titulu , a sledeće godine titula je opet naša.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Zvezda osvaja titulu sto posto,nece vise izgubiti ni bod do kraja prvenstva.
Z

Zvezdasxnxx

pre preko 2 godine

Problem je da zvezda ima samo kvalifikacije za ligu konferenciju..
G

GostPa

pre preko 2 godine

Ne vidim po cemu je titula izgubljena. Zvezdu i Partizan ocekuju 2 duela. Zvezda ako pobedi sve utakmice do kraja osvaja titulu. Nije u tome problem. Imamo drugi problem, a to je Filipo Falko. Da sam na mestu trenera zabranio bih mu da sutira na gol van 16 metara. On jednostavno nema snage za jak sut sa distance. Nesto mulja lopta, dribla spustene glave, ali da podeli neki ubitacan pas, nista od toga. Zvezda je nanizala vise igraca sa korona virusom, povredama i pogresnom terapijom (doping Kataia). Potrebno je da budu svi na broju, da skupe snage sad kad je najteze i da pokazu da su pravi. Dalje, mislim da se vestacki pravi od Erakovica neki ,,rising star”. Tako su ga i u albumu sa slicicama FIFA365 ove godine okarakterisali. Decko je solidan stoper, ali ni blizu onom sto je Partizan dobio od Milenkovica i Pavlovica. Zasto su zaboravljeni Petrovic, Nikolic i Stanic? Zasto nisu ubaceni sada u igru (izvinjavam se ako je Stanic povredjen i dalje)? Igrace za koje smo imali ponude (ako nije spinovanje) ostavljamo na klupi i igramo sa istrosenim i poluistrosenim veteranima. Ja bih pre forsirao tog Stanica nego Krsticica. U svakom slucaju i posle dobrih rezultata u Evropi sam nesto napisao, pa cu i sada. Zvezda ima Ivanica, Kataija, Kangu, Rodica, Borjana, Degeneka, Sanoga, Bena, Dragovica i taliju Pavkova. Ovo ostalo (Falko, Dioni, Krsticic, Pankov, Gobeljic, Gajic su igraci kojima bismo mogli najzad da se zahvalimo) bi trebalo zameniti mladjim igracima, ali ne vestacki napravljenim, vec supertalentima koje moramo pronaci na podrucju Srbije. Te price da toga nema ne piju vodu. Javna je tajna da vec u kadetima neki prvoligasi traze roditeljima 500 evra da bi dete igralo, pod izgovorom ,,Vas mali je talentovan, mogao bih od njega da napravim fudbalera, ali to kosta 500 evra mesecno”. Ne trazimo takve ,,talente”, vec neke prave koje cemo uociti negde medju onima koji nemaju tih 500 evra, ali imaju fudbalski dar. Nismo proizveli igraca od Joveljica. Cemu onda sluzi Graficar?! Jedino se nadamo da ce Terzic stvarno otici na kraju sezone ukoliko ne osvojimo titulu i da ce doci neki posteniji covek, koji ume da radi posao. Posao bi trebalo obaviti tako da smanjujemo dug, a imamo dobar igracki kadar. Ne mozemo samo ,,starce” dovoditi, vidim da se ovih dana pise i o Le Taleku?! Pobogu, za koju poziciju u timu? U veznom redu je bio spor, na poziciji stopera korisniji, ali nije ni blizu Dragovicu i Degeneku. Da li je moguce da ne mozemo da nadjemo novog Vidica, Zigica, Bastu, Boska Jankovica, Lazovica, Pantelica i slicne na nasim terenima? Takvi igraci bi nam mnogo znacili.
p

panika

pre preko 2 godine

Igraćemo konferenciju
P

PFCPancevo

pre preko 2 godine

Igrate sledece godine ligu konferencije a ne ligu evrope.
G

Gost1986

pre preko 2 godine

Полако бре са том титулом... Тек је октобар.... Ваљда ће и комшије изгубити коју утакмицу
Z

ZvezdaSrbija

pre preko 2 godine

da je lose, lose je i mora se nesto menjati, ali ljudi okrenite malo glavu, pa moramo i mi nekad kiksati, gledajte meceve u najjacim ligama konstantno kiks Barsa Real City pa evo i Bayern cak, ne moze se svaka utakmica dobiti, moraju malo i drugi igraci poput Nikolica Petrovica i drugih dobiti sansu, podrzimo momke i da pregazimo Dance sledece sedmice, NAPRED ZVEZDA!!
G

GNS021

pre preko 2 godine

Morate kiksati to sam ja uvek govorio ali niste jer nije bilo VAR e sada jei vama doslo iz dupeta u glavu. I jos cete kiksati
S

Serif od Surdulice

pre preko 2 godine

Bilo bi interesantno kakva je Analiza Brojcanika za ovaj mec
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Trazim ga na svim zvezdaninim vestima i ne moze da se pronadje, pa makar i lupom ga trazio. Zavukao se u neku rupu i dok kuca "junacko" srce u njegovim grudima, nema sanse da izadje iz rupe.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Nemojte mu stajati na muku.. Zna on cesto pobjeci tako. Znate li vi da je on izjavio da je Milan od prosle godine bolja ekipa od Realovih galaktikosa iz 2003? Kaze oni su svi bili preplaceni i na zalasku karijera. I kad sam mu pokazao da su to bili sve igraci u najboljim godinama osim Zidana koji je imao 34, samo me napucao minusima i pobjegao u istu rupu u kojoj je i danas poslije utakmice hahah.. Nemojte ga dirati.
P

Pfc!

pre preko 2 godine

Uopšte ovo nije iznenadjenje, ali uopšte. Verujem da su delije još u šoku zbog poraza a da navijači Partizana likuju. Svako ko je pratio dešavanja u protekle dve nedelje znao da je da će večeras biti odmazda zbog pandorine kutije. Nije ni čudo što su igrači Radnika ridali teren svih stotinu minuta, tek zvezdu čekaju kiksevi kod Djumija i Lazetića, odnosno Ilića. Sportski pozdrav!
I

Idemo Delije

pre preko 2 godine

Ahahahahahah sta ti decko pricas... Vama ce isti taj Lazetic i taj Ilic da se sklone. Rascistite svoje dvoriste dok mi gazimo po Evropi i dizemo koeficijent i za vas i za nas, kad vi ne mozete na tom polju, znamo svi zasto (nema sklanjalica). Sportski pozdrav!
s

sax

pre preko 2 godine

lošе, loše ... svaka čast do sada Borjanu i skidam kapu. Mnogo kiksira, zadnje tekme okreće dupe, prima u svoje uglove, loše ispucava, rizičan pas odavno zaslužio da bude rezerva.
P

Pitaj Snezanu...

pre preko 2 godine

zasto je tako. Ona, verovatno, zna razlog pada njegove forme.
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Gube svi klubovi ne mozemo po edjivati do vecnosti. Ko zna zasto je ovaj poraz dobro dosao. Danas se videlo da falko i dioni nisu igraci za nasu Zvezdu. Zahvaliti im se u januaru i sve najbolje im pozeleti. Imamo dobru jaku ekipu. Niko se ne opterecuje zbog titule jer cemo imati sl. Sezone 2 tima u kvalifikacijama za ligu sampiona! A ko je igtao fudbal zna sta znaci igrati na oranicama kao u surdulici danas. Realno ako nemas brate da odrzavas normalno teren za igru onda ni ne treba da igras prvu ligu. Jbt u madjarskoj 4 ligi su tereni bolji nego pola nasih prvoligasa! A to je velika sramota!
o

o cemu ti

pre preko 2 godine

koja dva predstavnika u kvalifikacijama za LS sledeće godine? Tamo za dve godine i to možda. A što se titule tiče, pa ako nije bitna što se cimamo onda.
h

humskapfc

pre preko 2 godine

Imate dobru jaku ekipu ahahahahahahaha imate krs od tima.. Jedino sto vredi je Dragovic.. Katai je klasa od igraca, al vise ne igra ni približno kad je u timu.. A najjace mi je kad mazu oci navijaci a sa pdoduzetkom ugovora, a oni ne mogu da prodaju nijednog igraca 4 god, jel svi znaju kako su osvajali titule, a u evropi sluze za sprdnju.. I kad su prolazili u grupne faze to je bilo bunker, posed lopte 30% pa sta Bog daa.. Zamisli 2 LS, 4 puta prvak i ne mozes da prodas igraca..
D

Dragan Kontraš 620

pre preko 2 godine

Poraz je nemoguc samo u Ling Long i Belorusiji ili Severnoj Koreji. Fudbal je sportsko nadmetanje. Sad sto je nama zivot bedan da nemamo nista drugo do fudbala, kladionice i prepucavanja to je druga prica.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Odlična poenta! To je to!
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Dosta puta sam već pisao da su Dioni i Živković promašaji koji će nas koštati debelo u isti koš sa njima ide i Falko drugopozivac iz drugoligaša Lećea ovo je za nauk svima onima koji su mi davali negativne ocene na komentare ,naravno da je normalno da svi gube ali ovakve panjeve dovoditi i nadati se neznam čemu pa to je za naučnu fantastiku
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Molim sve komentatore, bez obzira za koga navijaju, DA LI SE IKO SEĆA, DA JE IKADA VIDEO DA GOLMAN IZVODI SLOBODAN UDARAC (2 m od linije koja obeležava polovinu terena) U PROTIVNIČKOM DELU TERENA, POLA SATA PRE KRAJA UTAKMICE, KAO ŠTO JE TO BORJAN DANAS URADIO U SURDULICI. I to golman koji najgore igra nogom u Ligi, i golman koji ima najgori degažman u Ligi, i golman kome uvek treba bar 7-10 sekundi da pogleda gde će i kome će rukom da doda loptu.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Misliš da smo zbog toga izgubili? Lako je sad pljuvati,treba podržati ekipu
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Sa Dionojem, Falkom, Gobeljićem i Borjanom u timu, ZVEZDA GUBI U BEOGRADU OD MIDJALTONA (ili kako se već zove ovaj seoski tim iz Danske) SIGURNO 100%
Y

Yiu

pre preko 2 godine

Mi igramo posteno, bez ikakve buke , dreke, placha i kuknjave. Misljenja sam da je ovo normalno obzirom na tempo koji imamo , teren na kojem smo igrali( malo se promasilo sa pojacanjima) itd...Ako Partizan zaista ne izgubi do kraja prventstva onda je to nevidjen fenomen i za neke dublje analize ,obzirom da sam misljenja, da je njihov kvalitet veoma upitan, najblaze receno . Nema bas puno logike da tim koji kod kuce u evropskoj utakmici protiv Genta igra tako amaterski i bude sampion u odnosu na tim koji je pobedio Bragu, Ludogorets i izvukao nereseno sa Mitj u gostima( da ne spominjemo prethodne sezone).
P

Poz

pre preko 2 godine

O čemu ti pričaš od 2020 niste izgubili
u

uzicanin

pre preko 2 godine

Dečko, ti ili si lud ili si baš, baš bezobrazan kada ostaviš ovakav komentar. Pa Zvezda nije izgubila u domaćem prvenstvu skoro 2 godine a isto ste igrali LŠ ili LE šta pričaš bre o kakvom poštenju pričaš?
M

Molim

pre preko 2 godine

Nadam se da terzicu drzis rec i da ces da se izgubis iz zvezde u junu kupi i mrkelu a svoje kombinacije igrace rasteraj u januaru da oslobodite budzet od vasih kombinacija
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Шта је већа срамота, изгубити од Гента или изгубити од Сурдулице (13. екипе на табели Пјонгјанг лиге)?
J

Jole al pravi

pre preko 2 godine

Od belgijanaca... Jer vas nema ko nije dobio iz te pjongjanglingpunkpingponk lige..
P

Panter14

pre preko 2 godine

Surdulica do titule
m

mikica445

pre preko 2 godine

Nije realno da igras prvu ligu i svakom timu skoro das izmedju 3 i 5 komada. To ni psg sa ovim cudovistima od igraca ne uspeva. To su nerealne stvari. Ok pobediti 1 ili 2:0. Ali ovo sto vi radite je kriminal. Niko ne sme na gol da vam sutne. I onda dodje gent koji ne igra ling long super ligu i bez 3 ili 4 najbolja igraca iz prosle sezone koji su prodati vas razvale na vasem terenu. E tu se pitajte da li vam trebaju namestaljke sa toliko golova razlike.
l

linoleum

pre preko 2 godine

pa dobro sta i da bude partizai sampion jednom u 5 godina,nije strasno.mada dugo je prvenstvo
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Ne pomaze ni Elvis iz Lovcenca?!
E

ET-1

pre preko 2 godine

Nema šta pitanje titule je riješeno za ovu sezonu.
t

tsss

pre preko 2 godine

FALKO, DIONI, GAJIC, KRSTICIC, SRNIV DOVIDJENJA!!
G

GS

pre preko 2 godine

I Gobeljić…
R

Risario

pre preko 2 godine

Sad je sve posteno, nikad gori Partizan ne zna za poraz i grabi ka tituli, nikad bolja Zvezda od Barija na ovamo razmontirana u Surdulici, ma da to je zbog vara nikako drugacije, jer kako bi smo mi drugacije do titule nego uz sudijsku pomoc u ligi u kojoj nam se svi sklanjaju i gde su sve nase filijale, tako bar bese u poslednje cetiri sezone, u tim godinama svemirski Partizan je redovno drao Zvezdu ali je kao i svaki posteni klub na svetu znao za poraz, nedaj boze da se njemu neko skloni ili da se sude tamo neki smesni penali od kojih bi kamen zaplakao, i da puca neki Natko penaltko dajte ljudi uozbiljite se sta vam pada napamet, Partizan se makar potvrdio u evropi igrajuci svake druge godine ligu evrope dok drzavna miljenica igra tamo neke lige sampiona dva puta za redom i to slucajno uz mnogo srece, pa igraju namesteno evropsko prolece dok se mi hrabro borimo protiv Sarlroa i gubimo zbog kontrole leta dobijenu utakmicu protiv Az alkmara, ove godine jeste nam Gent objasnio neke stvari ali smo se mi isprsili protiv Flore, Socija, Anortozisa, i drugih fudbalskih velikana, jos da imamo rezim na nasoj strani i fudbalski savez a da predsedava nasa fudbalska legenda gde bi nam kraj bio, nebi nam najskuplji stranac u istoriji napustio klub uz instagram saopstenja niti bi smo podnosili tuzbe protiv japanske pobegulje.
K

Kobajagi

pre preko 2 godine

Na šta se ti tačno zalis? Neko ti je kriv za poraz?
D

Danac

pre preko 2 godine

@Risario--- Naravno druze za sve je kriv Partizan i njegova fudbalska legenda iz FSS sto je CZ verovali ili ne posle --- ( proguglaj malo i procitaj naslove iz stampe ) --- 500 dana , izgubila prvu utakmicu u Srbiji sto je svetski rekord koji ce jos dugo odolevati.. Naravno Partizan je kriv sto CZ u proslom prvenstvu nije dobila svih 38 utakmica nego samo 35 uz 3 neocekivana remija. Naravno druze Partizanu su se uvek svi sklanjali sto se kako kazete to najbolje vidi u ovom prvenstvu. Naravno da su se Partizanu sklanjali i u Evropi. Da mu se nisu sklanjali razne; Omonije,Kairati,Zerminali,Cernomoreci,Veres Lobgo, Jednote, Cska iz Kijeva i drugi evropski fudb.velikani nikada se ni u snu ne bi desilo da Partizan dodje do impozantne brojke od 12 grupnih faza Uefa takmicenja, 5 vise od CZ.Pa zar bi Partizan bio jedini srpski klub koji se plasirao u 1/8 finala LU i od srpskih klubova jedini ima pobedu u nokaut fazi LU da mu se svi sa kojima je u evropi igrao nisu sklanjali i sudije dosudjivale nepostojece penale. Pa zar bi Partizan 16 godina drzao rekord sa 32,250 osvojenih bodova na UEFA rang listi sto je CZ uspela ove godine u Martu za mizernih 0,250 bodva 32,500 da nadmasi da mu se svi protivnici nisu sklanjali a sudije bile na njegovoj strani.
R

Risario

pre preko 2 godine

Ja se samo zaprckujem koristeci komentare sa ovog portala kao i sveukupna zbivanja u srpskom fudbalu, zalosno je ko nam vodi klubove sta se radi i kako se dolazi do titula, ni jedno rezonsko i razumno objasnjenje ne postoji a mi mozemo da se pljujemo do sutra, Danac oprosti ja stvarno ne mogu da citam tvoj komentar mislim da je predugacak i jos vise besmislen jer si i prosli put ispisao sabrana dela Sizosa Nebulozisa, sacuvao bih ovo malo pameti.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Druze nama titula tek svake pete izborne godine,a vama po cetiri puta zaredom.Pa ko je tu povlascen?
Z

ZVEZDAS65

pre preko 2 godine

Zasto Popovic ne brani,cak nije ni rezerva,Borjan nekoliko puta ne zna da doda loptu nogom svojim saigracima,ne samo na ovoj utakmici.Ben nije u formi kao prethodnih sezona,Ivanic slab.ponekad treba sreca po meni zasluzeno su porazeni.ali zivot tece dalje.
L

LosXeneizes

pre preko 2 godine

Nema veze bar ste pobedili Monaka sinoc. A da,niste ni tu....
M

Mikri maus nije gan

pre preko 2 godine

Zato ste vi sampioni u basketu i fudbalu. Au da niste...vi ste bre poslednji koji treba da se jave pogotovo za basket...ali dobro bili ste u top 8 aba 😂
J

Joe Lesh

pre preko 2 godine

Mirisalo je na ovo celu sezonu. Dugacka klupa je donosila titule u poslednje 4 god. Ovakve utakmice posle Evrope su iznosili rezervisti Njegos, Nikolic , Vukanovic, Srnic. Ove godine nema mnogo rotiranja i nastaje zamor materijala. A i uhvatile su godine , Borjan ima penzionerski stomacic, Ben,Kanga i Krsticic sve sporiji, Katai problemi sa zdravljem. Centarfora sem Pavkova nemamo. Pojacanja losa osim Dragovica. Trebace nam sveze snage na sredini i u napadu. Stankovica ne smenjivati nikako bar do kraja sezone ,to bi nas tek unistilo skroz. Ima i dalje ova ekipa ,ako je odmorna i psihicki ok , potencijala za dobre partije u Evropi. Moze svasta da se desi i u prvenstvu, nikad se ne zna. Ali titulu moramo izgubiti pre ili kasnije, nije normalno da 10 god budemo sampioni. Sad treba da navijaci stanu iza ekipe protiv Danaca i Ludogoreca i pruze podrsku kao nikad. I bez ikakvih tenzija i smena do kraja sezone. Ima ova ekipa mnogo kredita u poslednjih 5 god da bi jedna losija sezona sve to bacila niz vetar.
R

Ris

pre preko 2 godine

Doslo je do klasicnog zasicenja i to je sustina. Borjan,Degenek,Katai,Ivanic,Ben,Pavkov,Rodic...kakvi god da su igraci(a dobri su)njima se sve manje ovakve utakmice igraju i to je problem. Uzeli su sa klubom sve, igrali LS i LE,uzimali derbije i nema tih para koji ih mogu motivisati kao nekada. Recimo u prve dve sezone kada ja Milojevic bio trener. Cudno zvuci ali nekada se takvim igracima treba zahvaliti i priznati da su ostvarili maksimum. Treba svjeza krv!
G

Gost147

pre preko 2 godine

O Zvezdo zvezdana, o Zvezdo zvezdana, titulo izgubljena, izgubljena, izgubljena se, za sva vremena.. lalalalalalalala nananananana O Zvezdo, Zvezdo, ooooooo, Lalate sve ti je oprošteno....
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

Dioni,Falko, Gobeljic, Gajić,Krsticic nisu igrači za Crvenu Zvezdu! Čestitam Partizanu na tituli!
E

EL MACAK

pre preko 2 godine

Gdje onaj sto komentarise neki dan da je Stankovic TOP 10 trener u Evropi 😂😂😂😂 Kesa jedna obicna. Trenercina je ona koji sa slabijim timóm dobilje bolju ekipu. A ovaj uporno radi suprotno. 2 Godine u LS a i u prvenstvu.
5

5.000.000,00 €

pre preko 2 godine

Има још да се игра, и штелује... Полако...
j

jutka gugi

pre preko 2 godine

Drugovi, ne cveta cvetje ni u naše preduzetje. Opet će pećurke da rastu na Mari. Šro smo osvojili, osvojili smo. Sad ima Var i nema više onakvih penala.
J

JužniFrontPančevo

pre preko 2 godine

Bravo za Radnik. Nema više nepobedivih!
д

д.г.

pre preko 2 godine

А твој Партизан? Па он ће сем дербија све да добије.

PsyhoDelija

pre preko 2 godine

Kako sad pa ovo? Mi slusamo price da imamo sklanjalice zadnjih 4 godine? Da je sve zatvoreno osim derbija jel? Evropa je merilo jel?
H

Hanter

pre preko 2 godine

Nije li ovo dokaz da igramo posteno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

........ zamalo da zaboravim : Nadam se da će "UPRAVA" Zvezde u toku nedelje ponuditi ugovor bar do 2025. Dioniju, Falku, Rišairu i Gobeljiću (ali pre svega Dioniju i Falku) kako bi na vreme osujetili brojne ponude Evropskih prvoligaša,,,,,,, Kako bi u narednu sezonu ušli kao favoriti SA (kako voli da kaže gdin Terzić) NAJJAČIM TIMOM U POSLEDNJIH 20 GODINA. To se mora uraditi što pre, Nije se zajebavati sa tako ozbiljnim igračima, jer posle može da bude kasno.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Може, ал само дупли. Такве Терза воли. Није битно име и квалитет.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Sad ide saopstenje: Tole, Kokeza, Partizan, vanzemaljci, zaveraaa...
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Vazno da ste se podsmevali Stanojevicu sto izgubio od Genta.
A

Adam czv

pre preko 2 godine

Pa jeste smešno
Y

Yaya

pre preko 2 godine

Ovo je Zvezda izgubila tako sto je bila dominantna non stop, vi ste em izgubili od Gent em bili toliko inferirorni da je bilo tesko ne nasmejati se vasim igracama kako se odbijaju od Gentovih
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Zvezdi ne klizi pehar iz ruku, Zvezda nema više nikakve šanse da sačuva titulu. Zahvaljujući idiotskim pojačanjima i idiotskom izboru igrača Zvezde, Partizan uopšte ne mora naročito da se trudi da bude prvi Potrebno je da Partizan pokaže neviđenu glupost pa de ne osvoji titulu ove sezone,,,,,, ČESTITAM PARTIZANU I PARTIZANOVCIMA NA ZASLUŽENO OSVOJENOJ TITULI ZA SEZONU 2021./22.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Polako...
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Hoćemo saopstenje..necemo ovako da prodje poraz jer mora da se zna ko je krivac.Dali je u pitanju FSS(izbacene sudije posle pritiska iz Niona zbog sumnji na namestene meceve C.Zvezde koje su sudile sumnjive meceve C.Zvezde u prethodnim prvenstvima),dali je u pitanju VAR sistem,dali je u pitanju UEFA...mora da se zna jer sigurno nisu krivi ni Mrkela,Dzajić a pogotovo nije legenda klub madjija dr.Terzic jer je on covek koji najvise voli Zvezdu od svih.Covek se bas trudi svuda po svetu ima otvorene bankovne racune na koje uplacuju novac recimo Leće,Fiorentina...zna covek kako se radi jer je pojacao upravu kluba dovodjennem svoga sina Konstadina u upravu jer bolji igraci nisu potrebni.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ја могу да честитам на титули. У ово заслужена сумњам. О тој титули се прича од летос. Знају се и разлози.
P

PKg

pre preko 2 godine

misliš da je neviđena glupost da izgube dva derbija ? mislim da je realnost ...
T

Trulex

pre preko 2 godine

Mogu misliti kakvi su naslovi u danskoj sportskoj štampi, rival njihovog predstavnika izgubio od tima sa najgorim napadom lige.
N

Nije realno

pre preko 2 godine

Za ove koji kažu da partizan isto mora kiksati, naravno da hoće. A jel to neko garantuje da je kraj našim kiksevima sa ovom utakmicom?
R

Reci nam

pre preko 2 godine

A kada ce to partizan da kiksne? Pitam se posto je zvezda kiksnula vec dva puta.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Morao je negde i poraz doci, to je i normalno, ocekivao sam sa bude bar od nekog od prve 4 ekipe ali nema veze, nije jos nista izgubljeno,i oni koji misle da su nepobedivi, moraju negde kiksnuti, ovako bar ce biti neizvesno
z

zorgeGost

pre preko 2 godine

ne može se pobediti protiv radničkog i radnika dvadeset šansi dva gola to je nesposobnost napadača ili pak neznanje na svaku utakmici po deseta šansi dajete po jedan ili dva gola realizacija mora da se popravi
F

Familija

pre preko 2 godine

Moramo dalje nema patetisanja niti izgovora nismo isti kao stanojević i slični različiti smo u mnogim stvarima a njima će se vratiti onako kako su oni i činili ovde stavljamo tačku i pravimo granicu između pravih i lažnih jer drugačije ne može za nas je teška utakmica još teži poraz ali ni to nije bitno koliko jeste kako ćemo iz toga izaći a ja ću vam reći kao pobednici jer to jesmo treba zaboraviti utakmicu možda izvršiti analizu meča ali momentalno se okrenuti narednom protivniku ništa nije izgubljeno prvenstvo je tek počelo ovo je oktobar a do aprila ili maja je mnogo vremena a nas čekaju velike stvari koje stoje ispred nas treba zadržati fokus borba je na tri fronta šampionska titula liga evrope i nacionalni kup ostaćemo zajedno i u kolektivu zalečiti rane u zajedništvu a podrška će biti još veća još jača još snažnija jer to smo mi ŠAMPIONI držimo se zajedno u lepom i lošem momentu naša snaga je nemerljiva naša ljubav prema klubu je za neke neshvatljiva ali to smo mi ZVEZDINI navijači ratnici i vojnici podrška još veća i idemo dalje u nove pohode i izazove
Г

Грдне ране

pre preko 2 godine

Моје мишљење је да ми као навијачи морамо бити презадовоњни резултатима с обзиром како играмо ове сезоне. Тако да ме овај резултат и не чуди, игра нам је никаква..
T

Trotter

pre preko 2 godine

Zasto senzacija? Mogu li blizanci da izgube od nekoga?????
K

KaoGost

pre preko 2 godine

4 godine smo ih maltertirali, nisu uzeli titulu ni u jednom popularnom sportu, mora malo i SD Partizan da osvoji nešto. Idu izbori sledeće godine, ipak su shvatili da pravi navijači ne prelaze iz kluba u klub kao što to rade političari sa strankama, zato je prestalo gušenje SD Partizan. Meni se ionako sve naše lige i svi sportovi gade zbog tolikog upliva politike i kao što kod nas postoji društveno uređenje i vlasništvo članova nad klubovima...bolesno...
I

Izborna komisija

pre preko 2 godine

Kakve veze imaju izbori kad 70% Srbije navija za crvenu ? Brojao terza licno. Izgleda da se zabrojao ?
M

Ma da

pre preko 2 godine

Ovo samo u nasoj ligi ima. Neko izgubi jednu utakmicu odmah mu klizi pehar iz ruku. Tuga....
Š

Šta MA DA

pre preko 2 godine

Gde ti živiš. Jel znaš ti šta znači 5 bodova u našoj ligi. Kada na to dodaš da su sve osim derbija zatvorili.
5

500

pre preko 2 godine

Lpa brate 500 dana bez poraza o cemu ti procas ko Steaua 8etih...partizan nema poraz a bije ih mrtvi Gent sramoa
R

Realan zvezdas

pre preko 2 godine

Ljudi sta vam je. Nismo jos izgubili titulu, a i da jesmo mora i Partizan nekad da osvoji prvenstvo. Ruku na srce ove godine su stvarno dobri. Kao sto smo mi s Milojem lagano bez greske gazili u ligi tako i oni sad. Pustite te price sklanjalice i slicno. Bolji su 5 puta nego u prethodnim sezonama. Zasluzuju da osvoje. Ko ne zna da sa osmehom gubi nece znati ni da pobedjuje.
ф

фд

pre preko 2 godine

За све се слажем, осим тога да заслужују да освоје, то ћемо видети на крају.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Koliko ste dobri vidi se u evropi, ne prestavljaj se kao zvezdas kad to nisi. jedino si u pravu da je normalno da se nekada izgubi i po koja utakmica, ali nije normalno da Partizan sa ovim krs timom nabija gol razliku na svakoj utakmici, a kad igra Evropu i to kup Mice trofrtaljke nesto mi ne pokazuje takav entuzijazam. Svi sad cute o FSS, a zna se ko je na celu tog udruzenja.

Miki

pre preko 2 godine

Dugo vremena se naslućivao rasplet jer je uzrok jasan: klub nema napadače (golgetere) pa otud i neproduktivno igra. Krivac je svakako jasan a kada se pogleda još gomila promašaja odn. škart igrača koji su klub materijalno unakazili onda je priča potpuno zaokružena. Svakako da Stanković nema veze sa ovim a dokle će se čekati na neminovni epilog, videćemo. Ali radi ozdravljenja, on mora što pre da usledi.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

ZVEZDA APSOLUTNO NE ZASLUŽUJE SA OVAKVOM IGROM DA BUDE PRVAK. KAD TAD SU MORALE DA DOĐU NA NAPLATU VIŠEGODIŠNJE "UGRADNJA KOMBINACIJE" TERZIĆA I KOMPANIJE, NAJMANJE 20 MILIONA EVRA JE POKRADENO ZA POSLEDNJIH 10 GODINA, A STANKOVIĆ JE NA NAJOGOLJENIJI I NAJOČIGLEDNIJI NAČIN PRISTAO DA BUDE DEO TE " IGRANKE " DRŽEĆI U TIMU DIONIJA, FALKA, AMINUJUĆI DA GOBELJIĆ MORA DA IGRA I PRISTAJUĆI DA UVODI U IGRU IZVESNOG RIŠAIRA ŽIVKOVIĆA KOJI JE IGRAO U VIŠE OD 10 KLUBOVA I NIGDE NIJE SASTAVIO NI 6 MESECI. TAKO VAM JE TO ZVEZDAŠKA BRAĆO.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Све се слажем сем за Гобељића. Не зато што је он добар већ зато што му је алтернатива Гајић. И још нешто: Гобељић ће продужити уговор јер је спреман да потпише Терзин омиљен дупли уговор.

Norwegianviking

pre preko 2 godine

1. Borjan mora na pauzi covek izgleda da ima 12 godina kad brani. 2. Dioni vise nemoze ni jedan minut vise da igra kao i falko. 3 bekovi nam trebaju i 2 spica. Ohi je fenomen, ali moramo jos jedan da dovedemo i da menjamo formaciju . Zvezda mora da igra sa 2 spica. Ben vise nemoze puno da pruzi i ako daje golove itd ali vidi se da nije vise ben kao nekada ..

ДинароидВојо

pre preko 2 godine

Ја и даље верујем у ЊУ! Још има до краја првенства... Нема предаје!

Gost Lk

pre preko 2 godine

Katai je pola Zvezde,a izmeniti jedinog igraca koji zna da da gol(Ben)kad juris rezultat je fudbalska umetnost.
K

Kemp

pre preko 2 godine

Cigani braćo moja, nema veze, idemo dalje, ali upamtite sta je terzić obećao ako ne osvoji titulu, da će da ode. Tako da u svemu ovome gledajte pozitivno. Dekiju i momcima podrška, Deki shvati da ne može Falko, Dioni, Živković, Krstičić, Gobeljić, Gajić, da igraju fudbal! Bar sad kad ode titula, daj prostora našoj djeci!
T

Ti i dalje verujes u Deda Mraza

pre preko 2 godine

Terzu, Mrkelu, a bogami i mistera smeniti na prvoj sledecoj utakmici na Mari. Dugovi, godinama ocajno odradjeni prelazni rokovi, dekadentna igra, treba jos neki razlog?
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ljudi stanite malo, nije ovo do igrača. Ovi igrači itekako znaju da igraju. Problem je u treneru i taktici. Meni nije jasno kako samoga gledam na sve jednoj poziciji na terenu, samo jos golman nije bio. Ovakvi mečevi se dobijaju taktikom a ne visokim loptama, kao da je grof trener. Videlo se čim je milojević otišao kući u dansku, norvešku ili gde već, primetilo se da zvezda be igra istu utakmicamu. Igrači se gube, ništa nije isto. Unapred mogu da prognoziram napad. Borjan do degeneka degenek visoko na ivanica i onda sta bude. Jedini put kada smo igrali lepo je kad smo imali igru to jest slali loptu kfoz sredinu. Titula manje vise važna ako zadržimo to 15. Mesto za 2023/4 godinu, taman da tih godinu dana reformišemo tim sa novim ljudima u klubu. Al niko pošten neće doći da šuruje sa tribinom.
K

Konačno

pre preko 2 godine

Komentar ti je odličan. Ništa ne bi dodao.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

problem je što ste vi navikli da 5 godina ne igrate nerešeno a kamoli da izgubite.Da je ovo normalna liga sasvim bi bilo normalno da i zvezda i Partizan povremeno prave kikseve...
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Prica dana nije ovaj poraz Zvezde vec potez Arena sport Tv koja stavlja utakmicu na Arena Premijum kanal koje nema 80% Srbije. Sve vise utakmica vecitih rivala ce stavljati na te Premijum kanale kako bi naterali ljude da predju kod njih. E to je glavna prica, sta se radi u zemlji Srbiji.
G

Gggjf

pre preko 2 godine

U BiH utakmica bila na arena sport 2
?

??

pre preko 2 godine

У петак после 10 година прелазим на Арену па ми то сад није баш најјасније? Најјаче да опет нећу моћи гледати Звезду?
G

Gostivoje

pre preko 2 godine

PREMIUM kanali se nalaze u ponudi svih operatera u Srbiji i to na istom mestu gde su do sada bili kanali TV Arena sport 1, TV Arena Sport 2 i TV Arena sport 3, koji će se na listi pomeriti za tri mesta. Potrebno je samo da se restartuju STB uređaj tj. da se ponovo učitaju svi programi i PREMIUM kanali će ti automatski biti dostupni.
Z

Zyzz

pre preko 2 godine

Nije tacno nemaju svi operateri a slika je daleko od hd
G

Gost za gostivoja

pre preko 2 godine

Ne pricaj gluposti,nije tako,Antena plus nema tu mogućnost,zato se namerno daju utakmice na premijum i Areni6 .
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

SBB nema Arenu, ja zvao i pitao za premijum....kazu nema niti ce ikad biti
Z

ZOXX

pre preko 2 godine

Titula polako klizi kroz prste.
Z

Zvezda i samo Zvezda

pre preko 2 godine

Utakmicu nisam gledao jer nisam bio u prilici, ali vec vidim gomilu grobarskih komentara, kao i poneki komentar koji pljuje nase. Prvo, normalno je izgubiti utakmicu, ne treba dizati nikakvu dramu oko ovog poraza, to je normalno, desava se. Druga stvar, ko veruje da Partizan nece kiksati do kraja prvenstva nije bas kako treba s glavom. Jedino sto se nadam je da ce ovaj poraz malo prodrmati ove teletabise sto dovode neke od ovih igraca i da ce se malo uozbiljiti jer gubitak titule ozbiljno drma Zvezdin status. Puna podrska Stankeli i igracima u nastavku sezone, okrecemo se narednim tekmama, nije smak sveta.
M

Mop

pre preko 2 godine

Koji bre grobarski komentari. Ljudi komentarišu. Ti slep ili nešto drugo. Evo moje mišljenje je kao Grobara da je ovde Stanković najmanje kriv. Na motivaciju izvlači maksimum iz ove ekipe. Kriv je neko drugi koji krštenog igrača ne ume da dovede. Čast izuzecima ali ovo više niko ne sme braniti. Bar vam 5 igrača u ovoj današnjoj postavi ne da nije za Zvezdu već nije ni za fudbal.
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Svaka cast ivanicu,ali proslu titulu su za nas osvojili katai,kanga i falcineli.Nazalost desetkovani smo bili zbog kovida,gde bas katai da se zarazi.Trebaju nam bekovi i spic realno,ali da je liga regularna i partizan bi kiksnuo...Ovako i pored dva derbija do kraja msm da je sve reseno
E

Eh

pre preko 2 godine

Morali smo jednom da izgubimo. Ali i umor je odradio svoje. Borjane da se ne ljubimo. Da ne bude kao Mustafa u patlidžanu. Gordić ili Pop. Sledeći derbi, udri po nogama, pa nek dobijemo 3 crvena. Da vide šta se zove mesarski meč ili lom nogu. A ne one njihove sklanjalice
H

Hanter

pre preko 2 godine

Smeni Mrkelu!!!!!!!
O

Okei

pre preko 2 godine

I ko ce da plati 3500 da gleda ovakvu evropsku zvezdu??
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Mozda bi danas bili i prvi na tabeli da nije Prijovic nadobudan,e moj Terzicu kakav prelazni rok ovo je do dna ko nam igra.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Са Пријовићем је све јасно. Није хтео на заласку каријере да потпише дупли уговор.
V

Veri

pre preko 2 godine

Nije teo ni pesica da dovede. Jer nije mogao da se ugradi od transfera. Ali nije kraj grobari beze 5 boda pobeda underbiju i jedan njihov kiks eto nas tu sa.mjima. Ali mora da se menja skauting i otera mrkela i trrza pod hitno. A sumljam i da bjekovic nekrene kao tomislav karadzic jer glodari svaku tekmu dobijaju neverovatno je to bilo njima za nas prosle godine a ove im je to sve ok. Da nebude posle stanoje samrok da ijavljuje necu vise ovde da radim. Dugo je prvenstvo jos celo prolece 5 bodova je razlika nista strasno
M

Milanmiza

pre preko 2 godine

Ljudi moji, sve je ovo ocekivano.
?

???

pre preko 2 godine

Kako će imati osam bodova prednosti?
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Bravo Zvezdo!!! Jedan poraz nema veze, idemo dalje. Stankovicu nisi ti kriv, svaka tebi cast. E sad pokazi da si dobar trener pa dionija, falka zakucaj na klupu da zaborave fudbal, ako ga uopste znaju. Svi losi rezultati idu na dusu terzica i mrkele, jer su slepci!!! P.s. Namerno pisem mala slova na imenima doticnih jer tako i zasluzuju!!!
V

Veri

pre preko 2 godine

Bravo oterati doticne sto pre mozda je i bolje ovako jer nwmogu da se skrivaju iza rezultata. Mars iz zvezde ne mozete jednog igraca da dovedete kako treba. Sa 2 lige sampiona i 3 lige evrope. A glodari bez evrope asana rikarda i natka suma igracine za nasu ligu pricati realno. A ovi odakle.izvukli.dionija i.ostalu bagru . Sramota. Deki dovedi tvoje ljude sa vidicem i kompanijom oterati terzica i mrkelu i penzosa predsednika koji se nepita ni za kafu obicna marioneta. Sto pre otici yo bolje za nas
h

hehehe

pre preko 2 godine

Prva pobeda Radnika na svom terenu u ovoj sezoni. Ovi ne mogu ni tako los domacinski tim i svoju filijalu da pobede, a kamoli remi da izbore.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Види се да су филијала.
M

Maleni

pre preko 2 godine

Da smo ih dobili bila bi sklanjali ca. Dogovorite se vec jednom sami sa sobom.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Gospodi sa balkona cestitat na izvanrednom skautingu zvanom kombinacije i naravno Gromadi titulu!!!
p

privatan biznis

pre preko 2 godine

dioni, falcineli, risario ( poseban slucaj) krstovic ( otisao) spiridonovic ...neko je uzeo ozbiljne pare za njihov transfer sa namerom prevare . Ono kad nas ubedis preko stampe da je neki lik iz Pogona Scecin strasan igrac !!!
N

Neutron

pre preko 2 godine

Sad da dobijemo naredni derbi, da dobijemo i u plejofu i da ne kiksnemo do kraja nijednom vise, jer Partizan ce sigurno dobiti sve do kraja. U to sam siguran jer zbog nikad boljeg koeficijenta nase lige imace laksi put u kvalifikacijama za LS (zahvaljujuci Zvezdi posto se gleda poslednjih 5 god. samo). Drugoplasirani ide stazom gde su Benfika, PSV i slicni klubovi, znaci nemoguca misija. Zato ce se ove sezone grobari potruditi da dobiju sve utakmice na koji god nacin.
l

ljubo980

pre preko 2 godine

da tipican navijac zvezde komentarise a da ne zna o cemu prica ti si sad pokazao ,nec od sleece sezone biti 2 u ls vec od one tamo 2023/24, zato zvezda ove godine pustice da bude posteno kako bi legalizovala predhodnih 4 namestenih,a ostavila prostor da sledece prvenstvo namesti kako bi dosla u ovaj polozaj o kom ti pricas za partizan sada,sramota koliko vas nije sramota da lazete.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Do polusezone izgubicemo jos bar pet bodova(N.Sad,Kruševac,B.Topola,Kragujevac)u gostima
V

Veri

pre preko 2 godine

Jedno.pitqnje ne od.sledece nego one tamo ako budemo drugi sledece godine igramo trece razredno prvenstvo. Mislim nisam siguran ispravi ako gresim. A upravu si ako ih dobijemo u derbiju osvajamo. Ali moramo nase dvoriste da ocistimo terzu lopova i mrkelu koji nema dve blage veze
G

Gooxy

pre preko 2 godine

Na sta lici nasa liga uzas.eee jedan poraz i kao oprostaj od titule.govorim i za jedne i druge.u nasoj ligi ne smijes izgubiti niti jednu utakmicu ako zelis biti prvak
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Sram te bilo...dokle ces vise da guras falka. Ko je oterao falcinelija a ostavio Falka... Kako je moguce da jedan fudbaler kao sto je katai ne igra dve utakmice jer je greskom popio deciji lek... na sta lici klub koji to dozvoli...
B

Bomba

pre preko 2 godine

Pravite vi ekipu za sledecu godinu , ova je zavrsena.
P

Pa1

pre preko 2 godine

U sportu dobijaš i gubiš, ništa strašno se nije desilo. Očigledan je pad forme ali i to mora da se desi. Idemo dalje, Zvezdo volim te!
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Risario,Dijon i Falko kakva su to pojacanja da te Bog sacuva.Izgubljena titula jer se zna da je Partizan ovake male utakmice vec dobio minimum sa tri gola.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sto ne pomenu Krsticica.
G

Gost 126 mb

pre preko 2 godine

Ovo je poraz Zvezdine strategije dovođenja ispodprosečnih sporih Afrikanaca i otpuštanja svoje škole fudbala, iz koje mladi igrači idu da kaljenje, dok se za to vreme u Zvezdi kale razni berači banana afričkog porekla!
B

Bolek

pre preko 2 godine

Rišairo i Falko nisu afričkog porekla, a to su vam realno dve najveće rupčage. Ben i Kanga su dobri ali stigle su ih godine, Sanogo ako ništa drugo može da krlja i lomi, Dioniju treba dati malo kredita jer je primoran da glumi napadača. To vam je što vam je, dok ne stigne onaj iz Norveške.
a

aleksa101

pre preko 2 godine

Sta klizi, izkliznuo nam, vise ni derbi ne moze da pomogne..
n

niszvezda

pre preko 2 godine

Ima još dva derbija do kraja sezone i 6 bodova je u igri... Jedino ako su i derbije dogovorili...
l

ljudi

pre preko 2 godine

kako vam je trebalo cak 5 godina da provalite da je borjan farsa teska.Mnogo puta nas je vadio to stoji ali uvek je bio kiksara pa setite se samo jos prve sezone iks protiv batea na mari njegov gol pa finale kupa ostojicev gol je njegov pa omonija iz kornera pa kairat sada pa ovaj sada derbi.Pa cak i u salzburgu je uprskao ali je vujadin spasao prazan gol.Na sve to glumi deliju.Secam se ludogorec zvezda 2 2 2016. godine on bio rezervni golman ludogoreca.Daju nam gol za 2 2 on umalo dobija crveni karton posto kao rezerva slavi zvezdinoj klupi u facu i gestikulira.Na sve to ima sliku u partizanovom dresu i zena mu bila clanica partizana o cemu mi dalje pricamo.Covek je realno farsa koja je imala jaku taliju ali i jake kikseve.Sad se iznivelisalo tako da svaka njegova velika odbrana u mandatu u zvezdi nosi i po jedan veliki kiks,nazalost vreme je za rastanak iz njega je izvucen maksimum pa cak i vise.....

Nenad Dimitrijevic

pre preko 2 godine

Pa lepo je rekao da mu je san da igra u Partizanu
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

Овај коментар је слика и прилика српског менталитета . Човек који је заслужан за 4 европе , и који је нестварним одбранама довео до редовног играња у групној фази европског такмичења , након неколико лоших утакмица губи кредибилитет и заборавља се све што је до тада урадио . Разапиње се као главни кривац , па зар он треба да оде у 16ерац и уместо дебелог француза и погубљеног холанђанина да гол ? Као голман није савршен наравно , уме и да киксне , понашање му је доста рурално у неким ситуацијама , али брате .. Наш народ не прашта пад форме и брзо заборавља
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Rekao bih mnogo toga, ali znam da mi neće pustiti komentar. Ovo je moralo da se dogodi, pre ili kasnije. Od početka sezone Zvezda igra loše. Pobedjivali smo u LE, Braga je ovde bila malo bolja, sa Ludogorecom tamo je bilo 50:50, Danci su bili malo bolji tamo. U ligi smo većinu utakmica odigrali loše. Ono što sam bezbroj puta rekao ovde, sve je ovo posledica lošeg prelaznog roka letos. Zbog toga nismo ni ušli u LŠ, a imali smo nikad lakši žreb. Zbog toga ćemo 90 posto ostati bez titule, jer će Purgeri sve male utakmice pobediti do kraja. Važno da je Tvorza celo leto išao od televizije do televizije i pričao bajke, kako imamo najjači tim od Barija. A doveo je kombinacije i krš igrače. Čast Dragoviću, znamo ko ga je doveo. A mi ćemo i dalje da slušamo bajke od Madjioničara, i da gledamo najboljeg srpskog direktora u istoriji Srpskog fudbala. Da imaju malo obraza, podneli bi ostavke. Ako ne zbog verovatno gubitka titule, onda zbog raznih afera, kombinacija, i brdo promašenih skupih igrača.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

nije problem toliko prelazni rok, ekipa se ne razlikuje puno u odnosu na proslu god.. problem je Milojevic koji je vodio zvezdu, Stankovic je bio samo paravan, tj Milojevic mu je ucinio uslugu da mu pomogne na pocetku trenerske karijere... ja stojim pri tome da pocetnik ne moze da bude trener zvezde, a stankovic to jeste, Milojevic je i sam rekao da je Stankela odlican takticar i sve, ali ocigledno da to jos ne moze da sprovede u delo
V

VERI

pre preko 2 godine

Jos ce da prica kako nije ekser zakucan od 2000 god. I ostale bajke nebi voleo da izgubimo titulu ali ove moramo oterqti sa mrkelom jer se kriju iza rezultata. Oni jednog igraca nisu doveli sve igraci od grofa bozovica i bivsi sto srcem vole zvezdu. Ali ni jednog igracanisu uspeli da dovedu pored toliko para. Dok grobari ja ne znam kako.nalaze. Ko je ovde lud 2 lige smpiona 3 lige evrope i ti nemozes da dovedes igraca kako treba. Sramota i mars iz ZVEZDE
D

Dovlinho

pre preko 2 godine

Dokle ce se vise pruzati sansa dioniju i onom metiljavom serija b igracu? Zasto se ne pruzi sansa popovicu ili gordicu da brane na ligaskim utakmicama vec svaku utakmicu brani borjan koji je u padu forme i godinama? Kada ce nesposobni sportski direktor odgovarati za svoje promasaje i dobiti pedalu?
R

Ralf

pre preko 2 godine

Stankovicu odlazi vreme je.
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

102 niz steaue pravo evropskoga sampiona, nevalja deki nevalja borijan sta Donarumu ili Konte za trenera pade ping pong sampion
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ako si zelen, ne znaci da treba da pises na marsovskom.
L

Lepi Mića

pre preko 2 godine

Tončev gradnja-Ultrakop 2:1
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

U zahladnelo napolje -5°🤣
M

Mr red

pre preko 2 godine

Hahaha ladno ti prošlo celo detinjstvo dok si dočekao da napišeš ovo
B

Bss

pre preko 2 godine

E vidis Stankovicu, to su te tvoje izjave nije vazno da li je lepo ili ruzno, bitna su tri boda. Ne moze samo da se otaljava, poceo si da otaljavas utakmice i ovo je bila neminovnost.
M

MalingaTheSlinga

pre preko 2 godine

Cekamo 'Tozino' saopstenje da vidimo ko je sada kriv za poraz, sudije, Partizan, VAR ili neko cetvrti, jer naravno nije niko kriv iz zvezde.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Kriv je protivnik. Vama niko ne moze da bude kriv jer vas niz nema kraja do nekog Genta ili derbija.
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Nista strasno, znaci idemo dalje, poraz, istorijska pobeda Radnika, isti ovaqj Radnik pobedio i Partizan ako s ene varam prosle ili predprosle godine, a to Stankela trebao da zna, i da ne kalkulise mnogo. Otom, potom, nista jos nije gotovo, i poraz je sastavni deo sporta, nego mi smo se skoro i odvikli pa zato sada i jake reakcije. Podrska timu, strucnom stabu idemo dalje, samo da se ne napravimo jos koji kiks do pauze. Srecno!
T

Tiwpmxko

pre preko 2 godine

Objektivno gotovo je. Partizan neće kiksnuti to je sigurno, s obzirom da domaću ligu igraju kao Barselona, a da ih u Evropi tovari Santa Klara i Soči, tako da se sve i derbi da se dobije opet je to -2. A u derbiju po navici će ići i jedni i drugi na x, sa što manje golova, 0-0 idealan rezultat kao i uvek...
F

Fernis

pre preko 2 godine

Borjan cirkuzant. Popović je duplo bolji i četiri puta jevtiniji golman od ovog šarlatana. Oterati to što pre.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Alo pa dje je taj drim tim? A da lopta je okrugla🤣🤣🤣🤣
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 2 godine

Borijan me iz utakmice u utakmicu neprijatno iznenadjuje, mogli smo i treci da primimo zbog njegovog netacnog dodavanja. Bocni igraci nula, na celoj utakmici nema upotrebljivog centarsuta, neprecizne, spore lopte, baloni i tako celu utakmicu. Sredina terena sa Krsticicem je blagi uzas, ne znam ni zasto su ga vracali. Sve se svelo na to da ako Kanga i pre svega Ivanic nesto uradi uradili smo ako njima ne ide ili budu zaustavljeni u ozbiljnom smo problemu, a to nas vraca na pocetak, nemamo dobre bocne igrace, krila i bekovi, spori i bez dobrog centar suta.
t

tuzno za gledati

pre preko 2 godine

dajte ga u hollywood al najozbiljnije . Strasan glumac , pada na pod izaurlika se mislis slomljena mu ruka kad ono posle 20 sekundi ko da mu niko ni u 16-sterac nije ulazio 15 minuta . Normalno sve na strani gde je sipka bila iza njega . Danas sto se uvuces u bulju njima to si standarniji
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Kao što sam napisao malopre, raspad sistema. Pa mi zadnjih pola sata minobacačem šaljemo lopte napred, nema nikakve igre i to ne samo sad već od početka sezone. Gde je nestala ona pas igra od noge do noge? Čim nam beko pokaže zube počnemo torpedom da ubacujemo lopte. Midtland nam mogao uvsliyi 3 4 gola, imali smo više sreće nego ikad. Kao što rekoh malopre, Borjan da sedne malo na klupu I da se odmori, u suprotnom neka ide negde drugde. Pa nije bajko pa da strepim za svaku loptu koja ide prema njemu. Od 10 primljenih golova golman bude kriv za 6! to samo on moze. Još jedna stvar, kakav je ovo teren? Ako klub nema 100.000 evra da kupi travu za teren, onda ne treba ni da se takmiči u prvoj ligi. Ne tražim opravdanje za poraz, već opravdanje za živce koje izgubim gledajući blato. Čestitke radniku na zasluženoj pobedi.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ne može igra od noge do noge po onom krtičnjaku, pa još bez Kataija. Pošto vam se Falko nije pojavio na utakmici, sva kreacija je pala na Ivanića a on bi možda nešto uradio na onom TSC-ovom terenu ali na njivi to teško ide, pogotovo u drugom poluvremenu kada je sve izorano. Ovde je morao Pavkov da startuje, Stankela je ozbiljno pogrešio.
Y

Ya

pre preko 2 godine

Zdravo je sto smo izgubili. Partizan dobija , samo on zna kako; najnormalnije je da nekada i izgubis , narocito u gostima, po uzasnom terenu...Idemo dalje, vreme je da se probere ko nije za tim i cjao u decembru
D

Djooske

pre preko 2 godine

Sve na stranu ko za koga navija ali da jedna ekipa godinu i 4 mjeseca ne izgubi utakmicu u prvenstvu nije normalno.Dok ne bide neizvjesnih utakmica ovu ligu ce pratiti samo napaljeni tinejdzeri...
G

Gosty

pre preko 2 godine

Dioni, Erakovic, Gobelja, Krsticic,...za koga bre da navijam, sleper uglja?!

Sakur

pre preko 2 godine

Paznja paznja rsb forum je trenutno u blokadi ahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahha
h

hehehe

pre preko 2 godine

To sam i ja hteo da komentarisem ahahahaha
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Борјана на трибине на неодређено. Дионија и Фалка на први авион, воз, аутобус. Штета што није играо "велики " мајстор Мићо Свиланић, у одсуству Марка Марина и Александра Катаиа који су гушили његов "огромни" таленат...

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Alo,kad se dele bodovi? Kad krece play off? ahahahhaha
B

BAJRO

pre preko 2 godine

Tole lopove!
H

Hanter

pre preko 2 godine

Rekoste Grobari da Zvezda sve namesta?!
O

Okečuke

pre preko 2 godine

Uveli WAR pa sad ne može da se krade jbg
N

Nickcdn

pre preko 2 godine

Da, kada niste u mogucnosti da namestite, onda i izgubite.
s

skunipen

pre preko 2 godine

Klizi pehar, a ne zaboravite da klizi i licenca za evro takmicenje zbog transfer dugova ! Tako da mozda nece biti ni para od ove tralala lige koju igra Partizan, od sledece sezone. Terzic ce mozda da napusti Zvezdu kao sto je obecao, jer je to u stilu pacova koji napusta brod koji tone.
O

Ogiczv

pre preko 2 godine

Zasluženo izgubili. I ovaj gol Ben-a izgleda da je bio ofsajd. Morali smo kad tad da izgubimo. Za Falka i Dionija mesta u ovoj ekipi više nema. Pružite šansu Lazetiću, ne može biti gori. Bacamo pare na sve pozicije, samo ne na desnog beka. Tu imamo Gobeljića i Gajić koji ne znaju da centriraju loptu. Borjan sa loptom u nogama je očajan, a to je tako već duže vremena. Odmah da se priključe neki mlađi igrači iz Grafičara. Jer jednostavno, ne mogu biti gori od ovoga. A ovo se već kuva duže vremena. Što se tiče titule, još ništa nije gotovo. Idemo dalje. Sportski pozdrav
!

!!!

pre preko 2 godine

Nije bio ofsajd, ne lazi bre!
g

gost111

pre preko 2 godine

tako je to kada nema sklanjalice
i

i dosta je bilo

pre preko 2 godine

vratilo se za midjtltrand ,pa ne moze talija bas svaku utakmicu
G

Gost e

pre preko 2 godine

Ceo dan si pisao da je sklanjalica.
R

RSB

pre preko 2 godine

Pehar nam je upravo isklizao iz ruku ta Surdulica protiv partizana nije imala sut ka golu zar ne vidite da partizan ne moze gol da primi i da daje svima po tri,cetiri gola i da je sve utakmice zakljucao...
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Pa vi ste gol Partizanu postigli pred kraj utakmice i bili srecni kao mala deca. Da nije ponisten drugi gol Partizana, primili bi ste i vi 3-4 lagano jer bi se tek na 2:0 raspali. A gol ste dali iz centarsuta (najslabijeg segmenta vase igre ove sezone), posle faula nad stoperom Partizana. Taj gol Elvis nije ponistio kao gol Rikarda. Da jeste sad bi bilo +8 na tabeli.

MILAN1989

pre preko 2 godine

Poraz u pravom momentu.Moraju momci da se osveste.Ukoliko je moguće oterati odmah ljigu Terzića i slepca Mrkelu koji ne može konja u dupe da pogodi.Partizan je osvojio titulu sezone 16/17 i ti nam je otvorilo oči.Par sezona ništa ne valja osim što igramo Evropu.Ako izgubimo titulu i ode Terzić,možda krene neka nova,zdrava priča ali bez Evrope.Sada možemo svašta da očekujemo ali što je najbitnije,podržimo momke sad.
K

Ko beše predsednik FSS?

pre preko 2 godine

Ništa ne klizi iz ruku, sve je već dogovoreno pre početka sezone.
a

al si ti realan

pre preko 2 godine

ako je namesteno onda krivi svoje igrace da su ucestvovali u tome.Borjan odigrava danas asistencije samo tako , napadaci nece ili ne znaju da ubace loptu u gol
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Posto grobari imaju sve zatvorene utakmice do kraja,jer im je Bjekovic zavrsio uz blagoslov tatice to,ovim porazom je prvenstvo zavrseno.Stankela kralju,legendo kad ti odbrana primi 2 gola od ovih Sabana,onda si sjajno pripremio utakmicu.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Bjekovic mu je i odbranu sastavljao..:)))
D

Dil

pre preko 2 godine

Isto kao i vama prethodne dve godine.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Surduknuli smo se. Ovo je samo posledica ocajnog sportskog sektora. Do sada su se i Mrkela i Stankovic slepali na Bozovicevim igracima i Milojevicevim rezultatima. Taj zamajac je pri izdisaju. Oni koji vrede su vec u godinama, a losa selekcija ostalih vuce ka dnu. Naravno kriva je korona, los teren, visoka trava...
G

Gostiona

pre preko 2 godine

Bravo brate pravo u centar.... Da se ne lažemo više
O

Ovo je dosta dobro

pre preko 2 godine

Pa eto da ne kazu posle da sve dobijamo posteno smo izgubili i nema sta ni da se oduzme ni doda. Mozda Terza madjija konacno podnese ostavku i ode u jednom jedinom pravcu. Ipak smo mi klub koji moraju da vode legende i recimo da li je zaintereaovan Nemanja Vidic za mesto sportakog direktora? Ili predsednika ? Znamo svi da bi taj posao radio najpostenije moguce.
9

951357

pre preko 2 godine

Radnik zasluženo pobedio, a na kraju teksta "Ranđelović vadio i ono što su svi videli u golu". Ali interesantno, Zvezda već drugi kiks, a ovi što ih svaka iole ozbiljnija ekipa u Evropi trpa još bez kikseva. Doduše, Radnik je protiv njih igrao bez 7-8 igrača, tako da... Ali dobro, valjda će i komšije neku da kiksnu pa da se vratimo bodovno, jer kako oni rekoše, nemoguće je pobediti sve, je l' tako beše? Ako ne, moraćemo da ih tučemo u oba derbija...
M

Miki91

pre preko 2 godine

Kiksnuli smo protiv zvezde.
C

Cuj ti ovoga

pre preko 2 godine

Da si slusao ovog vaseg komentatora sto se umalo rasplakao na kraju sto Elvis nije produzio jos jedno pola sata rekao je da je Radniku zbog povreda i Korone nedostajalo 5-6 igraca tokom cele sezone ukljucujuci i danasnju utakmicu.Ali dzabe ti zatrovani deckic samo znas 24/7 da pljujes po Partizanu a u vreme ovih vasih nizova niste tri puta odigrali fudbalsku utakmicu,rezultat se zna unapred ali bitno da si ti tu kao po obicaju da pljujes po Partizanu.Ti i onaj Kragujevac ne zna se ko je veci kompleksas i lazov.Pojesce te zavist,oslepeces ispred tog kompjutera a koliko puta si bio u rupi imam osecaj da bi bez interneta mislio da ti je stadion negde u Borci
9

951357

pre preko 2 godine

@Miki91 - centar niste prešli Zvezdi 30 minuta na svom terenu. Da ne beše sreće da povedete iz prvog šuta, ni tih par prilika ne biste stvorili jer je Zvezda morala više da se otvori. Bolje se pokrij ušima.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Iskuliraj, mučeniče. Ovo vam je prvi poraz u dve godine, Partizan to može samo da sanja. I naravno da će biti kikseva na proleće, već sada i jedni i drugi igraju na mišiće. I šta očekuješ osim kikseva, kada igrate fudbal bez špica? Partizan barem ima krštenog napadača i to pre svega pravi razliku. Kada bi umesto njega igrao Holender u špicu, kiksirali bi svaku drugu utakmicu. Nije Mister baš toliki trenerski mag da može da premosti takvu rupetinu koju mu je uprava iskusno uvalila.
C

Capo di tuti capi

pre preko 2 godine

9 min. nadoknade, hahahaha pa sta su radili kad je 9 min. produzio, i prvo 2-3, zvezda kad gubi igra se pre 100 min. ako treba, joj lige majko moja
t

tifo

pre preko 2 godine

Jel si gledao tekmu? Nisi tako da ćuti molim te.
K

K1996

pre preko 2 godine

Vidim da si ovde samo zbog prepucavanja. Da si gledao utakmicu, video bi da su domaći odugovlačili celo drugo poluvreme, pogotovo u nadoknadi. Sa druge strane, čestitke Radniku na pobedi.
I

Ijbfnvr

pre preko 2 godine

Kad ja odigram fiks na zvezdu na 1.1 oni izgube hahahhahaha pa neverovatno zaista hahhahaha
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ako ti je za utehu prvi tiket live uplatim na poluvremenu 10 000 na 2. Posle njihovog drugog gola uplatim jos 10 na dvojku. U 85om minutu uplatim jos 10 na x2. Sve velike kvote. Jbg, da je doslo... Ali bice.
Z

Zeleni

pre preko 2 godine

102 bez poraza Steaua, prvak Evrope jesam grobar jaca titula njena 1986 nego 1991 neulazim u to, pade Ping pong sampiona mislilo se do 103 sklanjat
h

hehehe

pre preko 2 godine

Zaboravio si da kazes da su igrali jos jedno finale Kupa Sampiona, a ovi nasi konstantno lazu kako su oni najveci klub Balkana i Istocne Evrope. U snovima mozda.
r

rara

pre preko 2 godine

Prvo prvenstvo bez Kokeze, prvo prvenstvo sa VAR tehnologijom (koju i ne koriste posteno, inace bi vam Napredak otkinuo barem dva boda) i ovo je rezultat. Sada vidimo zasto ste se borili za ostanak Kokeze i bili protiv uvodjenja VAR tehnologije.
!

!!!

pre preko 2 godine

Ako je tako posteno prvenstvo sto partizan ne kiksne nekad?
G

Gostju

pre preko 2 godine

mi bili protiv vara i vaseg vajnog podpredsjednika i clana uprave!!??pa vi i kokeza ste organizovali pet minuta za spas fudbala!kratko pamcenje opet
9

951357

pre preko 2 godine

Prvo prvenstvo u kom je gromada zatvorila skoro sve utakmice sem derbija.
N

Nije radnik

pre preko 2 godine

vec Surdulica.Fk Surdulica nikada radnik.Hitno izbaciti iz upotrebe radnik ,radnicki,sloga,zeleznicar(lokomotiva bolje ime)sloga,proleter,buducnost,rad.Klub predstavlja grad a ne komunizam.Zivela Srbija ! i bravo Surdulica(nikada radnik)
N

Nex

pre preko 2 godine

Sve je to ok. Ako prvenstvo bude regularno, gubice i Partizan utakmice. Nista nije gotovo ali ce biti potreban drugaciji pristup u nastavku sampionata. Igraci su se previse navikli na beneficije prethodnih godina i sad ulaze prelako u utakmice. Kao sto rekoh gubice i Partizan utakmice, samo neka ne bude smesnih penala ni za jedne ni za druge.
Z

Zonjo

pre preko 2 godine

A 4 godine bez poraza osim od Partizana tad vam je bagro sektaska sve bilo regularno...sad malo da gledate nasu seriju pacovi crveni.
D

Dusmanin

pre preko 2 godine

Prijatelju Partizan od starta ne igra regularne utakmice, nizove poput njegovih Zvezda je pravdala i pravda u Evropi, poraz kuci od Genta je garant da nemas kvalitet za titulu. Evropa je merilo i tu je kraj svakoj prici. Nek Partizan razbija Metalca i TSC, svaka cast, eto im titula, ali onda nek razbije i Gent u 2 utakmice, nek dobije Santu Klaru 3,4-0, nek razbije Zenitovu filijalu itd.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Pazi izveo je Bena i uveo Lazetica.Coveka koji moze da resi jednim potezom utakmicu i uvedes ovu prevaru od igraca,koja nicim ne zasluzuje da nosi Zvezdin dres.
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Zasluzeno smo izgubili. Sudija osim par sitnih gresaka nije imao. Po meni je ovaj sudija kvalitetan. Radnik je ginuo i posteno se izborio za veliku pobedu. Ostaje pitanje zasto tako nisu igrali protiv Partizana bas kao i ostale ekipe. Tako da je jedini nacin da ove godine Zvezda osvoji titulu je taj da pobedi BUKVALNO SVE do kraja zajedno sa preostala dva derbija.Partizan ove sezone ne sme i nece kiksnuti jer su im mecevi unapred zavrseni.Ako Zvezda kiksne jos dve tada ce oni regularno igrati.
G

Gost1234

pre preko 2 godine

A vama nisu kao namestane utkamice prethodnih godina? Vase zadnje titule su suv kvalitet ajde molim te s**i, svi ovde znaju kako ej zvezda dosla do titula, namestanjem!i Nepostojecim penalima!
Д

Дадо Нк

pre preko 2 godine

Па ако си гледао утакмицу против Партизана могао си видјети како су се добро бранили и једва их је Партизан добио,али ето,одмах је крив Партизан,и њему су све утакмице затворене,коментар ти је превише исфрустриран,али добро.Звезди игра 0,без акције крштене 90мин,боље се вама позабавите него Партизаном.Спортски поздрав!😉
B

Boban1

pre preko 2 godine

Sad do kraja prvenstva ubacivati mlade igrače,u Evropi sa iskusnim,rešiti se ovih panjeva i pokušati pobediti Partizan u bar jednom derbiju i čestitati im titulu. Svemu dođje kraj pa i dominaciji,ali sad pamet u glavu i preispitati rad Mrkele sa ovim “svemirskim pojačanjima”!!!!!!!!! Zvezda zauvek
@

@potraži je u predgradju

pre preko 2 godine

potraži ga u predgradju .!.
3

333

pre preko 2 godine

Заслужено, играли смо јако лоше.. Борјан у пензију... Али видећемо како ће после овакве борбе, бацања и изгарања (тако и треба), играти остале екипе против Партизана... добијају по 0 4 све редом, али наравно у Европи их нема нигде. ДЕРБИЈИ И ЕВРОПА СУ МЕРИЛО, ЗА ТО СТЕ СМЕШНИ НАСПРАМ ВЕЛИКЕ ЗВЕЗДЕ.
K

Kako to sad tako, onako, ovako!?

pre preko 2 godine

Sad su merili DERBIJI a poslednje 4.godine govorili ste da su merilo "male utakamice" 🤔 Hajde leposedite sa vasim LUBENIČAROM pa se dogovorite sta je merilo, derbi ili male tekme... Napolju je vec - 5,menjajte antifriz 😆😆😆😆😆
K

Kragujevac City

pre preko 2 godine

Derbi nije merilo jer tu uvek mozes da budes egal ako ga igras kao Partizan.Krsis,lomis,seckas,izlezavas se,psujes sudije,na svaku odluku skaces i na taj nacin krades.Najbolji je onaj koji bude prvi na kraju prvenstva koje je regularno a mi to ove sezone nemamo. Ajaks je prosle godine izgubio od Fejenorda 6:1 pa je biem prvak sa 20 bodova vise od tog istog Fejenorda.Briz je izgubio 6:1 od Genta pa je ispred njih.Liverpul je izgubio od Man.Siti-a 4:0 a moglo je biti 8:0 a na kraju te sezone Liverpul je bio prvak sa 20-ak bodova vise od Man.Siti-a. Merilo je Evropa u kojoj Partizan nema rezultate dok u Srbiji svima daje po 4-5. Oterali su Pantelica i jos neke iz saveza,pola svojih postavili za trenere i to sve podseca na Toletovo doba.U Evropi ih gazi raspala Santa Klara,Soci ih nadigrava,polupani Gent bez pola tima ih pobedjuje,na gol im nisu sutnuli do 90-og minuta.To nam je pokazatelj.A narocito to sto ekipe ne ginu ovako protiv njih. I posto Zvezda nije reagovala prosle sezone kada su do derbija imali lazan niz gde su ekipe protiv Partizana odmarali najbolje igrace,igrali sa decom,ne treba ni sada da reaguje.Verovatno im je receno da budu drugi.
K

Klizi

pre preko 2 godine

Pehar iz ruku na 1/3 prvenstva? Aa da ovo je ipak zemlja Srbija, "iskliznuo" je on i prije početka prvenstva. Može i PSG, City, Chelsea, Real... Da izgubi od nekih njihovih "Surdulica", ali institucija ne. Zato je Soči, Santa Klara i ostala boranija ipak krem evropskog fudbala
K

Krvena Cvecda

pre preko 2 godine

E sramoto jedna 10 poraza nemate poslednjih 10 godina izuzev derbija,cuti bolje ti je!
r

rara

pre preko 2 godine

Cuj ovoga molim te. Ne mozete ni propalu Toncevu filijalu da pobedite i nesto pricate o tituli. More... Kako vas nije sramota bre?
S

Srdjan ba

pre preko 2 godine

Budimo realni malo orijatelju, i ja sam Zvezdas ,ali budimo realni. Ocajni smo od pocetka sezone i sve na gurku. Nemamo bekove, nemamo spica. I sto je najgore, nemamo trenera.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

U zadnjih 5 sezona Ling Long Superlige (od 17/18 do danas), Partizan je izgubio 25 utakmica. Pogodi koliko je Zvezda izgubila u istom periodu. Celih 5 utakmica, tj. 5 puta manje ima poraza nego Partizan. Tako da kada pricas o neprirodnim nizovima bez pobeda, prvo pogledaj statistiku. Tvoj tim je daleko ispred Partizana u tom segmentu.
S

Sekundarac

pre preko 2 godine

Hrabra i muška igra Radnika.Sad lepo na pečenje ,piće i trubače na svetu Petku
G

Gostbojan

pre preko 2 godine

Kriv je Antonio Konte...
L

Luja

pre preko 2 godine

Uopšte nije loš ovaj poraz. Terzić je rekao da ako ne osvojimo titulu on odlazi. Verovatno sa njim i nesposobni Mita i nemač pojma , šerif iz Omonije, samozvani mister, Stankela. I nek vodi sa sobom cirkuzante Dionija, Falka, Živkovića i ostale...
T

Truleee

pre preko 2 godine

A sta je zivkovic tu los covek usao odigrao u 10 pogodio stativu golman sve branio pa zar je moguće sta bi pricate nije ista utakmica garant
G

Gostrjl

pre preko 2 godine

Eto Terzica i dizanja neke frke jos koliko veceras. Da se razumemo ovo prvenstvo je daleko od regularnog ali sve ove godine se niste bunili, ali eto danas odnosno veceras ce postati sve neregularno i sve protiv Zvezde...
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ali Zvezda je igrala odlicno u Evropi pa se njene pobede nisu dovodile u pitanje.A mi imamo Partizan koji gubi od Santa Klare raspale,Soci mogao da im da pet komada,raspali Gent ih pobedjuje a u Srbiji daju svima po 4-5. I naravno sada ce ta mucka da prodje jer ce reci pa eto,niste se bunili tada a bunite se sada.
Д

Достојевски

pre preko 2 godine

Има још 20 кола до краја, 2 дербија, а ви већ пишете о томе да Звезди клизи пехар? Изгледа да цела Србија зна да је пасторчад искукала титулу ове године, јер другачије не умеју да освоје.
O

Ognjen Drinski

pre preko 2 godine

Ima još jedan derbi. Tu JSDP može da izgubi, sve ostalo će dobiti.
I

Idemo Delije

pre preko 2 godine

Bravo brate za komentar, 24 kola do kraja, 2 derbija, vec se prica o tituli... Ljudi i Partizan i Zvezda imaju da odigraju 24 utakmice!!!
R

Reg. Profa

pre preko 2 godine

Dostojevski, prihvati poraz Dostojanstveno!

Beny

pre preko 2 godine

Klizi od pocetka sezone, kad igraju invalidi kao sto je Falko i Dioni ne mozes da ocekujes titulu.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Nije jos kraj, igra se do Treceg dnevnika..:)))
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Ode titula,a sa njom i Terza konacno ledja da mu vidimo bar je tako obeco.
G

Gostoljubiv

pre preko 2 godine

Steta sto se kod nas gubi titula posle samo jednog remija i poraza. Zasluzena pobeda Radnika nema sta. Ali od 11 koji su poceli pa bar 5 6 ne zaslužuje mesto u timu. Kraj oktobra, a titula izgubljena tuga.

Ujka Zitko'93 RB Leipzig

pre preko 2 godine

Umesto pehara u rukama ce biti nasa .i. Hiljadeeeeee porukaaaaa....
Z

ZvezdasSrb

pre preko 2 godine

Sad ovi lazni spineri sto su pricali da zvezda ne sme da izgubi a izgubila je vec bodove, da pojedu ono, Ah da nece oni nikad jer to su licemeri
G

Gost2

pre preko 2 godine

Mitre pakuj se polakoo
H

Haralampie

pre preko 2 godine

Terza Magijoooo... Dugujes mi hiljadarku..
n

nba

pre preko 2 godine

zamisli dobije te 3 tim otpozadi,koji ima 0 pobjeda kuci u ovakvoj ligi, zamisli izgubis titulu u oktobru,a zamisli budes nosilac u 3 kolu lige konferencija dogodine Hahahahhahahahahahhahaha
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ako pobedite nekoga ove godine u toj Konferenciji mozda uspemo sa dva tima u LS…

gostttt

pre preko 2 godine

Viii ste kaaao jaaakii
M

MUFCA

pre preko 2 godine

Ima pravdeeeeeeeee!!! Svaka cast Radniku sto su pobedili tim koji ne sme da izgubi, zbog ovog su zalsuzili izlazak u evropu. Da se ovakve utakmice cesce desavaju liga bi nam licila na nesto.
D

Divno

pre preko 2 godine

Lepo je videti kako se neka ekipa bori protiv sampiona, a ne kao protiv nekih...
k

kost

pre preko 2 godine

Sto sadis..to ces i da uzivas. Snezana Borjan!
b

bojank993

pre preko 2 godine

Ništa strašno, svako mora nekad da izgubi čak i ako se odigra solidno. Napred, Zvezda!