Foto: crvenazvezdafk.com
Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdin spisak za Kipar: Stanković vratio Jovančića, krenuli Ben, Katai, Gobeljić i Falčineli

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 09:16

Trener crveno-belih na put poveo 20 igrača

Mnogo kadrovskih problema imao je Dejan Stanković uoči puta na Kipar, ali poslednje informacijhe govore da će Crvena zvezda napasti Omoniju sa svim raspoloživim snagama. Crveno-beli su avionom nacionalne kompanije krenuli put Rajskog Ostrva, a na spisku mladog šefa stručnog štaba našlo se 20 fudbalera.

Izabrane vesti

Trener Stanković je u takmičarski pogon vratio iskusnog vezistu Dušana Jovančića. Jedan od junaka trijumfa nad Liverpulom je, posle preleženog virusa korona, pao u drugi plan. Pričalo se o njegovom odlasku, ali čini se da će rođeni Beograđanin dobiti šansu da se rehabilituje. Posebno posle odlaska Vulića i Jovičića.

Na Kipar su krenuli i svi roviti igrači, poput Kataija, Rodića i Marka Gobeljića. Poslednje informacije govore da će oni biti u startnoj postavi, ali očekuje se da oni budu u startoj postavi.

Na spisku putnika na Kipar nalaze se: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Milan Rodić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Seku Sanogo, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Mirko Ivanić, Dušan Jovančić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Srđan Spiridonović, Željko Gavrić, El Fardu Ben, Aleksa Vukanović i Dijego Falćineli.


tagovi

Dejan StankovićDušan Jovančić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara