Komentari na vest

Zvezdin kiks na početku i velika glavobolja: Voša u bunkeru ohladila Marakanu

B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

došo VAR nema više penala za zvijezdu hahahahha
I

IDU IZBORI

pre gotovo 3 godine

Neočekivan rezultat "evropskih rekordera po dosuđenim penalima".
P

Penali

pre gotovo 3 godine

Sudili bi i partizanu vise kadbi cesce dolazio do sesnaesterca, ali me moze...hehehe
R

Rsbnbg

pre gotovo 3 godine

Krstovica u spic i dati mu traku! Obavezno da igraju Njegos, Gavric, Nikolic, Babic, Gajic, Rodic, Gobelju upariti u napadu sa Kratovicem!!!
Ž

Živa K

pre gotovo 3 godine

Brine Gajić. Ne liči ni na šta na početku lige. Bakajoko? Dečko idi kući. Murkela jes ga ti skautirao il Murkela junior? Pavkov? Ne vredi mora da ide! Najviše me brine Stanković. On više nije svoj. "Neko" mu sastavlja ekipu. On je kupljen čovek. Podizanjem plate izgubio je slobodu. Još mu karijera ljudski nije ni počela,a već dopušta da se ne pita za sastav tima. Treba da ga je sramota. Babić mu igra zato što je Neko ubeđen da je to bolje jer će on lakše da se proda jer je mlađi i jer Degeneka treba kazniti jer je odbio transfer u Singapur. Da se razumemo obojica su jednako prosečni ili čak ispod prosečni,ali Babić nije bolji. Kanga se baca na transfer listu i gura na klupu. Velika glupost. Ako ga čak planirao za prodaju,onda je logika da igra a ne klupa. Odbrana nam je s izuzetkom Dragovića gora nego kod Grofa. Stanković apsolutno nema filinga da napravi odbranu,a dolazi iz italijanske lige kojoj se igra gradi na odbrani
t

tebra...

pre gotovo 3 godine

ne smaraj glupostima..
С

Срки

pre gotovo 3 godine

Одлична утакмица Звезде, а што је још најважније потпуно регуларна, да неко не посумња у неко склањање и сличне глупости. Ако по налогу УЕФА овако остане до маја биће жестока борба за титулу бар четири клуба, што је добро и за нашу Звезду и за српски фудбал уопште
T

Terzini botovi

pre gotovo 3 godine

Dobra igra, bunker, nije islo... Sta mlatite vi.. Nevalja nista i opasno se nesto desava unutar kluba.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

VAR se vec pokazao kao dobra stvar, grobari osvojili bod protiv zvezde, videcemo danas kako su zadovoljni sudijama i varom
S

Stefan89

pre gotovo 3 godine

Grobari sinoc "It's coming home!!" A zavrsicete taman kao Englezi, drugi ;)
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Dok je njegovog duha, za vas nema zime...
d

dajte bre....

pre gotovo 3 godine

sve moj do mojega strucnjaci....ako pobedi sklonili se...ako bude kiks nisu hteli da se sklone...tri autobusa parkirali...anti fudbal...nije ni cudo sto sve imamo manje i manje talenata,,iskreno nema od koga i da nauce..sve je to cuvena Djoriceva trenerska skola ....filozofija nasih trenera vazno je ne primiti gol...videcete na kraju minimum deset bodova razlike...a do tada slusacemo i citati komentare tastature trenere koji verovatno ni konzervu nisu sutnuli u zivotu
D

Drakče

pre gotovo 3 godine

Ajmo stručnjaci serite još malo. Prvo i osnovno ono sinoć nije bio fudbal već viktorija ako uopšte pojedini znaju koja je to igra.Početak sezone,malo umor,malo kurac-palac i naravno nedostatak sreće.Vojvodina se orjentisala na odbranu a kada se igra protiv takvih ekipa vrlo teško je postići pogodak .Sada zbog jedne nerešene tekme odmah pojedinci počnu palamuditi i pametovati a neznaju odakle su šuplji.Naravno mišljenje je kao dupe-svako ga ima.
W

Womax

pre gotovo 3 godine

Hahahah. Zaribao crveni parni valjak.
T

Tokyo91

pre gotovo 3 godine

Dobra igra Zvezde,nekoliko zicera i jos nekolko dobrih sansi. Vosa je imala dva-tri kontranapada,realno 3:1 za Zvezdu po svemu prikazanom. Mislim da je Zvezda jaca nego prosle godine.Od novajlija,Dragovic i Krsticic dobri,vidi se kvalitet.Ben i Ivanic nisu imali svoj dan,Katai dobro odigrao.Krstovic se trudio,igrao je kao bonus,bice golova.Falko je majstor na lopti,od njega mnogo ocekujem.Babic malo nesiguran,treba mu jos vremena.Bakajoko brz ali to mora bolje.Steta sto zbog bonus pravila nije debitovao Dioni,mislim da ima veliki kvalitet.Zvezda igra veoma dobar fudbal i bice opet fantasticna sezona.Sve u svemu,fudbal je rezultatska igra,broje se samo golovi.Dzaba sanse,ziceri,lepa igra,nadigras protivnika.Bolji je ipak onaj tim koji je bolji u postizanju golova.Zvezda to sinoc nije uspela i sve drugo pada u vodu.Fudbal je po tom pitanju nemilosrdan,samo se golovi racunaju.Setimo se finala KES-a 91- Olimpik imao inicijativu kao Zvezda sinoc ali samo golovi donose pobedu i slavu.Pančev!
У

УЛТРА.....

pre gotovo 3 godine

ЗВЕЗДА ЈЕ ИГРАЛА ДОБРУ УТАКМИЦУ... ИМАЛА ЈЕ НЕКОЛИКО СТОПОСТОНИХ ШАНСИ ОД ТОГА ПАВКОВ СА ПЕТ МЕТАРА У ГОЛМАНА БЕН СА ТРИ МЕТРА СТАТИВА И У НЕБО ДИРЕКТНО У ОБЛАК ..... НОН СТОП ЈЕ НАПАДАЛА.. ЈБГ НИЈЕ ХТЕЛА У ГОЛ АЛ АКО ОВАКО НАПАДАШ ЕКИПУ КОЈА ЈЕ НАВОДНО ТРЕЋА У ЛИГИ ОНДА НЕМА ЗИМЕ.. БИЋЕ ТО СВЕ ДОБРО ..ВОША БУНКЕР СА ДВА АУТОБУСА ЈЕР ТО ОВАЈ ПСИХО САМО И ЗНА ТАКО ЈЕ ИГРАО СА КЛИНЦИМА У Л.Ш. ДОДУШЕ ДОБАР ЈЕ ТАКТИЧАР И ОГРА НА РЕЗУЛТАТ... БИЋЕ ТО ДОБРО УЋИ ЋЕ КАД БУДЕ НАЈВИШЕ ТРРБАЛО.!!!ПУСТИТЕ ОВЕ МУЧЕНИКЕ НАПАТИТЛИ СУ СЕ ГОДИНАМА У НАЗАД НЕСРЕРНИЦИ ПА ЕВО МЕСЕЦ ДАНА КАО ДА ДУ СВЕ ОСВОЈИЛИ И КОШАРКУ И ФУДБАЛ ХАХАХАХАХХ НЕКА СЕ МУЧЕНИЦИ ВЕСЕЛЕ.МАЛО
F

Firga

pre gotovo 3 godine

@Ne tropaj.
V

Var gadna stvar

pre gotovo 3 godine

Braco cigani sta cemo sad...pa ako se mora posteno...... mrka kapa.
K

Kukavice

pre gotovo 3 godine

Sta kapa dole za trenera Vojvodine?Takvi treneri su obicne kukavice, zabijes se u svoj sesnaesterac i to mi fudbal. Tako se ubija fudbal, tim bunkerima. Za rezultat 0:0 ne treba da se daju bodovi. To treba uvesti u cjelokupan fudbal.
Н

Нс бој

pre gotovo 3 godine

Клуб у дугу од 50 милиона евра,доведе играче и плаћа им плате преко 20 милиона евра и онда ајде играмо,што се браните.Јеси ти реалан,један играч Звезде има већу плату од свих заједно у Војводини.Само захваљујући томе што им држава Србија пумпа паре и опрашта дугове.
V

Vidi kukavice

pre gotovo 3 godine

Pa ti bi da se igra po vasoj zelji...smesan si...
A

A Miloje

pre gotovo 3 godine

A Milojević ti bio dobar sa bunkericom.
M

Miloš 1970

pre gotovo 3 godine

Au kakav udarac za Srbiju, šta je ovo predsedniče, brzo hitna sednica državnog vrha!!!
P

Pitanje jedno

pre gotovo 3 godine

Cime je Krstovic zasluzio da igra 75 min pre Pavkova?
D

Drakče

pre gotovo 3 godine

Pre bilo kakvog komentara prvo se malo informiši.Krstovic je bonus igrač a postoji pravilo o bonus igračima ako nisi znao.
L

Lolol

pre gotovo 3 godine

D.Zagreb izgubio prvo Kolo 2:0 !!!!Pa sta??? Opet sve strucjaci I selektori!!!??3-4 ozbiljno sanse, ako u ovakvoj utakmici ne iskoristis, tesko je pobediti!Sta kukate odmah??Inace Slavoljub DJ,zna da postavi odbranu, tako je igrao I u LS sa omladincima, igra na rezultat, ume to.Polomice se svi na Vojvodini...Naravno da CE biti ozbiljna utakmica da Kairatom, treba podrzati a ne kuditi.Da je otvorila Vojvodinu do 60- og dala bi 3 komada!Zvezda igra napadacki uvek I ako otvori Kairat na vreme, bice Tu golova!
H

Hvala brate

pre gotovo 3 godine

Ali nisi me utesio... Lose stojimo skroz... Ovo nece na dobro.
S

S.r.đ.a.n.

pre gotovo 3 godine

Lalatović više nije trener pa Voša igrala fudbal
L

Lolol

pre gotovo 3 godine

Koji fudbal?
B

BIZMARK

pre gotovo 3 godine

Uze Vojvodina bod posle 15 godina, ozbiljno nevreme pogodi zemlju!

angrychainsaw

pre gotovo 3 godine

Jel to to Mister?! Bez Kange, koji otkako je ušao u igru Zvezdin napad se "malo" promenio u organizaciji... Jel to taj Krstović vrhunski špic, što hoće da sruši nebo, što ga nahvali u pređašnjoj konferenciji?! Koja je sada tvoja izjava Mister Dolar? “Igrali smo dobro, vidi se trud i kvalitet naše igre, imali smo puno šansi ali ih nismo iskoristili, zadovoljan sam igrom mojih momaka, dali su sve od sebe ali fudbal je to; igramo utakmicu za utakmicu"??? (ovo je napisano odmah po završetku utakmice u live-u na istom blogu, pa ko ne veruje, nek pročita)... Koliko beše ono u prethodne tri utakmice zajedno protiv Voše - 5 golova za Zvezdu... I mi ćemo bez špica u Evropu, ali tu je talentovani Krstović... Bez pravih bekova u Evropu, Rodić i Gajić katastrofa, dok nije ušao Bakayoko (kome to nije primarna pozicija, a koji je u timu dobrih nekoliko meseci i nije mu se pružala šansa da zaigra kao bek, osim u pripremnim tekmama)... Ispadamo od Kairata sa ovakvom igrom, sa tim što Kairat nije Vojvodina koji će se 90 minuta braniti tako da Zvezda može propisno da se ispromašiva!!! NE kombinuj više MOLIM TE, glava nas sve zabole od tvojih "kombinacija" već uradi nešto konkretno i budi svoj, ili krećeš sa proverenim (Pavkov) ili sa pojačanjem koje STE VI našli i doveli (da sedi na klupi dok trećeligaši igraju prvog špica), a pošto nemaš koga, vrati Degeneka i Kangu u prvi tim i moli se Bogu da prođemo kazahstance, kojima trenutno sve ide u korist (mnogo uigraniji jer je njihovo prvenstvo već uveliko u toku; već odigrali i dobili tešku utakmicu protiv Makabija i to sa manjim rezultatom nego što su zaslužili i time im je ne samo porasla želja i ambicije (a verujem da svi igrači Kairata na vreme primaju svoje plate i premije, za razliku od...); vremenska zona koja nama ne ide u korist; oba talentovana špica kao i i polušpic, uigran bre tim). Nadam se da grešim, ali msm da je vreme za rastanak Mister Dolar nakon srede... Plačem i ne verujem šta uradite sa onakvim Zvezdini timom, umesto da ga još više pojačate, vi ga oslabiste ne dovođenjem bekova, nezadržavanjem Milunovića koji bi uz Dragovića bio nepremostiva prepreka za mnoge igrače, dovođenjem Krstičića koji je lošiji nego ikad i inače spor igrač!!! Jel ovo moja Zvezda koju sam čekao godinu i po dana kako bi je gledao uživo???
z

zak

pre gotovo 3 godine

A je li,možda, Deki trebao da dadne gol sam sa pet metara ili taj isti Pavkov.Sinoć se Ben ispromašivao,da je ušla samo jedna lopta u gol drugačije bi pisao.
V

VAR

pre gotovo 3 godine

Šta si se uhvatio za vremensku razliku, pa i njima će da bude isto u revanšu, možda čak i gore, jer će da bude kasno po njihovom vremenu. Nisam obratio pažnju da li je objavljena satnica revanša, ali logično bi bilo da stave da se igra od 21, to je po njihovom 23 i završiće se posle ponoći (po njihovom), a to baš i ne prija organizmu.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Tekme?
Е

Еро с онога свијета

pre gotovo 3 godine

Јури човек дозволе за градњу. Праштајте...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

U sredu je utakmica koja će mnogo ili doneti ili odneti moram zbog ljudi koji vole zvezdu prosto da uradim bilo šta dok se brod ne uruši u sredu vratite degeneka i pustite i njega i kangu i pavkova na teren pa da se opet nekako stegnemo i pređemo prepreku i bez nekih stvari koje mogu izazvati kolaps valjda sam dovoljno jasan svetla tačka kluba i dalje su NAVIJAČI njima si dužan Deki ne direktoru ili direktorima navijači jesu klub ovde danas igrači su bili obeshrabreni obezglavljeni posle utakmice kada sam video kako prilaze severu srce mi se steglo nije to to došli su sa strahom a ne smeju da ga imaju ubaci degeneka odmah ovo možemo preskočiti postoji način snaga sloga i pamet imamo nadam se sve sastojke potrebne za tako nešto ovu utakmicu odmah zaboraviti možda smo krstovića izgoreli ne znam šta da napišem a da bude pametno za sve ja ću uvek biti na strani IGRAČA i uvek ću biti NAVIJAČ Zvezdin i uvek ću biti na strani Miloša Degeneka jer osećam neku vrstu odgovornosti i za dobro posebno za loše posebno za nekoga kao što je Miloš ja igrače smatram ratnicima i herojima koji ne štede ni sebe ni druge zbog Zvezde za mene Degenek je neko koga nikada neću ostaviti ranjenog da krvari sam u nevolji ovo se mora rešiti pritom čak i ako mislite da možete da kontrolišete neke stvari mislim da nećete moći ima razloga zašto je to tako deki je jedini koji može spojiti urazumiti i napraviti ono što je počelo da se klima u najavi je teško ali težine treba prevazići pamet u glave ljudi važi za sve čak i za mene NAPRED FAMILIJO
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Pa da se opet nekako stegnemo i prodajemo ahahahahahahahahahahaha hteo si da kazes pa da opet zaigramo bunker katanaco pa da prodjemo nekako kao dosad sto smo prolazili
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Neka tačka, zarez? Ništa a?
S

Sasa_PFC

pre gotovo 3 godine

Dzaba vam je sada kukanje...trebali ste da kukate jos kada vam je onaj omladinac izbacen iz ekipe kada je odbio odlazak u Graficar.Posle toga vam se desio Milunovic koji je odbio produzetak ugovora jer mu Zvezda duguje ogromne pare...sada isto sve to gledate na primeru Degeneka kod koga ocigledno nije problem kvalitet na terenu vec ono sto se desava van terena i sukob sa Terzicem.Jos jedna i to veoma bitna stvar po Zvezdu se desila a zove se VAR sistem kao i sudije.Smenjene su sudije na koje je Terzic mogao da utice na poluvremenu utakmice ukoliko nije rezultat u vasu korist,sudija koji vam je priznao gol iz gol auta protiv Partizana je u zatvoru zbog ucestvovanja u namestanju utakmica i odstranjen iz Srbskog fudbala.Naravno najveca mana vam je VAR sistem jer vise nije moguce svirati penal za Zvezdu kada igrac padne a nedokotrlja se do 16.metara,svedoci smo jucerasnjeg pada Bena i igranja ruke igraca Vojvodine u svom sesnaestercu.Da nije uveden VAR u nekoj od ove dve situacije sudija bi sigurno svirnuo penal za Zvezdu sto je i zamalo pokusao ali je iz VAR sobe dobio informaciju da je igranje rukom od strane igraca Vojvodine cista napucana lopta i u skladu sa preporukama FIFA da to nije penal.Prosucete vi jos puno bodova u ovoj sezoni i sto vam bude duza borba za LS(veoma bitna LS zbog pretnje bankrota FK C.Zvezda)koja vam je izuzetno bitna u ovoj sezoni misljenja sam da cete veoma malo bodova osvojiti u domacoj ligi.
M

Muka mi je od vas

pre gotovo 3 godine

A zbog čega Degeneka?Jel Degenek igra napadača?Pa Vojvodina nije čestito tri puta došla do našeg gola,o čemu pišete ovde?!Kakav bre Pavkov?Kakva prilika treba da mu se ukaže pa da da gol?Možda sa gol linije!Ljudi,lopta nije htela u gol inače bi bilo 5-0 i tada ne bi srali ovoliko.U sredu igramo protiv Kairata pa imate priliku da se iskupite za sva ova baljezganja što ste komentarisali tako što ćete pružiti podršku ovim momcima bez obzira koji je sastav!
R

Rasulo familije

pre gotovo 3 godine

Var je zajebana stvar... Sad nema kurvanja u familiji.. Sve se vidi.
?

?.,:"

pre gotovo 3 godine

Brate...tačka, zarez, znak upita, znak uzvika...
R

Ros

pre gotovo 3 godine

Koliko se VAR već pokazao odličnim, vidi se po dosadašnjim komentarima. Nijedno pominjanje spornih momenata. Realno, odavno ovakvo suđenje nismo gledali u našoj ligi, bilo Zvezda, bilo Partizan. Ako bude pošteno, to je najveća pobeda, a ne Zvezda ili Partizan.
C

Crta

pre gotovo 3 godine

Videčeš tj. čućeš kuknjavu, čekaj utakmice partizana
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Siguran sam da ce Dioni igrati spica protiv Kairata. I ovo je bila pripremna bez obzira srto je pocelo prvenstvo. Bilo je sansi bar za 3:0, ali Ben i Pavkov sto su masili je stvarno neverovatno. Krstovic je poceo kao bonus, ali on je za slabije ekipe da se nauci, ovde se nije snasao. Bolje da je Erakovic igrao kao bonus. Takodje bih pre ubacio Falka umesto Bena, premda Ben ume da se nadje u sansi. Ima jos jedna stvar, iako je Krstovic bio spic, svaka nabacena lopta je bila drugima, a ne njemu, nisu ga gadjali loptama. I ova utakmica je ujedno pokazala da je Kanga zalutao ovde. Igrac "kreativac", koji ne ume dva postena pasa da odigra, osim kad doda igracu na 2m od sebe. Ne ume da napravi visak, da se oslobodi protivnika, a kad izgubi loptu, tada je obavezno kontra. Danas je castio Vojvodinu sa dve opasne kontre, a on se kao rekreativac lagano vracao nazad. Igrac sredine terena ne sme nikad da izgubi loptu tako da napravi kontru protivniku, ili izbaci u aut, napravi faul, sutne preko gola, ali kontra nikad. Igrac koga mrzi d apotrci, nema izgradjen sut, dribling nikakav, neprecizan u dodavanju, zaista nema sta da trazi. Shvatam da ga stavljaju ne bi li nekako uspeli da ga prodaju nekome, ali tesko. Veca je steta da igra, nego da sedi na klupi.
K

Kijaku Kangaliyevitch

pre gotovo 3 godine

Ne znaš ti mene. KIIIIJAAAAAAAKUUUU. Idem da zovem vrač na poluvreme da mi dam gol. KIKIKIKIKIJAAAAKUUUUU
s

serMudro

pre gotovo 3 godine

Pa brate ne lupetaj,ne stoji špic na jednoj tačci u šesnaestercu a saigrači ga gađaju loptom,već špic u svakoj fazi ima svoje kretanje i postavljanje !!! Čime bi ga ti pogodio ako se on konstantno krije iza protivičkih igraca? Jedino puškom... Ostalo neću da komentarišem,bio sam na stadionu bilo super sve,ispromašivali se... Dragović je klasa,Babić rupa spor i ne retko van pozicije,Gajić nula bodova čovek nije došao na utakmicu,Rodić odličan,Sanogo,Katai,Ivanić,Ben,Kanga,Falko takođe,Krstičić spor,tehnički ok ali nw može biti sam zadnji vezni poješće nas bilo ko brži,Pavkov,ušao pokazao Krstovići kretanje i postavljanje sidraša centra sa 5m pogodio golmana i nestao sa terena... Bakajoko bi mogao postati ozbiljan desni bek u svim opcijama,Eraković faktički bez posla mada se strepelo kad god su prelazili pola nekako čovek ne delejue kao fudbaler uopšte kretnjom samo pa stoji predaleko pa ulazi u igrača nekako nerezonski... Kapiten kao što smo navikli kapitenski.... Nadam se pravom sastavu protiv kairata,nmp desni bek ko će Gakić očajan Bakajoko još nije na nekom nivou mada je juče dwlovao ozbiljnije i bolje od Gajića,Degenek,Kanga i Falko moraju igrati,Ben mora špica da deli sa ovim novim a Krstičič sa klupe umesto Kange sam nikako na zadnjeg,Sanogo je kineski zid !!! FCRS !!!!
j

jčkčGost

pre gotovo 3 godine

Jlj
K

Kokolo

pre gotovo 3 godine

Počelo prebijanje dugova!!!
S

Sharloa

pre gotovo 3 godine

SVIM SRCEM UZ DUNAVSKU STEDU,DA NASTAVI TAMO GDE JE SARLOA STAO!
a

au Deki

pre gotovo 3 godine

šta je sa glavom
n

ns89

pre gotovo 3 godine

Krstcg je toliko prljav igrac da se niko sa njim nije poz posle meca. Genitalije, testisi, guzica i oci se ne diraju u viteskom nadmetanju.
W

Www

pre gotovo 3 godine

Podla i nameštena liga, VARA i dalje nema, jedina smo zemlja koja neće i ne želi sa uvede VAR zbog crvene sekte, evo već 4ta godina
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

Pa1 Veliki pozdrav JUNACHE. BOG STOBOM. I da bude tako. Hvala i ZVEZDA IZNAD SVEGA .
F

Feleini

pre gotovo 3 godine

Bravo Djordjevicu, zgazio se mistera sa 6 puta skupljim timom!!!
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Budzet Vose 2,5 milke zvezde 30 milke, dobrano 15 puta manje.
D

Dusan123321

pre gotovo 3 godine

Kosarka se vraca kuci,ajmo i fudbal,uvek dobijam pluseve ajde sad cigani lupajte minuse svi,VOLIM BRE PARTIZAN,ZIVIM ZA PARTIZAN,AJMOOOOOO BRREEEEE
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Kad je to fudbal bio vas, sta ste vi to osvojili u fusbalu. Mislid na onih 6 namestenih prvenstava, kada je lopina Karadzic bio na vlasi u nasem fudbalu. E to se vise nece desiti. Ova utakmica je bila teska, ali je pokazala da svi u nasoj ligi mogu da pariraju Zvedsi bunkerom, i na kntre. Zvezda trebala dobiti bar 3:1. Ono sto je Ben promasio to se ne prasta, dva zicera i staktiva, treba ga na klupu a Falka u prvu postavu. OVI IZ vose kao da su se borili sa gorostasom, nisu prezali ni od cega da bi nas zaustavil, jedino ovoliku zelju da prezivi utakmicu protiv Zvezda sam video kod Partizana proslo prvenstvo, vise su se valhali i opsryisali igru nego sto su igrali.
G

Gost Marko

pre gotovo 3 godine

Bravo Zvezdo! Idemo dalje...
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

Evo i partizanima šansa da do derbija budu prvi na tabeli tako što će zatvoriti sve utakmice kao prošle sezone kad su zatvorili onih 17-18. Onda ih mi restartujemo i vakcinišemo, ali neka se lože bar malo, bar će da pričaju da je prvenstvo regularno dok budu prvi na tabeli.
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Najiskrenije ti kazem, navijac sam Partizana, nadam se na sve pobede ove sezone i da bog da nijedna bila postena. Tolko vas mrzim da necu posteno da pobedimo.
D

Dragan82

pre gotovo 3 godine

Hermano pa nema potrebe da kazes da si najvijac partizana ,to se odmah vidi. Razlika izmedju vas i nas je nebo i zemlja
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

Tebi treba reset u glavi odavno...
S

Slaninar1989

pre gotovo 3 godine

Samo napred Vojvodina, sledeci je na tedu crni blizanac!
B

Bane Trajkovic

pre gotovo 3 godine

partizani redovna musterija, najgore saljemo tamo.
G

Gost024

pre gotovo 3 godine

Stigao VAR, nema vise stela za mezimicu FK PENALTIKO!
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Znači, sad je regularno, brt? Pitam zbog Zvezdine titule na kraju sezone? Hehehe
G

Grozan

pre gotovo 3 godine

Katai + Ivanic + Kanga = Kompletan godisnji budzet FK Vojvodine, ukljucujuci plate igraca, zaposlenih, pripreme, omladinska skola, sportski centar... Zato je bod ravan pobedi, zato je Djordjevic trener, a mister je nesto drugo...
a

argh

pre gotovo 3 godine

Isto poređenje važi i za Zvezda Liverpul, pa ne bih rekao da je Milojević bolji od Klopa. Jednostavno, u 9 od 10 ovakvih utakmica, Zvezda bi pobedila, ali u ovoj nije. Mislim da i Zvezdina statistika, poslednjih godina, to dokazuje.
M

Mokiku

pre gotovo 3 godine

Liverpul ima iste uslove kao i ostali iz premijer lige, a zvezda i partizan su drzavni projekti...
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Alo franjevci cemu se vi radujete, vama ovaj rezultat Vojvodine ne odgovara jer cete sa njom da se borite za cipiripi kup, oper prizivate karmu a znate da vam je trener Ser Samroje, princ od Sarloe
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Vi kiksnuste na otvaranju sezone i o cemu ti? O Partizanu i Stanojevicu? Znaci, da nije zalosno, bili bi smijesno.
T

Teeeja

pre gotovo 3 godine

Gledam komentare i ne verujem... Pola ljudi ni ne zna da postoji pravilo bonus igrača, pljuje se po ovome, onome. Ja stvarno ne znam kakvu ste igru očekivali u prvom kolu, još protiv ekipe koja se parkirala i čiji je jedini zadatak bio da izbace loptu sa svoje polovine. Momci nisu još spremni za razbijanje bunkera i neće biti još par utakmica i to je normalno. Svake nove sezone gomila stručnjaka žari i pali na tastaturama, a posle 3 meseca se prešaltaju na "Deki zna šta radi". Čudan smo narod...
D

Da se dogovorimo

pre gotovo 3 godine

jel sad regularno prvenstvo? Pitam za kasnije...
G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Jeste. Bravo!
R

Rodman1986

pre gotovo 3 godine

Nije. Pravite lažan uvid da je regularno.
A

Aiiiii...

pre gotovo 3 godine

Likujte ali ovaj bod je veći nego pedeset u proteklim sezonama.Kad vidim kako grizu 97 minuta Katai i Ivanić,rezultat ne može izostati.A neka i svjetlosti u vašem tunelu u zadnjih par godina..Još da napomenem,odličan sudija,svaka čast!!!
K

Kamenko

pre gotovo 3 godine

Ja kad vidim kako su odigrali pre 97 minute ne bude mi dobro, loša utakmica generalno, još kad vidim koliki strah ima Gajić to je neverovatno.
M

Milutin89

pre gotovo 3 godine

Grizu za 1.3 miliona godisnje, a Noveski i Topic za 10k godisnje...
D

Dil

pre gotovo 3 godine

Samo neka oni grizu ovako po 1 bod svaku tekmu hahah
3

3333

pre gotovo 3 godine

Uveli kasno VAR treba malo vremena zvezdinim igracima da nauce pad, samo jako I videcete posle 2-3 kola kako to ide..
G

Gost Marko

pre gotovo 3 godine

klasican iskompleksirani grobar... navijaj sutra za svoj klub i uzivaju u drugom mestu opet na kraju sezone...😀
e

esex

pre gotovo 3 godine

borjan nesiguran,gajic plasljiv,babic spor,dragovic odlican,rodic srednje..sanogo nam i ne treba za nasu ligu,mozda za derbi,kanga solidan,krsticic solidan i spor,ivanic,katai moraju bolje kao i ben.krstovic zalutao,tako bar sad deluje,pavkov malokrvan.benu teske noge.bice bolje vec protiv kairata.verujem dekiju.
1

12345678910

pre gotovo 3 godine

Sada ne mogu da se sviraju penali od 20 m, ali zato moze da se igra tekma kao finale EP, cudi me da Laki Lu nije odlucio da se pobednik odluci posle izvodjenja penala. Sramota ljudi, 7 minuta nadoknade, plus se igralo 8. Cak ni to nije pomoglo bledoj zvezdi.. Nije mi jasno po kojoj osnovi je nadoknada bila 7 minuta. Voleo bih da mi neko pojasni ovu situaciju? Nijednom nije koriscen VAR, nijednom nije lekarska ekipa ulazila na teren.
M

Milos666u7

pre gotovo 3 godine

Var tek od 4,5 tog kola
B

Bilo bilo

pre gotovo 3 godine

Bio je var u 76.minutu.
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

Evo da ti pojasnim. Bilo je padanja, valjanja, bar 10 ih se zalilo na grceve, pa ulasci lekara koje ti nisi video, pa golman koji nece da ispuca loptu itd. A u nadoknadi je upravo bio prekid oko 2 minuta zbog navodne povrede. Inace, za Partizan je ovo bila redovna nadoknada, upravo je Partizan bio poznat da svaku utakmicu igra 97 minuta. A bio je i VAR, lopta je pogodila igraca Vojvodine u ruku u sesnaestercu, ali je procenjeno da nije namerno i da nema osnova za penal.
7

7 min.

pre gotovo 3 godine

Na kraju i 8 min.ali kad neko pojma nema jbg 0:0
T

Tugomiri-omerlija

pre gotovo 3 godine

777 Burazeru, nisam grobar, ja sam stari Vozdovacki Ciganin. Veteran sam i ratni vojni invalid.Uvek sam na Severu provodio vreme sa mojim i nasim komandantom pokojnim Majorom Zeljkovicem-Zeljom. Nek pociva u carstvu Isusovom. Nisam klinac, vec "penzos" koji voli svoju ZVEZDU nenormalno. Od svoje trece god. pokojni otac me je vodio na sve utakmice stare juge i Evrope.Posle naravno sam sa drustvom. Idem i dalje ponekad na terapije u Sokobanjsku, odatle sam poslednji put gledao nasu ZVEZDU jer puste invalide da kolicima odemo na Zvezdu,kad sam tamo. Ovako ne idem al pratim fudbal non-stop. Ja emocije ne mogu da sakrijem kad je Zvezda u pitanju. Glava me rastura brate, jer mi je od povreda i vrat sjeban, imam teske bolove, kad me Zvezda izludi pritisak me ubi. Nagutao sam se lekova da se smirim. Razocaran sam gubitkom 2 boda jer vidim da je vlast uveliko pocela da forsira JSD. Blize se najbitniji izbori. Zabole mene sta ce grobarchici da kazu, pisu. A Tugomiri sam stavio jer su mi svi u Zvezdi bili kao TUGOMIRI. A OMERLIJA mi je jedan od nadimaka, potekao sa ratista iz jednog velikog-nenormalnog razloga. Eto nisam grobar, a sad sam se malo smirio ali ne znam, nedeluje mi na dobro. Daj Boze da bude kao sto ti kazes ali tesko cemo sad stici JSD MAFIJU koja ima podrsku cele drzave. A i mislim da onaj trener sto je otisao iz Zvezde da je on ustvari bio mozak za uspeh, a Deki kao legenda bleji tu. E toga se i najvise plasim. POZ-OMERLIJA.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Ziv i zdrav budi, pozdravlja te ganci veteran. Ovo je loše veče za nas ali biće puno radosti ove sezone,videces! Zvezda život je!
K

Kruščaga

pre gotovo 3 godine

10 godina forsiranja Crvene Zvezde u svim sportovima, jedan remi i ti pričaš o forsiranju Partizana... Hvala ti za to što si svoje zdravlje dao za Srbiju, a terapiju ne preskači za svoje dobro...
W

Www

pre gotovo 3 godine

Ne znam sta se desilo vojvodini verovatno nisu ukapirali zadatak, Lalate vrati se..
R

RudoslavSremuski

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je nadmudrio Dekija! Strasno je da smo mi veceras pucali iz svih oruzija i da nismo nista znacajno napravili i nismo imali igru. Vosa je igrala sa decom, da je Vukadinovic soreman bilo bi nam jos teze veceras. Gde su nama Topic, Zukic, Bjekovic, Noveski, Kabic??? Nama su takvi samo za prodaju, a igraju razni benovi, kikiluki kijuki i bokajoki za po pola milke...
R

RudoslavSremuski

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je nadmudrio Dekija! Strasno je da smo mi veceras pucali iz svih oruzija i da nismo nista znacajno napravili i nismo imali igru. Vosa je igrala sa decom, da je Vukadinovic soreman bilo bi nam jos teze veceras. Gde su nama Topic, Zukic, Bjekovic, Noveski, Kabic??? Nama su takvi samo za prodaju, a igraju razni benovi, kikiluki kijuki i bokajoki za po pola milke...
P

Pedja108

pre gotovo 3 godine

A kako ga je to nadmudrio? Igrali su bunker celu utakmicu, Ben i Pavkov promasili zicere, bilo jos par dobrih sansi, moglo je i 3:0 da bude, ali nije. Rezultat je zavisio samo od Zvezde, a ne od Vojvodine. A nesto se cuvalo i za Kairat, ne moraju bas sve da vide.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

KOJOM LOGIKOM? KOJOM ZASLUGOM BABIC PRE DEGENEKA? KOJOM LOGIKOM BAKAJOKO PRE BILO KOGA RACUNAJUCI I OMLADINSKI TIM I GRAFICAR? NEMA SRECE MAJSTORE KAD IMA NEPRAVDE, NARAVNO TAKO SLICNO NAS JE MIHAJLOVIC UBEDJIVAO DA JE RADOVANOVIC BOLJI OD MATICA, KOJA SUJETA NEVIDJENOO
W

Wwe

pre gotovo 3 godine

Pa vidis da je mreza sacuvana
b

bvbv

pre gotovo 3 godine

Taj Bakajoko kada je usao je za Gajica Hakimi licno. Covek ima brzinu neverovatnu ali mu kasno daju loptu u prostor, i pored toga je probio po desnoj strani dobro, tacnije samo smo i isli po desnoj strani. A izlaskom Rodica i stavljanjem Erakovica na levog beka, sta smo trebali da dobijemo ? Ovo ce upropastiti i ovako nestabilnog momak od 20 godina, na Cupu mislim , jer ga guraju na levog beka sto nema veze sa mozgom i navlace bes navijaca i strah kod njega posto nema ni brzinu niti igra levom nogom, bas nista nema sto bi bilo od koristi na levoj strani. Daj se smilujte i dovedite nekog levog beka konacno, jer ovo je vise katastrofa. Dovedite stranca ako nista da dobijemo brzinu bo bokovima koja fali mnogim nasim klubovima
g

gfgf11

pre gotovo 3 godine

Mozda nije golgeter onaj rasni ili klasicni ubica ali ovaj covek je odlican spic, kojeg nismo imali skoro. Tacnije tako potkovanog takticki spica nismo imali, i da ima malo osecaja i pameti da se dovede nazad u Zvezdu jer ovo sto sada imamo je neozbiljno. On nije davao golove kako se ocekivalo od spica ali jeste ekipa davala i bila vrlo efikasna, a on je to omogucavao. Sve se videlo i ljudi koji nisu neki poznavaoci fudbala videli su sta znaci Falcineli za Zvezdu ali ocigledno kombinacija, pare nisu zavrsile gde treba pa je zato vracen. Znamo sta se desava i Degenekom kao i sa Djedom sta je bilo, Kangom itd Ovaj momak da je pristao na dilove i da je bio u talu placen bi bio duplo vise i udarali bi se hvalospevi o njemu. Tako da je jasno sta se desava a ako ima malo obraza neko da se ovaj covek vrati pa da zaboravimo sve ovo lose i konacno da se dovede levi bek stranac koji ima brzinu pre svega, jer ga nemamo godinama, pa nek se uci uz Rodica
y

yrr2222

pre gotovo 3 godine

Sve da ostavimo na stranu, Zvezdu smo videli i ne branim Stankovica ali ce ona proraditi u prvenstvu problem ce biti Evropa jer nam fali igraca. Pre svega spic i levi bek. Levi bek sa brzinom jer smo videli koliko je brzi Bakajoko od Gajica, a videli smo da je sve tada krenulo na desnu stranu dok leva nije postojala narocito sa Erakovicem po toj strani. I da je ova Vojvodina imala neke igrace, Zvezda bi bila na kolenima. Ali ovde je problem Vosa koja je dosla sa timom koji je u rangu sa Vozdovcem da se ne lazemo. Sta se slavi sto se Zvezda izmasala, sto se guraju neki igraci tipa Krstovica koji nije za Zvezdu. On u ovom trenutku nije ni za Vojvodinu. Ovo nije u redu da Zvezdi najbrzi igrac je bek, taj Bakajoko, koji bi trebao vise da ide na krilo. Mi opet nemamo brzinu po krilima, sto ne moze da prodje u Evropi. Ovde se hvali par omladinaca iz Vojvodine, sto je ok, ali ona je dosla da se brani da parkira autobus a tim su koji bi trebao da je medju 3 najvece kod nas i koji ide na trofeje. Pogledajmo centarforove i napad Vojvodine to je trgedija, njima je najbolji i nabrzi igrac Simic koji je bio najgori u Zvezdi. Pricamo o Zvezdi sta ce u Evropi uraditi i glavobolju da ima, a sta ce ova Vojvodina uraditi u Evropi sa ovakvim igracima i sa ovakvom igrom? Ako ne mogu sami da nadju, treba da im Zvezda na pozajmicu posalje Jirku, pa ce kad proigra uzeti vece pare na njemu. Vukadinovica i Spiridonovica da im posalje, Ousmana sto ce opet u Graficar, a Partizan nek im onog Bajboka posalje. Da imaju neki igracki kadar sto vredi a kod ovih nece zaigrati nikada. Jer i Vosa nas predstavlja u toj Evropi i treba da uzme koji bod. Stalno su najvljivali da ce dovesti barem 3 stranca i neka igraca koja ce da prave razliku ali nista od toga Vojvodina svake godine sve gora. Njima ipsred nosa uzimaju igrace, ne samo ovi veci nego eto i Proleter dovede Ortiza iz Macve i Kaludjerovica iz Rada a Vojvodini trebaju centarforovi i napadaci uopste kao ozeblom sunce. Da Vojvodina ne moze da dovede igrace iz nase lige tipa Makarica, koji nebi bio neko pojacanje, ali oni te igrace koje nece veciti ne mogu da dovedu kao treci klub nekada.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Koji komentari covece, pa Bakajoko je brz i? Da li je probao samo jednom, samo jednom ej da predribla igraca? Centarsut svaki put na prvu i na protivnickog igraca, koji strucnjaci ovde sve, takav stranac da igra pre nasih klinaca ma bezi bre
B

Bgd-Oslo

pre gotovo 3 godine

Odlicna utakmica Zvezde falio je samo gol. Vojvodina parkirala autobus celu utakmicu... U ovakvim utakmicama se vidi koliko nam fali igrac profila Falcineli...Bravo Zvezdo idemo na Kairat samo jako, za prvenstvo se ne brinem, imamo jaci tim od ostatka lige duplo...
1

10ticker

pre gotovo 3 godine

Polako tek je pocetak.
S

Slanina

pre gotovo 3 godine

No Lalat no party 🤣🤣🤣
J

Jadno

pre gotovo 3 godine

Alo zemljaci pa sudije za produzuju svaku Partizanovu tekmu po 5,6 min bukvalno se igra dok ne date gol (a ni tad ne uspete) i sad tu pametujete..
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Nema frke, sve je u redu. Da Ben, Krstičić i Krstović ne vide teren do kraja prvenstva i osvajamo bez problema.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Zvezda je odigrala odlično ali kada se ziceri ne iskoriste bude frka. Jedini koji je podbacio je Gajić. Biće ovo vrhunski tim. Čestitke Voši!!!
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Covek igra sa dva zadnja vezna ,Sanogo I Krsticic. A na klupi Kanga ,Falco,Degenek na tribinama . Svatite ljudi dva stopera uigrana su otisla , Milun I Degenek !!!
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Sto niste objasnili Benu da je uveden VAR i da ne pada onako kao u 16-17 minutu?!
G

Gost-pp

pre gotovo 3 godine

Ajmo Vošoooo!!!!
L

Lazni mister

pre gotovo 3 godine

Podbacio Laki Lu
R

Rajka Baregro

pre gotovo 3 godine

Gde je onaj mali iz Pančeva uopšte u protokolu sto su ga hvalili da ce u Dortmund?!
M

Mnogo dobar grobar

pre gotovo 3 godine

U igri Zvezde je baš nedostajao lalatović!
G

GostPana

pre gotovo 3 godine

A u igri Partizana Boris Tadić i Tole Karadžić već par sezona nedostaju!
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Ovo je normalno za pocetak sezone. Svaka ekipa ima problem sa igrom i realizacijom. Nije normalno sto su doveli napadaca 7 dana pre evropskog meca i sto i dalje nema beka. A ovo kako je igrala Vojvodina sa bunkerom od 10 igraca to ce nas cekati cele sezone na svim mecevima u nasoj ligi. Niko ne zeli da se nadigrava i jedino u Evropi mogu da igraju fudbal. Ova na sa Ling Long je samo jedno loooong mucenje i njih na terenu i nas sto gledamo ovo..
h

hehehe

pre gotovo 3 godine

Da VAR postoji od 45-e, Partizan bi imao 20 titula vise od Zvezde.
T

Terza mag

pre gotovo 3 godine

Pa da partizan ima silne evropske titule.
B

Blabla..

pre gotovo 3 godine

Pozdravio te Slavko Sajber.
P

Padeži

pre gotovo 3 godine

Ne kaze se Devetku, nego Devetaku.
m

mile jna

pre gotovo 3 godine

da li si cuo za nepostojano a
G

GS

pre gotovo 3 godine

Devetak je krajiško prezime, banijsko i ispravno je Devetaku,
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Dobar derbi, Zvezda dominirala, napadala ali nema gola, ovakav pristup i u Evropi, i bez brige. E sada Voša ako ovako krene u Evropi loše se piše, već u prvom kolu, nadam se da će nam svi tomovi proći da nabijemo koicijent još više.
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Zvezda je nesumnjivo bila bolja i trebalo je da pobedi. Sto se tice Kairata i uopste kvalifikacija, ima razloga za strah. Zvezda je znatno oslabljena u odnosu na prethodnu sezonu: otisao je Stankovicev pomocnik Milos Milojevic. Otisao je Milunovic, Falcineli, uprava pokusava da otera i Degeneka. Uskracuju se minuti Kangi, Pavkovu itd. Odbrana nije uigrana dovoljno. Dolazak Dragovica jeste korak unapred, ali ostali, potezi uprave su nekoliko koraka unazad.
G

Gost III

pre gotovo 3 godine

Neka kaže neki Lala jel još uvek filijala?
G

Gost x

pre gotovo 3 godine

Lale su iz Banata,ne iz Novog Sada! Zašto Vojvodinu nazivaju lalama,kad nisu lale?
A

AcoAco3334

pre gotovo 3 godine

Krstovic je odlican, snazan i pametan napadac ali kako da momak igra kada svako dodavanje prema njemu kasni i kada su ovi matorci sebicni! Krstovic se trosi za tim, gradi se, odlaze lopte, ide na stranu i ostavlja prostor Benu! Ben i Pavkov su promasili ciste sanse za golove a vama Krstovic kriv!? A sta su odigrali drugi danas? Ovi igraci trenutno nisu tim a fali im i vodja! Ne pise nam se dobro ako se ovako nastavi! Ulogu Krsticica i forsiranje onog amatera Bakajoka ne mogu nikako da shvatim kao ni da nam svaki drugi igrac ima pivski stomak!
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Божовићу, ти ли си?
C

Crvke

pre gotovo 3 godine

Evo ja mogu da se kladim sa svakim da Krstovic vise nece poceti zvanican mec jer pored njega smo u prvom poluvremenu bili kao mrtva pucala,i nisu im ovo omladinci ili petlici pa da pocinje Krstovic koji je trebao pre mesec dana da ode na pozajmicu pa čudesno vaskrsao strasno,,,,,,
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Tebe ne brine sto u sansi moze da se nadje samo Ben i ako promasi mi mozemo da se slikamo?
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Krstović je za 5% bolja verzija Orlandića. Toliko. Oteraš školovanog napadača da bi igrao sa likovima kao što je ovaj, dakle bez centarfora. Lep posao.

Sliks17

pre gotovo 3 godine

Krstovic je bio ocajan. Decko realno nije kalibar za Zvezdu. Ni primanje lopte, ni gradjenje, no da podeli... Veliko NISTA. Gledao veceras i najvece razocarenje je on, Ben i raspali Rodic koji je tek nezainteresovan. Ova ekipa nema spica tj ima ali sedi na klupi a igra back up ivrac Krstovic koji u sansu ne zna da udje
G

Gostza

pre gotovo 3 godine

Kako samo sudijska spoznaja da na terenu vlada VAR sistem doprinosi dobrom i postenijem sudjenju. Dakle Terza, sto si izbegavao, izbegavao si...
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Džaba se ložite, brt. Uskoro se opraštate od titule i Evrope, po tradiciji. Hehehe
T

Tugomiri

pre gotovo 3 godine

Bolje da molimo Boga da ispadnemo od Kairata. Ako nekom srecom prodjemo, blamiracemo se. Nemamo tim ni za ovu ligu a ne za Evropu. Dosta nas je sreca sluzila.
7

777

pre gotovo 3 godine

Bolje napisi da si grobar nego da se blamiras. Jedva je Zvezda izbacila Tiranu pa je posle te iste sezone nezasluzeno ispala od Milana. Zvezda standradno igra lose ceo Jul zasto je to tako to jeste za analizu ali da ce se Zvezda blamirati u Evropi nece. Uostalom danas jeste Zvezda kiksnula ali ko je gledao utakmicu Zvezda je zaaluzila da pobedi Vosa je igrala bukner i uslela je da uzme bod i to je to.
G

Gost11111111

pre gotovo 3 godine

glodariii radujte seee
A

Aleksaxxx

pre gotovo 3 godine

Ne.Ravnodušni smo.Voleo bih da sve ostane poštdno,pa kom obojci tom opanci.Srećno svima.
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

Не би смело толико бивших играча Воше да игра против Воше. Неки од њих превише воле свој бивши клуб.
K

Kokto

pre gotovo 3 godine

Neka se ukine VAR pod izgovorom štetnog dejstva na životnu sredinu.
k

k

pre gotovo 3 godine

J
R

Rakinjo

pre gotovo 3 godine

Ono što je Roda na levom beku to je Kanga u veznom redu, na koju foru Krstičić igra od starta nije mi jasno, kao i forsiranje Eraka i Babića ispred Degeneka. Krstović može samo da uđe kao zamena Pavkovu, još samo Velju Nikolića ispred Sanoga da smo videli na početku apsurd bi bio kompletan. Falilo je malo i sreće, bolja zvezda za par promašenih zicera, realno, ali ko zna zašto je ovako dobro... Sa koliko klinaca se sme na Kairat, do koliko god. su "klinci", jel upućen neko detaljnije i koliki je nivo tolerancije ako zafali neko dete ili prebace neku godinu eventualno? :)
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Ako ovako budemo igrali, sa ovoliko trčanja i ovako ofanzivno, pobedićemo Kairat u oba meča.
K

KRIJU

pre gotovo 3 godine

se karte za domimaciju u evropi. titula? vise nije bitna kad sledece sezone imamo dva predstavnika u LS
M

Mikele marginalac

pre gotovo 3 godine

Hehe,bravo Vošo...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Zvezda je igrala dobro, napadala je u visokom ritmu svih 97 minuta, bila je izrazito bolji tim, prema igri i šansama realan rezultat je trebao da bude 3:0 za Zvezdu. U svakom slučaju pristup igrača i voljni momenat je bio odličan. Na žalost Krstović nije dorastao ovom timu, i Degenek treba da igra umesto Babića, Kanga takođe od prvog minuta. Igrači Vojvodine su krali vreme tokom celog meča, ali to je uobičajeno na Marakani i sudija je opravdano produžio utakmicu 7 minuta, u Engleskoj ovakve utakmice produžuju i 10-12 minuta. Suđenje je inače bilo odlično.

Gazda Čovke

pre gotovo 3 godine

Toliko o pricama da nas Vojvodina pusta. Cestitke igracima Vose na borbi. Branili se i odbranili, odugovlacili vreme ali to je legitimno. I mi bi protiv Bajerna.
n

noleeeeeeeee

pre gotovo 3 godine

Pa ko je bio trener vojvodine ranije?
G

Grower

pre gotovo 3 godine

Posle 15 godina...
Z

Zez

pre gotovo 3 godine

Ma nije vam filijala vasa sestrica crvenkapica, poslednjih 20 utakmica 17-2-1 a poslednjih 13 je 13-0-0. Lazete sami sebe.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Toliko o pricama da nas Vojvodina pusta ahahahaha pa gluperdo pusta vas vec 5 god ne moze svaki put.. Poslednjih 15 utakmica 15 vasih pobeda laganih.. Ovako Vojvodina igra sa Partizanom na noz svaku utakmicu pavijane.. Steta za var svirali bi vam penal 100%
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

ima vala kosmicke pravde(DEGENEK)karmam je kurva
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

ima vala kosmicke pravde(DEGENEK)karmam je kurva
7

777

pre gotovo 3 godine

Zar Vosa nije nasa Filijala? Sto se tekme tice Dekijev kiks, falila nam je sreca a falio nam je i Diego Falcineli tj spic. Krstovic ne moze da bude prvi spic Zvezde!
G

Gost16171

pre gotovo 3 godine

Nema tralalatovića
b

bruka

pre gotovo 3 godine

Nema ovoga mi krsta, jednostavno
G

Gile 88

pre gotovo 3 godine

Babić Bakajoko Krstović ne zaslužuju da nose ovaj dres igramo bez napadača celu utakmicu Stanković glavom u Italiji samo misli kad mu je godišnjica braka a tim mu fizički totalno nespreman . Nisam optimista po pitanju Kairata jer će nas bilo koji ozbiljno spreman tim sa boljim skautima da oduva preko Babića goreg štopera nisam video sramota od igre
D

Dr Laza

pre gotovo 3 godine

Fizički nespreman? Mešaš babe i žabe, nemamo napadača, to je problem, a podseti me koje smo mi to sezone premijeru istrčali ovako i čitavo vreme napadali protivnički bunker kao ove godine?
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

nazalost zvezda je poluamaterska ekipa
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Od starta se krenulo kako ne treba. Mozda i ocekivano. Pre neki dan sam pisao o problemu koji ce Zvezda imati cele sezone sa bonusom. Jednostavno igraci koji su bonus nisu na nivou koji je potreban klubu kakav je Zvezda. Mislim da je bolja varijanta danas bio Erakovic a i za ubuduce osim mozda za Derbi. Krstovic nije igrac koji moze da vodi Zvezdin napad. Ako se malo uklubu ne dozovu pameti predstoji nam jako teska sezona. Mnogo igraca na istim pozicijama, danas totalno pogresna formacija, drugo poluvreme malo bolje ali smo daleko od igre iz prosle sezone kada smo ovakve utakmice resavali rutinski i to je ono sto me najvise plasi. Ponavljam u sredu nas ceka jako ozbiljan protivnik koji je u punom ritmu utakmica i ako izadjemo neozbiljno bez jasnog plana kao danas mislim da nam se ne pise dobro.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Kako igraju Krsticic,Sanogo moze slobodno Nikolic ili Petrović da igra kao bonus.
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Nikolic i Petrovic vise nisu bonus. Tako da ih u skorije ne ocekujem u jedanaest.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A da, valjda sad ovi strucnjaci vide koliko je u ovakvim utakmicama potreban igrac kao Falcineli, koji prihvati, zadrzi i odlozi loptu, pusti je u prostor veznjacima...
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Nevezano za rezultat,kod nas kad nesto izmisle to je da sednes da places.Da bi izveo centarfora bonusa mora da izvrši dve izmene,jednog centarfora da uvede i drugog bonusa na beka ili pre svake utakmice da imaju dva bonusa na istoj poziciji,jedan na terenu a drugi na klupi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Vojvodina zasluzeno uzela bod. Izginuse ljudi. Jos jednom se potvrdjuje da sve ekipe igraju najjace sto mogu protiv Zvezde. Videcemo kako ce igrati protiv gromade. I onda dodju ovi iz gromade, odigraju istu ovakvu bunkericu i hvale se kako im nismo dali gol. I kad smo vec kod njih, sta bi, Vojvodina filijala, sklonice se, izmislice nam penal? Videcemo tek na cijim utakmicama ce toga biti ;) Sto se nas tice, malo nije htelo, malo nije moglo, malo smo bili losi. Nije htelo jer Ben pogadja stativu, Pavkov masi zicer, lopta pogadja njihove igrace, golman se razbranio, Katai proklizava, debiloidno bonus pravilo... Nije moglo jer su oni bili fantasticni defanzivno, bilo ih je mnogo u sesnaestercu, lopta nije imala gde da prodje. Mi smo bili pre svega staticni, a onda i bezidejni. Ivanovic slab, Katai se trudi ali ne moze sam, Kanga bio dobar, Krstovic, Ben i Pavkov odseceni u masi, Bakajoko ima livadu ispred sebe, i umesto da iskoristi brzinu on je 5-6 puta vraca na 13-14m, i ne moze da prebaci prvog igraca u bloku. Odbrambenim igracima nema sta da se zameri, nisu imali posla, sem mozda Rodicu koji ofanzivno nije postojao. Mozda je bolje da bonus u jacim utakmicama budu Erakovic ili Gavric, a ne Krstovic, a sa slabijim ekipama moze i on. Sve u svemu, ovo je bilo lose, ali je upozorenje. Svi ce ovako da igraju protiv nas, mora da se igra brze, preciznije, pokretnije, odlucnije. Idemo do nove titule!
n

noleeeeeeee

pre gotovo 3 godine

Kada je vojvodina poslednji put pobedila zvezdanu?
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Ово што је војводина играла се још форсира код фењераша у другој лиги молдавије, антифудбал, лежање, одуговлачење, пренемагање. Једном речју срамотно за стару даму нашег фудбала
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Samo polako, disi.. Niste ispali iz bilo cega, nemoj biti toliko ljut. Sad je Partizan kriv za ovo u tvom uvrnutom univerzumu, a nijednu rijec da kazes protiv vase divne uprave, koja je od skockane ekipe potpuno za iskorak u Evropi uspjela doci do toga da ste slabiji nego prije. A do toga niste dosli zato sto ste rasprodali ekipu.. Jos jedan dokaz ko te placa.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Bolest napreduje galopirajuci.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@noleeee - znači više nije problem što Vojvodina gubi, sad je problem što nas ne pobeđuje? Vi se, što kažu, na leđa kopčate. @gost999 - ja nisam nervozan, apsolutno sam opušten. Drugo, gde si video da sam rekao da je Partizan kriv? Samo kažem da sve svoje teorije zavere možete da okačite mačku o rep, jer se nama niko ne sklanja, dok kod vas zaborve pola ekipe u svlačionici, a druga polovina se vuče po terenu. Nisam znao da je uprava igrala utakmicu pa da njih treba da pljujem? To tako ide? Zbunjen sam, pošto nisam video Terzu i Mrkelu na terenu. A zbunjen sam i zašto treba bilo koga da pljujem, ali ono, šta očekivati od latentnog Grobara? @Branko Grobar - žao mi je što to čujem, nadam se da ćeš biti bolje uskoro.
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Jeste jeste..vrlo si opusten. Svima nam udijelio masu minusa, jer kako neko moze da se ne slozi s tobom.. Vojvodina koja ima vise pobjeda protiv Partizana nego Zvezda u zadnjih par godina je Partizanova filijala, ali nisu filijala Zvezde koju nisu dobili 78 utakmica.. Jel malo simptomaticno da ste kiksali cim je Var uveden? A ove djecije fore nije uprava bila na terenu, necu njih da pljujem je tuzna. Nadam se da makar dobijes sokic uz taj sendvic koji ti daju da ovoliko spinujes i branis.
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost999 - ti opet brojiš minuse? :D Ne mogu više o tome, stvarno. Drugo, poenta je bila, zašto bih bilo koga pljuvao? Ali ti to ne možeš da shvatiš, grobarski mozak nije tako podešen. Vi prosto morate nekog da pljujete. Koliko sam video, VAR nije korišćen skoro uopšte. Samo za ono igranje rukom, koje nije bilo penal. Ako misliš da VAR ima neke veze sa nerešenim ishodom sinoć, ti onda pojma nemaš ni čemu služi ni kako funkcioniše. Što opet sugeriše da nemamo o čemu da diskutujemo.
J

Jovica Vasilic

pre gotovo 3 godine

Gobeljic mora da igra i tacka!To je to za to je komentar
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

On na svojoj svadbi ne moze da igra! Fudbal je vec neka druga dimenzija…
M

Mesingganci

pre gotovo 3 godine

Jel igro onaj Mesi iz Lecea i Kanga sto mu ni kum ne zna vise kako se zove ni koliko godina ima
V

Var, var

pre gotovo 3 godine

Svake godine sve više se svi pale, obećavaju...a fudbal nam je kao stanje u državi, žalosno. Sve to treba amaterizovati, pa posle posla igraj, a ne ovde nase pare im daju za plate. Sebe nazivaju profesionalci, nemaju kondicije na zagrevanju.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Grobari iz iskustva, misle odmah rasulo u klubu kao kod njih kada se ne dobija jedna utakmica.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 3 godine

Bila je odlicna Zvezda veceras.Falio joj je samo jedan penal.
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Nije vam valjao Gajić u prvom poluvremenu (ne kažem da je odigrao nešto naročito), a šta onda tek reći za veselog Bakajoka? Šest centaršuteva iz čistih pozicija i sve neke poluvisoke do prvog igrača u odbrani + jednom u ofsajdu + vraćanje lopte Borjanu sa protivničke polovine, upropastio najmanje 8 napada. Dečko nema veze sa vezom, Gajić je za njega igrač.
D

Domaćin

pre gotovo 3 godine

Mislim da nema potrebe posle prve takmičarske utakmice pljuvati igrače.Danas ne postoji ekipa koja ne kiksa više puta u prvenstvu.Eto i Dinamo je izgubio 0:2 od Slavena.Ovo je prva utakmica,momci još nisu sasvim spremni i to je razumljivo.Protiv Kairata će biti sasvim drugačije jer sigurno neće igrati bunker kao Voša večeras i naši napadači će imati više prostora da ulaze u šanse i postižu golove.NAPRED ZVEZDAA ŠAMPIOOON!!!
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Koliko mudrosti Bože mili. A Vojvodini nije bila prva utakmica?!
9

951357

pre gotovo 3 godine

@gost ali bukvalno - a sta je to Vojvodina epohalno uradila sem sto se branila tokom cele utakmice?
M

MekgregorWisky

pre gotovo 3 godine

Stoperi Vose za klasu iznad Babica i Dragovica, Topic, Zukic i Noveski su tri koplja iznad Krstovica, Gavrica, Nikolica... Da nema Kataia i stranaca, mi bi se borili za trece mesto!
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Rođače, Gavrić i Nikolić nisu ni igrali...
C

Cacak

pre gotovo 3 godine

Au brate kakvu ti glupost izjavi za Dragovica da je I mene SRAMOTA,ne znam kako je tebi
S

Slaninar

pre gotovo 3 godine

Kao sto sam danas rekao i pozdravio vrsne poznavaoce fudbala jovinare mozzarta koji sucnajavili kisu golova. Mnogo smo dobri i tek kad stignu napadac stoper i bek videcete ! Mozda nemamo kvalitet za titulu ali ima ovaj tim herca za dosta stvari.
C

Coca cola

pre gotovo 3 godine

Имаће херца против Колубаре и евентуално против Сурдулице🤣🤣🤣
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

Valjali se pola utakmice, baš ste dobri...
S

Saomi

pre gotovo 3 godine

9 minuta produzetka... Za bezmalo sto minuta mi smo toliko jalovo odigrali i toliko bez igre, da je to strasno. Sprdaju se i pustaju Bakayoka samog, kad ne zna da centrira. Zali boze potrosenih dva sata i para sto se baca za ove sto ne znaju da se loptaju. Odavno nisam video disciplinovaniju i borbeniju ekipu na Marakani. Djordjevic je pojeo mistera.
N

Na telefonu - 2

pre gotovo 3 godine

Hladno je, Jul...
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Pa jeste hladno trenutno ste na -1.
@

@VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Cujemo se sutra u ovo vreme hehe
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Na kraju se čujemo kada će te da kaskate za zvezdom jedno 10-15 bodova, kao i svake godine. Hahaha...!!!
l

lukasiooo

pre gotovo 3 godine

Vrati se Nenadeee,trebaju nam bodovi!
S

Srbija Majka

pre gotovo 3 godine

Necu se praviti pametan...ali se vidjelo sta znaci pismen napadac kao sto je Falcineli i koji ti svojim kretanjima otvara ovakve "bunker" odbrane i olaksava da se Ivanic i Katai lakse uvlace u sesnaesterac. Znam da je sada najlakse kritikovati iako smo prvo poluvrijeme procerdali i igrali bezveze...ali je izmjenama na poluvremenu igra dobila fizionomiju i obrise konkretnosti iako su se Krstovic...Ben i Pavkov ispromasivali za sve pare i stavili pritisak na ekipu i onda je krenulo konstantno srljanje i trka sa vremenom. Nije bauk...i jedino dobro je sto se ovo desava sada na pocetku prvenstva ali Zvezdini napadaci moraju da rjesavaju ovakve sanse jer ozbiljne ekipe nam nece dati ni priblizan broj ovakvih prilika koje su imali veceras. Krstovic mora jos da jede pure da bi bio prvo rjesenje u napadu i mislim da on nikako ne treba da bude bonus igrac...i da se nezaboravi Falku je definitivno vrijeme za vise minuta i da pokaze da li je pravo rijesenje i pojacanje za Zvezdu!!!
N

Nomad

pre gotovo 3 godine

Sta je tu je, desio se remi, mene zanima jedna stvar samo. Krstovic ko Krstovic ok, valjda ce doci na mesto. Ali ljudi moji, Gajic i Bakajoko, pa sta je ono? U jednom trenutku sam pozeleo da vidim Gobeljica desno. Gajic pokusao jednom da centrira, video da ne zna i odustao, ali sta radi Bakajoko? Ako ne mogu da ga nauce, nek mu kazu da ne zna makar.
h

harhar

pre gotovo 3 godine

Najavljena vanredna konferencija, Terzic tvrdi da je VAR stetan po integritet igre i da ga teba ukinuti. Plus sudija je trebalo da produzi igru za 14, a ne 7 minuta.
N

Nema dalje

pre gotovo 3 godine

Bez Kange je izgubljeno poluvreme.
g

gost777

pre gotovo 3 godine

Igralo se 98 min....
e

eto da znas

pre gotovo 3 godine

Trebalo je 105 koliko su krali vreme
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa?
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Pa sta,mogla je Vosa dati gol u tih 8minuta,Zašto morate normalnim navijačima da ogadite sve jos od prvog kola?Sve "znate",ko je pustio, ko ce svirati penal,kad ce se sta desiti i plus sta bi bilo u nekom drugom slučaju,da se coveku smuci.
S

Sve vec vidjeno...

pre gotovo 3 godine

Navijaci JSD-a obraz djon, pricali su da nas pusta Vojvodina a sada su promenuli plocu sada nas pusta ipak Lalatovic???? Pa jel Lalatovic bio sve vreme u Vojvodini????
S

Sve vec vidjeno

pre gotovo 3 godine

Navijaci JSD-a obraz djon, pricali su da nas pusta Vojvodina a sada su promenuli plocu sada nas pusta ipak Lalatovic???? Pa jel Lalatovic bio sve vreme u Vojvodini????
S

Simić

pre gotovo 3 godine

Pruži ti se mogućnost da dovedeš jedno takvo ime i igrača kao što je Dragović i umesto da iskoristiš tu priliku da pojačaš još neku liniju u timu vanserijskim igračem, ti počinješ sezonu sa lošijim timom nego prethodnu. Pregovaraš s Prijovićem. Čovek koji je pravi špic i napadač. Prekineš razgovore, nazoveš ga nadobudnim, dovedeš stranca koji očigledno još nije u takmičarskom ritmu i onda dodješ u situaciju da ti prvenstvo kao prvi špic počne Krstović, koji je bio srećan kada u prošlom prvenstvu dobije šansu makar na Kup utakmici. Degeneka bez objašnjenja šalješ na tribine, a igraju ti prosečni ili čak šta više loši igrači kao što su Babić, Eraković, Pankov. Bekovi bez snage i jednog preciznog centaršuta. Falko ako i minut dobije šansu pokaže kakav je majstor. Juriš ga cele godine. Ali za njega nema mesta u 11. I na kraju kao šlag na tortu jedinog pravog tehničara šalješ na klupu, a umesto njega igra Krstičić, za koga tek treba da vidimo u kakvoj je formi. Stanković bez svog pomoćnika pitanje je koliko može i zna. Sever, tj vodje, u raznim poslovima i uživaoci raznih pogodnosti ćute i sve to gledaju bez reakcije. Biće dobro ako nam Dragović ne pobegne već na polusezoni. Strašno je šta se radi.
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Bravo. Sve si rekao.
h

humska..

pre gotovo 3 godine

Ako kazes da Falko pokazuje kakav je majstor razumes se u fudbal ko moja Baba
D

DFGH

pre gotovo 3 godine

Nazalost ovo je sve sto od Vose mozemo ocekivati ove sezone. Ultra defanzivan fudbal i bez kvaliteta u napadu. Uprava napolje!
M

MolnarAtila

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je nadmudrio Stankovica, posto je spremao na pripremama ovakvu igru za prva dva kola protiv nas i partizana i za evro gostovanje. Imali su brze Simica i talentovanog Noveskog(bolji od Gavrica), stopere Kovacevica i Stevanovica koji su trenutno u boljoj formi od Dragovica i ocajnog Babica. Njima Topic drzi Ivanica i Kangu bez problema, a gde je nas Njegos? Djordjevic je imao plan ige i da su imali malo vise srece mogli su do gola iz kontre bez problema. Kod nas je sve na individualni kvalitet. Katai, Ivanic, Ben, Falko, nesretni Bakajoko, Kanga... Nema igre, nema plana. Nerezonsko forsiranje Krstovica. Ocajne igre Gajica i Ridica. Ivanica nije bilo na terenu. Ben, Krstovic i Pavkov ocajni. Najveca mesecna plata u Vojvodini je 5k i to imaju samo 3-4 starija igraca. To je onda jos veci nas kiks.
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Zvezda bolja nema tu puno price, pocetak je prvenstva i ovo nije nista strasno. Degenek mora da igra, treba nam napadac. Vojvodini svaka cast, svesni da su slabiji zatvorili se i izdrzali da su imali vise hrabrosti u kontrama ko zna sta bi bilo. Sa Kajratom ce biti bolje.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Preko kojih bokova? Gajić kao da nije ni igrao, samo je podsećao na Gobeljića. Rodić dečko kao da ima nizak IQ. Bačeno prvo poluvreme u bunar, Ben nije bio u elementu večeras ali na žalost to nije imao ko da vidi. U drugom poluvremenu jurimo rezultat i umesto da pojača napad on menja napadače za napadača... Očajno vođenje utakmice.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Cuda se desavaju!Slavoljub Djordjevic nije Nenad Lalatovic!
Г

Гоуст1

pre gotovo 3 godine

А Ђорђевић чији је? Он је свакако више Звездин него Лалат, ако то може тако да се каже. Него је вама нормално да имате склањалице од "својих" па пројектујете... Просто не можете да схватите да то са ове стране брда није нормално нити ће икада бити. Славољуб је по свему судећи наредни Звездин тренер, па ипак нема намеру да се склања.
a

argh

pre gotovo 3 godine

Ovi što pljuju posle prvog kola i pričaju o izgubljenoj tituli, to su "Zvezdaši" koji Marakanu videli nisu, osim možda na derbiju, sa juga.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Nije druze nista izgubljeno ali moras da bude svestan da ce Partizan zatvoriti bukvalno sve sto moze ove godine,ne sme da se izgubi vise bodova nego sto moze da se uzme u derbijima.Druga bitna stvar je da si se pojacao Dragovicem a napravio si slabiji tim iz nekih nefudbalskih razloga,Degenek i Kanga jednostavno nemaju kome da sede na klupi,a ne mozes od Krstovica na silu da napravis Pančeva,sve mora da ide normalnim tokom.
Z

Zabrinut

pre gotovo 3 godine

Zvezda nema pojma
P

Potrazi je u predgradju...

pre gotovo 3 godine

Vracaj se Lalate iz Arabije, ovako ne ide!
L

Liliputanac

pre gotovo 3 godine

Deki, Terza, Mrkela out! Ben, Krstovic, Pavkov, Gajic, Rodic, Babic, Bakajoko out!
В

Влада

pre gotovo 3 godine

Nema Lalata, nema pobede.
t

tuga od Vose

pre gotovo 3 godine

kazu kako si igrao takav stil igre i forsiras ko trener a trener Vojvodine nikad nije igrao ozbiljan fudbal pa i ne cudi sto mu ekipa ne moze spojiti tri pasa u toku utakmice. Izgledaju kao da su pripreme odradili bez lopte.
Č

Čevuu

pre gotovo 3 godine

Partizan osvaja titulu ovaj put, ali tesno, biće kao sezona 2016/17,bukvalno preslikana.Pozz
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

To je to turpijanje,bez ideje,zvezda je slabija nego prosle godine jer provodeci godine igranja u ovoj ligi ti postajes sve gori,razocaraniji,a klinci padaju u depresiju jer su im ispricali da su transferi u everton,lacio,fiorentinu gotova stvar a oni nisu ni za ovaj nivo.
S

Sasa_PFC

pre gotovo 3 godine

Sta je ovde cudno...prva utakmica i pokazalo se koliko ce znaciti VAR za regularnost takmicenja.Sudija je krenuo da pogleda var ali se setio da ce morati da ponisti penal za Zvezdu...inace da nema VAR-a svirnuo bi ga sudija kao i do sada...bez problema.Posle Sturma rekao sam da vam ekipa nije dobra cim prosecna ekipa u Austriji samo zahvaljujuci nesretnim okolnostima vas nije pobedila.Idemo dalje i vec sutra vasi snovi o 5.u nizu se ruse kao kula od karata.Zvezda mora svim snagama da se plasira u LS ako zele da izbegnu bankrot.
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Ne mogu ovi nista sa VAR-om, pisi propalo, morace da se ukida pod izgovorom da je sistem preskup.
F

Fargo

pre gotovo 3 godine

Vidim da su neki debatovali o broju klubova u super ligi. I da su se poredili izmedju ostalog sa Hrvatskom. Misljenja sam da bi svi hrvatski klubovi pobijedili superligase klubove 1 na 1. Tj Dinamo kao prvi pobijedio bi Zvezdu. Osijek bi tuko Partizana, Rijeka Cukarickog, Hajduk Vojvodinu. I sve tako redom. 16 klubova je previse za Srbiju. Posto se nema mnogo novca, vecina ide van cim im se ukaze prilika. I ovako se onda razvuce taj mali broj igraca koji ista valja. Sto se tice utakmice, mislio sam da je Vosa kvalitetnija. Sad mislim da im je maximum trece kolo kupa konfederacija. Nista pokazali nijesu. Samo su se srecom sacuvali.
Д

Ддд

pre gotovo 3 godine

Не прави се луд могао би остати такав
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Дуло - Карма; Дегенек - Карма!!!
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Pitanje za Stankovica sta mu rade Pavkov,Kanga i Falco na klupi a igraju krsticic,krstovic i ben/ivanic.Zao mi je gospodo ali za falca mora biti mesta.Prvo poluvreme katai sam igrao fudbal po ko zna koji put,drugo poluvreme se umorio ali ipak dodao lep pas za pakija ono je morao biti gol.Kao i benove sanse to mora da se da
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

no party with var
K

KAKO

pre gotovo 3 godine

najbolji jugoslovenski levi bek svih vremena nije spasao situaciju?
k

kao kakao

pre gotovo 3 godine

Dr

Sakur

pre gotovo 3 godine

Sta kazu zvezdasi za 8 minuta nadoknade posto svaki minut mere Partizanu,ajde objasnite nam prosvetlite nas,znam da imate logicno objasnjenje hahahaha
V

VRANjANAC DS 1989

pre gotovo 3 godine

Za početak da te prosvetlimo da posetiš psihijatra, jer si zreo za detaljno ispitivanje.
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Prvo bih pre svega pohvalio sudjenje.Po meni cista 10-ka pa se iskreno nadam da ce ovako nastaviti.Kao drugo,nisam ocekivao ovakav bunker od Vojvodine.Treca ekipa u Srbiji igrao kao Indjija i Javor.Ova seljacka izlezavanja svaki cas. Sto se Zvezde tice,ja ne znam da li je neko ocekivao da ce neko moci da uzme loptu i predribla desetoricu u sesnaestercu.Nemamo Milunovica,Pavkov trpi zbog gluposti o bonusu i automatski smo izgubili na skoku. Mi fakticki igramo bez napadaca. Razumem i tek zavrsene pripreme i sve ali ono sto ne razumem je da dovedes napadaca od koga ocekujes nesto ,koji je nekada placen 10m u Francuskoj i ne das mu da igra. Vojvodina je igrala bunker i ne moze niko da me ubedi da taj Dioni ne bi mogao poluvreme da igra.Takodje ne razumem,nahvalis malog Stanica i ne stavis ga da bude bonus.Babic tanak, Rodic preumoran od priprema, ovaj Bakajoko dobije loptu,sve ocekujem sada ce da probije,kazu brzi od Radonjica kad ono samo vraca loptu unazad,centarsut mu je jacine udaranja loptice na fliperu.Degeneka odstranise verovatno zbog para ili ko zna cega,Pankova uigravase cele pripreme i sada ne igra,mozda zbog Evrope. Sto se Kairata tice,individualno smo jaci ali me plase Babic i Pankov. Oni se nece braniti na svom stadionu kao danas Vojvodina. Mi smo jaci i juricemo pobedu ali ako imaju brze igrace ima iz kontre da pojedu pomenuti dvojac Babic-Pankov.
M

Misko114

pre gotovo 3 godine

Sve tacno. Mnogo nelogicnosti. Ako hoces da osvojis ovo nase prvenstvo centarfor ti je najvaznija pozicija, tu se jedino ne treba igrati sa bonusima, na svim ostalim pozicijama bonus moze da se istrpi. Nema objasnjenja sta se dogodilo sa Degenekom. Mnogo cudnih stvari, oko kojih niko ne postavlja pitanja.
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Na golu Vose je bio Simic koji je kao stojkovic odugovlacio od prvog minuta. Razumljivo je da se neko brani sa bunkerom ali da ovoliko odugovlaci je sramota. Deki je promasio sa Bakajokom i Krstovicem Morao je Pavkov od prvog minuta da probine ovaj bunker. Ben mora malo na klupu a Falco od pocetka. Babic je los u polju samo u skoku moze pomoc. Mora Degenek igrati sa Dragovicem koji je fantastican igrac. Samo jako protiv Kairata. Dobro je ovako odigrati na pocetku da se otrezne i zapnu jos jace u kvalifikacijama
Г

Грдне ране

pre gotovo 3 godine

Станковићу спаваш ли мирно послије ове стручне анализе
i

i rdjavom dlake smetaju

pre gotovo 3 godine

zato se i igralo 7 minuta produzetka, sta si hteo 15 minuta nadoknade ??
B

Bravo

pre gotovo 3 godine

Jel to mozda Klop ja se izvinjavam?

442 do Bg

pre gotovo 3 godine

Vratite Luku Markovica on lagano dao Vojvodini 3 gola za poluvreme ovo je sramota Vosa nikad losija
G

Gost#

pre gotovo 3 godine

Ajde bote providan si. Kakav LM. Statistika mu je za pionire gde je i igrao
R

Romper

pre gotovo 3 godine

Stanoje ureko Zvezdu :)
N

Nema veze

pre gotovo 3 godine

Nema penala nema pobede . Veliki navlačenje za zvezdu i opet ništa . Jel ustavom zabranjeno da se svira faul Katai- a u napadu .
s

shu

pre gotovo 3 godine

Nemas ti pojma o fudbalu
E

E!

pre gotovo 3 godine

Kupuju krseve neke koji ne mogu nigde da igraju u Evropi i glupim navijacima pricaju bajke o evropskoj Zvezdi.
h

hahahaha 1

pre gotovo 3 godine

Opaaa pa ovo nije bilo predviđeno...
G

Gosst52

pre gotovo 3 godine

Nije 90 i kusur minuta, to bi znacilo da se igralo 92 ili 93 min, vec se igralo 97 za sta nije bilo osnove..
M

Molim????

pre gotovo 3 godine

Samo 5 igraca Vojvodine se izlezavalo i izmisljalo povredu i kazes nije bilo osnove????
V

Vrbas

pre gotovo 3 godine

98 minuta se igralo
M

Mali im IQ

pre gotovo 3 godine

99
A

A vreme na čekanju

pre gotovo 3 godine

8 zamena 5 prekida po 2 min zbog valjanja, kartona itd.
G

Gost Djape

pre gotovo 3 godine

Razumem da ste vi grobari protiv Zvezde, ali molim vas malo realnosti. Ovi su se valjali pola utakmice, golmanu od prvog minuta treba vecnost da degazira. Sudija je uradi dobro, jer ce ovo biti poruka svim timovima kji razvlace vreme a ne igraju fudbal.
G

Gostii

pre gotovo 3 godine

Zna neko jel bio drugi produžetak
Z

Zvezdaaaaaaaa

pre gotovo 3 godine

Ko je miljan vukljas ???
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Kako kaže Terza i "pametni" navijači, loš je Falćineli za te pare. Bolje bez centarfora, pošto ovako kao Krstović može da odigra pola severne tribine.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Nismo dobili jer Ben nije dao gol sa 3 metra. Nema tu filozofije, ne ubacis loptu u gol, i neces pobediti.

Pantelija

pre gotovo 3 godine

Nema Lalata u protivnickoj ekipi i odmah ne moze mezimica da pobedi, zastooo si Panteelaaa uveeo Vaar zastooo? Pa sad nmg nikog da dobiju hahahahahahahahha
G

Gostkogost

pre gotovo 3 godine

Bravo Zvezdo lece to na svoje mesto meni je vazna borba i svi su bili pozrtvovani i lagano cemo mi ovo,u sredu da se sve vrati i da udju dve tri i sve kako treba,inace nema zamerke sta reci pa dinamo izgubi danas na premijeri i tek je pocelo bice opet to kako treba,jos jednom bravo momci samo glavu gore
1

1244

pre gotovo 3 godine

Станковићу ... Не буди сујетан, покварен и уцњен, врати Дегенека, или кажи разлоге зашто најконстантнијег играча моје Црвене Звезде последње 3 сезоне шаљеш на трибине? Боље од овога и не заслужујемо таквом клупском политиком.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Вероватно дечко није скупио 100 капиларних гласова до почетка сезоне, или је одбио да носи слику духа у новчанику
p

pomoćnik

pre gotovo 3 godine

Miloš Milojević je Stankoviću postavljo igru čitao protivnike čovek je bio pravi mozak i pokretač zvezdine igre iza zavese! Stanković nema pojma zivi bili pa videli
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Činjenica. Drago mi je da je još neko to primetio...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Апсолутно тачно
V

VAR. niče mi yaya

pre gotovo 3 godine

A penaltik za Zvijezdu!?
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Ruka u 16 i WAR nista?
M

Mali im IQ

pre gotovo 3 godine

Hahahahaha......mnogo ste se navikli
В

Владљ

pre gotovo 3 godine

Оно није пенал.
z

zmajko

pre gotovo 3 godine

nema veze remi, sve je to normalno, nego reakcija igraca Vojvodine posle utakmice, covece ko da su prosli u grupnu fazu LS, a igrali sa 10 igraca u 16m. To je taj luzerski mentalitet kada dodjes da ne izgubis a ne da pobedis!
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Sta bi? Nema penala u 80 i nekom minutu? Aaa da uveden var hahahaah
Z

Zcva

pre gotovo 3 godine

No Kanga no fudbal
R

Rubikova kocka

pre gotovo 3 godine

Bolje igramo kad je prazan stadion!!!!
G

Gostfromeast

pre gotovo 3 godine

Zato mi sutra protiv Proletera nećemo imati problem hahahah
K

Kamenko

pre gotovo 3 godine

Bravo Deki, uspeo si da izgubiš titulu pred dobro isunjenim stadionom, igra gde se ne napada prostor, sa mrtvim igračem u šesnaestercu koji ne zna da se kreće, sa bekovima po desnoj strani koji moraju da se izbegavaju u igri jer ne mogu da pogode centaršut, pas ne mogu da odigraju. Katai guši Ivanića celu utakmicu, sve lopte idu na njega on ih troši kao pijani milioner...Kasno ubacivanje Pavkova, kad više nije bilo snage da se igra pritisak, mnogo loše.
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Izgubljen sampionat u prvom kolu? Imamo Kovinca godine 🤣🤣
K

Kamenko

pre gotovo 3 godine

Gost88@ U ovoj ligi dovoljno, pritisak raste kad se napravi rani kiks, grrobari su pucali na startu i kiksevi su se samo ređali. Živi bili pa videli, sa ovako mekanim pristupom, ludorije sa Krstovićem, isprepadanim Gajićem i Bakajokom, biće svašta.
@

@Gost88

pre gotovo 3 godine

-2
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Dal si gledao ovu utakmicu večeras ili neku drugu , Pavkov sam ispred golmana nije postigao gol , jedan dobar skok nije imao , nije jednom prihvatio i zagradio loptu koja je išla prema njemu , daleko od onog igrača kakvog smo nekada gledali , Ben isto loš katastrofa , izmene su trebale ranije da budu tada bi neki igrači znali da ih trener ne menja zbog zamora ili da ih sačuva za sl. utakmicu , nego ih jednostavno kažnjava , sve gledano jedno bledo izdanje gde nismo uspeli da postignemo gol , ovakvi sigurno nemožemo da igramo LŠ SRAMOTA.......
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Jeste prvo kolo I ne treba odma pljuvati, al ova zvezda je bila katastrofalna. Nigde ikakve ideje u napadu, Vojvodina parkirala autobus i ne možeš da prođeš da si ne znam ko. Dobro imaju pravo, al napad zvezde katastrofa, Ben što bi rekao pantic u svađi sa Air Srbija. Opet kažem rano je za pljuvanje, al za koji K je dovođen krsticic, pa ne igramo mi bunker pa da nam on treba, jer ako zvezda već napreduje i diže kvalitet, i nema mesta za degeneka onda stvarno ne vidim razlog dovođenja krsticica. I opet kažem rano je za pljuvanje, al tačno se vidi da fali ta vizija igre koju smo imali sa pomoćnim trenerom Milivojević em. Nadam se da grešim.
l

lsdkjfg

pre gotovo 3 godine

Nije problem Krsticic, nego sto igraju i on i Sanogo protiv ekipe koja je parkirala autobus. Krsticic nije kreativan i nikako nije zamena za igraca tipa Kange.
m

mrnjau

pre gotovo 3 godine

Bravo Slavoljube, bio si srčan ali pomalo šuntav igrač, ali bi mogao da budes solidan trener, samo da ti ovaj murinjovski aFtobus ne predje u standardnu taktiku.
T

Tvorza

pre gotovo 3 godine

Ukinite VAR..

Pantelija

pre gotovo 3 godine

Nema Lalata u protivnickoj ekipi i odmah ne moze mezimica da pobedi, zastooo si Panteelaaa uveeo Vaar zastooo? Pa sad nmg nikog da dobiju hahahahahahahahha
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Прави такмичарски дерби две најбоље екипе у земљи. Славољуб Ђорђевић је од Радника направио хит првенства, а са Војводином ће бити раме уз раме са Звездом и Партизаном.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Оно што војводина игра је ниво Јавора, Металца и осталих фењераша, ужас шта ће овај дунстер направити од екипе пуне потенцијала!
D

DelijaNS

pre gotovo 3 godine

Sramotna postava, sramotna igra, i sramotan protivnik!
O

Omladinska zadruga

pre gotovo 3 godine

Oladi malo
D

De jan

pre gotovo 3 godine

Polako, tek je pocelo, vidjecemo sutra Ser Shamroka i njegove bombase.
V

Viva PARTIZAN

pre gotovo 3 godine

bice tesko bice 0:5 i prvo mesto na tabeli, jer tako je Stanoje navikao, navika je cudo
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

CZ je pojela Vojvodinu. I igra i šanse. Ali nije hteo gol. A bice ih ... tako da se ne radujem ovom remiju bas mnogo. I tek je prvo kolo. Tako da kao da se ništa nije desilo....
T

Tek...

pre gotovo 3 godine

... neće da ide kada nemaš spremnog igrača da odigra bar 45 minuta brzog tempa u igri a hoćeš da igraš u evropi.
T

TheMladen

pre gotovo 3 godine

Krivac za ovo su Stanković i uprava. Stanković zbog izmena koje je napravio a i zbog onih koje nije, a trebao je. Uprava jer već godinama unazad nije sposobna da dovede kvalitetnog napadača kao i time što nije produžila ugovor Milunu. Na njemu su se gradili svi prekidi i sve visoke lopte prošle sezone, Babić je dve klase ispod i to se vidi na kilometar.
2

2211pet

pre gotovo 3 godine

Gdje su sada oni što su opsjedali sekciju komentara sa natpisama o filijalama i sklanjanju Vose u utakmicama protiv Zvezde? Debitantskom utakmicom, Đorđević je pokazao da se nikome neće sklanjati i da će ovu ekipu karakterisati borbenost i disciplina. Naprijed Slavoljube i naprijed Voša!! Sportski pozdrav iz Banjaluke..
M

MILISAV

pre gotovo 3 godine

UVELI VAR I ODMAH KIKS NEMOZE VIŠE ZVEZDANESTERAC DA SE SVIRA A ZATO SUDIJA MOŽE SEDAM MINUTA POKLONITI ALI DJABE PARTIZAN OSVAJA OTETU NAMESTENU TITULU OSEĆAM TO
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Na osnovu cega kazes da je 7 minuta nadoknade poklon? Majke ti rodjene to da objasnis… igraci Vojvodine prelezali pola poluvremena, samo je Busnic lezao 5 puta po jedan minut
O

Osećaj

pre gotovo 3 godine

Jel ga osećaš, prikazao ti se.
k

kišovitoisuvo

pre gotovo 3 godine

Sada sledi niz Partizana do prvog septembra. Nakon toga, Deki odlazi i Partizan kreće jesen sa 5 boda prednosti. Pozdrav zdravoj strani Srbije.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Pozdrav burazeru, ko god da si bio si u pravu i za priliv novca u Trinkijerijevoj "eri", za dolazak Žoca, čak i za budžet (tačnije si reko preko 30miliona). I za Asana sam ispratio šta si pisao. Za pomoć oko Dragovića.. Ko god da si, ponovo kažem, svaka čast za svaki info. Ako i ovo bude tačno, Av treba sam da ode. Samo Srbija.
G

Gost....

pre gotovo 3 godine

Možda je mogao svirnuti onaj skok u bazen Bena....al pokazao bi var jbg
G

Gost011

pre gotovo 3 godine

Svakako je titula nasa napred momci
-

-2 od prvog kola

pre gotovo 3 godine

Sanjaj
s

sastav

pre gotovo 3 godine

Bravo Deki odlicni su ti bili Babic kiksara,Gajic sa dve leve bez centarsuta,Rodic invalid, Sanogo mesar izgubljeni,Ben dekica,Krstovic drvo,Bakajoko nije fudbaler,Falko falso! Sjetio si se Kange i Pavkova kad je gusto a? E pa kaznjen si za losu karmu! Kaznjen si zbog Degeneka Pavkova i Kange! Kad budes iskren vratice ti se i tebi i nama. Erakovic orije Babic ali i Degen prije njih,Nikolic prije Sanoga,Gavric prije Bena,Kanga prije Krsticica,Pavkov prije Krstovica,Levi i Desni bek pod hitno nemamo bekove alo!
7

73he

pre gotovo 3 godine

Dobro, Bože moj, biće to kako treba... Nije to bilo tako lose
S

Srb__7-1

pre gotovo 3 godine

Ocekujem ove sedmice bar 3 saopstenja tvorzana madjije...
N

Neutron

pre gotovo 3 godine

Kaze Deki posle utakmice da ce Kairat igrati "blok" :D Pa da li je realan, oni kuci i da igraju blok a ubili ovaj anemicni Makabi. Bakajoko bolji dosta od Gajica, al brate mili CENTARSUT! Falko ipak bolje centrira...Bolje da je kombinovao sa Stanicem i Pavkovim, pa posle ubacivao Dionija.
E

E roko

pre gotovo 3 godine

Pa Bakajoko igra levom nogomna sve igrače gura na kontra stranu.
G

Gost483883

pre gotovo 3 godine

Bogami falio je penal ovde 😂😂😂
b

barsatikataka

pre gotovo 3 godine

Jel bio deda Zlativoje,pitam za druga? 😂
C

CaleB pravi

pre gotovo 3 godine

Bravo Stankovicu, neznalice....I ubuduce igraj BEZ napadaca, i bog da nas vidi. Putuj Evropo, nismo mi za to drustvance.
В

Васке

pre gotovo 3 godine

Кад се игра други продужетак
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

I to je taj drim tim.
S

SrbUe1

pre gotovo 3 godine

Pa normalno kad je otisao Lalat pa nema ko da se sklanja Zvezdi..samo jako i protiv Zvezde i protiv Partizana!

Mile Stručnjak

pre gotovo 3 godine

Naravno da mi nije drago zbog ovakvog starta ali sa druge strane je dobro što je ovako ispalo... Iskreno verujem da će svi ovi promašaji da nam se vrate protiv Kairata i da ćemo da ih počistimo... Gajić jedna od najlošijih partija u Zvezdi, ikada... Babić bez obzira na bolju konstituciju od Degeneka nije pokazao ništa što bi me ubedilo da treba on da ima prednost u startnoj postavi... Znam da je i Degenek sklon greškama ali je od Babića pouzdaniji i fudbalski inteligentniji... Ostali manje više standardni, neću komentarisati promašajeve i izležavanje igrača Vojvodine... Taman smo dali 2 boda fore komšijama... :) Aj živeli
G

Gost000

pre gotovo 3 godine

De je Kanga breee????
P

Poppa

pre gotovo 3 godine

Jbt, kakav limitirani napad. Hoćeš Evropu, moraš da se otvoriš.
G

Gost4

pre gotovo 3 godine

да да сигурно је до воше, оде лалат оде и филијала
Y

YoobSte

pre gotovo 3 godine

Ok, nekada ne ide - mozes da sutnes i 50 puta na gol, pa nece.>Svaka cast Vojvodini...Jedinu stvar koju ne razumem je zasto forsiramo centarsuteve sa strane a nemamo bekove koji umeju da centriraju?P.S. imali smo toliko vremena da resimo pitanje napadaca i sad opet tanko tu. Ne kapiram logiku da Krsticic i Sanogo igraju zajedno na domacem terenu.Bice bolje
b

barsatikataka

pre gotovo 3 godine

Ako ostali klubovi budi igrali fer i pošteno kao sto nisu prethodnih godina,imaćemo zanimljivije prvenstvo! A zvezdana se onda neće hleba najesti,jer su prosečna ekipa sa nagomilanim igračima! Suv prosek,jedino da se deda zlativoje angažuje pa da ubaci još nekog unuka! Stanoje Grobari su uz tebe a titula naša!
E

E trune

pre gotovo 3 godine

Nećete ni vi. Neće biti više nizalica šarmoka i padavica za sviranja penala i golova iz ofsajda.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Ti si nebitan upamti to

stefan_krstic123

pre gotovo 3 godine

Ljudi, los pocetak je svake sezone. Pogledajte rezultate od pocetka druge sezone. Jedini razlog sto nije remi je sto nismo igrali protiv Vojvodine ili tako neke ekipe. Medutim, pobedili smo za gol dva i to jedva pocetkom druge sezone. Cekajte malo... Samo se plasim da nismo spremni za Kairat inace u Decembru bi nih razbili 5-0 u gostima, 8-0 na mari. Samo sad nismo u formi.
H

Hermano7

pre gotovo 3 godine

Klinac, ne igrate u Decembru.

Vlada

pre gotovo 3 godine

Kakav bedan naslov. Koja glavobolja? Posed lopte 80-20 za Zvezdu. Voša se brani 90 min sa 10 igrača pet metra od gola. Umesto da se bore za titulu, sve više počinju da liče na 95% klubova koji dođu da iščupaju bod na Rajku, ako Bog da.
V

Verni_delija

pre gotovo 3 godine

Bice ovo skandalozna sezona :)
Y

YoobSte

pre gotovo 3 godine

Ok, nekada ne ide - mozes da sutnes i 50 puta na gol, pa nece.>Svaka cast Vojvodini...Jedinu stvar koju ne razumem je zasto forsiramo centarsuteve sa strane a nemamo bekove koji umeju da centriraju?P.S. imali smo toliko vremena da resimo pitanje napadaca i sad opet tanko tu. Ne kapiram logiku da Krsticic i Sanogo igraju zajedno na domacem terenu.Bice bolje
m

milos vp

pre gotovo 3 godine

Nije igrao Lalatovic,to je sve!
M

M17

pre gotovo 3 godine

Zbog odlaska lalata vise zali zvezda nego vojvodina.
h

harhar

pre gotovo 3 godine

Pa ovi ni filijalu koja igra sa tinejdzerima ne mogu da dobiju na svom terenu pred publikom i posle hoce titulu... Ma najjaci tim u zadnjih 50 godina.
G

Gostr

pre gotovo 3 godine

Kairat ima da ih dobije,tri razlike minimum
r

radonjica

pre gotovo 3 godine

Prvi put u istoriji se Vosa nije sklonila i odmah pozitivan rezultat hahahhahaha Ovako bi mezimica prolazila i prosle, a i prethodnih sezona, tj gubila bodove na malim utakmicama redovno, da nije bilo sklanjalica i famoznih sudija. Toliko.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Милош Милојевић - запамтите то име...
1

1244

pre gotovo 3 godine

Браво. У мету. Са тим човеком бих и ја могао бити главни тренер, доктор за тактику, прекиде, анализу противника.
G

Gostiiućććć

pre gotovo 3 godine

Kokeza vs Usna fight can begin in football :-)
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Pokusali su sa taktikom "igramo dok zvezda ne pobedi" i nadoknadom od 7+1 min, ali dzabe kad ne znaju. Svaka cast onom ko vam je uvalio Falka i Bakajoka, stvarno je doktor svog posla
N

Navijac zvezde

pre gotovo 3 godine

Kako te bre nije sramota???? pa da si gledao utakmicu znao bi zasto je produzeno toliko koliko je produzeno.
R

Rampage

pre gotovo 3 godine

Ovo se zove karma,kada na silu izbacujes najstandardnijeg igraca iz tima (Degenek) i jedinog krstenog napadaca Falcinelija a forsiras Terzine i Radojicine kombinacije (Babic,Krstovic,Erakovic) Mislio sam da je Deki autoritet,ustvari obicni podanik Terzicev. Bakajoko tragican,Ben gadjao letece tanjire,Dragovic izgoreo u zelji i na kraju totalno bezopasni po gol...
G

Gost77w

pre gotovo 3 godine

otvara se šansa za pfk već na startu
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Zatvoriću vrlo brzu tu šansu
G

Gostiona

pre gotovo 3 godine

9 minuta nadoknade u 2 poluvremenu od 45 minuta igre, ovo nema nigde.
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Tacno se vidi koliko fali u strucnom stabu Milojevic koji je otisao u Svedsku, covek je magistrirao taktiku
G

Gost88

pre gotovo 3 godine

Zadovoljan sa Babicem i dragovićem. Kanga pokazao da je jedini pismen igrac u veznom redu, da ume sa odigra sa loptom. Krstovic nista, Gajic ko Gobelja, Roda klasično ne postoji u ofanzivi. Falko pocinje polako da me podseca na Val La Paru, mada mozda nade ima za njega jos. Bakajokopo desnoj strani imao prostora kao da Vosa igra sa 4 igraca manje, svaki krsten bek na svetu bi pogodio sa onolikom slobodom spica u glavu makar 2 puta, znam da momak nije bek ali ne da nmz da zavrne loptu, nego je tragi komedija. Jaka provera, Vosa klasika kao i svi drugi na Mari, bunker sa 98% igraca, defanzivno odlicni bili, Katai i Ivanic morali bolje. Po meni cist penal nije sviran na igranje ruke, ali dobro, sve u svemu duga sezona, bice to dobro.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Zadovoljan si sa Babicem,koga preleti lopta i ostane sam igrac u pet metara,kome skoci igrac na penalu i stvori najbolju sansu na utakmici,koji se povlači unazad dok ne udari u Borjana,ti si onda stvarno pravi navijac.
J

Jovica Vasilic

pre gotovo 3 godine

pa normalno da se zvezda muci kad neigra Gobeljic...Gde ste sad svi vi koji ste vredjali decka jeli a decko se jedini bori i gine i igrac sa idejom na terenu za razliku od svih ovih
H

Hahhahah

pre gotovo 3 godine

Jovice jesi ti legendarni bivsi igrac Slobode iz Uzica hahaha. Zato hvalis Gobelju sa 2 leve noge.
S

Sve vec vidjeno

pre gotovo 3 godine

Konstantni pritisci , spinovanja , mrznja i eto ta Vojvodina koja se "sklanja" i sada ce JSD da naredja "posteno" 20 pobeda za redom....
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Krsticic jedno veliko 0.. A napad nam i ne postoji.. Treba pitati igrace sta su hteli na terenu.. Jel iz perspektive gledaoca nista nisu pokazali..
Q

Qwe

pre gotovo 3 godine

Odlicna igra, nema veze sto je nereseno... Idemo na Kairat. Vojvodina igra smece od fudbala.. Bakajoko ocajan igrac