Komentari na vest

Zvezdin poker asova: Treći je Profesor veznog reda

P

Pedja108

pre oko 3 godine

Ma kakav Kolarov. On ni pre 2-3 godine vise nije bio igrac, a kamoli sad. Pravio bi se kao najveca zvezda, a bile bi rupe na terenu od njegove igre. Bolje dovedite nazad Terzica za levog beka i problem je resen.
K

Kolarov starletan

pre oko 3 godine

Neka hvala za kolarova, vise bi sedeo po splavovima nego na terenu.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

sta ce nam .. bio je dobar pre 2-3 sezone . nije on onaj isti vise. kupite igrace od 24-27 godine a ne ovi od 36 32 31 itd. bez veze .. imamo finansiski problema, to vise nije tajna. nikoga nemozemo prodati a samo bi kupili igrace i dati ogromne plate. a u svakom tekstu parma zeli nasi igraci, cak u mondo parma i marko nkolica zele hehe. boze kako gluposti. Serbian fudbal and media is mobsters . greetings from a norwegian viking
G

Gx

pre oko 3 godine

Sta ste bre navalili na tog krstacica..kao da je pogba...I prosle sezone i sad...netreba nam!
I

Ištvan Bećar Pecaroš

pre oko 3 godine

Lepo pokušamo da udomimo: Pankova, Gobljića, Petrovića, Nikolića, Vukanovića, Pavkova... Pored Dragovića, Prijovića, Krstičića i pozajmice Radonjića, pokušati da dovedemo Jovanović Vukasina, Pantović Miloša, Naravno bilo bi bolje da se dovede Branislav Ivanović (ali to je nemoguće) umesto Kolarova kojeg kontaktiraju. Srđanu Plavšiću ističe ugovor, Aleksandru Pešiću, Nenadu Tomoviću, Filipu Đorđeviću, Vanji Milenkoviću Saviću, pa možda razmišljati u pravcu nekog od njih, pa ih dovesti, jer ako budemo opet igrali na tri fronta, trebaće nam svaki igrač koji može da radi posao kako treba... Za bonus igrače pored naše dece, gledati da se pojačamo sa nekim kao što su Mirko Topić, Jovan Lukić ili možda Dejan Tetek.
N

Nepoželjan

pre oko 3 godine

Marko Arnautović i Mihajlo Ristić!!!
A

Arnautovic

pre oko 3 godine

Igra u Kini dao 3 gola, proslo kolo, ima ogromnu platu, i trogodisnji ugovor. Jbg
С

Срб90

pre oko 3 godine

Дајте левог и десног бека људи, не можемо играти Европу са ровитим Родићем, лудим Гобељом сплаваром и Гајићем који није лош али нам треба бољи стартер на десном беку. Какав бре везни ред, шпицеви итд!? Узгред, Коларов никако не долази у обзир. Крстичић је одличан за наше услове.
G

Gost21

pre oko 3 godine

Kolarovu daleko lepa kuca
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Kakav bre Krstičić, apsolutno nam nije potreban. Jbt ajde vratite i Binića...
P

PERA RUS

pre oko 3 godine

Kolarov no pasaran.
M

Mare CZBGD

pre oko 3 godine

Kada prodje neko jos vreme istorija ce da pamti da smo i u fudbalu i kosarci imali najveceg igraca svih vremena njegovo velicanstvo AV.Ziv i zdrav nam bio.
R

Raša P

pre oko 3 godine

Meni draže da slušam njega a vama da slušate Pantića. AV vam pokloni JNA i dve evropske licence i vama malo. Tadić vam pokloni Zemunelo i opet vam malo od države. Morate ipak da pokušate da dođete do uspeha radom i pobedama a ne da vam jedini uspeh bude prodaja igrača. Počeli ste da tonete u svim sportovima jer sada mora da se do uspeha dođe kvalitetom a ne gepekovanjem, bunkerima..... Kada budete čuli koliko je država upumpala u Partizan a vi sve upropastili biće vam još teže
c

cccc

pre oko 3 godine

Samo ne Kolarov molim vas.
R

Raa

pre oko 3 godine

Kolarovu svako poštovanje, ali on izgleda ne može više da igra na ozbiljnom nivou. Za domaću ligu nepotreban, za Evropu nedovoljan.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Kolarova ne treba primiti ni za džabe.
C

Coan01

pre oko 3 godine

Hvala lepo,Kolarov neka zgrne još neku lovu pa u penziju,nama ne treba,za njega je i Jirka Marcelo lično.
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Krstičić je apsolutno odličan,ali mislim da bi to bilo preterano gomilanje veznog reda,jer i bez njega imamo dosta kvalitetnih igrača koji konkurišu za startnih 11,što se tiče veze
i

itilden

pre oko 3 godine

Za sve koji ne vidite kvalitet Krsticica, covek je kao Ben, samo veznjak. Talija, amajlija kako god hocete, evo pogledajte Ben nema neku brzinu, nije dribler, sut, skok, nista. Decko najbolji stranac u Zvezdi. To su neke stvari koje se ne vide, a donose mnogo dobrasvakoj ekipi. Kad neko zna gde da bude, gde da utrci, podeli pas itd. Pritom dobra osoba, za zdravu svlacionicu. Po meni je to neprocenjivo.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Lepo poredjenje i argument vise protiv dovodjenja. I Ben i Krsticic nisu za Zvezdu vise. Kao i jos jedna "amajlija" Pavkov. Trebaju nam igraci, a ne amajlije. Dajte normalnog sportskog direktora i skauting sluzbu.
@

@drvo

pre oko 3 godine

Svakom timu treba amajlija ili dve. To je onaj lik koji kad ne ide iznudi faul ili korner iz kojeg padne gol. Mozda nisi procitao moj komentar u potpunosti, ali da parafraziram...da Ben i Krsticic pored onoga sto znaju imaju i vrhunske fizikalije i/ili dribling, ne bi igrali u Zvezdi, nego u Mancesteru. Tako da ne nadaj se previse da cemo za male pare dovesti nekoga ko je bolji. Mozda brzi, mozda snazniji ali ne i bolji.
D

Drvo

pre oko 3 godine

Prevelike oni plate imaju da bi za to sluzili. To moze igrac koji ima 100-200k platu. Ben ima 700 Krsticic sigurno nece doci ispod 500. Nismo mi Real. Mnogo bi bilo korisnije da se ugledamo lepo na Borusiju i skautiramo mlade igrace ispod radara. A da, treba neko da digne d..e i napravi skauting sluzbu nista onda...
@

@Drvo

pre oko 3 godine

Prevelike plate imaju da bi nas spasavali kad nam ne ide? Da bi uradili nesto sto ni jesan mladi igrac ne moze? Da bi naucili mladog igraca sta treba sta ne treba? Ne, mislim da to nema cenu... Kupis nekog indijanca poput Van la Pare, decko koji je igrao Premijer ligu, ima brzinu, ima dribling, ali u glavi promaja...
D

Drvo

pre oko 3 godine

Mlade igrače treba da uči trener i pomoćni treneri, a ne igrači. Mi smo klub u dugovima, igramo u neprofitabilnoj ligi. Svaki poluigrač koji zauzima mesto mladom igraču koji može lepo da se proda je luksuz. Van la Para je rezultat nemanja adekvatne skauting službe. Za te pare su mogli da kupe zver koju bi posle sjajnih igara prodali za 5-10m. Kad se razmišlja emocijama umesto raciom zaoadaš u dugove.
R

Rodaljević

pre oko 3 godine

Najlimitiraniji igrač iz Milojeve ere. Solidan da se pobije, porve, ali loptu da doda ili napravi neki potez za divljenje, mrka kapa.
p

podesen

pre oko 3 godine

Kada doktor Zvezdan iz Lovcenca ujutru popije kafu na racun kluba, zatim izvadi tompus naravno na racun kluba, pa pojede voce sveze iz korpe pored desne ruke, banane, avokado, itd pa baci pogled na monitor, pa se seti svojih drugova koji odavno prestali ili imaju 35 g, pa razmisli gde moze najvise da se potali. Zatim baci pogled na zid a tamo duh. Kakav duh, strasan duh. Zatim stavi svoju sliku pored duha da ga gleda i pita ga kako da postanem ti. Ko ce da mi plati Dragovica, Prijovica, Krsticica, Kangu, Kataija, Borjana, Falcinelija, Sanoga, Ivanica, bog te mazo a ja nista prodao. Tada duh zamisljen gleda u daljinu i kaze dok je mene bez brige a posle
G

GSO

pre oko 3 godine

I na kraju mu lupi zvaku hahahaha
P

Perinco

pre oko 3 godine

Hahahahaha!Sastav za medalju!!!
I

Ih

pre oko 3 godine

Ovo iz iskustva,ovako su partianovci onomad pa se sad prisecaju...
C

Corli89

pre oko 3 godine

Brate Evropa ce da plati ono sto vi ne igrate
G

Gostttt

pre oko 3 godine

ls, le, sponzori...
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@podesen Zaboravio si najbitnije! Zatim ga pita da li ćeš Zvezdi da platiš licencu, a Duh kaže ne, licencu plaćam partizanu. Tako Zvezda bude izbačena iz evrope, a partizan igra kval. zahvaljujući Duhu.
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

Ne znam čemu potreba da se tim unapredi i proba sa ponovnim ulaskom u LŠ, možda i 5, 10 puta uzastopno. Pa čak i biti konkurentan u istoj. Zar nije bolje ući u istu jednom u 20 godina, moliti Boga da uzmeš 1 bod u 6 utakmica, i hvaliti se kako si ušao sa 0 pojačanja i više nego skromnim timom. Samo što taj slučajni ulazak u današnje vreme i sa današnjim fudbalom može da se desi jednom u 50 godina, u prošlom veku, tj na kraju prošlog si imao mnogo veće šanse.
P

Pjer

pre oko 3 godine

Ako pricamo realno,od svih nabrojanih pravo pojacanje je Dragovic...ovo ostalo bilo na odmorima i primalo plate za nista...ili dovodite da je pojacanje ili nedovodite.Kome je Kolarov pojacanje...? Sponzorusama i splavovima da ali Zvezdi nije.
p

pitbull

pre oko 3 godine

Molim te boze samo Kolarov NE!!! Dalje od Zvezde naduvenko!

07.08.16

pre oko 3 godine

Svaki dan cu da palim svecu i da se molim,samo da Kolarov ne dodje.On bi bio trula jabuka,u svakom smislu,jasno je kao dan.Nikako Kolarov.
G

Gost12345

pre oko 3 godine

Nije treći nego prvi!!!
A

Andrej Mrkela

pre oko 3 godine

Ja skautirao, kostadin će da hipotekira jedan od 17 stanova i eto apgrejda za našu crvenu zvezdu
K

Kon

pre oko 3 godine

Tu je i Mesi iz Toskane, a tek Babangida kad se oporavi, biće drim tim.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Колико су Драговић и Пријовић корак унапред и заиста бомбетине толико су Крстичић и Коларов апсолутно непотребни! Први, супер лик, коректан, борац, али солидно лимитиран, и физички и технички, а други какав год да је фудбалер карактер на нивоу оног зидног улепшивача на месту ГД ФКЦЗ! Сплаваров даље од Звезде
b

bunkerasi

pre oko 3 godine

spremite se dobro i obezbedite tonu maramica za plakanje,jer koliko vidim nema titule i evrope za vas jos 25god najmanje,pozdravio vas Doktor fudbala Z.Terzic i Ivanic naravno!
G

Gost1986

pre oko 3 godine

Нек нам је Бог у помоћи...

07.08.16

pre oko 3 godine

Ako se resi Dragovic,pisao sam,trojka pozadi Dragovic,Milunovic,Degenek(nikako ga ne prodavati).Uz Kangu i Sanoga u vezi,Ivanica i Kataija ispred,i sa Falicenlijem napred,ili jos bolje Prijovicem,Zvezda ima tim koji je kao nacrtan da igra 3-4-2-1.U ovom slucaju,maksimalno se posvetiti dovodjenju bekova/spoljnih.Oba,i desno i levo.Krsticica ne mogu da komentarisem,ne znam na kom je nivou,od kada je otisao iz Zvezde,ne znam da li sam ga jednom mozda,ili dvaput pogledao,ne znam kakva mu je forma,a i ovako na prvu loptu,ne znam gde ga uglaviti u prvih XI,pored Sanogoa i Kange.Kolarova apsolutno ne dovoditi,to ce biti katastrofa.Bleja po splavovima,spletke oko prvog tima,rusenje atmosfere.Apsolutno NE za Kolarova!!!!!
B

BokiUSA

pre oko 3 godine

Ja sam ga gledao u UEFA ligi I mogu ti reci duplo golo... apsolutno nista. Pogubljen spor... mada I CEO Tim I'm je takav nista spec. Po meni iskreno nije nam potreban... sto se tice Kolarova ako hoce da odigra sezonu za dzabanu dobro dosao I to ne svaki mec. Totalno nam nije potreban..
R

Realnost

pre oko 3 godine

Bolje Milijaša da reaktiviraju.
p

pivljanin

pre oko 3 godine

Krstičić je solidan igrač ali apsolutno nepotreban ovom timu Zvezde. Uz to nije baš mlad, spor, napadački limitiran... Ne treba nam.
B

Bzz

pre oko 3 godine

Veze ti sa fudbalom nemas, Krsticic je genije, doktorirao je taktiku u Italiji i to su pricali njegovi treneri, saigraci. Neces ga uvek primecivati na terenu ali kad ga nema shvatis koliko drzi sredinu terena i koliko ima ogroman uticaj na igru.
k

koji su ovo shokovi

pre oko 3 godine

Ne vidi se ali utice na igru, a veznjak ahahahahaha
O

Ojo

pre oko 3 godine

Nek Mrkela ode do gerijatrije Možda ima neko zanimljiv
G

Gost 89

pre oko 3 godine

Gerontoloski centar...
p

pukli u derbiju

pre oko 3 godine

u pravu si,terza i mrkela su zaista napravili gerijatriju al od bunkera!
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Profesori, doktori, naucni saradnici...dajte bre i tri cetiri akademika, pa da to bude popunjeno kako valja. Evo moj predlog br. 1, Matija Beckovic, akademik dokazani zvezdas....
S

Skunipen

pre oko 3 godine

Dobicu dosta minusa, ali po meni Kanga je bolji igrac. Protiv Milana je opet dokazao da je evropski kalibar, i sto je najvaznije, najhrabriji je i lako se nosi sa pritiskom. Ako zaista dodje Dragovic, onda se treba iskljucivo fokusirati na dovodjenje novih bekova.
h

hm

pre oko 3 godine

kanga i krsticic ne igraju istu poziciju, kanga to sto je igrao u sred veze je zato sto nema ko drugi i zato sto je hteo da bude zvezda jako ofanzivna a i mogla je, a da je ozb protivnik bio (milan je ozb al je bio van forme) pukla bi ta veza na pola zato krsticic i sanogo zatvore sve
M

Mikri

pre oko 3 godine

Sve razumem kvalitetan igrac, ali dajte nesto mlad je I sto moze da se proda posle...
D

Drvo

pre oko 3 godine

Mrkela i Terza imaju skauting u fazonu "koga ono beše znamo"
Ж

Живин мали

pre oko 3 godine

NEĆEMO KOLAROVA U EKIPI
D

Drvo

pre oko 3 godine

To su svi saglasni.
G

GSO

pre oko 3 godine

Lud je bez vas hahahahaha
D

Drvo

pre oko 3 godine

zabole nas dal je lud, samo da je sto dalje
t

tampiii

pre oko 3 godine

Zvezdi su ovom trenutku najpotrebniji bekovi, pogotovo levi. Milan Rodic pada u igri sve vise jer covek sam gura na toj poziciji godinama... Treba neki bek koji ce biti prva opcija, a Rodic kao iskusan da ga menja. Degenek sigurno ide, jer realnije je da on ode pre Miluna, mladji je i skuplji na trzistu. Dragovic Milunovic dobar stoperski tandem, jedan dobar u skoku, drugi ima pas. Borjan i Gajic su nezamenljivi na svojim pozicijama. Krsticic bi dobro dosao da donese iskustvo u vezni red i bio bi pun pogodak sigurno, ali moramo imati u vidu da pravilo bonus igraca moramo pokrivati sledece sezone sa igracima mladjim od 21 godine, a to su momci 2000 i mladji koje mi nemamo trenutno. Tako da sigurno ce biti prodaje bar 2 igraca od ovih mladjih, npr Nikolic i Gavric. Ofanzivni deo veznog reda nam je najjaci i msm da u nasem klupskom fudbalu nije bilo boljih igraca u tom delu terena poslednjih 20 godina, i to moramo da sacuvamo pre kraja kvalifikacija. Cuo sam negde da Radonjic mozda dodje, smatram da to moze da se desi samo u slucaju ulaska u neko grupno takmicenje i da se onda proda neki od nosioca igre. Mada ne znam koliko je to potrebno. Prijovic po meni pun pogodak, prosto covek zna da da gol, gde god da je igrao bio je odlican, sad malo slabiji u arabiji ali smatram da bi nam bolje legao od Falcinelija. Falka niko ne sme zaboraviti, od njega ce se mnogo ocekivati. I za kraj smatram da se treba zahvaliti i gledati da se sto bolje prodaju Pavkov, Vukanovic, Pankov, Gobeljjic, Srnic. Jednostavno nisu kvalitet za Crvenu Zvezdu, pogotovo ovu Zvezdu koja ima visoke domete!
P

Postic

pre oko 3 godine

Srnic i vukanovic su igraci od zadatka ,plus Srnic je nase dete i dobro je resenje u prijavi igra za uefa takmicenja,Vukanovic ima dosta tako da moze pomoci u rotaciji za domace takmicenje a i na nekim utakmicama u u eu
S

Scout1

pre oko 3 godine

Pa njega su u ligi šampiona pretrčavali kao da ne postoji hahahahaha. Dolazi kao fudbaler ili sportski direktor? Bio bi korisnije u ovoj drugoj ulozi. Mrkela napolje!
W

Walter White

pre oko 3 godine

Koji crni Kolarov... samo nam on fali da razje*e atmosferu i svlacionicu. Taj samo gleda kako ce na splav, ciju ce zenu nateg*uti i sta ce istetovirati. Daleko mu kuca.
G

GM

pre oko 3 godine

Borjan-Kolarov,Milunovic,Dragovic-Sanogo,Radoja/Krsticic-Katai,Ivanic,Falco/Radonjic-Prijovic,Falcineli Ozbiljno jaka ekipa ali isto tako i nerealna
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Pa ako vec razmisljaju o Kolarovu, tj igracu tih godina, pa bolje dovesti Tosica i Ivanovica, svakako su bolji igraci, a i ljudi. Kakav bre Kolarov, kancer svake svlacionice...
M

Magnud

pre oko 3 godine

Krsticic bi zaista lepo legao. sanogo je odlican ali nekad sirovina, dok je Krsticic elegantan. oni bi otvorili prostor napadu da nr mora da se vraca stalno. Dragovic je tskodje odlicno pojacanje posebno ako ostane Degenek. potrebni su bekovi. sto se Prijovica tice, ne znam sto bi gs jurili. Falcineli je vise nego dobar a posebno sto je timski igrac. kolarov nikako. mator, skup i ogromnog ega
H

Haha

pre oko 3 godine

Prijovic je bolji od Falcinelija, svaka njemu cast za ucestvovanje u igri ali fale golovi na tezim utakmicama. Protiv boranije u domacoj ligi moze svako da igra.
F

Falšineli

pre oko 3 godine

Falči od fudbalskih kvaliteta ima sledeće : borac je i ima dobre fizikalije, zna da se zagradi....ovaaaj....kraj spiska. Bilo bi lepo da ga probaju umesto Miluna na štoperu. Najozbiljnije.
H

Hmm

pre oko 3 godine

Krsticic otvara rupe u odbrani.slabo sta u napadu.
g

gazi, lomi Zvezdo

pre oko 3 godine

Kolarov,neka njega kod Žabara neka ode u neku speciu za bolje i nije, netreba nam
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Da li u Zvezdi postoji skauting sluzba i za sta Mitke prima platu? Svaki prelazni rok se vrte isti igraci, uglavnom sto su igrali nekad ili tipa Prijan ili Kolarov koji su daleko od ozbiljnog fudbala. Kao da ne postoji niko mladji i perspektivniji u moru talentovanih igraca vec se samo gledaju video kasete kao da zive u proslom veku? Takodje je pitanje odlazaka skoro pola tima za koje realno ne postoji nikakvo interesovanje. Lako je samo kupovati, buliti se u dug tudjim parama. Budi istinska madjija pa prodaj nekog, napravi transfer, unesi pare u klub. Bitno da je okacio slike po kancelariji...
F

Familija

pre oko 3 godine

Dragović bukvalno pred vratima marakane ukoliko dodje krstičić to je novi ton na sredini terena i samo ta dva pojačanja nam donose ozbiljan ozbiljan kvalitet a ti ajde na pijacu pa prodaj nešto mi smo fudbal ne prodajemo kupujemo na kilo
M

Miladin Surla

pre oko 3 godine

Kole, ti li si?
R

Realno123

pre oko 3 godine

Krsticic je bog na sredini za nase uslove, veliki je navijac i bori se kao lav. Setite se momenta protiv Salzburga kada je okreno tok meca sa onomm guzvom sa pongracicem. To nama treba neko ko uz Borjana zargonski receno ima muda. On Dragovic i Prija sa ostankom Kange Katai i Ivanica ce da dominiraju. Nema nama zime jos mnogo godina
D

Drvo

pre oko 3 godine

Fizički nije za ozbiljan fudbal.
R

Realno123

pre oko 3 godine

Eto ti si mi za ozbiljan fudbal, dok je bio kod nas bio je medju igracima koji najvise pretrce. Najborbeniji igrac uz Srnica zadnjih dosta godina
H

Haha

pre oko 3 godine

Dobar ti je argument al kad bi se zezali. Vec pri kraju mandata je bio sve slabiji, u Grckoj nista posebno. Problem je skauting i sportski direktor koji nisu u stanju da nadju igraca, naravno i Terza kome nije mesto u Zvezdi.
M

Maestro

pre oko 3 godine

Nena Krsticic je odlican igrac,takve treneri najvise vole, nije atraktivan al je takticki obucen, borac, zahvalan igrac, ako bi ga uparili sa Sanogom da cuvaju ledja Ivanicu, spolja Katai i Ben ili eventualno Radonjic, u sidru Prijovic. Pozadi dobrog desnog beka obavezno dovesti i to je to.
I

Izvini...

pre oko 3 godine

...ali šta fali Gajiću? Dečko igra odlično, setimo se na početku kada je došao koliko je bilo pitanje da li nam je bio potreban ali od polovine sezone zaista igra dobro. Veći problem je Rodić, koji nema snage da odigra celu utakmicu...
G

Gost recon

pre oko 3 godine

Vise bih voleo da vidim Nemanju Radoju u veznom redu nego Nenu, mladji je igra u La ligi ima dosta jakih utakmica u nogama i u najboljim je godinama. Cuo sam iz nekih izvora da su pricali sa njegovim menadzerom, e sad koliko je to realno da se on dovede videcemo....
Д

Делија 1

pre oko 3 godine

Коларова да доведу једино ако хоће да зарате са навијачима. Сам је рекао да се не види у Звезди, ни ми њега не видимо.
G

Gost654

pre oko 3 godine

Kolarov nikako, posle njegovih komentara da nece u Zvezdu, ega, lose atmosfere u reprezentaciji ne treba nam. Sa Prijovicem treba biti oprezan, mislim da je Falcineli trenutno korisniji a jeftiniji igrac, videti formu, dok Krsticic i Dragovic bi bili pun pogodak.
s

sola

pre oko 3 godine

Kad sve ovo dodje na naplatu.. Majko moja
N

Neki da Neki ne

pre oko 3 godine

Dragović i Krstičić da, Prijović i Kolarov ne.
l

loool

pre oko 3 godine

Nema o cemu da se pise pa se pise o Krsticicu i Kolarovu, a znaju svi da nece ni jedan doci.
G

GSO

pre oko 3 godine

Ko je ova legenda jbt, nikad cuo.
F

FKCZ91

pre oko 3 godine

Ni Kolarov, ni Krsticic a veliki znak ? je i kod Prijovića. Sve su to istrošeni igrači. Kanga je bolji od Nenada, Falci od Prijovića, Kolarov je tumor svake svlacionice i već uveliko bivši igrač. Zvezdi treba nova krv, mladi igrači željni dokazivanja. Ovo su preskupi penzioneri.
А

АРАНЂЕЛ ГОЛУБОВИЋ

pre oko 3 godine

Прије пар дана текст о младим талентима који куцају на врата првог тима, међу њима један момак назначен као модеран бек који може да се понавља, моје мишљење, боље и њега полако уводити у тим него довести Коларова, свака част за име које је изградио али ближи је пензији него да се активно бави фудбалом на највишем нивоу
M

Mornar

pre oko 3 godine

Mozes li reci koji je to bek u pitanju? Nisam citao tekst
a

abc

pre oko 3 godine

Ko da dođe ili ode nemojte u komentarima pisati kako imamo dobru "ekipicu", "ekipicu" ima komšija mali već 75 godina, Zvezda ima "tim".
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Nenad uvek! A ovog penzionera niti zelimo mi niti on zeli u zvezdu. Ostani u italiji do kraja karijere.
B

Boban1

pre oko 3 godine

Nisam ni za Krsticica a pogotovo za Kolareva. Dovesti dva dobra beka,uz Dragovića i Prijovica to je to,ne gomilati bez veze igrače. Pod hitno se rijesiti Gobelje,Vukanovica,Srnica,Pankova i na žalost Nikolića,Petrovića(koji mista nisu pokazali) i napasti Ligu Šampiona.
D

Drug clan

pre oko 3 godine

Ponovicu opet krsticic nije igrac za ligu sampiona.tamo trebaju trkaci.usti problem sa rodicem.gajic jedva ali ok.milunovic i dragovic ok,mana milunovic ume debelo da kiksne.bolje je i degenek na levom beku .sredina sanogo +jos jedan trkac.prednost sanoga sto moze i da posalje loptu ,kvalitetan pas.krsticic nije potreban jer u ovom sistemu igre sa kataijem ,ivanicem i benom koji svi imaju liderske osobine i umeju da se spuste do centra sta ce krsticic.i mali nikolic se zbog toga ne vidi.ja bih menjao formaciju na 3 5 2.pozadi milunovic dragovic degenek.sredina gajic,sanogo ,levo srnic.ispred ivanic,katai.spic prijovic i ben,falcineli ili falko.
L

Ljubicic fan

pre oko 3 godine

Svidja mi se ideja ali je preofanzivno za ligu sampoona ako se prodje. Zato je u istoj formaciji krsticic umesto jednog odofanzivnih igraca super, on u prvom mandatu nije izgledao kao trkac jer je igrao sa jovancicem, pored sanoga nece morati da bude trkac
1

1 is is

pre oko 3 godine

Džaba pričaš. Ovde su ljudi zaljubljeni u Krstičića zato što je opsovao Hrvata posle Salcburga i nikakvi argumenti ne pomažu.
D

Drug clan

pre oko 3 godine

Druze nije preofanzivno.mi tamo ionako nemamo sta da izgubimo a ako si gledao postavku mi imamo 6 defanzivnih igraca.od toga gajic i srnic se ubacuju u napad.krsticic,gobeljic,rodic pa i milunovic u formaciji 4 4 2 nemaju sta da traze proti lajpciga,bajerna,psg ,man sitija klubova koji imaju brze bekove i lazne spiceve.tj nekad su to bile polutke.prijovic obavezno jer vec me nervira ta impotentnost .mi nemamo spica koji je dao gol partizanu ili nekom vecem klubu.u evropi..
v

v1ad

pre oko 3 godine

Ovako, kao Zvezdas se nadam da ni Prijovic, ni Krsticic, a posebno ne Kolarov nece doci. Zvuci cudno? Pa nije kad pogledate da Prijovic nije igrao ozbiljan fudbal dve godine, moze samo na pozajmicu da dodje a ni u najboljim godinama nije bio vrhunski strelac. Plus ruku dajem da je Falcineli jednostavno bolji igrac od njega i da Deki ima puno poverenje u Italijana. Jedine opcije da Prijovic dodje je ako Falcineli ne potpise ugovor (pre mislim da ga drze kao B opciju u tom slucaju) ili prodaju Pavkova. Sva trojica bi bila guzva. Krsticic je dobar igrac, to nije sporno, ali je prespor i premekan za LS. Zamislite njega i Sanoga u veznom redu. Tesko bi to islo. Sanogu mnogo vise pase neko tipa Kange koji ce dosta da se krece kao box-to-box. Na kraju, Kolarov je ispusena mustikla koja bi trazila brdo para i izigravala zvezdu tima. Lik vise nije za levog beka a na stoperu smo popunjeni Milunovicem i Dragovicem, plus Degenek ako ostane.

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Prijovic, Dragovic, Kolarov? Pa ko ce palati njihove visemilionske plate koke ce sigurno biti vece nego ome sto su imali u Leverkuzenu, Al Nasru i Romi! Penzioneri, a vi kako te? Sta radite?

DIEGO_MILITO

pre oko 3 godine

Ни ти сам не верујеш у то што пишеш, а ако и верујеш треба ти помоћи
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Zini da ti kažemo.
p

polako

pre oko 3 godine

Aj ti dijego sta to covek napisa a da nije tacno. To sto ti bacas ciganske fraze ovde je smesno. Cuj ni on ne veruje u to sto je napisao hahaha
d

dejanera

pre oko 3 godine

Platice UEFA kao i svake godine. Pitanje je ko placa Zeku preko milion godisnje, Lazara, Sumu, Natka-Tatka, Japanca na Durasel baterije i ostale? Kazes imace vece plate nego u dosadasnjim klubovima? Mozda! Ali kolika je plata igracu koji dolazi iz najbolje lige na svetu u Ling long a pri tom dolaze iz Liverpula i Arsenala? Nece tvoj nazovi klub to nikad objaviti jer ce onda ispasti da je budzet isti (slican) koliko i Zvezdi! Jedina razlika je sto Zvezda svoj budzet prikaze kroz prolece u Evropi a Partizan svoj kroz Sarloa, Samrok i neke Tikve
p

polako

pre oko 3 godine

dejanera, prikoc malo. Da li ti to ovde hoces nas da ubedis da klub koji krv pije gradjanima Srbije ima adekvatan tim kolicini popijene krvi?! Sine, Partizan prodaje a prvo stvori i zivi od toga i uefe tako da nema potrebu nikom da polaze racun. Ne znam koji ti deo nije jasan. Sto se tice Natha, Sume, Sadika,Asana, Stevanovica a sada i ovoga malog Jovica, pa takve igrace niste imali od 91. kad ste bili reprezentacija jugoslavije i bratstva i jedinstva.
d

dejanera

pre oko 3 godine

@polako Kad smo vec kod polako nije tesko otici na transfermarket i videti koliko je Partizan zaradio od prodaje igraca a koliko Zvezda u zadnjih 5-6 godina. I kad tamo rascivijas vidis da je Zvezda vise zaradila od prodaje nego Partizan. I potrosila je vise!Dakle tamo pise ovako: Od sezone 2015/16 pa do sada Zvezda je prodala igrace u vrednosti od 70.1 milion evra! U istom periodu Partizan je prodao igrace za 60,87 miliona! Zvezda je platila citavih 27.55 miliona evra dok je Partizan potrosio samo 10.65 miliona! Dakle kad se sabere i oduzme Partizan je od sezone 2015/16 prihodovao 50.22 miliona a Zvezda 42.55 miliona ili ti ga Partizan je zaradio 7.67 miliona vise od Zvezde! E sad od te sezone naovamo Partizan je 3 puta igrao grupnu fazu LE, a Zvezda 2 puta LS i 2 puta LE! Zvezda je za te dve sezone u LS zaradila preko 50 miliona a od LE 15-ak. Partizan za ta svoja 3 ucesca nije mogao da dobaci na vise od 20 miliona. Znaci cista Zvezdina zarada je preko 40 miliona veca nego Partizanova! To su ti sve podatci koje sam mozes da iskuckas i nadjes za 5 minuta ali znam da je postovaocima Zeksa lakse da slusaju njegove lazi i budalesanja
d

dejanera

pre oko 3 godine

Vidim svima smetaju "pobede" ovih nesrecnika. Svi vidite namestanja! Svi kukate da se gasi jer "ovo nema nigde!" E pa nije bas tako! Da su ovo cista posla naravno da nisu! Ali da li je sve regularno u Italiji kad zadnjih 5-6 kola X u kladionici bude 1.30 ( i naravno dodje), ili bude tip 2 na nekog nesretnika koji se bori za opstanak 1.20 a igra protiv nekog iz vrha? Namesta se svuda (ili bar skoro svuda)! A UEFA kad trazi da se ispita neka utakmica ona to radi samo iz razloga zastite kladionica! Cim se neka kladionica pozali da su uplacene nenormalne sume novca na neku utakmicu levih liga (kao nasa npr.) odmah oni reaguju! Ako uplata nije bilo zvone njima ljuske pa sve da svi odreda priznaju sta su radili!
B

Brane74

pre oko 3 godine

Nisi brinuo za penzionere dok ste dovodili Stojkovica.. tada prvog golmana reprezentacije. Nikada cifru niste izbacili. Krstajica, Smiljanica, Sasu Ilica, Princa Tejga i da ne nabrajam vise. Tada ti nije bilo zao penzionera?Dok se na jugu viorila Toletova zastava uz pesmu " K...va gasi se" . Tada vam je bilo lepo i sve posteno? Licemeru odvratni
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Pa nemojte ljudi željku pantiću će čuka da stane, mada on više navija za raspali real ne go li za partizanku, očigledno da mu perez daje kintu za lizalice pa ga toliko podržava u osnivanju lažne SL. Treba da se dovedu najpre bekovi jer na sredini terena baš ima dosta igrača, biće ovo baš jak tim za osvajanje 5-e uzastopne šampionske titule i ulazak od nekih evropskih takmičenja LŠ ili LE.
a

au jbt

pre oko 3 godine

Raspali real hahahahaha al si prso sinko hahaha
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Pa zar sada real nije u fazi raspada, kada perez traži da oformi SL, ti si taj koji je prso sine, kao onaj željko pantić, koji je utripovao da je Nostradamus i baba Vanga, pa šatro predviđa sudbinu.
a

au jbt

pre oko 3 godine

Pa prso si, pratis Zeksa pa ga pljujes ovde. Naravno da istina koju sipa o tvojoj zvezdani ne moze da ti prija. E zato ga pljujes a ne zbog reala.
V

VRANjANAC DS 1989

pre oko 3 godine

Taj čovek mi je smešan kao CIPIRIPI, a što priča o zvezdi su sve gluposti u koje veruje samo on i očigledno ti, baš mi je sitno za njega kao i za tebe.
n

nebo

pre oko 3 godine

Sinisa Mihajlovic za trenera i napadamo, cuj mene SL, ovaj LS!! :)
.

...87

pre oko 3 godine

Ti znas ko koga ubedjuje? ti? ajde bre ne slini vise.
J

Joey

pre oko 3 godine

Borjan-Degenek,Milunovic,Dragovic-Sanogo,Krsticic-Katai (ako ode onda Bagajoko) Ivanic,Falko-Prijovic,Falcineli...totalna ofanziva :)))
7

777

pre oko 3 godine

u emisiji kod Ivanovica je lepo rekao da nema sanse a vi ga ponovo dovodite u vezu ,imate li vi granice?
S

SplavSplav

pre oko 3 godine

Коларов није добродошао.
Л

Лукаку98

pre oko 3 godine

Терзо бре, чекај прво да преболе дуплу круну, не мораш одма да им уништиш и следећу сезону :)
G

Gost777

pre oko 3 godine

Terzic je sramota zvezde, na svakom koraku je sramoti
G

Gost7777

pre oko 3 godine

nije ni sezona zavrsena a vec je Darjan doveo 5 igraca samo za nedelju dana. sramota je sta radite.
D

Dejan964766

pre oko 3 godine

NE ZELIMO KOLAROVA!!!
L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Svaki prelazni rok odlaze Ben i Degenek, skoro svaki odlaze Borjan, Pavkov i Rodic, a sa druge strane u poslednjih par rokova se povezujemo sa Krsticicem i stidljivo sa Kolarovom. Ne verujem vise ni u sta dok ne vidim da se i obistinilo, jer se lupaju svakakve gluposti.
K

Kruščaga

pre oko 3 godine

Bistu ispod severne tribine za preCednika Acu, on to zaslužuje...
J

JoK!

pre oko 3 godine

Ne Kolarov, desni bek, ako može Bane Ivanović.
Z

Zgt11

pre oko 3 godine

Pa nama je bolji desni bek od levog o cemu pricas ti?Rodic ima snage za 20 min evro fudbala.
J

JoK!

pre oko 3 godine

ko je rekao da ne treba levi bek? Rekao sam ne Kolarov.
B

Blajvčo

pre oko 3 godine

Kao grobar bih voleo da ovaj dodje u czv jer je mali Nikolic tata fudbala za njega, i bolje je za Partizan da igra Krsticic. Jos i Donalda da vrate i puška. Nema zime za Stanojeve pulene.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Haahhahahahqhahqhqhhqhhhahhaha ni ti ne vjerujes u to sto si napisao
S

Sećam se

pre oko 3 godine

Kako ste bili bolji dok su Donald i Nenad bili u vezi
m

marguez93

pre oko 3 godine

nema od tog nista..niko od njih nece doci,ni dragovic niko...
G

Gost101

pre oko 3 godine

Bombarderi sa Marakane.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Kolarov, NE HVALA. Veliki igrač, veliki Zvezdaš, ali bi bio loš za atmosferu. Već je u godinama , a i mnogo voli noćni život. Dovedite desnog beka, Dragovića, i napadača koji će da puni kao zdravi Boćko.

Mr 007

pre oko 3 godine

Borjan-Gajic-Dragovic-Degenek(Milunovic ako Degenek ode)-Sanogo-Krsticic-Falko-Kanga-Katai-Prijovic. Strasna startna postava,mozemo parirati svima u plejofu LS,osim Ajaksa.Nadam se da necemo izvuci Salzburg,dok je protiv Olimpijakosa 50%-50%,a protiv Dinama bi bili apsolutni favoriti.
B

Boban1

pre oko 3 godine

A Ivanic????????
K

Klikeri

pre oko 3 godine

Bez Rodica? Ili alternativnog Levog beka?
G

Gost9999

pre oko 3 godine

kada bi svi ostali a nema sanse ovo bi bio najjaci tim zadnjih 20 godina na balkanu ubjedljivo.. Borjan Gajic Milunovic Dragovic Rodic Sanogo Krsticic Katai Ivanic Ben(Falko) Prijovic( Falcineli) ja ne znam ljudi moji al ovo je drim tim nikad jaci
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Jel moguce ovo neko ovde izjavi mrtav ladan. Cuj najjaci tim u zadnjih 20 godina. To sine sto vas 30 godina nije bilo nigde pa tebi ovo izgleda kao vau, to govori koliko dugo ste bili u misijoj rupi.
G

Gost9999

pre oko 3 godine

prpa a ? :D