Komentari na vest

Zvezdin postevropski sindrom i zašto uvek Ben?

s

serMudro

pre oko 3 godine

Ja stvarno ne kapiram zašto mali Gavrić ne igra... Toliko sam se načitao kometara o suvom talentu dotičnog ekstremnoj brzini,driblingu,ma sve naj naj.... Jbt kad god je na terenu nit se vidi nit se čuje,.. Šteta što se ne viđa češće u startnoj postavi... Neki ovde stvarno tupe ili po narudžbi ili grama mozga za fudbal nemaju...
H

Haubiica

pre oko 3 godine

Kakva je nepravda i steta sto nije igrao prosle sezone u ligi sampiona!
M

Mitt

pre oko 3 godine

Sjajan igrac, borben, tehnicar, ima njuh za gol. Kad nikog ne ide on je tu da povuce. Vazda nasmijan. Svaka nu cast!
B

B. Grobar

pre oko 3 godine

Zato sto treba da ga prodaju.
T

Tihi ubica

pre oko 3 godine

Najboljeg igrača ne treba prodati
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Sto puta sam do sada napisao i opet ću, Benu treba ponuditi ugovor do kraja karijere, preciznije naredne 4 godine.
G

GajaE87

pre oko 3 godine

Bravo
M

Mikri

pre oko 3 godine

Ovakvi igrači ti nemaju cenu bukvalno, ima godina i ne Mozes da izvuces novac....svi mi koji smo peglali menadžera znamo da uvek u timu imaj jednog takvog lika koji ce i sa 35-36 da odigra par tekmi dobro i drzis ga do penzije....nemojte zaboraviti i dva gola partizanu kad je igrao za OLY....coveka treba držati do penzije i tu nema Price....ako ceni umreti za 1-2 miliona koliko ceni ga prodati onda neka se ugasimo da ne igramo nista vise. Bencuga je tata.
g

gunđalo

pre oko 3 godine

Penal broj 14..."čestitke"
C

Coca cola

pre oko 3 godine

Ено даде и Натко први гол из игре у првенству
X

XD

pre oko 3 godine

Jedan poraz u celoj sezoni, na svim frontovima. Jel to zbog penala? Sa druge strane da nije bilo nepostejecih penala vi bi evropu zavrsili protiv onih amatera u prvon i drugom kolu.
N

Natko 15 penALA

pre oko 3 godine

HAHAHAHAAAAAA
T

Tihi ubica

pre oko 3 godine

Vise od 14 neregularnih penala je sutirao natko
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 3 godine

Svaka cast za Bena, prvenstveno mislim da je jako dobar i skroman covek. Ali gledam Cuku sinoc, liga nam je losa, losa, losa tuga tuzna. Sem Zvezde i Partizana sve je smesno i Cukaricki i Vojvodina, Radnicki a klubovi tila Macva, Javor, Radnik, Rad iskreno bez ikakve zelje nekog da omalovazavam ameterske ekipe na nivou Jermenije, Uzbekistana bas tuzno. Ne znam sta je problem i sta se ceka sa privatizacijom, profesionalizacijom lige, sudjenja prava ovo se bas vidi da se otvoreno ide protiv srpskog sporta. Ovo je sprdnja. Izvinjavam se Benu jos jednom ovo nije bila tema prosto eto... Puno zdravlja Ben tebi i tvojoj porodici zelim...
9

951357

pre oko 3 godine

Ko do sad nije skapirao da je Ben najkorisniji igrač Zvezde taj ne znam šta gleda. Uvek možeš da se osloniš na njega, uvek daje sve od sebe, snalazi se na svim ofanzivnim pozicijama, igra odbranu, odlično izvodi prekide. Pritom uvek nasmejan, uporan i neslomljen što neosnovanim kritikama što pokušajima prodaje. Bukvalno da se zahvalimo Olimpijakosu što nam ga je skoro za dž dao, jer nam je čovek doneo toliko radosti, uspeha i prihoda, da to niko nije očekivao. Kad on bude otišao bićemo nekih 30% slabiji.
G

Gosti mogu koristiti

pre oko 3 godine

Dobar je Ben, al kao i svi dobri iz braće blizanaca može da igra neku Arapsku ligu ili drugu Špansku, eventualno Belgijsku. Naša liga je raspad, gledam sinoć Čuku, ne mogu dva pasa da poveđu a četvrti su...
G

Gluposti caspri

pre oko 3 godine

To vase zvezde u almeriji, ben je u prajmu bio u olimpijakosu i uveo ih u ls direkt preko groblja krak pasnjaka
N

Nista neobicno

pre oko 3 godine

Grobari su koliko se sjecam trebali da zapamte ovog momka
X

XD

pre oko 3 godine

Pa on pre dve nedelje nije dao gol u arabiji nego na San Siru Milanu.
O

O svasta

pre oko 3 godine

Nije samo iznudio penal, nego je pre toga postigao gol. Da li ste gledali utakmicu? Nije bila nimalo dosadna. Bilo je intenziteta, Cukaricki je uglavnom bio pritisnut i morao da se brani sve vreme. Sta vi pišete... A, da dominacija Partizana sa pet golova Radu. Kakvi tekstovi.
9

951357

pre oko 3 godine

Ne kapira on fudbal...
P

Partymaker

pre oko 3 godine

BENDŽARA! Uvek nasmejan, uvek tu kada treba
K

Kanga!

pre oko 3 godine

Vekiki je veliki Big Ben, bio i ostao.
m

miki nosonja

pre oko 3 godine

uboli smo sa Benom pa 10 promasaja pa opet ubodemo jedno pojacanje pa opet 10 promasaja

gemathegreat

pre oko 3 godine

Mene samo zanima dokle će klub trpeti ovakvo sekciranje Zvezde i vrlo neprijateljsko pisanje članaka. Juče čitam u nekom članku, Zvezda se spasavala, Borjan vadio Zvezdu a mi kampovali na njihovoj polovini ??? Čuka juče za treću ekipu lige, parkirala vrlo kukavički autobus i tako i prošla. Bez obzira na kadrovske probleme sam više očekivao od njih a od kluba očekujem i insistiram da stanu na rep ovakvom mrcvarenju Zvezde. A Ben, Ben ako bi me iko slušao bi ttebao u Zvezdi da okači kopačke o klin i ostane u klubu kao spona sa tim delom sveta jer bi bio najbolja preporuka mladim fudbalerima.
G

Gostovanja

pre oko 3 godine

a Zvezdan i Mrkela mu nije dao da igra LŠ

gemathegreat

pre oko 3 godine

Ne lupaj gluposti, Ben je otišao da se ne vrati i zato nije bio na spisku. Ne mogu da verujem koliko malicioznog i ne elokventnog sveta odravlja komentare.
G

Gosti

pre oko 3 godine

hahah ne elokventnog sveta. Vidim da ne znaš ni šta je to.
G

Gost je z

pre oko 3 godine

Nije on otišao da se ne vrati, nego su na silu hteli da ga prodaju. Na sav glas je govorio da neće da ide i na kraju je odbio ugovor i prodaju.

gemathegreat

pre oko 3 godine

@Gosti Na tvoju veliku žalost znam. Ono zloban ne moram da ti prevodim a ovo ne elokventan što je opet povezano sa glup i zao je što u svojoj neveštosti (elokventnosti) napisa laž. Ben nije namerno skrajnut zlobom Mrkele i Terze već prosto zato što se računalo da nije više naš igrač. I eto tako, odelokventnuh i tebi.
G

Gost kosta

pre oko 3 godine

Je l beše reč o Mohamedu?

gemathegreat

pre oko 3 godine

Ne, već o Bin-Zayedu.
:

:-)

pre oko 3 godine

Otkad grobarima smeta Mohamed? :-)

07.08.16

pre oko 3 godine

Trpeo je i istrpeo Ben nepravdu,Terzicevu i Mrkelinu.Bio i ostao profesionalac.Nek zavrsi El Fardu karijeru kod nas,ako zeli,zasluzio je.
G

Gost716

pre oko 3 godine

Ma Ben je cudo, ja sam prvi govorio da bi ga trebalo prodati ove zime i uzeti neku kintu dok se moze zbog njegovih godina, medjutim zapusio nam je usta svima, igra kao da mu je 27, a nema sanse da se njegove igre naplate kako bi trrbalo upravo zbog tih godina, zato bi ga sada trebalo zadrzati.
e

eReSKa

pre oko 3 godine

Nadam se da se više neće pisati o njegovoj prodaji. Takođe, Srnić je pokazao da je dobro pojačanjs. Klasa iznad npr. Simića ili Spiridonovića. Vidi se i po zalaganju, ponašanju i juče je svojim ulaskom uneo živost. Takođe asistencija u Novom Pazaru. U našoj ligi nesumnjivo pravi razliku, a i u Evropi nam može značiti njegova polivalentnost, a i ima neke utakmice koje ću mu zauvek pamtiti, Keln kući, Liverpul, Krasnodar...
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Vidiš, ja sam neko ko uopšte ne voli tog Srnića ali se sad slažem sa tobom. U poređenju sa Gobeljićem je vrhunski fudbaler. Od kako se vratio uglavnom igra dobro, na moje iznenađenje.
k

kata11

pre oko 3 godine

Prosecan igrac kakvih ima u inostranstvu gde hocete i to po nizom ligama 3. 4..Treba ga prodati da uzme dobru lovu i da se obezbedi zasluzio je.Toliko
T

Toliko prosecan

pre oko 3 godine

Da vam je ugasio zadnji san o ls na jna u dresu olimpa
П

Понос града

pre oko 3 godine

Господо новинари,о ком слабом интензитету говорите?О утакмици Звезда-Чукарички или Спартак-Звезда?Ја дуго нисам гледао боље утакмице,препуне интензитета,док неко други поправља гол разлику и игра са чуњевима...
V

Vrsac

pre oko 3 godine

Igrac koji vraca sve ulozeno u njega, Trnava, Salzburg....... Milan
w

woriors

pre oko 3 godine

on dodje fudbalski drejmond grin , treba mu dati dozivotni ugovor
b

bojank91

pre oko 3 godine

Normalno je da protivnika dobijete na suvi kvalitet kad taktički odigraju skoro savršeno. Mislim da Zvezda nije bila toliko loša koliko je Čuka bila dobra. Imala je Zvezda svojih šansi koje uoravo Ben nije realizovao. Mene je oduševila smirenost kod postizanja prvog gola i izbacivanje mladog Petrovića, a drugi gol je plod iskustva i fudbalske inteligencije. Ivanić dobar, odlično dribla i probija linije sa loptom u nogama. Pavkov nije trebalo da počne utakmicu ako su već hteli da igraju po zemlji