Komentari na vest

Zvezdin insajder iz Mađarske: Ferenc ima problem kada se brani, Laiduni je motor

H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Realno nema Ferenc muke kad igra sa malim klubovima
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Oni imaju problem kad se brane a mi kad napadamo jer nam je špic onaj nevaspitani, nadmeni izgovor za igrača i Kulibali koji nije kriv što ne zna, kriv je onaj ko ga je doveo a prodao Ohija i Pavkova.
D

Direktna LS

pre preko 1 godinu

ISKRENO, KOGA BRIGA ZA LE KAD SLEDECE SEZONE IGRAMO DIREKTNO U LS! TREBA ISKORISTITI ZIMSKI I LETNJI PRELAZNI ROK ZA REKONSTRUKCIJU TIMA,TO JE NAJBITNIJE! LE JE REALNO NEBITNA SAD!
P

Puna mreza

pre preko 1 godinu

E blago tebi...sluzicemo za gol razliku!
n

nebo

pre preko 1 godinu

Zvezda se prati i kad igra protiv Radnik a ne samo LS, kako bese ona parola sa severa??? Za mene je bitna svaka naredna utakmica jer Zvezda kao brend sa armijom navijaca, sada vec sirom sveta ima moralnu obavezu da svaku utakmicu ide na pobedu!!!! To sto tebi i tvojim saborcima iz uprave i severa doo su bitne pare od LS, to obicnog navijaca ne zanima!!!! Kako ono bese, Zvezda je veca od svih nas, zar ne??? Mislim, bilo bi lepo da se dogovorite iz vaseg udruzenja placenika, sta vam je bitno, Zvezda ili pare???
Ч

Чика

pre preko 1 godinu

Зашто реконструкција тима? Зар није ово најбољи тим од Барија? xd
D

Dragan 1985

pre preko 1 godinu

Madjarski fudbal je bio na samom dnu Uefine ranking liste dok Viktor Orban nije dosao na vlast 2010 godine. Od 1985 do 2010 nisu postojali na fudbalskoj mapi, imali su samo 2 sporta, rukomet i vaterpolo. Od 2010 godine pocinje uspon madjarskog fudbala, sa 50tog mesta na 25 mesto Uefine ranking liste. Od tada su poceli da im se grade stadioni, posto su imali najlosije u Evropi. Danas posle 12 godina imaju vrhunske stadione, to je ono sto nama treba. A Ferencvaros je poceo od 2015 da se vraca na staru slavu, pre toga su se Debrecen i Videoton borili za titulu. Da nas samo Ferencvaros postoji u Madjarskoj, nemaju konkurenciju, klub u velikom usponu, dok Zvezda ima prosecnu prvu postavu 31,5 godina. Bice pravo cudo ako Zvezda pobedi. Zvezda je jos od prosle godine trebala da pravi rekonstrukciju prve postave.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Лепо си анализирао мађарски фудбал. Сад лепо анализирај Звезду на уефиној листи.
b

bešić

pre preko 1 godinu

Nemoj da vam lomim noge ,bolje se predajte pre meča
P

Pedja108

pre preko 1 godinu

Pise lepo kako su dali 2 miliona evra za igaraca Serifa, ali se isplatilo. Zvezda vise od godinu dana pilicari sa kupovinom Ada i na kraju vise nece biti ni potreban. Covek prakticno isto to vreme ne igra, pitanje je i treninga, koliko je ozbiljan. S obzirom na neigranje, sigurno je pao u takmicarskoj formi, pa sve i da dodje na porlece, njemu ce trebati meseci da podigne nivo. Videlo se oporavkom Ivanica, da stvari opet dolaze na svoje mesto. I Katai je podigao malo formu, ne drasticno, ali ipak bolje. Ono sto je glavni problem je nedostatak spica. Pesic u poslednjoj utakmici ni iz penala nije umeo da postigne gol ili malo posle toga kad je bio sam glavom promasio sve. I onda posle Pesic kuka kako su navijaci nepravedni prema njemu. Nije problem Pesicu kad ponekad promasis, vec je sto ti ponekad pogodis, a uglavnom promasujes. Kulibali jos gori, mozda bi on dao ovo glavom, ali njega nema u igri uopste. Izgleda da je Zvezdi bilo vazno samo da dovede nekog visokog i snaznog.
Ф

Фради

pre preko 1 godinu

“Ференцова одбрана”… буквално нико никада овај клуб није ословио тако хахах Фради је надимак, скраћеница
g

gost5

pre preko 1 godinu

previše očekuješ od onih, za koje je cvajte bundesliga "cvajta", i za koje je insajder iz madjarske fudbaler ko je tamo tek godinu dana.
P

Podrška upravi

pre preko 1 godinu

Godinama ovde vode lažnu propagandu protiv Dr Gospodina Terzića. NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA koji ima i Nik UNUK DJENERALA, , Don Vito Corleone, Visente Del Boske, Škrabotina, Iz šljivika, SilverSurfer, Drvo, DSCZ, Sladajac, d. g, Esex, VecaBgd, Novak majstor, CaleB pravi, itd itd itd itd. A da im kažem da će Dr fudbala Gospodin Terzić do penzije voditi Zvezdu. I nastaviti sa odličnim poslovanjem. Apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu u inat ovim lažnim Zvezdašima, U INAT DUŠMANIMA.
D

Darko55

pre preko 1 godinu

Bensedin ili Ksalol, pod hitno
k

kurbla

pre preko 1 godinu

@Darko55 I Artan u tu grupu :D
о

окнарб

pre preko 1 godinu

Нама звездашима ће бити изговор што је Ајакс изгубио од Наполија 1 6,а толико су скупљи од нас.То нас неће одвести никуда,нисмо направили напредак од 2017 и тијешимо се што смо били прваци и побједили Ливерпул и Олимпијакос
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Kako nije napravljen napredak od 2017. kad je prošle godine igrana osmina finala Lige Evrope.
G

Gostионица

pre preko 1 godinu

Борјан је у годинама, звезда би требала да размишља о будућности. Атанасијадис голман АЕКа би био идеалан.
h

hajakamdak

pre preko 1 godinu

Veliki klub,nekada bio pa je stagnirao godinama pa se zadnjih 5 ozbiljno krenulo sa dizanjem inace godinama izmedju ih nigde nije bilo,dok je Zvezda i danas veliki klub kao i pre 5 godina i 20 unazad.jer redovno osvaja titule i redovno se igra fudbala sa velikim ekipama i jacima od sebe.ferenc nije naleteo na ozbiljnog protivnika.jeste prosle sezone u ls i bas su delovali jako hahaah
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Sreca naša pa mi "nemamo" problema u odbrani...Svi stabilni i sigurni poput stene.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

I da dodam, apsolutna podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu, U INAT DUŠMANIMA.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Tukli obe ekipe koje su tukle nas a mi favoriti? Srpska mitomanija u punom sjaju.
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Zaboravio sam da kažem da dajem podršku Doktoru fudbala Terziću. Samo Terza može da nas vodi u uspehe. U inat lažnim Zvezdašima, U inat dušmanima.
P

Petar 22

pre preko 1 godinu

Ne moraju da Madjari brinu , imamo mi Srnica da napravi neku glupost u najgorem trenutku.
I

Insajder iz Srbije

pre preko 1 godinu

Pa protiv gana se i neće braniti nego utrpaće im 3 komada.
l

l

pre preko 1 godinu

Kad igraju sa vama?
V

Vdusan

pre preko 1 godinu

Tako rekose i za Trabzon. Sad i Madjari imaju problem kad se brane. Mi imamo problem i kad se branimo i kad napadamo.
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Nadajmo se da sutra nece biti problema ni naprijed ni nazad. Pobjeda bi nam mnogo donijela.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Prvo sam se razočarao rezultatom protiv Monaka i smatram da nas je i sudija oštetio. Zatim protiv Trabzona očajna igra i loš rezultat. Protiv Fradija bih se zadovoljio i lošom igrom a da rezultat bude povoljan, tačnije da pobedimo. Nisu oni kvalitetniji od Zvezde, ali nisu bili kvalitetniji ni od Monaka, pa su odneli sva tri boda. Mi smo ove godine sve izgubili na individualnim greškama pre nego da nas je neko ozbiljnije nadigrao.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Можда би био у праву да су Катаи и Иванић у форми од прошле сезоне. Још да је Саного у форми и да нису распродали шпицеве био би кец ко кућа.
B

BRICS

pre preko 1 godinu

Zvezda je užasna u napadu kad igra sa Sanogom. Ofanzivno neupotrebljiv veznjak. To se ne toleriše ba tom nivou. Nemamo šanse.
e

ef21

pre preko 1 godinu

Kakva je situacija? Hoćemo li naći nekakvu manu strašnom Ferencvarošu? Lako je Realu da osvaja LŠ kad ne mora na Makabi i Ferencvaroš da udara.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Ма добро је кад Реал није у групи са Словачким или не дај боже са оним Кипранима.
l

ligasampionas

pre preko 1 godinu

Tacno. Prosle sezone su udarili na Serif i izgubili