Alan Megregor (twitter©RangersFC)
Alan Megregor (twitter©RangersFC)

Zvezdin dželat ne namerava da stane: Rendžers ne pušta Mekgregora ni u petoj deceniji

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.06.22. | 18:59

Vremešni golman produžio ugovor sa Rendžerima na još godinu dana

Da nije bilo Alana Mekgregora ne bi Rendžers igrao finale Lige Evrope u minuloj sezoni. Stao bi već u osmini finala i u dvomeču sa Crvenom Zvezdom. Međutim, vremešni golman je u prvoj utakmici (3:0) skinuo penal Aleksandru Kataiju, a u revanšu na Marakani (2:1) na 90 minuta se transformisao u hobotincu koja je skidala zicere crveno-belima i duel okončala sa 11 odbrana!

Iako mu je krajem maja istekao ugovor sa škotskim klubom, Zvezdin dželat ne namerava da stane, te je tri nedelje kasnije ipak odlučio da prihvati ponudu uprave i još godinu dana nosi dres Rendžersa. Čuvar mreže koji će predstojećeg januara napuniti 41 godinu mogao bi do sledećeg leta da se nađe u klubu igrača koji su odigrali preko 500 utakmica za velikana sa Ajbroksa, pošto je trenutno sakupio 469 nastupa.

Izabrane vesti

“Očigledno da sam presrećan. Na kraju sezone bilo mnogo utakmice i koncentracija je bila usmerena isključivo na njih. Nakon toga proveo sam par nedelja odmarajući i imao sam dosta vremena za razmišljanje i zagovre sa ljudima. Svi su mi rekli da igram dokle mogu. Zato smo danas tu", rekao je Mekgregor nakon potpisivanja novog ugovora.

U Rendžersu je golmasnki i stasavao, prvi nastup upisao davne 2004. godine, promenio sijaset klubova poput Sent Džonstona, Danfermlina, Bešiktaša, Hala, Kardifa pre nego što se 2018. godine vratio na Ajbroks. Pričalo se da bi karijeru mogao da nastavi i na Bliskom istoku, ali nigde nije lepo kao kod kuće.


tagovi

Alan MekgergorGlasgov RendžersGlazgov RendžersRendžers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara