Zvezdin napadač ima koronu

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.09.20. | 17:05

Nikola Krstović među nekoliko zaraženih igrača mlade selekcije Crne Gore i čeka ga dvonedeljna izolacija

Neprijatna vest stiže iz tabora mlade reprezentacije Crne Gore. Nekoliko igrača ove selekcije zaraženo je virusom korona, a među njima je i napadač Crvene zvezde Nikola Krstović, javlja portal CDM.me.

Iz ovog razloga odložen je prijateljski meč između mlade reprezentacije Crne Gore i Budućnosti, koji je bio zakazan za utorak od 18 časova u kampu FSCG.

Izabrane vesti

Pored Krstovića pozitivan nalaz na najnovijem testriranju u taboru Sokolova bio je i Stefan Milić, a još ranije zbog virusa korona otpali su Danilo Marković i Srđan Krstović, koji nisu putovali na kvalifikacioni meč sa Kazahstanom. Novozaražene sada čeka dvonedeljna izolacija.

Zasad nema informacija kada se i gde Nikola Krstović zarazio kao ni da li to može da ima ikakvog uticaja na ostatak tima srpskog šampiona koji je danas završio sa mini-pripremama u Vrdniku i vraća se u Beograd. Crveno-beli se spremaju za nastavak sezone, prvo ih očekuje derbi sa Čukaričkim na Banovom brdu (petak, 19.00), a potom i daleko važnije gostovanje Omoniji u trećem kolu Lige šampiona (sreda, 17.00).


tagovi

Nikola Krstović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara