Zvezdin spisak za završnicu Lige Evrope: Priljavljeni Falko, Bakajoko i Srnić

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 08:55

Sa spiska skinuta trojica bivših igrača crveno-belih

Crvena zvezda je objavila spisak igrača za završnu fazu Lige Evrope, a na njemu su prema očekivanjima trojica novajlija Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić. Oni su na spisku zamenili trojicu sada već bivših prvotimaca srpskog šampiona Veljka Simića, Srđana Spiridonovića i Ričmonda Boaćija.

Zvezdin spisak broji 28 igrača, od čega su šestorica sa takozvane B liste. To su najmlađi prvotimci, Marko Ćopić, Strahinja Eraković, Željko Gavić, Mateja Bačanin, Andrija Radulović i Marko Lazetić.

Izabrane vesti

Kada su u pitanju oni iskusniji igrači, tu nije bilo nikakvih nepredviđenih događaja. Na spisku se nalazi i Aleksandar Katai, iako je još uvek upitno koliko će Zvezdina desetka moći da pomogne ekipi protiv Milana.

Prvi mečevi 1/16 finala Lige Evrope zakazani su za 18. februar, kada će Rosoneri gostovati na stadionu Rajko Mitić, dok su revanši sedam dana kasnije. Ukoliko prođu u osminu finala, crveno-beli će prvi meč igrati 11. marta, a revanš za nedelju dana.

Crvena zvezda iza sebe ima odličnu sezonu u Ligi Evrope. U Grupi L izabranici Dejana Stankovića osvojili su 11 bodova, što je najbolji učinak jednog srpskog kluba u grupnim fazama dva najkvalitetnija evropska takmičenja. Crveno-beli su poraženi samo od Hofenhajma u Zinshajmu, dva puta su savladali Gent i jednom Liberec, a remizirali su sa Hofenhajmom na stadionu Rajko Mitić i Liberecom u Češkoj.

------------------------------------

GOLMANI: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan,

ODBRANA: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić.

VEZNI RED: Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Aleksa Vukanović.

NAPAD: Milan Pavkov, Filipo Falko, Dijego Falčineli, Marko Lazetić, Nikola Krstović.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara