Komentari na vest

Zvezdin letnji projekat: Drim-tim bez obeštećenja, dve velike enigme, čekaju se odlasci bonusa

D

Drmrpr

pre gotovo 3 godine

Niti jedan od tri Aleksandra nece doci! Mozda samo Nenad. Kad bi prodali 5-6igraca bilo bi odlicno.
M

Mosquito

pre gotovo 3 godine

Vazno je ostaviti prostor i za Pizona I Seleta.
M

Mr.C

pre gotovo 3 godine

Objektivno gledano Pavkov, Vukanovic i Gobeljic su spremni za izlazne transfere. Treba obratiti paznju na Aleksandra Pesica, Vukasina Jovanovica i Petra Golubovica kojima ce isteci ugovori a mogli bi biti pojacanja, ako vec pricamo o dovodjenju fudbalera kojima isticu ugovori. Falcineli verovatno ide kuci, jer je 1mil. mnogo za igraca od 30 godina iako nije ostavio los utisak, ako vec dolazi Prijovic. Resenja za levog beka ce biti najveci problem, ukoliko se ne dovede neki stranac, jer osim Kolarova nema domacih resenja na evropskom nivou.
B

Bane74

pre gotovo 3 godine

I onda dodje Zex da nam objasni kako Ostojic, Miljkovic, Jojic treba da uzmu titulu ...komedija
V

Varela

pre gotovo 3 godine

Ma nek je uzmu Njegoš Petrović,Gobelja i Pavkov.Ajde bre igrate bez krila sa 3 desetke i ti mi pricas o nekoj zvezdi superiornoj.Smesno
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@varela Vidi ovako, sto posto si ti u pravu. Mi dominiramo samo četiri godine i imamo samo dve LŠ i dve LE za to vreme, u zadnjoj godini ceo jedan poraz... Ali zato kad ste vi dominirali šest godina imali ste i Tun, Petak Tikvu, Šamrok...
K

Kalcopolistadebilana

pre gotovo 3 godine

Vidi kalco nije ostavio komentar
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Potpuno mi je fascinantno koliko Darijan ne voli Bena i pred svaki prelazni rok ga "seli" iz Zvezde. Dakle, ponovicu kao i milion puta do sad: Borjan, Degenek, Ben, Kanga i Katai - to je kvintet koji NIPOSTO ne treba menjati, jer cini kicmu, srce i dusu tima. Licno, radije bih zadrzao Milunovica, Pavkova i Falcinelija, nego se razbacivao novcem na Dragovica i narocito Prijovica, koji imaju kvalitet, ali isto tako nose i opasnost da naruse savrsene odnose u svlacionici. Marko Marin je najtalentovaniji igrac u skoroj istoriji Zvezde, pa je svejedno doneo vise stete nego koristi i Zvezda se preporodila od kada je otisao. Zahvaljujuci kome? Pa upravo Benu, Kataiju i Ivanicu! Treba prodati Veljka, Njegosa, Gavrica, mozda i fantasticnog Ivanica, potencijalno dovesti Krsticica i produziti ugovor Milunu! Sa takvim sastavom, Zvezda ce opet biti konkurentna u Evropi, a posto je tim uigran, vredelo bi ocekivati bar za nijansu vise nego ove sezone...
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Kad čovek tebe čita bela kuga ne zvuči loše.
1

1113

pre gotovo 3 godine

Doveo je Van la karu-najavljen kao top pojačanje,rezultat bez kluba posle toga dugo,pa onda treca liga.
A

Aranđel Golubović

pre gotovo 3 godine

Čitav jedan tim na raspolaganju, a ističu im ugovori, ili se traži sredina gde bi došli na pozajmicu da bi igrali... Bojan Krkic, Aleksandar Dragovic , Sava-Arangel Cestic , Aleksandar Kolarov, Vukasin Jovanovic, Srdjan Plavsic , Luka Djordjevic , Aleksandar Pesic , Vladimir Golemic , Vanja Milinković-Savić , Milos Pantovic , Nenad Tomović, Filip Djordjevic... Prodati šta se može prodati, gurati mlade koji su u Grafičaru ili u mlađem timu, a dovesti makar 5/6 od navedenih igrača i možemo da igramo na tri fronta bez problema... Kada se uđe u LŠ, može se računati na više para i na zimu videti neka jača pojačanja za duže vreme, jer su gore navedeni limitirani na maksimalno do dve sezone...
G

Gost1986

pre gotovo 3 godine

Филип Ђорђевић може ако ће и Јована доћи:-)

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

Majko mila, stigoh do pola komentara i od isfrustriranih budala ne mogoh do kraja da stignem. Alo cicibani, nit vas ko pita nit vas ko smatra. Nego kad smo već kod toga, mislim odanosti i privrženosti klubu i željom za boljitak, KOLIKO VAS SELEKTORA IMA ČLANSKU I SEZONSKU ??? To vam je prvi korak privrženosti klubu. 5000 dinara provučete kroz bulju da ni ne primetite a klub za 30 000 članova i 15-20 hiljada sezonskih ima pol poziciju u marketing pregovaranju. Tako, ajmo na učlanjenje, uradite stvarno nešto ne mlatite jezikom samo.
E

Evo ga ovaj

pre gotovo 3 godine

@Gema. Što avionom dolazi u BG, da gleda Zvezdu. A u poluvremenu popije piće u Red kafeu, sa Madjijom i Džajom. Pa se posle utakmice avionom vrati nazad kući. Izgleda da se vratilo ono vreme kada su bogati gledali, a siromašni igrali.
K

Koja budala

pre gotovo 3 godine

Platicu 5000 za fudbal a deca nam se lece sa SMS porukama, ni lud ni pijan da terza ili bilo ko uzima pare, rade oni to i bez nasih sezonakih, kada mi se gleda ja cu platiti kada ne cao.

gemathegreat

pre gotovo 3 godine

@ Evo ga ovaj Vidi sleparko ja pošteno radim i trošim svoj novac kako mi odgovara. Daleko sam od bogataša ali neke stvari mogu sebi da priuštim i ti si poslednja osoba na ovom svetu kojoj ću ja da se izvinjavam. Uostalom crkni od ljubomore. Sve što sam tamo napisao stoji. Svi vi što bi da pravite tim odredjujete politiku kluba i pametujete učipite se pa onda mlatite.
g

gost Djape

pre gotovo 3 godine

Super postave, ali ja bih umesto Bena koji sigurno odlazi stavio Falka u postavu. Decko zna da igra fudbal, malo vise da se otrudi defanzivno kad izgubi loptu i bio bi top.
g

gost111

pre gotovo 3 godine

stace to sve vama,pa vi imate projektovane sudije
P

Pantela24

pre gotovo 3 godine

Umesto da matore prodajemo a mlade afirmišemo, mi sve kontra. Treba da igramo brži fudbal sa manje dodira ako želimo neke rezultate u Evropi. Kakav Krstičić, kakav Falčineli, kakav splavar Kolarov...Jel neko radi u skauting službi, ko je plasirao ove mlade nade, bonus igrače? Kad će oni da budu nosioci igre ako ne sad? Uigraj Deki, digni ih na viši nivo, unapredi igrača...A ne koga prodati koga dovesti. Mani Terzu i pijačarenje ti se pitaj, nešto su valjali kad su igrali, od njih stvori bolje! A ne rekonvalescenti i jeftini stranci iz druge lige, Dragovića ne računam, ako hoćemo rezultate. E tu dolazimo do problema, nije da mi ne znamo da prodamo, nego se guraju menadžerski igrači koji su za naše livade a ne preko, ili nam je struka loša pa ne umeju da naprave profesionalca koji vredi više od 1.500.000 e. Posle Vidića nismo imali igrača za kojeg se videlo da je tri klase ispred naše lige. Neko tavorenje pa ko ispliva a i to kratkog daha.
J

Jeste

pre gotovo 3 godine

Upravo ti stranci i rutinirani igraci donose rezultat i nosioci su igre a te mlade igrace koje spominjes igraju nam evropu zadnjih 20 godina a rezultat je ispadanje u drugo kolo.ti ce da cekas da budu nosioci kada napustaju dobrovoljno klub vec sa 18-20 i to nije do kluba vec roditelja.Ukljuci se malo prijatelju mani se te dece i ovako nemaju oni kvalitet a to se vidi i gde igraju nakon odlaska.
P

Pantela24

pre gotovo 3 godine

Pročitaj ponovo moj komentar, jer nisi razumeo poentu. P.S. Nisu krivi roditelji, jer oni ne određuju ko će igrati. No...ne bih u raspravu.
P

Pravi jole

pre gotovo 3 godine

I sta.. Sad. E deki iz torbe kao sport bili da izvuce novig nemanju vidica? Alo... Ne postoji.. Nema vise novog vidica.... Ne pravimo.. Prestala prozvodnja.. Ne ulazemo u trenere, u skole, a svako ko vredi ode jos u pelenama... I.. Hocete evropu sa gavricem, petrovicem i nikolicem.. Aha.. Sigurno...
P

Pacifiko

pre gotovo 3 godine

Kome tačno da prodaš te matore i za koje pare? Ko bi platio novcem igrača iz Linglonga, koji ima više od 22? Kad se to desilo? I ti Arapi prvo nakupe Brazilce, pa tek onda pogledaju na ovu stranu, a i nije njihov svet baš za svakoga. A neko se prodavati mora, budžet se ne može potpuno osloniti na nadu da će se igrati grupa. Mladi se prodaju iz tri vrlo jasna razloga. Prvi je isto ovo gore, stranci ovde kupuju samo od 18-20, do 22 ako baš mora i ne vrhunski klubovi. Ovo posle ide u Krila Sovjetov i Vislu, ako ima sreće. Drugi je ovo glupavo pravilo iz domaće lige, zbog kojeg neki ljudi redovno igraju iako im je kvalitet sporan. Takve čim prođu crtu zavališ i svi zadovoljni. Možda bi Velja, Njegoš i slični bili na nivou Krstičića za dve-tri sezone (jedan verovatno i hoće, drugi teško), ali ko će čekati dve-tri sezone, kad već imaš rotaciju na višem nivou. Ostaje treći razlog - razvoj klinaca i takmičarski fudbal ne idu dobro zajedno. Dovoljno da pogledaš onih nekoliko klubova koji dovode stvarno elitne klince i kakvi su im dometi u odnosu na vreme pre preorijentacije. Ako oni ne uzimaju trofeje, ako im je dovoljno da su tu negde, Zvezdi nije. Mora da osvaja sve ovde i da tempira formu triput po sezoni, zbog kvalifikacija. Činjenica je da se ovde jezivo radi s klincima, na dva nivoa. Prvo, cela Srbija, ne samo Zvezda, izbacila je jednog top talenta poslednjih 15 godina. Drugo, i to što ima pušta se zbog pritiska na teren prekasno, igraju juniorsku ligu sa 18 i po, dok po Dortmundu, Ajaksu, pa čak i desetak najvećih klubova klinci sa 16 već daju golove, sa 17 su bitni za ekipu. Obe te stvari će se možda i srediti, sada kad je dominacija potpuna. Uz malo mozga prihodi će u dogledno vreme biti dva do tri puta veći od prvog konkurenta, zahvaljujući UEFA prihodima, a sad se i situacija sa školom sredila, pa talentovani klinci koji se seku na Zvezdu ne završavaju više na Teleoptiku. Uz još rada na skautingu i pojačavanje struke to bi moglo da dovede do porasta kvaliteta igrača iz škole (i Dinamova je ranije dugo ubadala na sreću, pa nekad zarade lepo, nekad i ne baš, a kao fabrika je proradila tek kad su potpuno preuzeli kontrolu nad petlićima i pionirima u celoj Hrvatskoj i šire). Ako se slučajno odvaže da zagrebu malo dublje i dalje od Bijeljine, plus po dijaspori, moglo bi to da liči na nešto.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Da i svi kolektivno mogu da odu u penziju na kraju sezone, pa je li ovo Zvezda ili staracki dom? Gde je perspektiva, gde su mladi igraci?
T

Transfer

pre gotovo 3 godine

Jok ce igraju sa omladinom to samo prodavati i nista vise.
P

Pitánje

pre gotovo 3 godine

Ko zna mozda nas Terza iznenadi Banetom.Prosle godine rucali zajedno i ko zna o cemu su razgovarali.
M

Ma da

pre gotovo 3 godine

Ako dovede Baneta, može i Milijaša da aktivira. A tek Žigić kako bi nam lego za prekide. E moj ti.
B

B.C

pre gotovo 3 godine

Velika većina Zvezdinih navijača ne želi Kolarova i Zvezdi! Mislim da i on to zna sam , i ako ima i malo obraza neće doći!
M

Miskob

pre gotovo 3 godine

Bonusi za sledecu sezonu: Gavric, Radulovic,Erakovic u rotaciji
m

mare90

pre gotovo 3 godine

ne znam za ovog Dragojevića, ali ostali bolje da ne dolaze
G

GostNS

pre gotovo 3 godine

Dragojević neće doci, 100% provereno.
A

Aca11

pre gotovo 3 godine

Od fudbalera koji su navedeni, Prijović je demantovao da prelazi u Zvezdu. Njemu je Al Itihad dugovao velike pare i poput Ljubomira Fejse koji igra za rivalski Al Ahli je iz revolta napustio klub i doputovao u Beograd. Međutim, izgleda da su problemi oko novca rešeni, jer su se i Prijović i Fejsa vratili u svoje klubove, a Prijović je po povratku postigao fenomenalan gol. Na pitanje novinara o prelasku u Zvezdu je odgovorio da ima ugovor na još 2 godine i time dao do znanja da on ostaje u sadašnjem klubu, tj. da nema ništa od prelaska u Zvezdu. Kolarov je nedavno za novine izjavio da će 99% karijeru završiti u inostranstvu i da se najverovatnije neće vraćati u srpski fudbal. Trenutno se pominje da on ima ponude Verone i Bolonje, pa će karijeru najverovatnije završiti u Seriji A. Inače, nakon razvoda je ušao u ozbiljnu vezu sa Frančeskom Fjoreti, udovicom nekadašnjeg kapitena Fiorentine, Davidea Astorija, pa mu je to dodatna prepreka za povratak u Srbiju. Što se Krstičića tiče, on ima još godinu dana ugovora sa AEK-om i budućnost u klubu će mu najviše zavisiti od toga ko postane novi trener tog kluba. Upravo tu i leži najveći problem, jer se pominje da je glavni kandidat za preuzimanje AEK-a bivši trener Zvezde, Vladan Milojević, koji veoma ceni kvalitete Krstičića i verovatno ga se neće lako odreći. Kada se sve sumira, najveće šanse da obuče Zvezdin dres ima Dragović, koji je indirektno na više načina nagovestio da prelazi u Zvezdu, ali je problem u tome što ugovor još uvek nije potpisao...
N

NeKolarov

pre gotovo 3 godine

Velika greška biće Kolarov. Igrački možda još i ima kvaliteta u nogama, ali obzirom da se zna kako može da utiče na atmosferu u timu biće velika greška.
G

GOBELJIĆ

pre gotovo 3 godine

Jedino šta radi u Zvezdi, poziva navijače na slavlje.
S

Stameni Milos

pre gotovo 3 godine

Ne znam kako moze taktika Zvezde,za bilo koju ozbiljniju utakmicu,da se planira bez Kange???
K

Klaudije

pre gotovo 3 godine

Sigurno, protiv Mladosti ili Javora, i generalno onih koji ne bi baš da nas napadnu. Lik se raspadao dok smo igrali Evropu, nije pogledom mogao da pohvata igrače koji proleću okolo, otvarao 10 kontri po tekmi laganim prodatim loptama. Za Evropu nam očajnički treba još jedan vezni koji zna odbranu, da ne mora Borjanovih svaki put da skida 5 zicera, i da onaj red majstora iza napadača može ljudski da se razmaše. Dosta lako mi zaboravljamo kako su izgledale obe utakmice na Kipru i Tirana, kako je duvalo levo i desno protiv Belgijanaca u Beogradu. Neće baš uvek moći bunkerica kao u Belgiji i Danskoj, mada sa našim skokom to lepo radi kad imamo rezultat.
o

out

pre gotovo 3 godine

KOLAROV
G

Gost223

pre gotovo 3 godine

A di ga je micko?
O

Oberin Martel

pre gotovo 3 godine

Kakav jadni Krstičić. Kanga je za njega Ćavi lično. Mante se bacanja para na Krstičiće i Kolarove. Ne trebaju nam ni jedan ni drugi.
S

Sarloa

pre gotovo 3 godine

PUNA I APSOLUTNA PODRSKA ZA TERZU,DEKIJA I UPRAVU,SAMO NAPRED!
N

Nije nego

pre gotovo 3 godine

@Šarloa. Podrška Dekiju, a ostali su po velikim znakom pitanja.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Kad bi dosli samo Dragovic i Prijovic bilo bi vise nego dobro, a ne kamoli jos Krsticic da ucvrsti vezni red. Kolarov nije ni blizu ko nekad dobar, busan je u odbrani, ali vjerujem da bi jos u napadu, pgtv pri izvodjenju prekida bio od koristi. Mn je on licno pao u ocima nakon onog postupka sa Banetom i kapitenskom trakom, ali necu se ridati ako dodje. Naprotiv, postovacu ako se bude zalagao na terenu i unosio napredak u igru. E sad ako on ne dodje ko je druga opcija za beka ? Mn je Falcineli gotivan, ali da se ne lazemo mogao je mnogo bolje igrati. Bilo je meceva gdje je pokazao znanje i fudbalsku inteligenciju, ali u zadnje vrijeme je mnogo praznog hoda. Sanoga, Falka i Kangu ne prodavati ni pod tackom razno! Jos ako bi ostali Katai i Ivanic to bi bio san snova.
M

Milovan2

pre gotovo 3 godine

Falćineli je imao koronu i od tada počinje njegov pad u igri, siguran sam da će se Falćineli golovima opravdati dolazak u Zvezdu.
B

Bonussi

pre gotovo 3 godine

Projekat za Terzu znaci kobinacija u kojoj su Velja Nikolic i Erakovic. Erakovic se nije pokazao u najboljem svetlo kao sto ni Nikolic nije pokazao neku klasu. Za sledecu sezonu bi nosioci trebali da budu Gavric i Radulovic osim ako ne upadnu u Terzine kombinacije onda i od njih nema nista a vec vidim da spremaju Lazetica koji je bas mlad i jos nije ponazao nista zbog godina.
Z

Zzzuuuiii

pre gotovo 3 godine

Dovesti besplatno - Dragovic, Kolarov, Prijovic, Pesic. Dovesti za malo obestecenje - Jevremovic, Krsticic. Prikljuciti timu - Odada i Stankovic. Produziti ugovore - Milunovic, Gajic, Ivanic, Katai. Raskid ili istek ugovora - Vasiljevic, Konatar, Srnic, Pantovic, Bakayoko, Marong, Markovic. Prodaja za sitne pare ili samo za procente - Stankovic, Cupic, Blagojevic, Novakovic, Vukanovic, Burmaz. Prodaja za dobre pare - Degenek, Babic, Lukic, Rodic, Petrovic, Nikolic, Jirka, Radulovic, Pavkov, braca Mituljikici, eventualno jos neki klinac. Prelazni rokovi su mozda i zanimljiviji od same sezone hahah
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Dragovic je taj koji sigurno dolazi. Kolarov ne bi ali ga Terzic i Deki ubedjuju tacnije spopadaju, tako da ce mozda i popustiti. Moje misljenje je da ce se to tesko desiti. Mada, igraca u njegovim godinama moze da privuce napad na LS a Zvezda sklapa mocan tim. Krsticic potrazuje dugovanja od AEKa i nudi im oprost duga u zamenu za papire. On zeli u Zvezdu, to nije sporno. Prijovic jedini apsolutno nije realan. Jedino kao pozajmljen igrac pa da mu placamo delic plate, nesto poput Boacija. Pa bolje onda traziti Jovica od Reala pod takvim uslovima. U svakom slucaju bilo bi dobro dovesti i Makarica, da uz Pavkova bude alternativa tom novom spicu.
N

Nexxx

pre gotovo 3 godine

Sta ocekivati od igraca koji bi pristao da dodje tek nakon necijeg nagovaranja?Srecan mu put takav nam igrac NE treba,pa makar bio i Ronaldo licno!
I

Inside

pre gotovo 3 godine

Da te malo usrecim, Prijovic je uz Dragovića završen posao.
Ž

Živa istina

pre gotovo 3 godine

Ja ne znam dali ste svesni koliko je bilo promašenih igrača poslednje 4 godina. Bar 40, od kojih je 30 bilo dosta skupih. Nenormalne pare su bačene. Ali ajde imamo dosta dobre rezultate, svi smo srećni, pa se to gura pod tepih. Da nije bilo Grofa sa njegovom selekcijom igrača, koji je napravio temelj, ko zna gde bi bili sada. U kojoj to zemlji, u kom to klubu, bi Mrkela i dalje bio sportski direktor, ne postoji. Ajde da kažemo da se on ništa ne pita, pa ko se pita, onda je taj odgovoran. Da imamo sportskog direktora i dobru skauting službu, igrali bi drugi krug LŠ.
L

Lazaros

pre gotovo 3 godine

Tacno, Grof je doveo ozbiljne igrace!!! Le Talek,Donald, Kanga,Hugo Viera!!! Stvarno odlicni igraci
Ž

Živa istina

pre gotovo 3 godine

@Lazaros. Mislim da je Grof doveo i Jovičića, nisam siguran. Čak je i Boaći jednom izjavio da ga je Grof doveo. Kada na to dodaš da je Kataia doveo Lalatović, Bena Miloje, Falcinelja i Falka preporučio Miha. Zapitaš se a za šta Mrkela stručnjak prima platu, koga je on lično doveo a da je bi kvalitet.
M

Morgenštern

pre gotovo 3 godine

Poslednje tri sezone van liga petice drugi krug LŠ su igrali dvaput Porto i jednom Ajaks. Dva kluba koja su za poslednjih godinu potrošila više nego Zvezda zbirno za deceniju, plus imaju elitne škole i najbolje razvijene sisteme preprodaje igrača na kontinentu. Plus jedan od njih je prolazio kad je bio prvi šešir na žrebu, tamo gde smo mi zakucani u četvrti, dok je drugom to polufinale bilo jedino proleće u LŠ u poslednjih 15 godina. Ali da, stigli bismo tamo i mi da nas Mita ne koči.
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Novi termin za mlade talente je bonusi. Glupost je prodati sve mlado i talentovano jer ti igrači mogu biti samo skuplji. Nisu višak Nikolić , Gavrić i Petrović već Srnić, Spidi . Gobelja, Vukanović, Pankov, Bakajoko...Klinci su bili i Grujić , Jović, Račić, Radonjić, Joveljić. Nikom od njih nije pala cena od kad su otišli iz Zvezde. Od tih top pojačanja koje pominjete treba nam Dragović i eventualno Prijović. Kolarova ne komentarišem,a Krstičić svakako nije jači od Sanoga. Jedino se uzdam u to da novinar nije znao šta da piše...
N

Nexxx

pre gotovo 3 godine

Sto Srnic?Univerzalac koji je doduse ogranicenih tehnickih mogucnosti,ali kao velik borac odgovorno tvrdim da moze u svakom momentu da izvrsi dat zadatak.
D

Delije Brcko

pre gotovo 3 godine

Kolarov je imao skoro operaciju diskushernije nema tu vise fudbala za njega Nemanja Vidic isto operacija diskushernije pokusao da igra fudbal nije mogao zato se penzionisao znam sta je diskushernija jer sam i sam imao tri takve operacije od fudbala ni pojma nema cak ni onog seoskog amaterskog koji sam ja igrao
D

DelijaPravi

pre gotovo 3 godine

Koja je fora sa Falkom? Dečko je zmaj. Uvek je najbolji ili medju najboljima kada je na terenu...
C

Cz

pre gotovo 3 godine

A da malo pustimo trenera da odlucije ? Mozda nije dobar za tim, svlacionicu ili nesto.. mozda je plan da ga ukljuci od kvalifikacija. Mozda je vec prodat. Milion opcija ali dajte malo povjerenja u sistem kad su rezultati tu. Evo rekord u bodovima i golovima, evropa eliminaciona faza, bez poraza sezona.... i vi se opet pitate. Podrska za Dekija, idemo naprijed
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Pa članak nije pisao Deki nego Darjan.
I

I

pre gotovo 3 godine

Duplo bolji od Bena.
m

mmne

pre gotovo 3 godine

najvaznije vam je da produzite ugovor sa av
3

32 titula

pre gotovo 3 godine

Nego sta se prica po kuloarima kao ide prica sa Asanom ko kome duguje po ugovoru?
M

Mrkela stručnjak

pre gotovo 3 godine

Gde je to čudo iz Intera i rezerva St. Galena, Bakajoko??? Više ona priča o prilagodjavanju i sitnim povredama ne pije vodu. Iz svemira se vidi da nije za Zvezdu. A još crnje je što Falku ne daju da igra, on je bar kvalitet. A svaku utakmicu koju je odigrao, odigrao je dobro, ili gol ili asistencija.
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Potpisujem svaku tvoju rijec po pitanju onog nesretnog Bakajoka....taj ne zna "gdje je konja vezao"...jos kad mu dodamo "supertalenta" Odadu....majko moja mila i draga....
G

Gluposti

pre gotovo 3 godine

Dovesti jednog krštenog napadača koji će dati 20+ golova, pojačati vezni red ne trebaju nam krkani koji dodaju loptu prvom do sebe i gledaju kako će protivnika osakatiti, treba nam potkovan igrač koji zna sa loptom i koji će biti mozak tima, konačno dovesti rodiću alternativu!
b

budiboxnama

pre gotovo 3 godine

Brate mili, osim golmana to je bukvalno jedino što nam ne treba. Imaš pet majstora - Katai, Mića, Ben, Kanga, Falko - ne možeš ni njih sve odjednom da uguraš na teren, a svi su u razbijačkoj formi baš zato što nemaš napadača od 25 golova. Fale nam štoperi i iznad svega bekovi i ti na sredini što se brzo oslobađaju lopte i maltretiraju protivnika.
C

Crveno-beli

pre gotovo 3 godine

Ukratko: Prodati Pavkova,Njegosa,Degeneka i Radulovica.Otarasiti se Gobeljica,Vukanovica,Krstovica. Kontaktirati Vukasina Jovanovica.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Zasto sklanjate Degeneka,Kangu i Bena iz tima,pa ko je to bolji od njih?
m

magnus

pre gotovo 3 godine

mozda bi ljudi da se unovce. treba ih razumeti
I

I

pre gotovo 3 godine

Od Degeneka je bolji Dragović, od Bena Falko.
G

Gost za I

pre gotovo 3 godine

Od Degeneka nije sigurno bolji, ni Dragovic, ni Milunovic, ni Kolarov,a Ben je uz Kataija ubedljivo najbolji igrac u poslednjih pet godina na ovim prostorima.To sto se 99% posto ljudi ovde ne razume u fudbal drugi je problem.Ovde vole da vide igraca koji predribla pet igraca a to sto je posle toga ostao u mestu naravno ne vide,centahalf mora da ima dva metra i da je jak kao konj a to sto nema mozga niko ni ne primeti.Vise bih voleo u timu jednog Marka Elznera nego sve centarhalfove koja Srbija danas ima.
R

Rodaljević

pre gotovo 3 godine

Ja zaista ne znam. Po meni, prvo se treba rešiti viškova, Gobeljića senatora, Vukanovića, Spiridonovića, Njegoša. Falćineliju se zahvaliti i vratiti natrag u Bolonju. Posle korone nije to to. Dovesti desnog i levog beka, kako bi se rasteretio Gajić, i špica, tipa Makarića. Onaj mali bek iz Vojvodine bi bio idealno pojačanje. Svako ko misli da će Kolarov sa 36 leta i zarađenih miliona i miliona da trči, sprinta i grize po strani grdno se vara. Krstičić bi bio dobar igrač, za rotaciju na sredini. Prijović preskup.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Мене занима што се дешава са појачањима који су дошли на велика врата, да сруше Милан. Тосу Фалко и Бакајоко! Ко је њих препоручио да без играња примају плату и гомилају дугове. Ја разумем ове клинце штосе пале на ове сплаваре типа Коларова и Пријовиќа, којима је звезда задња рупа на свирали, нас старије занима има ли звезда стратегију, у ком правцу иде, зашто има 50 играча на платном списку, и где то води? Како одједанпут, Милун и Фалчинели од најбољи, постали најгори и дефокусирани, и нерачунамо на њих, зашто поред Канге, Иваниќа, Петровиќа, Николиќа иСанога, доводимо и шестог везног играча, и још гомила нејасних ствари
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

...... ako dođe Kolarov, Kanga više neće biti najstariji aktivni igrač?!?
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Najjace da Sanogo zverina bude na klupi :)
i

ima li ko mladi od 30

pre gotovo 3 godine

Hahahaaa
D

Dzi

pre gotovo 3 godine

Dragovic i Krsticic kapa dole... Prijovic prevara... Kolarova dovedite i ne gledam.
d

dr.esex

pre gotovo 3 godine

krsticic spor ko puz,kolarov ko baba,obojica odlicni za ping pong al slabi za ls....dragovic i prijovic su preskupi i bice to pravo cudo ako oni dodju
G

Gost90807

pre gotovo 3 godine

Produziti ugovore Vukanovicu, Gobeljicu i Pankovu
e

esex

pre gotovo 3 godine

krsticic spor ko puz,kolarov ko baba,obojica odlicni za ping pong al slabi za ls....dragovic i prijovic su preskupi i bice to pravo cudo ako oni dodju
e

esex

pre gotovo 3 godine

zaboravio si na spidija,jirku..
I

I

pre gotovo 3 godine

Jirka je dobar igrač kao neki wing bek
R

Ref

pre gotovo 3 godine

Sa Kolarovim na stoperu u formaciji sa trojicom pozadi mozemo samo da sanjamo evropu
G

Gost109

pre gotovo 3 godine

esex Kazes spori,obojica odlicni za ping pong? ahahhaa decko ti nemas veze sa sportom!!!! Stoni tenis ti je sport gde ti je potrebna najveca brzina,refleksi,to je ako nisi znao najbrzi sport na Svetu. citaj malo,edukuj se pre nego sto lupis takvu glupost!
V

Vox

pre gotovo 3 godine

A koga ce Zvezda da proda, od cega ce da zivi i placa troskove, prosle sezone je zaradjeno 8 mil od Evrope a 30 mil su samo troskovi za plate? Ili ce opet rezim da iskesira preko 20mil mimo drzavnih sponzora
B

Brini....

pre gotovo 3 godine

... ti kog će Partizan da proda, pošto prodaje duplo manje od Zvezde, po zvaničnim podacima, a bliži se sezona kupanja.
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Dace im ovaj sto daje narodu po 30€...
n

nebo

pre gotovo 3 godine

hahahah, ovi su mi najbolji, cim neko postavi normalno i zdravo pitanje, ovi prcopevci se odmah hvataju tamo nekog Partizana!!!! Sve diraj al u pare ne pipaj.
j

jupiter

pre gotovo 3 godine

bice to glavna tema na sednici sns
P

Pa eto...

pre gotovo 3 godine

... još jači ste vi što brinete za klub koji prodaje duplo više od Partizana, a od Evrope zaradi 10 puta više. Iskreno, nadam se da niko iz Zvezde neće biti prodat.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Predhodnih godina Inter i Roma su pokusavali sa Kolarovim na levom stoperu i to se pokazalo kao tezak promasaj. Zbog toga se ne slazem sa potpisnikom ovog teksta, ali verujem da ga Stankovic vidi kao levog spoljnog u formaciji sa tri centarhalfa, kao nekog ko moze da probije po levoj strani uz dobar sut, ali prvenstveno zbog odlicnih prekida. Takodje bih vileo da zadrzimo Nikolica koji konstantno napreduje, a prodamo Gavrica i Petrovica. Od starijih nadam se prodaji Degeneka, Bena, pa i Kange koji previse gubi lopte u evro utakmicama. Falcineliju bih se zahvalio. Nije to klasa za Zvezdu. Takodje bih dao papire Vukanovicu, Srnicu i Spiridonovicu na kog ste zaboravili. Voleo bih da Milunovic, Katai i Ivanic produze ugovore do kraja karijera, a da im se pridruze Dragovic i Krsticic.
Č

Čuj ovog

pre gotovo 3 godine

@Iz šljivika. Zemljače drži se ti šljivika. Ben i Kanga da odu??? Nije ti dobro??? Važno da nisi spomenuo da Gobeljić treba da ode.
I

Iz sljivika

pre gotovo 3 godine

Gobeljica sam totalno zaboravio. Valjda zato sto je nebitan lik. Njega bih svrstao u onu grupu sa Vukanovicem i Srnicem koje je danasnja Zvezda odavno prevazisla. Sada smo u mogucnosti da dovodimo znatno bolje igrace. Benu je dovedena zamena, Falko. Zar zaista mislis da je doveden da sedi na klupi? Normalno je da Ben ode ovog leta, ali to ne znaci da mislim da je los ili da nije za Zvezdu. Steta sto nije mladji. Za Kangu sam vec rekao, gubi previse lopti u evropi zbog cega Sanogo dobija zute kartone ispravljajuci njegove greske. Nije na nivou igara iz prvog mandata pa niti vredan onolike plate.
b

budiboxnama

pre gotovo 3 godine

Kolarov da probija po strani? Gvardiola ga prodao 2017. jer nije dvaput u sezoni uspeo da probije po strani, on ga je prvi uvlačio na štopera baš zato što više nikad neće probijati po strani.
m

molim te

pre gotovo 3 godine

nemoj slucajno da izostavis svog omiljenog Milunovica... terziceva pudlice
H

Hzhsj

pre gotovo 3 godine

Koarov je govedo koje nam ne treba
Т

Танасије

pre gotovo 3 godine

Чим је терзина пудлаја написала текст...
H

Hej Tanasije

pre gotovo 3 godine

Naduvaš nam jaja
L

LA[K]I

pre gotovo 3 godine

Lepa pojacanja, cak i da ne dodju svi opet ce biti brutalan tim. U ovom trenutku se treba resiti viska, a to su: Gobeljic, Pankov, Srnic, Vukanovic i Krstovic*. Nakon toga "vecitih talenata", Nikolica i Petrovica pre svega. Budimo realni, nisu za Zvezdu i nikada nece biti. Spominju se Sanicanin i Vule Jovanovic, isto ne bi bilo lose da (barem) jedan dodje ako ode Degenek ili Milun ne produzi ugovor. Par klinaca forsirati u Superligu i mislim da bi to bilo to, prelep tim za visoke ambicije kluba.
G

Gost81

pre gotovo 3 godine

Koji ce nam Kolarov.
d

darjane odlazi

pre gotovo 3 godine

boze boze druze moj koliko ti ne znas nista o fudbalu,3 pozadi formacija i milunovic na desnom stoperu pa stavi ga bolje na spica niko nek ne brani
M

Movak majstot

pre gotovo 3 godine

Mislim da je dolazak prijovica nerealan,mislim isto i da stankovic nece menjati formaciju,ako ostane milun vrv ide degenek a dragovica dovodimo,iskreno ako dodje kolarov ocekujem da ode rodic.Sa 4 pozadi a krsticic nam nije toliko hitan,kanga i sanogo dobro drze vezni red!
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Desna strana jako losa sa Gajicem.Covek ima centarsut za nulu a i brzina diskutabilna.Tu mora da dodje neko mnogo bolji .Gajic je dosegao maksimumi treba mu se zahvaliti.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Taj gajic ce sledece sezone biti jedan od najboljih, dace momak 10 golova minimum a mislim da trenutno jedini u ekipi zna da centrira....
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kolarova bez. Produžiti ugovor Milunoviću.
s

sta reci

pre gotovo 3 godine

u svakoj varijanti tvoj omiljeni Milunovic... kakvi menadžerski tekstovi, bljak
d

da povratis

pre gotovo 3 godine

A Degeneka si vec izbrisao? ne postoji? kakva gomila gluposti...
G

Gost grobar

pre gotovo 3 godine

neka kaze i neka prica ko sta hoce,ali komsinkca radi vrhunski svaki prelazni rok. Najbolje igrace cuva a za svaki odlazak odgovara sa jos boljim igracem i svake godine je sve jaca i jaca i sto se tice igrackog kadra i finansija imajuci u vidu da redovno igra Evropu i uzima milione,a kada tako radis,kada ti milioni kaplju,nije tesko biti pametan samo je oitanje da li hices da rastes iz dana u dan ili neces. po svemu sudeci,Zvezda zna sta radi,Zvezda je iz sezone u sezonu sve jaca i mocnija i koliko go da Terzic uzima za sebe,ja sam uvek govorio,neka uzimaju,nema.tog ko se ne bi omastio,ali neka ulazu u tim u klub u sve vezano za ono za sta se boris. Ima Zvezda sistem,izgradila je i to veoma jak,gura a kako stvari stoje u mojoj kuci,gurace jos dugo. pitanje je samo da li jos 5,6,10 godina ili ne daj Boze kao Dinamo u Hrvatskoj mada vec i danas se vidi da je to to. Pitanje je samo da li cemo i dokle cemo da gledamo u njihovo dvoriste a za nase da budemo slepi? to je ono sto nasi zele,a mi kao hipnotisani....Trgnite se grobari dok jos nije kasno,mada se bojim da smo vec odavno zalasnili!
s

shu

pre gotovo 3 godine

Ako si zaista grobar, svaka cast! Da vas je vise takvih pa da mozemo ko ljudi svi bez mrznje da idemo napred, da kroz godinu dve izborimo jos jedno mesto u kvalifikacijama za LS, pa da i jednima i drugima bude bolje.
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Svaka čast za komentar, to i mi isto tvrdimo ali većini zaslepljenih navijača Partizana lakše je da veruju u teorije zavere umesto da dignu glas i oteraju bagru. Vi ste imali istorijsku šansu da svetlosnim godinama odete ispred Zvezde kada ste dva puta igrali LŠ i nekoliko puta grupnu fazu LE ali pare završiše u privatnim džepovima. Sad je kasno....
L

Ljubara

pre gotovo 3 godine

@Gost Grobar Ako si ti grobar, ja sam Isus.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Sad cu ja malo kao kontru da ti udarim, hhahaa, gledaj ti druze kako Partizan da se pojaca, pusti ti Zvezdu.
j

jupiter

pre gotovo 3 godine

me obazirem se na komentar....ali ti si grobar isto kao i terzic
S

ShaIla

pre gotovo 3 godine

Evo, i ja kao Grobar potpisujem sve što si rekao. Zvezda radi dobro, ne baš uvek mudro, ali dobro, imaju formiran kostur tima, imaju konačno pozitivne efekte ulaganja u omladinsku školu, dovode se kvalitetni igrači i razmišlja se o kvalitetnim pojačanjima. Nažalost, u našem Partizanu je sve suprotno, ova uprava vuče klub na dno. Partizan nikad nije imao problem s kvalitetnim igračima i školom, ali gotovo uvek je imao upravu koja nije u stanju da isprati vizionarski jedan tako veliki klub. Zvezda na našu žalost uspostavlja dominaciju koja će biti surovija od naše šestogodišnje i postaje polako ono što je Dinamo u Hrvatskoj. Ako što pre ne rasteramo ovu nesposobnu bandu koja nam vodi klub, proći ćemo gore od splitskog Hajduka.
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

Ti si grobar jedino ako radis na nekom groblju a Grobar kao navijac Partizana,to Grobara nije videlo...
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Najveća šansa od pomenutih da dodju, su Dragović i Kolarov. Krstičić je pod ugovorom mislim još godinu dana i Zvezda neće plaćati obeštećenje za njega, A Aek mu neće dati raskid ugovora. Najmanje šanse da dodje je Prijović. Koji ima ugovor mislim još dve godine, nisam siguran, ali tamo ima platu 5.5 miliona, plus su ga platili Paoku 10 miliona. Nema šanse Zvezda da plaća ni pozajmicu za njega, ako bi Zvezda i Itihad plaćali njegovu platu po pola. Jedino ako je Itihad pred bankrotom u šta ne verujem, pa moraju da ga puste, raskinu ugovor. I u tom slučaju naćiće se opet neki Arapi koji će mu ponuditi nenormalne pare. Daj bože da svi dodju, ali to je mnogo teško.
A

Aleks45

pre gotovo 3 godine

trla baba lan... jedna te ista prica vec 100 puta, a prelazni rok nije ni poceo
R

RSrpska

pre gotovo 3 godine

Iskreno se nadam da Kolarov neće doći, volio bih da ne bude igrač Zvezde. Kao igraču ne sporim mu kvalitet ni sekunde, ali mislim da bi loše uticao na atmosferu u timu.
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Nije mi jasno da novinar koji toliko prati Zvezdu, da u formaciji 3-5-2 stavi Milunovića na desnog štopera (u toj formaciji uvijek igra centralnog i to zaista dobro, jer sakriva svoje nedostatke), a ne Dragovića koji jeste centralni defanzivac, ali je u ovoj sezoni u Leverkuzenu pokrivao poziciju desnog beka i znatno je brži i agilniji od Milunovića.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jer nema pojma.
B

Blef

pre gotovo 3 godine

*3-4-2-1, ali totalno nebitno.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Pa, nije to pravi novinar, a po izgledu mu vidis da nikad loptu nije sutnuo, ali daje sebi za pravo da vec sezonama lupeta oko igraca, dok je posebno odvratne tekstove pisao o Vladanu Milojevicu. Strasan amater, ali izgleda ima stelu dok je jos tu...
B

Blef

pre gotovo 3 godine

Nije mi jasno da novinar koji toliko prati Zvezdu, da u formaciji 3-5-2 stavi Milunovića na desnog štopera (u toj formaciji uvijek igra centralnog i to zaista dobro, jer sakriva svoje nedostatke), a ne Dragovića koji jeste centralni defanzivac, ali je u ovoj sezoni u Leverkuzenu pokrivao poziciju desnog beka i znatno je brži i agilniji od Milunovića.
C

C7

pre gotovo 3 godine

Ovaj tim ima 100 godina I da udjemo u LŠ jos ce nam para faliti da pokrijemo celu godinu s platama za ove igrace.. mi i kada imamo neke mlade igrace ne znamo da ih prodamo, a sada ih necemo ni imati uopste, da ne gubimo vreme s tim kada nam ne ide vec ta prodaja.. pametno
R

Ragdar

pre gotovo 3 godine

Hahaha bravo za sklonjenu vest o Javoru i Radu hahahah
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Nemoj njih da diras, oni su sad zasticena vrsta.
9

951357 pomoć

pre gotovo 3 godine

A meni za lekove?
S

Specifiko

pre gotovo 3 godine

Bože blagi kakve ti gluposti pišeš. Balerino,prikana,pa ti loptu nikad šutnula nisi sirotice
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

Panteri panteri ajmo svi u glas aca vucic to je nama spas