Komentari na vest

Zvezdin cenovnik: Nikolić 5.000.000, Ivanić i Gavrić po 4.000.000, Petrović 1.500.000...

M

Musavci

pre gotovo 3 godine

Dva paketa sapuna i da nazdravimo..
B

Bane74

pre gotovo 3 godine

Onom doktoru lopurdi da ne pada na pamet da prodaje Ivanica i Nikolica. Pare neka stvori kako zna i ume. Kako je uspeo da spiska 100 miliona u dve godine sada neka ih stvori
P

Pjee

pre gotovo 3 godine

Pa odvalite cenu za Ivanica 10 miliona pa ko hoce nek plati,dokle vise za male pare?
P

Pjee

pre gotovo 3 godine

P
I

Isnogood

pre gotovo 3 godine

Sta znaci minimalno obeštećenje? Kao neko ce ponuditi vece pare, ako ti trazis manje?
S

SS jedinica

pre gotovo 3 godine

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
P

P ovi

pre gotovo 3 godine

Svi zajedno ne vrede 3 m evra. Znaju pravi kolko vrede tj ne vrede
s

stara cekalica

pre gotovo 3 godine

i ja mog jugica nudim za 5 soma pa evo niko nece vec 15 godina

Ivicam74

pre gotovo 3 godine

Ne znam da li će Zvezda prodati nekoga po ovim cenama ali hteo sam da kažem da te cene i nisu toliko velike kada pogledamo cene igrača Dinama iz Zagreba. Ako pogledate na Transfermarktu videćete da su njihove cene duplo više od cena Zvezdinih igrača a kvalitet njihovih igrača i nije mnogo viši od kvaliteta Zvezdinih igrača. Samo što oni znaju da ih prodaju a mi ne znamo. Mislim da treba smanjiti domaću ligu na 12 klubova da bi isplivao kvalitet na površinu i treba organizovati ligu od 10-tak timova iz susednih zemalja gde bi mladi igrači imali 20 jakih utakmica godišnje i tu bi stekli neophodno iskustvo i mogli bi da se prodaju za veće pare. Znam da je to veoma teško organizovati ali vredi probati npr. Zvezda, Partizan, Vojvodina, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Steaua, Ludogorec, još nekoliko klubova i to bi bilo super. Takođe bi Zvezda trebalo da se ugleda na Dinamo u vezi skautiranja i dovođenja mladih talenata od 15-16 godina koji bi se potom razvijali u ekipi i za 3-4 godine prodali za velike pare.
S

Sacha_PFC

pre gotovo 3 godine

Neverovatno sta si ti uporedio...Dinamo i C.Zvezdu u kvalitetu igraca.Taj Dinamo je igrao odlicno u LŠ i samo cudom je ispao i otisao u LE gde je napravio zavidan rezultat a da ga pri tome niko nije dobio sa 5:0;6:0:6:1;4:0 kao sto je C.Zvezda dobijala po tamburi.C.Zvezda nemoze posle takvih igara da prosledi igraca na pozajmicu a da nepricamo o nekom ozbiljnijem transferu.Ako su za Zvezdu mladi igraci od 21.g.i na njima planira da zaradi neku ozbiljniju kintu...nema nista od toga jer je Arsenal protiv Zvezde igrao sa igracima od 17.g.i lagano izdominirao i dobio Zvezdu u sred Beograda.Garantujem da za sva 4.igraca navedenih u naslovu Zvezda moze da dobije max.4-5 mil.evra i to ako nekoga prodaju preko veze gde je u nekom klubu trener koji je privrzen C.Zvezdi.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

nista ti ne dobijas sa 12,14 ili kolko vec klubova u ligi kad ce mlad i talentovan igrac da ode sa 18 godina .Treba nekako zabraniti odlazak pre 22,23 godine to bi nam diglo kvalitet i prodaju igraca . Takodje, kod nas se igrac prodaje brze -bolje jel uprave gledaju da lape lovu jel znaju da nece biti dugo na vlasti . Mamic je bio strpljiv jel je bio stabilan u fotelji ali polako ce se i kod Dinama to poceti da desava.Sad ce BBB da udje u politiku i onda su u k....
z

zak

pre gotovo 3 godine

@Sacha_PFC Nemaš ti pojma.Prvo se informiši pa piši.Taj isti Dinamo je u grupnim fazama LŠ primao i po 7 komada,a da nije ni gola dao.
N

Neks

pre gotovo 3 godine

PFC si normalan ti? Idi bre gledaj tvoj patlidzan sta ti komentarises Zvezdu. Dinamo iz godine u godinu nakantaju kao kacu sa kupusom. Jedne god msm da su postavili rekord Lige sampiona po broju primljenih golova...a Zvezda Arsenal..hahaha Zvezda ih ubila kao granom i u Londonu i u Bg srecom su pobedili. Idi komentarisi Partizan-Radnicki Kovaci bolje je
P

Plavi10

pre gotovo 3 godine

Kako bi ovog Nikolica i Ivanica volijo vidjeti u Dinamu, osteta nije problem al mislim da iz drugi razloga nebi došli. Šteta odlični igrači.
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

Lepu cenu ste odredili i ja to pozdravljam obzirom da se radi o srpskoj deci. Ali nije realna, nema tu kvaliteta za toliko para. Pa setite se, prvo ste za ovog sto imitira i pred ogledalom Dejana Stankovica trazili 4 miliona. Sta bi: pala cena na 1,5. Nema tu kod vas kvaliteta, a ni stofa, pa polako sa tim cenama da ne ispadne da ni u ekonomiji nema skolovanih, vrc sve neki ultra, giga, mega trend. Ali to je i realno, ba i vrhovni tata vam je to.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

4 milke za Dekija pre 1/4 veka ti je tipa 60 milki za Veljka danas. Aj mrš do Trpkovića po 300 gr. šunka/kačkavalj. To je tvoj kalibar matematike.
S

Simo

pre gotovo 3 godine

Prodaj sve al nedamo MAGIKA to je ono zbog cega je fudbal lep
I

Is sljivika

pre gotovo 3 godine

Ja bih zadrzao Nikolica uz produzenje ugovora I oko njega bih gradio igru. Decko ima konstantan uspon i pravilno se razvija za razliku od vecine nasih sportista. Ne porede ga džabe sa Modricem. Sad će zadusne babe da ga pljuju, ali ti isti pljuvali su i Jovica, Racica... Milunovic će otići sigurno, tako je uradio i kada je dolazio, i ne treba žaliti. Njegov nivo je LE, videli smo kako se lakta sa top klubovima u LS. Ivanoviću ponuditi nov ugovor, bila bi šteta izgubiti ga sada kad igra fudbal karijere, a i verujem da bi ostao. On je statičan lik. Katai nek sam bira, i njemu bi ponudio da ostane ovde. Degenek, Petrović, Ben, Gavrić, možda i Kanga dobili bi dozvolu da potraže drugi klub.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Ne poredi ga niko s Modrićem osim klikbejterskih "žurnalista" i duševnih bolesnika. Modrić je u njegovim godinama vrteo Englesku reprezentaciju oko malog prsta na Vembliju. Za Veljka je trenutno Nemanja Maksimović Luka Modrić.
M

Mirko Ivanic

pre gotovo 3 godine

Puna i apsolutna podrska za dr.Terzu i upravu FKCZ u totalnoj dominaciji osvajanju titula svake godine,igranju LS i posebno rusenji bunker kluba za vjek i vjekove!
L

Liga sampinjona

pre gotovo 3 godine

MirkoIvanic Bedan je tvoj zivotic...
P

Perinco

pre gotovo 3 godine

Pogresnoj osobi se zahvaljujes!,,duh koji lebdi nad Marakanom"je taj kome treba da se zahvalis!!!
z

ziveo tvorza

pre gotovo 3 godine

pozdrav od Omonije uz uspeh iz LS 0;3,0;4.0;5,0;6 uz slogan stop nasilju nad Borjanom
m

musavi botovi komarovi sledbenici

pre gotovo 3 godine

@951,decace radi nesto u zivotu,moze se vise od sendvica zaraditi
L

LudiDejo

pre gotovo 3 godine

Ni jednog ne puštati bez procenata za idući transfer
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

@ humska ....... hehehe.. hehe.. hehe smeješ se na silu,,,,,, isprekidano. A šta ćemo u Utorak sledeći ? Kad popijete 3 KOM. i to baš Ivanić, Ben i Nikolić.
D

Dobices potvrdu...

pre gotovo 3 godine

...da si zreo za ludnicu, na osnovu tvog komentara.
L

Lupanja bez

pre gotovo 3 godine

Evo posto se Veljko Nikolic ovoliko hvali, neka mi neko objasni sta on to ima toliko dobro? Nemojte samo molim vas sa komentarima on je prespreman, trci mnogo (podrazumeva se da je igrac spreman i da trci, to je samo kod nas u nasoj ligi cudno).
v

v1ad

pre gotovo 3 godine

Odmah da ti kazem i to kao navijac Zvezde, Veljko Nikolic nema nista zbog cega bi bio previse cenjen, U pitanju je igrac veoma slabe fizicke konsitucije, koj ima problem da uputi dovoljno jak i precizan pas od preko 15 metara. Za njegovu poziciju je to nedopustivo. To nije stvar godina jer on ima 21 a konstituciju kao da ima 15-16. Ocigledno niko nije radio sa njim na snazi. Za njega bi najbolje bilo da iskulira sa odlaskom, posveti se teretani sledecih godinu dana, cak i vise od fudbala, izadje odatle sa dodastnih 10 kila misica i bude terminator za koga ce davati 20-30 miliona a ne 4-5 ili manje posto on ima fudbal u nogama. Naravno, to je Terzic, njemu je bitno da ga sad proda.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Dečko podseća na Modrića...kraj balade. Isto kao kad su se nekad Ameri ložili na Miličića. Visok, jak, dobar šut...znači "1/2 Nowitzki + 1/2 Stojakovic!!!" Tako rezonuju mnogi današnji 'sportski radnici', na žalost.
p

pa nije on prase

pre gotovo 3 godine

@ vlad ....druze jesi ti cuo mozda za Inijestu, Martinsa, Insigne , Bernardo Silva, Havier Saviola, Papu Gomez...mislim cisto pitam.
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Slazem se izgleda kao klinja gejmer. 10kg misicne mase min,2 hormona rasta , da bude bar kao Toreira,Papu pa da proba neki ozbiljan fudbal.
B

Bane74

pre gotovo 3 godine

A sta tebi covek da objasnjava
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Veljko Nikolic je ispodprosecan fudbaler, tipican skolovan menadzerski igrac od koga ce klub nesto zaraditi, ali nikako navedenu cifru. Njegoseva cena se krece u domenu realne, a po meni je rec o perspektivnijem i modernijem igracu od Veljka. Ako obojica odu, pa cak i najtalentovaniji od njih, Gavric, Zvezda nece izgubiti ama bas nista na igrackom planu, a finansije ce se svakako poboljsati. Ono sto treba zadrzati je jezgro tima, koje cine Borjan, Degenek, Ben, Milunovic, Kanga od stotinu ljeta, Ivanic, pa i Falcineli i Pavkov.
D

Dio

pre gotovo 3 godine

Partizan za Asana trazi 5 mil. E a Zvezda za Ivanića 4 mil. E !?
G

Gostoooo

pre gotovo 3 godine

Nikolic kao 5milki a Njegos Petrovic koji je duplo bolji samo 1,5 nisu tu cista posla.
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Moze ali dinara...pa cesi slovaci poljaci igraju imaju solidne lige..a nisu skupi...fizicki spremni.. .igrac dode u West Hem i igra PL lagano ,jel moze neko da zamisli bilo koga od ovih deckonja u takvoj masineriji.
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

Ivanica ne bi trebalo prodavati jer se uklopio, pronasao sebe i za 4 miliona ne mozemo naci boljega. Zelim samo jos da navedem par cinjenica u vezi osporavanja Zvezdini 4 vezanih titula. Prica se o namestanju a kao merilo KVALITETA se navode VECITI DERBI i EVROPA. Zvezda je, kao prvo u sampionskim sezonama 17/18-20/21 bila uspesnija u prvenstvenim vecitim derbijima (Partizan u kup utakmicama) ali i dokazala kvalitet u Evropi, odigravsi dva puta grupnu fazu LE (i oba puta prosla dalje) i igrajuci dva puta LS (visoki porazi u LS, od aktuelnih Evropskih prvaka u tim sezonama, Bajerna i Liverpula kao i vicesampiona Evrope Totenhema i PSZ-a, nisu merilo jer je razlika u kvalitetu, u poredjenju sa najboljima u Evropi, u zadnjih par godina veca nego ikada, zato pobeda nad Liverpulom i jeste ogroman uspeh). Pobedjeni su dakle Liverpul pa Gent 2x,Keln 2x,Olimpijakos,Liberec sa ubedljivih 5:1...Izbaceni Salcburg.Kopenhangen,Jang Bojs,Sparta Prag, Krasnodar...Igrano nereseno sa Napolijem,Arsenalom,Hofenhajmom, dva puta sa Milanom...Osvojeno rekordnih 11 bodova u grupi. Poredjenja radi, Partizan je vezao sest titula, 07/08-12/13 i u tom periodu bio uspesniji u prvenstvenim derbijima (Zvezda u kup utakmicama). Jeste Partizanova uspesnost u derbiju u tih sest godina bila izrazenija nego Zvezdina u ove cetiri godine sada, ali je zato Partizan u drugom merilu kvaliteta, u Evropi, u tom periodu bio losiji nego Zvezda sada. Odigrao je 22 utakmice u cetiri grupne faze (3X LE, 1xLS). Pobedio je samo jednu od 22 (!), tri igrao nereseno i doziveo cak 18 (!) poraza! Znaci, svoju "nadmoc" u ligi nije uopste potvrdiio u Evropi vec se bas lose pokazao. Iz ovoga se vidi, da koliko god Partizanovci "imaju" razloga da osporavaju Zvezdine aktuelne titule, "imaju" i Zvezdasi isto toliko razloga da osporavaju "toletovih" sest. Zato, ako cemo da "preispitujemo" Zvezdine aktuelne cetiri titule, moramo prvo onih sest Partizanovih. Jer, sumnja ostaje, kako da jedan sestostruki uzastopni sampion, od 22 utakmice u grupnim fazama u Evropi dobije samo jednu jedinu !?
Z

Zvezda...

pre gotovo 3 godine

... nije razvojni tim.
J

Jedinazvezda

pre gotovo 3 godine

Istinska je AV AV AV
m

misevi..

pre gotovo 3 godine

iz bunkera prolajali haha
A

Alooooooo#2

pre gotovo 3 godine

Još realnije Posle derbija Ivanic 12" Katai 11 Nikolic 7,5 Gavric 8 Petrovic 6 miliona..... P. S. Smešan vam novi uzaludni pokušaj da dignete pritisak pred derbi
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Ili kao sto bi Terzic izracunao, 5 miliona plus 4 plus 1.5 milion, ravno 36.500.000 evra.
G

Gost021

pre gotovo 3 godine

Nema od ovog nista. Pa ko ce da kupuje igrace iz najslabije lige, gde prvi i drugi imaju po 20 pobeda u nizu. Tek kad budu postojale neizvesne utakmice rasce i cena fudbalerima. Smanjiti ligu na 10 klubova hitno i 2 da ispadaju, treci u baraz.
W

Walt

pre gotovo 3 godine

Nikolić 5 miliona, dečko se vidi samo protiv Inđije.
M

Makijan

pre gotovo 3 godine

Ja kada sam pricao da nase igrace trziste ne prepoznaje i plus su pojedinci u godinama. Bilo je dosta komentara tipa ''Sta me briga bitne su grupne faze'' '' Bitne su titule'' itd.. A klub zivi od prodaje igraca. Nazalost nemamo jaku skaut mrezu radi dalje prodaje. Graficar iskreno i nema neku poentu jer nam se ti izdanci gube i odlaze iz kluba. Za koga ih razigravamo? Sta je onda nas koncept mladi igraci ili skupi igraci koje ne mozes prodati jer su u godinama. Mi se tako vrtimo u krug a opet dodjemo do toga da za popunu budzeta moras prodavati igrace. Zapad hoce i trazi brzinu i mladost mi sve to nemamo i lazemo se. Ne mozemo skautirati dobrog levog beka pa i desnog.. a tek je pravo pitanje ko skautira igrace. Imali smo mnogo promasaja od Tomanea, Jirke, Garsije, Boacija, Zandera, Van la Pare, Kanjasa... Postaviti pravog coveka za direktora skaut sluzbe koji prepun kontakta i veza. Da trziste Afrike i Juzne Amerike konstantno obilazi.. da ima ljude u regionu itd. Ako mislimo nesto da iskoracimo.
I

Ivica74

pre gotovo 3 godine

Potpuno si u pravu. Prvo treba smanjiti ligu da bi isplivao kvalitet. Onda se treba ugledati na Dinamo Zagreb. Skautiraju mladog igrača od 15 godina. Dovedu ga u klub, igra 4 godine i prodaju ga za ogromne pare, kao Dani Olmo.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Dinamo nije skautirao Danije Olma, nego su ga dobili kao u kusur u transferu Halilovica. Tragicno pogresna procena Barselone...
B

Batstuber

pre gotovo 3 godine

Pustite jednom komentar.
M

Mozzat

pre gotovo 3 godine

nećemo
d

djoka iz potoka

pre gotovo 3 godine

podeli sa 4 ovo, mozda i dobiju
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Ogromne pare, realnost je da nece dobiti ni blizu toliko, oni ne mogu da prodaju igrace. Svi su ih prozreli, njihovi igraci su na klupi u Kini i u Saudijskoj Arabiji. I jedna od ovih zemalja se opametila (Kina), pa nece vise ni ulagati u fudbal toliko. Trziste na kome oni mogu da prodaju igrace (po ceni od maksimum 2 miliona evra, ne racunajuci menadzerske provizije i ostale procente) se smanjilo za vise od 50%. Niko nije lud da kupi ove igrace. Svi znaju da igraju u diktatorskoj ligi bez briga, protiv timova koji nemaju krsten stadion i koji ne mogu ni da plate igrace, ciji se vlasnici redovno sklanjaju zbog sistema korupcije u zemlji (sankcije onima koji se ne sklone, npr. dodje poreska inspekcija sledeceg dana, direktno iz kancelarije predsednika cija je pozicija bila simbolicna u periodu od 2000-2012 godine sve dok Duh nije dosao na vlast - procitajte Ustav, zato je Kostunjavi bio "neobavesten", a Toma Diploma fikus koji je delio ordenje i spomenice).
z

zak

pre gotovo 3 godine

Ristić, Grujić, Ilić, Račić, Jović, Joveljić ...Gdje igraju ovi momci? Hoćeš da ja pišem ili ćeš ti?
I

Inside

pre gotovo 3 godine

Dobro jutro Delije, Ivanic i Katai su prihvatili nove ugovore tako da nema brige, ovakvi tekstovi su samo prikupljanje klikova, takođe Dragović i Prijovic su nasi igrači, i da nema zabune oko Mistera, on je tu i odradice sigurno i sledeću sezonu.

Dj_97

pre gotovo 3 godine

Njegoš na početku sezone vredi pet miliona, prirodna zamena za Matića u Mančesteru. Posle utakmice protiv Genta navodno Anderleht nudi tri miliona za njega. Sada hoće da ga prodaju za milion ipo, a na kraju će biti prodat za pola miliona i to da se molite Bogu da neko i toliko plati.
Н

Ноле

pre gotovo 3 godine

За Катаиа и Иванића нећемо наћи замену.
B

Brate

pre gotovo 3 godine

Druze da li si popio lekove danas? I obavezno odgledaj Zeljka Pantica, i tesi se da ti je Zvezda kriva za sve u zivotu, a u stvari si psihicki bolestan.
g

gulla

pre gotovo 3 godine

Ceo krs od tima ne vredi tih 15 miliona,jer ih niko nece ni za 0 miliona.Samo u linglongu pod pokroviteljstvom duha mogu da osvajaju titule i to zna ceo svet.Teka kad duh,uskoro,nestane videce se prave razmere ove pljacke i unistavanja kompletnog sporta u Srbiji.Ostace samo"Pogledaj dom svoj andjele,skini paucinu sa ociju,videces cemer,smrt i jad..."
0

011

pre gotovo 3 godine

Ivanić jedini vredi i za njega će Zvezda dobiti neki novac, ostatak jedino da se proda na kilo.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Ahahahahahahahahahahaha Nikolic 5000m. ahahahaha Nikolic 2m ova dvojica po 1,5...
G

GostGGG

pre gotovo 3 godine

Dobice ove pare al u diznilendu da se ne lazemo...
D

Dingo

pre gotovo 3 godine

Opet negativne stvari o zvezdi bas pred derbi. Nego sta kazu,koliko ce Kanga biti kaznjen ovaj put?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Ivanić je jedini igrač koji može da dobije neku ponudu. Za ostale navedene, nikad niko nije ni pitao za ime i prezime, a kamoli da je ponudio bilo koju cenu. Rukovodstvo Zvezde po ko zna koji put demonstrira pohlepu i umesto da čeka, javno nudi (moli i cvili), i stavlja svoje igrače u izlog sa cenom. Svaki moralan i menadžerski pismen fudbalski radnik bi ovu vest objavljenu na ovoj stranici ODMAH DEMANTOVAO, i zahtevao da se tako nešto nikad ne ponovi, Ali na žalost ovo je Naša tužna istina i Ova je "vest" upravo iz Zvezde i došla.
V

VscBJ

pre gotovo 3 godine

Ljudi moji zvezda ima drugaciji koncept prihoda od partizana pa je glupo pricati o visini transfera. Zvezdi je prvi izvor prihoda evropa pa sponzori pa tek onda transferi mada nekad i transferi budu prvi izvor prihoda,ali su to jako rijetke situacije u eri terzica. Takva je njegova filozofija vodjenja zvezde,sad da li je to dobro ili lose to je druga prica.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Sve si lepo rekao.. Zvezda ima drugaciji prihod, drzavni bankomat radi punom parom..
9

951357

pre gotovo 3 godine

@humska - zato nekome placa licencu a nekome ne
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Zvezdi je glavni prihod drzavni bankomat
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

@humska covek je za pismene lepo napisao UEFA primarni prihod,ali dzabe,ne dozvoljava ti inteligencija da razumes
S

Sto bi rekao

pre gotovo 3 godine

Drakce (Moj rodjak sa sela) sad mozete da dobijete .i. a za ostalo cete malo da pricekate xD
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Иванића би сад продао само неко ко је неурачунљив или жело зло клубу. Човјек се пронашао и вриједи нам пуно више него што би пара за њега узели. Ако га Терзић прода онда знајте да смо у великим проблемима који се скривају. 6-7 играча има Звезда који морају да остану и чине костур тима,остало све може да се разматра.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Иваниќу понудити 700-800 хиљада и продужити уговор! Задржати и Вељка још годину дана, док је за Гавриќа врх и 2 000 000 а за Петровиќа 1 000 000,дасе нелажемо тоје сам што су млади!
S

Samo muzite

pre gotovo 3 godine

Neverovatno da nemate gram mozga. Jel ste se zapitali zašto se prodaje ispod cene. Zato što zvanična cena ide u klub, a 30 posto preko toga ide ispod stola glavonjama. Kada dodate ti 30 posto na zvaničnu cenu, onda su to koliko toliko korektne pare. Zašto svi jure da budu u upravi, pa zbog ovakvih KOMBINA.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Samo 30%? Ja bih rekao i vise.
S

Steva ns

pre gotovo 3 godine

Ako prodamo ivanića teško nama mi bez njega nemamo igru jaku bitan igrač i mozak ekipe on bi trebao ostati bar još sezonu
t

trpaj

pre gotovo 3 godine

madjijo. On to ako proda za te novce da mu dignete spomenik hahaha onako jedan kip na tenku .
j

jbt

pre gotovo 3 godine

od cega ce da zivi lazna sampionka kad ne moze nikog da proda?
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Od Evrope i sponzora a vi od čega ćete? Stiže i od Jirke 700 000 i od Babića 1 mil. nakupi se a od Evrope prošle nedelje leglo 8,7 mil.
S

SRBI PFC

pre gotovo 3 godine

Sve zajedno to ne vredi kao mali Jovic, realno.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Objektivni Grobar. Oksimoron.
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Sve je lakse kad si galaktikos. I dalje levo jaje Sadika vredi dest puta vise od citavog laznog sampiona.
m

ma da

pre gotovo 3 godine

i ja trazim za golfa 2 osam iljada evra.
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Pa ako imaš odličnu dvojku gti daću ti ja sedam somića, preko se ti golfići sa malom kilometražom i u odličnom stanju valjaju oko 15-16 hiljadarki, ako ne veruješ proveri strane oglase, za dizela možeš da dobiješ plafon dve-tri hiljade ako je vrh.
J

Jaro

pre gotovo 3 godine

Haahahahaah pusta mastanja.. Marin bio glavni igrac zvezda, sad cisti igracima kopacke po Arabiji.. Isto kao i Miloje..
7

785

pre gotovo 3 godine

Zato je sad Leonardo sila zajedno sa djukicem i savom
P

Pancevac92

pre gotovo 3 godine

Pa ajde ovako da se ne lazemo,Miloje sa 5im timom bio na prvom mestu,Marin 31 godinu,majstor,u ligi sampiona se dokazao,ali kompleks tebi ne da da priznas sebi bilo sta,da smo igrali ligu sampiona,ligu evrope,uzivaj
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Terza pričao kako će mo prodavati igrače po 10 20 miliona kada budemo igrali redovno evropu kao dinamo zagreb... 4 godine za redom mi I dalje bisere prodajemo ko na pijaci. Umesto da se nabije cena pa ko da više, iz zvezde šalju poruku za koliko može kupac da spusti cenu. U prevodu ti daš taj minimalac u zvezdu, a ostalo meni u džep.
G

Gix

pre gotovo 3 godine

To je svima nama jasno, ali kad je kraj. I Mamić je uzimao ali nije toliki, plus je prodavao igrače preko deset miliona. Dosta bre više.
X

XD

pre gotovo 3 godine

Ajde mi molim te napisi, ti i ovi sto te podrzavaju, gde vidis te nase "bisere" kada budu, ako budu(to se nikada ne zna), na vrhuncu karijere. Molim te napisi gde vidis ti tog Gavrića pa da mu cena bude 10 miliona.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

@XD grujić, ristić, Jovic, vulic svi su prodavani kao da bi ugasili vatru treba para za plate, a onda ih klub odma preporoda ili zaradi na njima posle. Kako partizan prodaje te klince koji gube od zvezde redovno u omladinskoj ligi. Oni ni jednog ne cene ispod 5 miliona da je I najgori
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Tako ste pisali i za Račića i Grujića da ne vrede ništa, pa eto ih u Valensiji i Portu, sad vrede po 15 miliona evra.
A

Alllllooooooo

pre gotovo 3 godine

Ajd sad REALNO, ova prva dvojica NE SMEJU BITI NA PRODAJI ! Ivanic ništa ispod 10miliona(zaboravili ste već utakmice protiv Milana?!?!) Katai 9,5miliona( malo manje zbog godina Nikolic 5 Gavric 4 Petrovic 3
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Kataji 9,5 milke, pa pre 5 godina vredeo 2 miliona , 5 godina stariji 5 puta vise, ovo je nesto najludje sto sam procitao za 10 god.
N

Nula__Golova__v4

pre gotovo 3 godine

I ja sam svojevremeno hteo da prodam golfa cetvorku skoro novog, 7 godina starog ali fenomenalno ocuvanog, za 50 hiljada evra... Jbg, kad ljudi nemaju pojma sta valja, pa sam ga na kraju poklonio, jer nisam hteo iz principa da ga prodam manje...
G

Gost11

pre gotovo 3 godine

Ivanić je mlad momak,ispod 20 miliona ništa
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

sta bre Nikolic 5 , pa Ivanic je doktor za njega bez obzira koliko godina ima vise od njega . Ivanica pokusati za vise od 4 milke ako je moguce , a Nikolic i za 2 da ode opste narodno veselje da bude .
S

Surova realnost

pre gotovo 3 godine

Cetiri igraca za 14,5 miliona je tuzna nasa prica. Dinamo jednog ne prodaje za manje. Kod nas dok svako uzme svoj deo....
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Hrvatska je u EU, sta je vama svima, veca je cena igraca, ne racunaju se kao stranci u Evropi...a da se ne lazemo- i kvalitetniji su od nasih!
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Al se ovde gadjaju milionima
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rece navijac kluba ciji igraci vrede 10, 20, 50, 60 miliona :D
K

Koj Moj

pre gotovo 3 godine

Vučelićevi medijski poltroni vrše rasprodaju Zvezdinih igrača pred finale kupa hahaha.... spin do spina ali "neće da može, reče Šojić"
L

Luba

pre gotovo 3 godine

Imaju pravo Partizanovci kad nas ismijavaju radi transfera, nevrijedi nam ništa što smo zadnjih godina bolji od njih a oni svoje igrače prodaju duplo skuplje od nas. Najbolje je da naše igrače poklonimo. NEVJEROVATNO kakva nam je transfer politika.
d

dexiko

pre gotovo 3 godine

lažni zvezdašu koje to igrače franje bolje prodaju zadnjih godina?Za koliko su prodati grujić,rajković,radonjić,pešić,boaći,joveljić,ristić,račić,degenek?
9

951357

pre gotovo 3 godine

E moj Grobare... Nije lako Grobar biti...
l

lisiciji potok

pre gotovo 3 godine

Evo jednog normalnog zvezdasa. Ti si pravi primer realnog navijaca. Bravo!
7

72

pre gotovo 3 godine

Hahah imaju pravo, u zadnjih 5 godina na Balkanu Zvezda je na drugom mestu po izlaznim transferima iza Dinama, a partizan na 5. mestu, bas imaju pravo, sekta.
k

kidalicaa

pre gotovo 3 godine

Znajuci da nam je onaj duduk Mrkela sportski direktor, ove svote su nedostizne. Da je bilo ko drugi u pitanju, nikolic lagano vredi vise od 5.000.000e, za gavrica je 4 realno, njegos takodje izmedju 3-4.000.000e. Duduk ce nazalost da uzme oko 5-6.000.000 za svu trojicu ako uopste bude mogao da ih proda posto taj ne bi prodao ni flasu vode u Sahari.
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Igrac vredi onoliko koliko je neko spreman da da para za njega. . .
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Katai ne ide nigde , tebi u inat.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

A ko ce njega da uopste kupi, ovde je car u Evropi igrao u Alavesu, bio cementiran na klupi, o cemu vi pricati, da ga neko kupi posle ove bolesti da baca zrna kad ce da igra ima 30 godina. Dajte malo razuma, to sto mi imamo predstavu o nekome, tako isto imaju o nama, znaju nas.
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Cek cek jel ovo sa procentima ili bez???
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Jel mi treba nekom da damo 1.5 miliona da bi odveo petrovica? Jedino mi je to logicno. Nikolic 2-2,5 a gavric 1,5-2 miliona max.
G

Gost567

pre gotovo 3 godine

Katai moze da se pusti jer je star ali Milunovic bi posebno zabolelo njegov odlazak? ko pise ovakve tekstove?
G

Ganzibel

pre gotovo 3 godine

Tako star moze jos 6g igrati u Zvezdi!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Uoci finala kupa, eto teksta o rasprodaji u Zvezdi. I naravno da ce pola tima da ode, to skroz ima smisla...
a

as

pre gotovo 3 godine

I kako moze negativno da deluje na igrace ova vest? Mislis li da ce da im opadne moral ako saznaju da zeli Zvezda da ih proda? Pa covece svi igraci u nasoj ligi jedva cekaju da naprave neki inostrani transfer.Sto da mozda nisu mazohisti pa vole da igraju ovde bez plata i plus znaju da ce morati da oproste dugove prema nasim klubovima da bi im dozvolili da potpisu inostrani ugovor. Stvarno si napisao komentar bez ikakvog smisla.
Z

Zvezdas!!

pre gotovo 3 godine

A ko ste vi da odlucujete ko sme da ode a ko ne, ko bi se pustio za malo obedtecenje I za koju cenu ????
G

Gost751

pre gotovo 3 godine

Petrovica, Nikolica i Gavrica prodati odmah, a Ivanica zadrzati po svaku cenu, Katai nije na svom nivou od one pauze, a pitanje je kada ce se vratiti u formu, treba nam Mirko. Takodje mi nije jasno zasto Falko ne dobija vise utakmica, prosto ne mogu da razumem da se toliko bijemo da ga dovedemo i onda ne pustimo coveka da veze dve utakmice bar, a i corav covek vidi da je decko odlican fudbaler, nadam se da cu ga videti u sastavy u finalu kupa, napred Zvezdo!
e

evo zasto

pre gotovo 3 godine

Zato sto u Zvezdi igra Ben koji MORA da igra. Nema tu mesta za Falka. U ovoj Zvezdi bi i Ronaldo na klupi cekao sansu jer Ben mora da igra
N

Neša77

pre gotovo 3 godine

Odgovor je jednostavan, nemamo milku ipo koliko košta njegov otkup a ni 800 somića po sezoni koliko on traži.
G

Gost9nn

pre gotovo 3 godine

Nikolic 5. milona, daj ljudi da ne pricamo viceve, Gavric i Ivanic i vrede po 4. miliona ali Veljko Nikolic bez da se lazemo ne vredi ni 2. Decka ocigledno neko pokusava na silu napraviti fudbalerom...
N

Nebo

pre gotovo 3 godine

Ma ja cu biti zadovoljan I sa 3 miliona za svu trojicu, ostace vise procenata!!!
B

BN

pre gotovo 3 godine

Svi zajedno 6 7 milki. Mozda koji bonus dinar uz to!