Zvezdina deca gosti Zenita

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.02.22. | 11:27

Četiri generacije crveno-belih putuju na Kup prijateljstva u Sankt Peterburg

Bogat program imaće Zvezdini klinci u narednom periodu. Crveno-beli imaju dobru saradnju sa omladinskom školom Zenita i upravo će klub iz Sankt Peterburga biti domaćin Kupa prijateljstva koji će se 19. i 20. februara održati u pomenutom ruskom gradu. Na tom takmičenju šansu da zaigraju imaće četiri generacije iz omladinske škole Zenita.

Omladinci Crvene zvezde, jedna su od ekipa koje će se naći na Kupu prijateljstva, a na spisku putnika našlo se 18 fudbalera: Nikola Borjan, Vasko Vasilev, Vladislav Goldin, Aleksa Ilić, Bratislav Marić, Nikola Motika, Marko Radić, Andrija Stožinić, Kosta Veselinović, Nemanja Vidojević, Vuk Despenić, Igor Marisavljević, Andrej Maslać, Boris Matić, Mihajlo Milosavić, Pavle Ognjenović, Falu Fol i Ivan Nikčević. Naše juniore sa klupe će prevoditi Nemanja Jokić.

Izabrane vesti

 Put Rusije, krenuće i kadetska selekcija crveno-belih, a šef stručnog štaba Slađan Nikolić, moći će da računa na 20 fudbalera, a to su: Dušan Begović, Jovan Miladinović, Aleksej Vukičević, Luka Đokić, David Đurić, Daris Karišik, Kosta Nedeljković, Luka Nikolić, Luka Stojsavljević, Lazar Đurić, Mihajlo Katanić, Andrej Petrović, Mateja Radonjić, Aleksa Cvetković, Mateja Bubanj, Veljko Vukojević, Veljko Dimitrijević, Dalibor Lazić, Jovan Mijatović i Stefan Miladinović.

 Kao i stariji vršnjaci, i selekcija mlađih kadeta crveno-belih otputovaće u Sankt Peterburg, predvođena Urošem Uroševićem, na čijem se spisku našlo 15 igrača, a to su: Vuk Draškić, Stefan Maksimović, Danilo Bulatović, Uroš Ilić, Ilija Jakšić, Veljko Milosavljević, Mateja Ostojić, Vuk Roganović, Viktor Stojanović, Andrija Maksimović, Ognjen Milošević, Andrej Mladenović, David Dreo, Darije Markočević i Ognjen Mišić.

I pioniri Crvene zvezde odmeriće snage sa Zenitom na Kupu prijateljstva.

Svaka generacija imaće priliku da odigra po dva meča sa vršnjacima iz Zenita, te su tako po četiri meča na programu i 19. i 20. februara. "Kup prijateljstva" otvoriće duel pionira, koji će snage sa Zenitom odmeriti 19. februara od 13 časova po lokalnom vremenu. Nakon toga, od 15 časova i pet minuta minuta, svoju utakmicu odigraće i mlađi kadeti, a od 17 časova i 10 minuta po lokalnom vremenu, na teren će istrčati i kadetska selekcija Crvene zvezde. Prvi dan turnira zatvoriće susret omladinaca koji će svoj meč odigrati od 19 časova i 25 minuta.

Crvena zvezda je do sada šest puta učestvovala na Kupu prijateljstva, a 2019. godine, crveno-beli su bili pobednici turnira.


tagovi

omladinska škola Crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara