Komentari na vest

Zvezdin bek blista u Loznici: Gol za pobedu sa igračem manje

G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Ima skoro 22 godine i igra na pozajmici ?
c

czv123

pre preko 2 godine

Zašto ovaj momak nije u Zvezdi sad,dok još uvek spada u tu prokletu bonus kategoriju? Kao što trpimo Gobelju i Gajića, i njega bismo
V

Vladaaa

pre preko 2 godine

Zato sto je losiji i neiskusniji od Gobeljica i Gajica. Ta dvojica koje pljujes imaju iza sebe 4 titule, 1 kup, 2 LS, 3 LE. dok je ivrao Zule Stojkovic bio je pljuvan, trazili su internet navijaci Gobelju. Pogotovo posle gola PSG. Pa kadje zaigrao e onda smo poceli od blata da pravimo Stojkovica. Tako ce biti i sa ovim momcima. Kad odu doci ce losiji pa cemo i njih praviti od blata. A drugo ne mogu svi u ekipi da budu msjstori fudbala. Mi nemamo toliku finansijsku moc da mozemo da imamo po 2 kvalitetna igraca na svakoj poziciji. Jesu sporna ta dvojica, ali za nase uslove i potrebe su solidni igraci !
c

czv123

pre preko 2 godine

Niko nije rekao da nisu solidni za naše prilike , daleko od toga da ih pljujem. Hteo sam da kažem da je bolje da se sad kad mora da igra jedan bonus ovaj dečko gurao na tom beku, da se vidi može li ili ne da bude dobar igrač . Ionako se sad u prvenstvu gura Eraković, koji je štoper, na istoj toj poziciji desnog beka.
G

GS

pre preko 2 godine

Ma samo opusteno… dobice Gobeljić još bogatiji i duži ugovor…
N

Nije sve tako c...

pre preko 2 godine

Eto,mene je iznenadio dobrom igrom u defanzivi u zadnje vrijeme.Još kad bi uspio koji put centrirati,bar na protivničku glavu u petercu.Bespotrebni razgovor sa sudijom je već nešto previše za tražiti da se okane.
B

Box

pre preko 2 godine

I zasluzio je. Posteno.
G

Gosturina

pre preko 2 godine

@Škrabotina brate prvo procitaj sta sam napisao pa onda pametuj, nabrojao sam ko iole vredi od tih klinaca, ima ih bar 10, pa ako od njih makar dvojica budu nosioci i makar jos dvojicu da prodamo za lepe pare to je uspeh, jer ipak da se ne lazemo - nemamo mi La Masiju, a na sve to tim nam je sve stariji....
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Koliko ti imaš nikova? Da li si završio osnovnu školu? Rekoh "tačno, ali delimično". To što nisi sposoban da diskutuješ na odraslom nivou i primiš dobro-namernu kritiku je tvoj problem. Opet, TAČNO ALI DELIMIČNO. Ne. Ne možemo da budemo La Masija. Zvezda je uvek bila klub koji kupuje. Trebamo jednostavno biti dovoljno jaki na finansiskom planu da kupujemo najbolje talente iz okoline kao nekad. Kako bi nam pre 5/6 godina uleteo jedan Ilija Nesterovski ili Rade Krunić. A mogli smo da imamo obojicu za DŽ i sve igrače tog tipa i možemo u budućnosti. Ali džabe kad se forsira debilna parola "NAŠA DECA".
L

Lektor

pre preko 2 godine

Kada vec pricas o osnovnoj skoli. U osnovnoj se jos uci da se "dobronamerno" pise spojeno, a ne sa crticom. Sportski i lektorski pozdrav.
@

@Škrabotina

pre preko 2 godine

Nazalost ne moze. Zvezda ima rak ranu kluba tzv. navijace Koji ne dozvoljavaju da se kupuju najbolji iz regiona . I dok God se oni pitaju najbolji ce ici I Dinamo umesto Cz kao nekada u Yugi
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Navijači ne odlučuju ništa. Produžena ruka BIA-e. Oni imaju značaja koliko i ovi šabani s pedeset nikova koji lupaju se-bi pluseve.
M

Milos 29

pre preko 2 godine

Da je normalno stanje u državi, pa dovedeš Vidića da malo radi sa odbranom, omladincima, prekomandujes neko krilo koje zna i da centrira, napravi prodor, a da zna da igra odbranu. Milina. Ovako imate Terzi, Vazuru i ekipu.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Tačno, ali delimično. Nije u pitanju "stanje", nego STAVOVI. Da je naš STAV kao narod da nećemo više komunizam i njihov sistem pljačkanja, odavno bi Vidić radio sa Zvezdinom odbranom, Mijat s Partizanovim špicevima, Antić pokojni bi umro kao šef saveza, zamenio bi ga Bora Milutinović, itd... Sve se svodi na staru stvar: PRIVATIZACIJA i DE-BLIZANICIJA Srbije. Dok do toga ne dodje, neće ni ozbiljan rad i uspeh.
M

Milos29

pre preko 2 godine

Slažem se, da.
M

Milenko mijic

pre preko 2 godine

Retko posten deckic znam ga licno
L

Loza

pre preko 2 godine

Milan je zaista kvalitetan bek, pričam pošto ga i pratim godinama već. Defanzivno je malo tanji, u ofanzivi je odličan, sećam se kad sam ga gledao prvih par puta, bio sam ubeđen da je krilo koje je pomereno na beka. Daleko, daleko opasniji i kreativniji od Gajića i Gobeljića, ali mora da poradi na defanzivi još. I mišljenja sam da treba da se pruži dosta šanse i njemu i Staniću naredne sezone u domaćem prvenstvu. A što se tiče današnje utakmice, sramotan crveni karton za Loznicu, tj drugi žuti. Otvorena kontra, igrač Železničara vuče igrača Loznice za ruku i dres dobrih 15 metara u kontri, na kraju igrač Železničara pada na travu jer ga je ovaj u borbi malo zakačio po licu i igrač Loznice u kontri Loznice dobija crveni karton??? Sreća, karma i blato su učinili svoje samo minut kasnije za 2:1 i pobedu.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dođi odma' Molim Te .
H

Hrh

pre preko 2 godine

Srem iz sm? Znate li koju ligu igra taj klub?
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Imamo njega desno, Blagojevica levo, Djuric stoper, plus Erakovic, (Stanic,Njegos) zadnji vezni, Odada i Velja centralni vezni, Stankovic plejmejker, na krilu Radulovic, a za spic Lazetic i Kahvic...u principu dosta mladih talentovanih igraca sto za prvi tim, sto za prodaju, voleo bi bar 3,4 njih da budu nosioci narednih godina i stasaju uz Dragovica,Ivanica i Kataia.....

Boka123

pre preko 2 godine

svi se nadamo al koje su sanse da ne uvale vecinu njih za milion + 20%
l

lol12

pre preko 2 godine

Jeste kad bismo imali ambicije ko Vozdovac ali posto uvek idemo na titulu ja tu od svih najbrojanih vidim 2 i po igraca za Zvezdu.Za neke od njih nema mesta ni u nekom prosecnom superligasu.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Odada je smešan. Velja ni za lek. Lazetić je već u procesu prodaje. Dokle više debilne parola "NAŠA DECA". Pa čoveče da Real fura samo špance, guzio bi ih Šerif standardno bez iznenadjenja. NE PO STO JI FUD BAL U O VOM VE KU BEZ PRO DA JE MLA DIH I GRA ČA. U stvari može, ali sumnjam da bi ekipa "NAŠA DECA" prihvatila gazdu arapa, trenera nemca, i postavu bez Srba.