Komentari na vest

Zvezdin avgustovski plan: Stiže mlađi zadnji vezni, Eraković između dve vatre

y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Vrednost AEK Larnake 13m, vrednost Pjunika 6m.... Komedija u kvalifikacija za LS... Partizanu su se padali Bate Borisov, Anderleht, Apoel.... Ovo sada, Makabi haifa ili tako neke zajebancije, Cukaricki bi izborio LS, samo da mu namestaju nasu ligu kao i zvezdani.
D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Pogledaj malo koga smo mi izbacivali zadnjih pet godina da bi dosli u povlascen polozaj da igramo sa slabije rangiranim ekipama.Smanji dozivljaj i mrznju.Ne znam kako te nije blam da pises ovo sto si napisao.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Cukaricki da bi mu pao Makabi prvo treba da izbacuje Krasnodare, Salcburge, Kopenhagene, Jang Bojse, koji su tad bili bas paklene ekipe kad smo mi igrali sa njima. Zvezda je posteno izborila povlascen polozaj uz dosta muke u 5 sezona, ljigo jedna!
c

cccc

pre preko 1 godinu

ne znam da li si samo nesmotren sa izjavom ili si toliko needukovan za fudbal. zvezda igra sa ovim ekipama zbog statusa, a da bi dobila povlascen status morala je da osvoji puno bodova. to sto ste igrali sa timovima koje nabrajas samo potvrdjuje cinjenicu da pripadate nivou klubova tipa pjunik i da vam je to realnost. nazalost nisu bvas zvali iz Uefa da im vi napisete pravila fudbala, i da ih vi organizujete po vasem vidjenju fudbala.
y

yo.dorro

pre preko 1 godinu

Jos 5-10 igraca, i prelazni rok je gotov. Jel stvarno neko misli da se ovakvom transfer politikom ide u plus? Moras da placas plate za 40 igraca, moras da placas ogroman strucni stab, gde je predsednik kluba, gde je stranka.... za ovakve rashode, malo je i LS svake godine, tesko zvezdi kada ode SNS.
M

Maximuss

pre preko 1 godinu

Tesko i Partizanu, posto nece imati lovu ni za licencu. O kosarci i da ne govorim.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Ljudi moji kako se peru pare u fudbalu. Znate u godinama kada smo bili jedan od tri tima u Evropi Ljupko je dovodio skupe bekove i ojacavao tim. U zlatna vremena beka je igrao igrac sa najmanje tehnike u nogama. Sto ste prodali Terzica kad vam je trebao bek. Bukari Kangva ok sve ostalo menadzerske kombinacije i trpanje para nekima u dzep. Sto Motika ne dobija sansu. Sta se uradilo sa grdnim promasajima. Gde je Ohi, Krsticic. Dize se galama kod dovodjenja a onda potop. Ko je odgovoran za promasaje. Nismo mi pijani milioneri da bacamo pare.
M

Mareeeeeeeee

pre preko 1 godinu

Treba nam Ado, protiv ovih smesnih protivnika mozemo da igramo kako hocemo, ali za LS zadnji vezni defanzivni je jako bitan, Sanogo je odlican, ali sporiji, Ado je mlad i odlican zalog za buducnost! Brat Ekrakovic ne ide nidge za sada, za samog njega je bolje da odigra jos jednu sezonu i LS, bice standardan i ispunice neke svoje ciljeve, a da ode u nekog velikana, pa da ga pojede to neigranje kao i mnoge talente to nije opcija.
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zvezda treba da dovede desnog beka. Erakovic to nije. Kad igra stopera, on to odradi prvoklasno. Problem je kad predje na beka, tu pravi greske. Ali ne znam zasto Deki uopste drzi Srnica u timu, ako nece da ga proba na desnom beku, tu bi jedino bio dobar.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Zato sto je na zadnjem veznom skoro uvek odigrao odlicno racunajuci derbi i Evropu
k

klon zarat

pre preko 1 godinu

vrv ce 352 u ls ako udjemo pozadi dragovic milun sanogo po bokovima roda i bukari sredina kangva ivanic ado i napred katai pesic,ako bude 433 a u centrali mogu samo 3 od ovih igraca kanga kangva ivanic sanogo ado,mozda prodaju ivanica i sanoga ako bude nezadovoljan statusom
О

ОЧЕКУЈЕМ

pre preko 1 godinu

аКО УЂЕМО У ЛИГУ ШАМПИОНА ВОЛИО БИ ДА ИЗБЈЕГНЕМО СИТИЈА ,БАЈЕРНА И ПСЖ,А ДА ИЗВУЧЕМО ЈУВЕНТУСА,АЈАКСА ИЛИ ПОРТОА ЈЕР НИКАДА НИСМО ПРОТИВ ЊИХ ИГРАЛИ ТАКМИЧАРСКЕ УТАКМИЦЕ
L

Lazaros

pre preko 1 godinu

Velika veravotnica da Zvezda nece gostovati u Izraelu .Dana's je Izrael bombardovan sa 100 raketa ,tesko da ce nasi da putuju tamo !!!!
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Šta će nam Ado kad imamo KANGVU!!
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Zato sto je Kangva u stvari bolja, mladja i brza verzija Kange. On je ofanzivni vezni i u stvari bi Kanga trebao biti njegova zamena. Kada se igra sa slabijim ekipama, tu nema problema, ali sa jacima to ne moze da prodje. A ako bi Ado dosao, on bi isto tako bio bolja verzija Sanoga. Tim bi tek tada dobio na brzini.
M

Mareeeeeeeee

pre preko 1 godinu

Brate Boogy Kangwa i Ado su dva razlicita igraca, Kangwa je Box to Box, a Ado defanzivni vezni
3

33 titula

pre preko 1 godinu

Nama nije važno koliko vredi Pjunika,bitna nam je zarada 11 miliona pa ćemo dovesti još pojačanja zahvaljujući tome.
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

Stefan Ristovski i Elisha Owusu.
D

Dusmanin

pre preko 1 godinu

Jos i Uros Spajic (od novembra se vraca na teren) i Munas Dabbur (ako odlaze Erakovic i Ohi).
Z

ZeljeIPozdravi

pre preko 1 godinu

Voleo bih Luku Milivojevica u Zvezdi.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Visok presing i napadaçki fudbal se ne moźe igrati ukoliko su igrači odbrane spori. Zvezda to može da igra ukoliko ima Erakovića u postavi uz Dragovića. Opasan je ovaj tekst koji najavljuje mogućnost odlaska Erakovića. Milunović je mnogo bolji u skoku da pokupi sve visoke lopte, ali je mnogo slabiji da zaustavi protivničke kontre i polukontre. Ako je uprava rešila da proda Erakovića to je njihova stvar, međutim verujem da Deki neće da se složi sa takvom odlukom. Jasno je da nam treba taj bek na desnoj strani koji je bolji od Gobeljića i Stojkovića koji je bio ranije. Sećam se lad Filip Stojković odustaje od praćenja Nejmara kojo ga je ostavio i ide ka golu. Brz desni bek, makar i bez dobrog centaršuta ali da zatvara odbrambeni deo terena. Da li nam treba Ado ili neko sličan? Negde se dobija, negde gubi u organizaciji napada.
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Erakovic nije za Zvezdu... bolji je nego sa pocetka ali i dalje minimum jednom u utakmici pravi kardinalnu gresku...
M

Motor

pre preko 1 godinu

Mbape ga je prosao kao na motoru, secam se reakcije ostalih u odbrani koji gledaju Stojkovica u cudu a on se smeje covek sta ce. Realno tog Mbapea ne moze niko na svetu da stigne a ne jedan Filip Stojkovic :D
M

Maximuss

pre preko 1 godinu

Stojkovic nije igrao protiv psg-a, posto je otisao pre pocetka te sezone. Igrao je Gobelja desnog beka, cak je nekim trikom dao i gol.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Crvena zvezda mi se ogadila sa ovim odlaganjima utakmica i otimanjem najboljih igraca od drugih klubova. Radnicki Nis je npr. ispao jer mu je najbolji igrac presao u nase redove neposredno pred pocetak kvalifikacija. To je isto kao da nama neko uzme Bukarija koji je pola tima pred plej of.
G

GostBM

pre preko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Bukari nije kod vas, nego u Zvezdi.
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Nije tacno, presao je kod nas posto su otkinuli dvs boda (a zamalo i sva tri) grobarima, dakle misija uspela, a u Evropi bi ispali kad tad
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Daj ne mlati praznu slamu. Radnicki vec sezonama ne kupuje ili pakuje tim za Evropu kada je igra. Iskreno ni ne zasluzuju vise da je igraju. Sramno ispadanje od Maltezana... nista bolji nisu ni Austrijanci. Ovo je bila ogromna sansa da se probiju do zadnjeg predkola.
t

testas caldas

pre preko 1 godinu

ne nego će da sede skrštenih ruku dok im se igrači umaraju pred utakmice sezone i dok im mladi talenti prolaze ispred nosa. o čemu pričaš..
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Radnicki je dao Partizanu 3 gola sto nama nije poslo za rukom/nogom ko zna koliko, i ti mu odmah uzimas najboljeg igraca. To je cisti monopol koji sprovodimo kao klub. Nije onda ni cudo sto jedini koliko toliko imamo neke rezultate u Evropi.
P

Pusa

pre preko 1 godinu

Nisi Zvezdas. Ti si potuljaraska bezobraznica. Pusa
A

A ti si

pre preko 1 godinu

Zvezdas mozda djubre grobarsko menjas nikove po ceo dan i mislis da smo mi budale.
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Ne kaki, go. no malo!
b

blaki

pre preko 1 godinu

Vidi se da nemaš poljma o fudbalu,koje igrace,kojim timovima osim Mitrovića? A Radničkog je ispao jer nema odbranu.
S

Sal

pre preko 1 godinu

Ali ti se nije ogadio partizan kada Vojvodini uzme pet igrača i trenera na kraju jesenje sezone? Moralne gromade, uvek ste tu.
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ne može meč protiv Pjunika da bude bilo kakvo merilo jer se radi o fudbalski limitiranoj ekipi. Opet, uspeli su nekoliko puta da izazovu pometnju u Zvezdinoj odbrani i deluje da bi neka ozbiljnija ekipa dala bar dva komada. Što znači da Zvezda jako teško može da igra bez klasičnog defanzivnog veznog igrača a da propusti u odbrani koje su pravili Milunović i Eraković teško prolaze nekažnjeni protiv jačih timova. Nejasno je vraćanje Milunovića i Pešića jer ni jedan ni drugi neće praviti razliku u Evropi. Milunović je uvek bio spor a i spada u takozvane prljave igrače pa je neka vrsta stalnog rizika za Zvezdinu poslednju liniju. Protiv Kopenhagena dva lakta u glavu protivničkim igračima tokom skok igre rezultirala su sa dva žuta kartona i isključenjem. Često igra rukama što sudije u evropskim utakmicama uopšte ne tolerišu. Načinom na koji Zvezda igra klasičan centarfor joj i nije potreban. Jer ni Ohi, kao i sada Pešić nisu imali upotrebljive lopte od saigrača. A i njegova efikasnost je upitna jer je za četiri godine nakon odlaska iz Zvezde postigao samo deset golova više nego što je postigao tokom jedne sezone u Zvezdi. Nisu problem dobri igrači već je problem što ne mogu svi da igraju. Ako bi došao Ado ko bi išao na klupu? Verovatno Kanga. Kako bi se to odrazilo na atmosferu? Klupu je trebalo da dobije odmah nakon otimanja penala protiv Radnika iako je Borjan kao kapiten pokazao da šutira drugi igrač. Tako bi bilo da u Zvezdi postoji disciplina kao nekada. Katai postaje teret za Zvezdinu igru pre svega zato što neće da igra. To mu je glavna karakteristika koja ga je, verovatno, i koštala ozbiljne karijere. Takav njegov odnos prema igri jasno je vidljiv nakon prvih pola sata utakmice i već tada bi Stanković trebalo da ga pošalje na klupu. I tu je negde i najveći problem sa kojim Deki treba da se nosi. Kako da dodnosi teške odluke i da sačuva atmosferu u ekipi? Mnogo je to veća glavobolja nego skup dobrih igrača na jednom mestu.
G

GostfromCacak

pre preko 1 godinu

To sto ti mislis da je Pjunik limitiran je tvoj problem... Zvezda pre par godina sa ovakbim ekipama je jedva izlazila na kraj, danas u 3.kolu kvalifikacija dobija 5 0 bez problema.... Grobari nemojte se loziti, vi ste videli vas nivo, a to je Novi Pazar... Zvezda ove plus sledece godine sa Ligom Sampiona ide na 25 stepenika ispred vas... Da dovedemo pismenog desnog beka i lagano smo bar treci u grunoj fazi...
S

Svasta

pre preko 1 godinu

Pjunik nije merilo u trecem kolu kvalifikacija, ali kad smo ispali pre sest godina od Karata to je bilo merilo?
Z

Zn

pre preko 1 godinu

Milunovic prosle godine proglasen za najboljeg stopera Lige Evrope, njemu ne valja😂😂😂, Pesic dao 14 golova u “slabasnoj” turskoj ligi, njemu ne valja😂😂😂
@

@Čačanin

pre preko 1 godinu

Zamene teze i debilne projekcije. Pjunikova cela ekipa vredi manje od jednog Ivanića, koji je, zajedno sa Kataijem, za rekreativnu ligu. Nema veze šta je bilo nekad. Sad je uspon i lenje babe moraju da pale.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Od ljudi kao sto si ti ne mogu se citati komentari!!! Koja kolicina pametovanja, uzas... Katai i Ivanic ne valjaju, Milunovic ne valja, Pesic ne valja, Kanga ne valja... Ima li ko da valja???
С

Срб90

pre preko 1 godinu

Ако уђу у Лигу Шампиона треба да оставе Ераковића и продају га следећег лета за не мање од 10-15 милиона. То је реална цена за младог и перспективног штопера. Што се тиче појачања, ако оде Ераковић онда фали штопер, свакако треба један десни бек и можда шпиц ако продају некога. Жао ми због ситуације са Саногом јер је добар играч. Ако он оде онда треба довести и задњег везног.

gemathegreat

pre preko 1 godinu

A ako se povredi i ne odigra polusezonu koliko onda vredi ???
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Erakovic nije za Zvezdu. Iskreno to kazem kao Zvezdas. Sklon greskama i to ogromnim. Odgledao sam uzivo protiv Kolubare covek je takav kiks napravio da je za neverovati. Sreca da je Kolubara losija ekipa. Sta reci sutra ako udjemo u LS? Iskreno nece se osetiti njegov odlazak. I ako ima ponuda od tih 10 tak mil odmah ga utopiti...
K

Kangwa

pre preko 1 godinu

Zvezdi fali desni bek sa jakim brzim prodorom i dobrim centaršutem.Erakovića prodati kupiti beka kvalitetnog.Ado nije potreban na toj poziciji ima dovoljno igrača.Da bi se nesto uradilo više u Evropi treba napadač itekako kvalitetan ali to košta..
C

CZCG

pre preko 1 godinu

Ja kao navijac Zvezde i Crnogorac,ne razumijem ove komentare i pametovanje ljudi koji vjerovatno samo kuacaju i tako sebe gledaju kao navijaca! Sramno je da sam ja iz Podgorice vise puta bio na Marakani, nego pola ovih sto kritikuju! Sad me slobodno pljujte ali ja sam svasta radio da bih nasao pare da podjem u Bg na utakmicu!
3

321321

pre preko 1 godinu

Takodje iz Republike Srpske...u srednjoj skoli sam mesao malter sa ocem po ceo dan da bih zaradio 30 maraka i isao na utakmicu. Nikad teze zaradjene i sladje potrosene pare

gemathegreat

pre preko 1 godinu

Tebi naklon do poda a ove uspaljene stručnjake i rukovodice pusti da penušaju. Stvari se ionako odvijaju kako Terza i Mita kažu a na penušavce ne troši ni energiju ni internet.
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Ne treba nikog prodavati ukoliko nije hitno osim onih koji odavno samo primaju platu a već mnogo puta nabrojani. Eraković nam je vrlo vredan u prvenstvu i kao bonus, njegovim odlaskom bi morali da mešamo po veznom redu i napadu bez potrebe. Desni bek svakako i ako Sanogo odlazi na zimu njegovu zamenu što pre. Ništa više, bilo kakva gomilanja razbijaju tim. Dovedite Kazemira! Ja garantujem za dečka 😁
M

Marrat

pre preko 1 godinu

Hahahaha... Oplakah... Verujem ti na reč.
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Prodaji Erakovica ako vec dobijate dobre pare. Mali Stankovic je mnogo bolje odigrao beka kada mu je ukazano to poverenje. Erakovic deluje smuseno na toj poziciji, i veoma rizicno. Na stoperu nam je bolja opcija Milun, jer osim odbrambenih sposobnosti nezamenjiv je kod prekida i kornera da zakuca loptu glavom. Prema tome ne odugovlacite nego uzimajte lovu kad vam se nudi, jer ako su kupci gledali utakmicu protiv Pjunika mogli bi se i predomisliti sa ponudom. Takodje obavezno ponovo pokusati transfer Ada, jer je on najvese zasluzan za onakvu igru Serifa protiv Reala, i sa njm se dobija cvrstina u odbrani i brz protok lopti prema napadu.
з

звезда форевер

pre preko 1 godinu

Прави испит за ову герацију ће бити већ у првој утакмици у Израелу и ако дај Боже уђемо у Лигу шампиона и не извучемо одмах Сити,Псж.Неко би изгледа волио да смо у оно стању прије доласка Милоја.Зврзда сваке год мора тежити бољем и сваке год имати све јачи и јачи тим,а не да зависи од 2,3 играча
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Задњи везни Саного Крстичић Срнић Станић( на позајмици) по потреби Станковић. Није да мрачим али да ли је то грешка у трансфер политици.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Zadnji vezni kakav je potreban Zvezdi je neko ko ume da presece protivnicki napad, ali isto tako i da odigra pas unapred, da poveze igru, otuda ono ,,vezni” u nazivu pozicije. Nije sustina samo da kvari protivnicku igru. Od pobrojanih to jedino ume Krsticic, ali je njegovo vreme proslo. Zvezda se ubrzala, potrebno je sto vise igraca slicnih motorickih i tehnickih sposobnosti onima koje ima Kangva. Mozda bi pas unapred mogli da daju i Stankovic i Stanic, ali nema se vremena na cekanje. U Evropi igraci njihovih godina uveliko igraju ozbiljan fudbal. Pogledajte Bukarija i Kangvu. Njih dvojica su stariji 2 godine, a deluju iskusno zbog ozbiljnijih utakmica u nogama.
п

приде нешто

pre preko 1 godinu

Треба продати Бена,Гобељу,Николића иако је имао повреду не може више показати,Крстичића продати за жабе.Довести десног бека,задњег врзног и звјер нападача
P

Pride nešto

pre preko 1 godinu

Sve je to lepo, ali kome da ih prodaš.
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Da pobedimo i da deset razlike našli bi se pametnjakovici...Da li stvarno postoje nezadovoljan posle ovih rezultata..do pre par godina nismo imali vodu i struju. Da nam je neko u to vreme rekao da ćemo igrati u evropi 5 godine zaredom mi bi ga pravili na budalu.
s

sta mi radimo...

pre preko 1 godinu

CEO KONCEPT ODBRANE KOJI JE GRADJEN OD ZIMUS JE UNISTEN DOVODJENJEM MILUNOVICA. KADA BUDEMO IGRALI LS PONOVO CEMO DA PRIMAMO PO 5 GOLOVA PO MECU... A ON CE BITI GLAVNI KRIVAC. ISTO TAKO JE ODBRANA UNISTENA NJEGOVIM DOVODJENJEM PRVOG PUTA JER JE PRODAJOM DEGENEKA IGRALI SAVIC I ON DVA SPORA IGRACA I PONOVO NAM JE ODBRANA NIJE LICILA NI NA STA...
g

gosttttt

pre preko 1 godinu

Milunovic je bio jedan od najboljih stopera lige evrope u predhodnom mandatu….
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Pa mislim da je bio u idealnom timu LE te godine 😊 Na zadnjeg veznog dovedite Kazemira 😁
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Doveden je da bi igrali sa trojicom pozadi protiv jakih protivika.
L

Ljubomora

pre preko 1 godinu

Ivanic je bio u idealnih jedanaest Lige UEFA. Da je to postigao igrac Partizana , poredili bi ga sa Zinedin Zidanom. Isti slucaj sa Pavkovim, da je kojim slučajem dao neki igrac Partizana dva komada Liverpulu i komad Milanu upoređivali bi ga sa Benzemom.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

U ovom tekstu kao i u komentarima provejava mišljenje da će ovu polusezonu do sredine novembra gde se igra na svaka tri četiri dana izneti startna jedanajstorica i pet rezervi i tako se planiraju odlasci i dolasci. Zar vi stvarno mislite da Katai i Milunović mogu da izdrže u visokom ritmu i bez povreda da igraju non stop.Biće itekako prostora da kao bonus počinje Mitrović kao i Stanković a pogotovo Eraković na mestu štopera. Za Zvezdine ambicije u ovoj sezoni i na gust raspored treba što više kvalitetnih igrača. Evo već za revanš sa Pjunikom ne znamo a u stvari znamo da će levog beka da igra Gobeljić. Odložili smo utakmicu sa Vojvodini u prvom terminu gde smo treba da spojimo igranje sredom i subotom. Od početka sezone igrali smo samo vikendom. I zamislite sad situaciju u grupnoj fazi LŠ da se ne daj bože povredi Milunović i razboli Dragović a prodali smo Erakovića pa ko će nam igrati štopere i desnog beka. Ne treba prodavati Erakovića i otpisivati Sanoga i treba dovesti i zadnjeg veznog i desnog beka. Takođe treba zadržati sva tri špica. Zvezda treba da reši status Bena, Krstičić, Falka i Spiridonovića. Osloboditi se nekako njihovih ugovora i plata i dovesti zadnjeg veznog i desnog beka i da uopšte ne brinemo ko će igrati ako se neko povredi, razboli, umori ili ima kartone
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Sanoga nebih tako lako puštao. Čovek je stvarno neopevani heroj zadnjih par sezona. S tim u vidu ja bih pogledao nekog tipa Čejku Kujate, koji je ostao bez ugovora posle skoro deset solidnih godina u Premijerki. Per Pons, Ibrahim Amadu, pa i Nemanja Radoja su svi takodje slobodni.
T

Tubeki

pre preko 1 godinu

Cela ekipa afrikanci,i svi ce ekspresno dobiti pasos
G

Gost a domaci

pre preko 1 godinu

Daj Boze! Mada nemoguxe
B

Bid11234

pre preko 1 godinu

Znajući Terzu, ne bi me čudilo da vrati Bakulu na zadnjeg.
B

Bosna

pre preko 1 godinu

sta je sa ohijem
@

@Bosna

pre preko 1 godinu

Mislim da on jednostavno ne leži Stankoviću, kao igrač. Sad se vidi da su ga doveli pa šta bude, Zvezda ništa ne gubi došao je za dž, može samo da zaradi. Tolike golove dao u Norveškoj a niko se nije otimao za njega, to sve govori.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

@@Bosna, vidim pobiše se oko Pešića i Pavkova.
M

Majator

pre preko 1 godinu

Ne ispod 20 milki! Zvezda stoji finansijski tako dobro, da sebi moze da priusti na prihvati ponudu ispod 20 milki. Pogotov je Erak u fazi sazrevanja
С

САМА

pre preko 1 godinu

Играти даље без десног бека је суицид. Видело се против Пјуника колко је одбрана раштркана и несигурна. То може проћи против слабијих екипа где их нападнеш свим својим офанзивним оружјем да би завршио причу на почетку утакмице или у овом случају у првој утакмици. У дефанзиви, против озбиљнијих противника, биће хаоса. Није одрживо на дуге стазе. Мораће и Саного у везу и десни бек. Овако цури на све стране и надам се да ће довести неког. Која је поента доводити се у ризик и остати без пласмана у Лигу шампиона зато што ниси довео десног бека, а остатак тима си напуцао? Све то лепо горе изгледа, али позади озбиљна рупа. Хитно бек, иначе је упитан пласман у Лигу шампиома, а и резултати у Европи.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Prijatelju nije da ti kontriram, nego idi pogledaj ko je #7 (po vrednosti) desni bek od trenutno slobodnih. Da nije smešno bilo bi tužno. Tržište na toj poziciji je katastrofa. Kvalitetnog desnog beka nigde nema ispod pet milki, a i mnogi od njih su truba. Trenutno je osmi najskuplji desni bek sveta klinac koji nije odigrao ni jednu DRUGOLIGAŠKU utakmicu. Znači kapiram te brate, ali ajmo malo drugu ploču. Kad je kriza, kriza je. Kukanje neće tu šta promeniti.
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Jel ima nešto novo oko Egora Prutsev?Nije kao da nam treba nego čisto kao zalog za budućnost.Mlad je ako se dobro pokaže mogu neke pare da se uzmu za njega.
G

Gostbe

pre preko 1 godinu

Stvarno ste dosadni.Kao navijača treba da te interesuje igra,a ima ko treba da misli o finansijama.
D

Direktor

pre preko 1 godinu

Mogu ja na to da kažem "Kao navijača treba da te zanima rezultat, ima ko da brine o igri" ali bi bilo glupo pa neću.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Kažu da je nezaposlenost u Srbiji nikad manja a ovde na komentarima toliko nezaposlenih trenera, skauta, ekonomskih stručnjaka, pravnika i naravno propalih političara.
D

Dex911

pre preko 1 godinu

Sto se dice dileme da li Kataija i/ili Ivanica staviti na klupu kako bi igrao Mitrovic ukoliko Erakovic ode resenje je (nepopularno misljenje kod navijaca) da se Katai i/ili Ivanic prodaju dok neko jos hoce da ih kupi (ako hoce). Mladji igraju bolje a i imaju veci prostor za napredak. Da se uzme bar pola od onoga koliko ih procenjuje transfermarkt je puna kupa. A od Ada oduststi. Njegova situacija mnogo zamrsena
G

Gost Lk

pre preko 1 godinu

Kataija ne bih prodao,da daju pare i Ronalda pride.Sve to lepo izgleda dok su protivnici slabiji,videćete kad dođe egal protivnik,tu odlučuju Katai i Ivanić,niko drugi.
M

MarkoBeograd

pre preko 1 godinu

Tandem Katai - Ivanić su mozak i pokretači Zvezde u poslednje 2 sezone. Bukari i ostali brzi igraci na krilima uz njih su 50% opasniji. Voleo bih da se Veljko Nikolić vrati na pravi put i eto nam atomske Zvezde
l

linoleum

pre preko 1 godinu

videti upariti sanoga i miluna na stoperu a ovo sto je igrao erakovic da igra dragovic,cupu prodati za 10 milki,ne bi se mnogo izgubilo tu takmicarskidragovic milun sanogo roda,tvrda zadnja linija. ako vec oce mladjeg zadnjeg veznog greh je odreci se sanoga,bolje to nego da dovedu neku kantu desnog beka stranca.maksimovic je to radio vrhunski kod ancelotija sto cupa trenutno radi ali je tezak lik izgleda.verujem Marinu da ce raditi dobru stvar
N

Nebitan10

pre preko 1 godinu

Ove smetnje sa Sanogom i sl gluposti batalite, nmzm izvesti dva tima na teren...
N

Nije mi jasno

pre preko 1 godinu

Ako se dovodi zadnji vezni cemu onda produžetak ugovora sa Kangom??? Gde ce taj Kanga da igra onda? i onako je gužva pa Sanogo greje klupu
G

Gost MMS

pre preko 1 godinu

Sanogo je po svoj prilici bivši. Ne želi produžetak ugovora, tako da će ga najverovatnije prodatiili ili eliminisati iz konkurencije do zime, kada mu ističe ugovor!
D

Desers u Zvezdu

pre preko 1 godinu

TERZA DAJ JOS DESERSA U SPIC PA DA RESIMO I TO PITANJE SA ODLICNIM NAPADACEM!👍
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

De si bre U INAT DUŠMANIMA. Tako je, hoćemo Desersa u Zvezdi.
M

Minusi

pre preko 1 godinu

Smanji slova, nisi na livadi.
m

mika majstor

pre preko 1 godinu

Ne mogu da razume ni da shvatim glupandere što kritikuju,pljuju,savetuju!!!Te ovaj bi na štopera,te ja bih ovog oterao,igrao bih mi bonus ovde,bekovi ovo,bekovi ono,grobosi uvredjeni situacijom slušaju bolesnika Žeksa,kriva im država,kriv im Bog zbog vrućine.....hajde ljudi opušteno,uživaj te......napred Zvezdaaaa
G

Gost KGB

pre preko 1 godinu

Azarovi (je već u Beogradu) i Ado ( sa Šerifom su pregovori u završnoj fazi ) su nova pojačanja Crvene zvezde; ovo su pouzdane informacije dobijene od čoveka iz stručnog štaba omladinskog pogona!
@

@Gost KGB

pre preko 1 godinu

Ima li kakve sanse da dovedemo Desersa u spic posto ben,pavkov i pesic nisu kvalitet za Ligu Sampiona!
f

fdggdr

pre preko 1 godinu

Zasto Ado ne igra za Serif od pocetka sezone?
F

Fdg

pre preko 1 godinu

Zato što nije hteo u Mitjiland, zamerio se ljudima iz kluba, hteo u Zvezdu. Vidim da momak iznad piše da pregovara sa Zvezdom i da je to gotovo, daj bože.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Ово је толико не плански да је надреализам.Ераковић дошао до дреса Србије као штопер ај сад на бека...Постао је јако добар на штоперу,видело се да на беку има проблема , поготово са лоптом у ногама.Нек продају Санога па нек доведу странца.Где то има да због правила о странцима се они ротирају...Једно полувреме овај друго онај,један меч он други ти...па како форма ту да се ухвати? Како након два лоша меча да се уђе у форму? ...Бонус правило исто ужас...и шта сад е Иванић у лиги играш 30-так мина а. У Европи целу...То нигде али нигде нема.Поготово ако уђемо у ЛШ где 90 посто времена би било иза лопте.Лига треба због статистике,континуитета, самопоуздања...Делује ми и Охи да је пред излазом,не игра уопште....Зашто Станковићу да не дају шансу уместо Санога?
Z

ZANOKTICA HERIJA MEGVAJERA

pre preko 1 godinu

Ado bi nam resio mnoge probleme u evropi ali u domacem prvenstvu bi bio problem posto ako on igra neko od tandema Kanga- Kangva nebi igrao ili bi ipak izvisio neko od tria Katai-Ivanic-Bukari, sto je previse defanzivno za nasu ligu. Svakao sam za to da se Ado dovede posto smo svakako previse dominantni za nasu ligu. Sto se desnog beka tice mislim da nam u svakom slucaju neophodan videlo se da je Erakovicu neprirodno da igra desnog beka.
G

Gost❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Erakovic je odlican stoper ali nije bek i ne treba ga forsirati tamo gde se ne snalazi. Dovedite ozbiljnog desnog beka i zaokruzite celinu bez rupa. Ovako bojim se da kad naidjemo na ekipu sa dobrim i brzim krilima imacemo ozbiljan problem i ne resivu enigmu po desnom boku pre svega.
L

Laufer

pre preko 1 godinu

Po meni ako zvezda udje u ligu sampiona treba se prodati neki igraci i zaraditi dok se moze, Erakovica i Ivanica Ohi prodati, imamo zamene, dovesti jos tog desnog beka... zahvaliti se posto isteknu ugovori Benu Sanogu Kangi... jel su matori em imaju jake plate em ih ne mozes prodati, Mali Mitrovic Mustafa su buducnost, juce sam gledao Lucica protiv Tventea decko je klasa kako je odigrao
S

StefanKatar

pre preko 1 godinu

Sve moze ali brata Kangu ne diraj!
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Slagali su te nesto. Cak ni Mitar La Parra nije toliko lud da gura Errakovica na beka kad je decko sjajan stoper, a onako bek.
E

Exe

pre preko 1 godinu

Velika nepravda je sto Ben i Sanogo ne igraju barem u prvenstvu, sta je sa Stankovicem sto mu odjednom smeta Sanogo? Pa i Ben? Daje minute Mustafi a Ben i Sanogo kao da ne postoje
G

Gost❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

A koja je logika da prvenstvo igraju Ben, Sanogo, Krsticic?! Treba razigravati mlade igrace. Veliko hvala Benu i Krsticicu na svemu sto su dali Zvezdi ali vreme je za rastanak... Za domacu ligu nepotrebni za evropu neupotrebljivi. Sanogo je pred istekom ugovora koje se nece produzavati.
T

To nije

pre preko 1 godinu

tvoja stvar pogotovu kada igra spor je kada ne igra zasto ga nema. Ben nije dao malo Zvezdi alo neka neke stvari ostanu na relaciji trener-igrac.
p

pele 996

pre preko 1 godinu

U fudbalu nema puno romantike... Igrao si dobro i eto, dolaze novi, mladji, bolji i potpuno je logično sto Sanogo i Ben dobijaju manje sanse za igru. Generalno, Sanogo ce trebati jer je ratnik i moze on tu da zatvori dosta, dok Ben, iako mi je zao da to kazem ali u ovom trenutku nema mesta. Jedan od najvernijih stranaca u istoriji, mio lik, zahvalan, ali, fudbal je to.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Гобеља да части. Пљувачи су се бар мало окренули ка Милуновићу.
H

Heroes!

pre preko 1 godinu

ZASTO NIJE DOVEDEN DESNI BEK ILI NEKI BRZI STOPER??? KOJI CE NAM MILUNOVIC????
G

Gost5444

pre preko 1 godinu

milunovic je jedna obična prevara od igraca, sad smo unistili Erakovica bez razloga
G

Gostgg

pre preko 1 godinu

Evropski velikan a nema 2milke za igraca koji im se svidja.terza magija
C

Czz

pre preko 1 godinu

Bukvalno su vam tekstovi postali kombinacija komentara na prethodne vijesti. Postacete dosadni i neki novi portal ce izbiti u prvi plan. Volim vas portal ali morate malo da se uozbiljite. Ako nista drugo savjet- pocnite da trazite pojacanja za nase klubove i pisite tekstove o tim potencijalnim igracima kao predstavljanje. Mislim da bi bilo zanimljivo
K

Kalčopolista

pre preko 1 godinu

Oćemo Kalčopoli u srpskom fudbalu. Država vam je pred početka ove sezone otpisala 21 milion evra dufa. Nebi ni igrali evtopu nebi dobili licemcu. Radujete se što ste pobebili ove amatere iz armenije. Sad ima da vas otkine haifa. Dug vam je 120 miliona evra zreli ste osavno za bankrot.
A

Auuuuu

pre preko 1 godinu

Brateeee, ubi te zavid i ljubomora, pogledaj malo u svoje dvoriste da vidis sta se radi i dokle ce te ovako bez para i uspehe
С

Срб

pre preko 1 godinu

Опрем добро!
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Kalčopolista. Pogledaj se u ogledalo i vidi jel ti je obraz gore ili dole na cipeli. Da se radio Srpski Kalčopoli za vreme Mirka Marijanovica i Toleta, vi bi odavno bili ugašeni. A inače nepismen si do bola.
M

Mita Bekrija

pre preko 1 godinu

Pusti te priče o otpisivanju dugova, čekamo još dva vrh beka i tek onda će da te boli glava. Ne znam gde si našao tih 120 miliona duga al’ nek’ ti bude mada ne dugujemo ni pola od te cifre. Sad ćemo i mi k’o bata Mamić, ulazimo sigurno u LŠ i onda će Bukari da vredi 30 milki, Kangwa 20, mali Mitrović isto ako ne i više a tu su i Erak, Ivanić i još par odličnih igrača. Uskoro ćemo se zahvaliti za sav doprinos našoj Zvezdi prvenstveno Benu, zatim Pavkovu, Gobelji, Pankovu, eventualnu i Ohiju i Sanogou a naše matore genijalce Borjana, Katajia i Kangu ćemo čuvati do kraja njihove karijere ako to požele. Zaslužili su, bili su tu kad smo krenuli u akciju, borili se ko lavovi kad smo bili u teškim uslovima, i dalje su međju najboljima, mi ćemo to ispoštovati. Elem, trenutno imamo igrački kadar koji vredi preko 100 milki i tek ćemo da se pojačamo, stvorićemo Zvezdu od koje će svima biti frka, ne pričam o našoj ligi nego Evropi, živi bili pa videli.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ajmo bolje lustraciju. Siguran sam da će Gdn. Ćurković i ostali rvatolici biti za.
Č

ČikaMirko

pre preko 1 godinu

Škrabotino, hvala ti što si se setio za Ćurkovića Hrvata. Čika Mirko Marjanovic premijer drzave i predsednik Partizana.
J

Jovanaki6

pre preko 1 godinu

Voleo bi da Ado dodje, pogotovu sto ima veliku zelju da dodje kod nas, a nama bi puno znacio. Ubrzao bi vec ubrzani vezni red ali bi imali vise sigurnosti, mlad je, cena ce mu samo rasti. Mnogo mi se svidja sto podmladjujemo tim sto je vrlo bitno. Ako bog da dve lige sampiona za redom i o parama ne bi trebali da razmisljamo do daljnjeg. Vreme je da i mi prodajemo igrace 10-15-20 miliona. Zvezdo volim te!
Z

ZvezdasSrb

pre preko 1 godinu

Ne moze se u ovoj formaciji igrati... Erakovic nije bek nego stoper, sada je funkcionalna odbrana sa Dragovicem unistena zahvaljujuci Milunovicu koji je toliko dobar da mora da igra sa dva stopera pored sebe da to na nesto licili a ne lici ni sa tri pozadi.
m

madmix

pre preko 1 godinu

svaka ali svaka iole sposobnija ekipa će nam praviti pritisak na erakovića,ako bude igrao desnog beka,dovoljno je da pogledaju prvih 20 min utakmice da pjunikom,kad je baš loše rešavao presing,posle je bilo ok zato što su ovi odustali
T

Tradicija

pre preko 1 godinu

Sestica je stoper, cetvorka zadni vezni. Uvek bilo i uvek ce biti.
B

Bravo za kom

pre preko 1 godinu

Ko zna zna
P

Podržavam

pre preko 1 godinu

Tako je! U moje vreme je bilo ovako: 1 - Golman, 2- Desni bek, 3 - Levi bek, 4 - Zadnji vezni, 5 - Libero, 6 - Štoper, 7 - Desno krilo, 8 - Desna polutka, 9 - Centarfor, 10 - Leva polutka, 11 - Levo krilo, 12 - Rezervni golman, 13 - Rezervni odbrambeni, 14 - Rezervni veznjak, 15 - Rezervno krilo, 16 Rezervni napadač.
G

Grrrr

pre preko 1 godinu

7.desno krilo 11.levo krilo,9.centarfor,8.desna polutka,10.leva polutka...
K

Kidi

pre preko 1 godinu

Igrao sam ko klinac 6-cu, levi štoper.
P

Penzioner

pre preko 1 godinu

Tako je to nekada izgledalo formacijski, sve je tacno samo 4-ka je bio desni half, 5-ica centerhalf i 6-tica levi half, to je bila half linija. Centarhalf je cak bio i karakterna osobina, kada se kaze za nekoga da je na nivou prljavog centarhalfa seoskog tima...
@

@Penzioner

pre preko 1 godinu

U pravu si, ali je posle toga promenjeno sa 5-2-3 na 4-3-3 pa je sestica postala stoper, a cetvorka zadnji vezni, a petica povucena na "libera", bar kod nas. Za Darjana se vidi da nije pipnuo fudbalsku loptu jer bi to znao, verovatno je o fudbalu ucio u kad je napunio 20 preko televizije pa usvojio zabarski sistem ili ko zna ciji. Kod nas je sestica stoper.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Auuuu ajd dobacite bar do pocetka 21. veka,a ne te fore iz sedamdesetih o postavci,a i veze ni to nemas.
C

Centarhalf

pre preko 1 godinu

Pricamo o tradiciji Nenade. Ti se vrati na tik tok.
Đ

Đukin fan

pre preko 1 godinu

Eraković prodaja,ako su iole tačne priče o ponudama od 10 miliona €!!!Zvezda ima Mitrovića i Stankovića,dakle 2 bonus igrača za domaće potrebe,neophodno je da imsju ozbiljnu 6 ticu,Sanogo to više ne moze da rešava i naravno desnog beka sad kad je Rodić napokon,nadajmo se dobio alternativu,posle 5 godina.Te dve pozocije fale i videlo se i s Pjunikom,da odbrana visi,previse kiks pasova plus onaj faul Dragovića gde srećom nije bio crveni karton,na to se u pola minuta samog kraja Rodić pobrinuo za crveni,tako da klub mora da pojača defanzivu i sredinu,da bi grupne faze bilo LŠ,ili LE,bile s konkurentnijim timom i sigurno rezultatima.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Тако је. Једино, када говориш о картону Драговићу, надам се да имаш у виду да га је "усосио" Милуновић...
Д

Думе

pre preko 1 godinu

А Милуновић је коску увалио Борјан... Тако да није Милунова грешка код жутог за Драговића !
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Sa Adom rešavamo mnogo stvari.Igrač kojem bih se baš obradovao da dođe. A mnogo ispašta što hoće samo u Zvezdu. Sa njim je i poziciju desnog beka mnogo lakše igrati.

milan1stole@yahoo.se

pre preko 1 godinu

Kanga ce narednih dana produziti ugovor opet na 2+1 godina, proverena informacija.
K

Kile225

pre preko 1 godinu

Erakovic ide vracamo Petkovica
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ispod svakog teksta o Gobelji se pise ,daj pustite momka da konacno dise. Pojacana Zvezda bas se mocno drzi , Ilija Stolica zvezdas je do srzi .Ne sirite mrznju salite se ljudi , mora i taj grobar da se vise budi. Nekom' se vec smrklo , a neko u ekstazi ide i taj derbi grobaru ti pazi!
G

Goksi91

pre preko 1 godinu

A kad je promocija toga famoznog levog beka ?
Y

YayaT

pre preko 1 godinu

Moze da se nasluti izmedju redova da se ceka jos neko, pa zajednicka promocija

Aleksandar Trajkovic

pre preko 1 godinu

Sanogo je dobar vezni sasvim korektan sve do nekih jacih timova iz liga 5 ....A tu nam nebi pomogao ni Ado..Treba kupiti napadaca i beka.Ado nije igrao vec 6 meseci dok udje u formu trebace mu jos makar 2 meseca i da ga platimo 2m , nije to sad ok prica.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Ne verujem sta citam. Znaci mec protiv pjunika, koji je za evropske uslove smesna ekipa, im nije bio dovoljan pokazatelj. Pa ljudi oni su nam stvarali probleme, odbrana nam je u nekoliko navrata izgledala smesno, mozete misliti sta ce biti, alo udjemo u ls, protiv recimo sitija ili psg. Masakrirace nas.
G

Gost357

pre preko 1 godinu

Ko je taj madjionicar kog treba da dovedu pa da budemo jaci od City-a ili PSG-a?
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Gde sam napisao da treba da budemo jaci od njih? To je nemoguce. Al bar se mozemo potruditi da izgledamo kao profesionalna ekipa i da ne budemo smesni i da probamo da izbegnemo neku blamazu sa 7,8 golova u mrezi. A to je veoma realno sa milunovicem na stoperu i erakovicem ili gobeljicem na beku. Zamisli sona, nejmara ili salaha protiv njih… pa oni ne mogu krilo pjunika da sacuvaju, poklanjaju im lopte. Komedija.
K

Kinta

pre preko 1 godinu

Pa da li su ovi normalni? Ako desni bek ne dodje do maccabija ja ne znam cemu se mi nadamo?!
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Ja bih iskreno prodao Erakovica, nije za beka, a na stoperu imamo Milunovica i Dragovica. Erakovic itekako moze biti od pomoci jer je bonus to stoji, ali ako moze da se uzme dobar novac za njega, on ce se zameniti. Bonusa moze da igra Stankovic na beku i to je to, naravno i Stefan Mitrovic.
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Erakovic je vec sada jedno tri puta bolji stoper od Milunovica, posebno kad budemo igrali protiv jacih i brzih timova. Jedino zasto MOZDA Erakovica treba prodati je zato sto sada mogu da se uzmu lepe pare, pa da se sa time popuni sta god da fali, ali ne Milunovicima, vec modernim mladjim i brzim igracima u rangu Bukarija i Kangve.
G

Gostuu77h

pre preko 1 godinu

dovedite desnog brka pre izraelaca ili se kao uprava rasformirajte i dajte klub nekom ko moze da pronadje normalnog beka nakon 5 godina
G

Gost5

pre preko 1 godinu

neograničen budžet, može sve
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Неограничене склањалице, а не може ништа.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Уефа части.
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Ado neigra uopste zato sto nije ispostovo klub tako da ga nema ni na klupi.
m

madmix

pre preko 1 godinu

tačno,gledam njihov sastav stalno,zbog Ada,nije bio u protokolu od početka sezone,ne postoji
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Onda im je jedino rešenje da ga prodaju.
C

CzZ

pre preko 1 godinu

Ako se čeka kraj prelaznog roka tj. kraj avgusta, biće daj šta daš kao i dosada kad već dobri ili slobodni igrači budu pod ugovorima.
I

Iskorak

pre preko 1 godinu

Zvezda u LŠ mora imati desnog beka, Ada i napadača - Desersa. Pavkov i Ohi nemaju potrebni kvalitet. Zvezdi u LŠ i Evropi treba brzi strelac, a ne neko ko će da odlaže lopte i sl. Desers, Ado i desni bek.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Desers nece doci, aman-zaman vise! Sta ste zapeli sa njim, a do juce niste ni znali za njega!
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Mi sa Milunovicem nema sta da trazimo u Evropi. On je ok za nasu ligu kad se odmaraju nosioci ili za Evropu ali bas za bunker kad ne postoji sansa da ce protivnik imati prostora u nasaj odbrani jer na velikom prostoru ispada samo tako.
J

J.delija

pre preko 1 godinu

Realno nismo za LS hvali nam mnogo toga, realno je LE. Tako nemoj vise da kukate i smarate, dosadni ste...
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Džabe tebi ovakav napad u Ligi šampiona ako je u odbrani promaja, pa Eraković je dokazao da nije za beka i da je mnogo bolji kao štoper, a pored toga teško bi bilo gledati Milunovića kako se trka sa npr. Firminom, Luizom Dijazom... Priča oko Adda je skroz okej, bilo bi dobro da dodje, ali daj, ne zaj...vajte se i dajte pare za desnog beka. Ceo tim se ojačali i da ostavite rupu na jednoj poziciji, bilo bi stvarno bezveze, pogotovo ako udjemo u Ligu šampiona, jer dobijaš ove sezone ogromne pare + sledeće zbog direktnog ulaska...
S

S visnjom burek

pre preko 1 godinu

Prodaće Eraka, ja bih gurnuo Stankovića na beka pa kako se razvije... ne može biti lošiji od Gobelje. Milunovic bi po mom mišljenju trebao da deli minutažu sa Lekovicem.Dovođenje rezerve za Rodića je korak u napred.
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Zvezda mora da proda Erakovica ako udje u LS, to joj je sansa da zaradi ozbiljniji novac sad za njega, decko ce za 2,3 god biti truba i prosek klasican, nema nista od karakteristika za profi igraca, klasican produkt ekipe, ali videce se sve kad ga bace u ozbiljniji fudbal
D

DS11

pre preko 1 godinu

Da li je moguce da se ceka sa dovodjenjem desnog beka, alo ljudi sta je sa vama
O

Ohoho

pre preko 1 godinu

Neda Crnogorski Boss da dodje desni bek, jer mora njegov štićenik da igra.
J

Junker

pre preko 1 godinu

E napokon neko da kaze razlog.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Kad smo toliko jaki, sto odlozismo utakmicu s Vojvodinom? Cega se plase? Da slucajno ne izgube u Novom Sadu i Vojvodina izbije na celo tabele? Cemu sluze dva ili tri tima i nekoliko desetina igraca na platnom spisku? Da sede na klupi i tribinama? Hocemo da unapredimo ligu a prva Zvezda ima amatersko-macehinski odnos prema istoj. Zinule oci na pare pa odjednom zaboravljaju odakle su potekli, i da bez te lige ne bi bilo ni Zvezde.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Vidi ti to sa ljudima iz Vose koji su pristali na odlaganje.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

A sto ste vi odlozili mec sa napretkom? Spremate se za revans, valja pobediti onu silu od ekipe sa kipra.
@

@spiritus

pre preko 1 godinu

Cini mi se da ste vi ipak odlozili utakmicu protiv Napretka!
J

JA MOREE

pre preko 1 godinu

Zar nije bolje da ekipe u najboljoj snazi odigraju utakmicu???? Sta je fora-Vosa ladi sedam dana, a Zvezda tri i onda treba da joj otkine bod na umor, ne razumem!?!??? Pa ako je bolja, pobedice i kad su odmorni-zar ne???? A to sto Zvezda ima 80 igraca je njena stvar, to se ne tice ni Vojvodine ni lige.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Dečko miran.Odlozili su utakmicu zbog ozbiljno napornog puta u Jermeniju.Što da se kaznjavaju timovi koji predstavljaju tu istu Srbiju u evropi tako sto ce imati 3 utakmice u 6 dana plus putovanje do Jermenije i nazad a da budu nagradjene luzerske ekipe koje bi to iskoristile i uzele bodove.Nije sad niko spreman za 2 utakmice sedmicno i sto onda da mi igramo sa drugim timom a neko sa prvim.Plus izgubili smo 5 bodova od Surdulice pa nas je mozda kostalo to titule.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Odložena je utakmica sa Vošom zato što je utakmica sa Pjunikom vredna 11 miliona evra. Ko može da računa da će u trećem kolu kvalifikacija za LŠ pobediti sa 5:0 i praktično obezbediti GRUPU LE.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Nije Vojvodinin problem sto mi igramo kvalifikacije. Sto ne igraju Mustafa i ovi iz drugog tima? U tome bi trebalo valjda da je draz prvenstva, da i favoriti mogu da kiksnu i da je konkurentnost veca. Tako je u ozbiljnim prvenstvima, zato i imaju rezultate. Zato njihov peti deklasira naseg treceg, a ne da se pod izgovovorm umora pomeraju nezgodna gostovanja do daljnjeg.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

I za Vojvodinu je utakmica sa Zvezdom vredna 25 miliona jer se bore za titulu i direktan plasman u LS.
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Evo ovako Zvezda je utakmicu odložila iz razloga ne što se plaši bilo koga iz naše lige pa tako ni Vojvodine već zato što se u sredu igrala utakmica sa Pjunikom, a u utorak je revanš koji počinje u 18 sati po našem vremenu, znači manje od 6 punih dana. Kad na to dodaš put i drugu vremensku zonu mislim da je jasno zašto su odložili utakmicu sa Vojvodinom.
S

Spiritus movens

pre preko 1 godinu

Pera Genije, Zvezda stalno odlaze utakmice. I prosle sezone je odlagala, i pretprosle, itd. I ako se plasira u grupne faze naci ce razlog da odlaze utakmice. Uvek se nadje dobar izgovor da se izbegnu utakmice. To unosi neozbiljnost u prvenstvo jer ispada da se isto igra kad Zvezdi odgovara a ne kad je predvidjeno. I pre koju nedelju su pomerili utakmicu sa subote na nedelju (zbog vrucine). Pa to mogu da rade onda svi i da u prvenstvu nastane pravi dzumbus.
P

Prizeman

pre preko 1 godinu

Ludi Zeks ispr'o mozgove klincima, plasira samo neke teorije zavere pa se onda pojave ovakvi koji to sve gutaju k'o aspirin za glavobolju nastale od situacije u fk avangarda.. Zvezda barem gostuje i ima razlog da trazi odlaganje, ali zasto vi odgadjate kad igrate kuci? mislim osim sto su se v&v satro prepali navijaca..
0

058

pre preko 1 godinu

Zamisli samo da se u Engleskoj odlažu utakmice klubovima radi LŠ pa kod njih bi se prvenstvo igralo dve godine.
K

Kidi

pre preko 1 godinu

Tekst vrlo sazet cinjenicama i novitetima. Moze biti, a ne mora da znači. Ako ode jedan doćiće drugi. Rećiću vam sve, osim imena. Pogledajte ovaj blanko papir, tu vam sve piše. Hvala na info
V

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Eto, nama nije problem eventualni odlazak Erakovića, nego što onda nemamo zadovoljavajućeg bonus igrača... Zašto stati na pravilu o bonusima, predlažem da se uvede i pravilo o boji očiju i omiljenom filmu, da bude obavezno da svaki tim na terenu ima dva igrača zelenih očiju i još dva kojima je omiljeni film Maratonci. Koliko je to idiotsko pravilo o bonusima pogubno najbolje je pokazao derbi prošle godine, najgore poluvreme u istoriji i za jedne i za druge, i treneri koji odmah na poluvremenu izbacuju sve bonuse i uvode prvotimce i počinje da se igra fudbal.
C

CZB

pre preko 1 godinu

Jos Ado i desni bek pa da se nadamo necemu u LS
j

ja more

pre preko 1 godinu

Da, posto ovako, mrka kapa, je da......?

kln

pre preko 1 godinu

Koliko gresku prave oko sanoga nisu svesni.. a taj ado da je toliko dobar vec bi otisao negde do sad
9

93393

pre preko 1 godinu

U 20 marki da znaju bolje nego ti
M

Malo činjenica

pre preko 1 godinu

Ne može na silu otići jer je pod ugovorom. Ado je imao sve dogovoreno sa nama zimus, baš kao i mi sa Šerifom ali su najednom promenili dogovor. Iz tog razloga ni ne igra Evropu. Javno je bio nezadovoljan jer ga nisu pustili kod nas.
M

Makijan

pre preko 1 godinu

Pa ni taj Ado ne bi postao reprezentstivac Gane da ne valja. Drugo, olako donosimo sud da neko ne valja a parametri su zastareli i glupi kojima se vodis " Da valja negde bi vec igrao" Slicno se i o Bukariju govorilo zasta 2 miliona treba nada deca da igraju itd... Sada svi hvale i zaboravljaju reči.. Zamisli, koliko je besmislen tvoj komentar i ne pije vodu kada bi sada se neko slicno vodio pa kaze: "Taj Bukari da valja ili Kangwa igrali bi negde u ligama petica a ne kod nas" To sto neko nije negde ne znaci da ne vredi jer mozda je bio ispod radara, neko pogresio itd.. Bukari i Kangwa plus kao reprezentativci ako udjemo u LS mogu vredeti po 7ili8 miliona pa i vise. Ista prica sa Adom mlad, potencijal brz zadnji vezni ubrzava ritam potencijalna prodaja isto velika. Imali bi pun magacin kvaliteta sto bi se reklo. Sanogo vrlo zahvalan igrac, veliko iskustvo.. na pragu je 34 god. ionako je spor a sve ekipa u Evropi su prebrze.