Milan Ilić protiv Rusije u dresu U21 reprezentacije Srbije (©Starsport)
Milan Ilić protiv Rusije u dresu U21 reprezentacije Srbije (©Starsport)

Zvezdin bek iz Loznice na brušenju u Grafičaru

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.01.22. | 14:03

Milan Ilić će na proleće biti bliže oku stručnog štaba crveno-belih

Oskudica bekova, posebno na desnoj strani terena, problem za sve u srpskom fudbalu. Otud je Crvena zvezda – pored potrage za dokazanim rešenjima – poslednjih meseci počela da se dovija i na drugačije načine, pa je tako baš pre nekoliko dana dovela desnog beka IMT-a Nikolu Glišića, koji je tako krenuo putem Milana Ilića, prošlosezonskog pojačanja iz Loznice.

I Glišić je, kao i Ilić, ostao da na pozajmici još šest meseci sakuplja minutažu u Prvoj ligi Srbije, samo u IMT-u, a ne u Loznici. S tim da će 21-godišnji Ilić od ove zime biti znatno bliže oku crveno-belog stručnog štaba.

Izabrane vesti

Naime, Ilić će prema informacijama Mozzart Sporta ovog januara i definitivno napustiti Loznicu kako bi se priključio Zvezdinoj filijali Grafičaru. Na taj način bii njegov razvoj, smatraju u Ljutice Bogdana, trebalo da bude kvalitetniji, a pride će Dejan Stanković i njegovi saradnici moći lakše da ga isprate.

Uostalom, ekipa Grafičara će se već koliko sutra pridružiti prvom timu Zvezde na pripremama u Turskoj, pa će Stanković i tamo moći da baci pogled na to čime sve šampion Srbije raspolaže.

A za dalje... na Iliću je da se pokaže. Mesto uz desnu aut liniju u prolećnom delu sezone trebalo bi da pripadne januarskoj akviziciji Kristijanu Pičiniju, tu su još i Marko Gobeljić i Milan Gajić, kojima ugovori ističu na leto, pa dalje Ilić, Glišić, u Grafičaru je i Uroš Lazić... 

Trljali bi ruke na Topčiderskom brdu kada bi bar jedan od poslednje trojice izrastao u kalibar za prvi tim Stankovićeve čete.


tagovi

GrafičarMilan Ilić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara