Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Zvezdin najveći problem – Nemanja Milunović

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.04.21. | 09:25

Iskusni štoper nije produžio ugovor sa crveno-belima i veliko je pitanje hoće li to uraditi

Pozlaćena olovka je pripremljena za Aleksandra Dragovića i Aleksandra Prijovića, čak se tokom proslave 32. šampionske titule moglo čuti da je dolazak Aleksandra Kolarova realniji nego pre nekoliko dana. Ali dok čeka ozvaničenje dugo najavljenih pojačanja Crvena zvezda će pokušati da reši gorući problem u igračkom kadru. Status jednog od najboljih igrača ove sezone Nemanje Milunovića.

Od januara i zimskih priprema najavljuje se da će nekadašnji član BATE Borisova staviti paraf na novi, dvogodišnji ugovor. Čak su operativci srpskog šampiona otkucali ugovor sa svim finansijskim detaljima, godišnjom zaradom i potencijalnim bonusima.

Izabrane vesti

Bivši reprezentativac Srbije je nekoliko puta prolongirao završni čin, a prema poslednjim informacijama iz Ljutice Bogdana veliko je pitanje hoće li Nemanja Milunović i dalje ostati stanovnik Marakane. Strelac četiri ovosezonska gola za tim Dejana Stankovića postavio je uslov članovima sportskog sektora i rukovodstva Crvene zvezde. Naime, on želi da mu se isplate određena dugovanja i premije, pre nego što potpiše novi ugovor i produži boravak, na Marakani.

Sasvim legitimno imajući u obzir činjenicu da je posle teških trenutaka tokom prve sezone u Ljutice Bogdana, Nemanja Milunović postao jedan od najvažnijih faktora tima Dejana Stankovića. Ne samo kada je u pitanju defanziva, već i prekidi pred protivničkim golom. Postigao je zlata vredan pogodak u Gentu, koji je najavio siguran plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope. Imao je nekoliko vanserijskih izdanja.

Zamisao Dejana Stankovića je da u letnjim kvalifikacijama za Ligu Šampiona upari Nemanju Milunovića i potencijalno najveće pojačanje u letnjem prelaznom roku Aleksandra Dragovića. U tom slučaju imao bi dvojicu štopera jakih na lopti, kojii mogu da sjajnim prvim pasom rasterete vezni red.

Tokom proslave šampionske titule, u svlačionici ispod severne tribine, Dejan Stanković je imao vrlo prisan razogovor sa Nemanjom Milunovićem. Pratili su to i zvuci trube. Možda jasan pokazatelj da temperamentni stručnjak nije digao ruke od Milunovića i da na sve načine pokušava da ga otopi...

Sa paiprima u rukama, posle odlične sezone, Nemanja Milunović će sasvim sigurno moći u inostranstvu da „izboksuje“ solidan ugovor. Bez obzira što je duboko zašao u četvrtu deceniju života.

Tokom ove sezone u Ljutice Bogdana Nemanja Milunović je bio jedan od najplaćenijih igrača Crvene zvezde, sa godišnjom zaradom većom od 450.000 evra.

 


tagovi

Nemanja MilunovićAleksandar DragovićDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara