Komentari na vest

Zvezdina neostvarena želja u Dortmundu za 15.000.000 evra!

l

lucano123

pre 9 meseci

Covek je ne proslom svetskom i evropskom igrao za Nemacku, davao golove uvek bio dvocifren po broju golova u Bundes ligi i kao bio na listi Zvezde😅😅😅 Po toj logici vrv su i Haland i Kejn na listi Zvede, ali realnost je nesto sasvim drugo...papir trpi sve...

Enzo bg

pre 9 meseci

Bio je na listi pre 3 god

VecaBg1971

pre 9 meseci

Zeleli smo mi i Halanda ali nismo sad u mogucnosti. Pola Evrope nase zelje a dosao Olajinka 🤣
1

15

pre 9 meseci

Ovo nije tačno. Ovakav igrač nikada ne bi došao u Zvezdu. Nikada nemačka štampa nije njega povezivala sa Zvezdom.
Z

Zokislav

pre 9 meseci

Idealna prilika da iskoriste lovu od Lige Šampinjona i Marinu daju zadatak za devetku od 5-6m...Sigurno ima igrača 22-23 godine koji već igraju u drugim ligama 5ice ili u Evropi. Pa da ih preprodaju posle za 10-12mil. Sem ako te brojke kojim CZV raspolaže nisu laž?
a

ajmo malo realnosti

pre 9 meseci

Kakva laž!Živim u Nemačkoj i dobro poznajem prilike.Nikad ali nikad se nije spominjalo da on može ili hoće da pređe u Zvezdu,ni ove a ni prošle a Bogami ni pre dve godine.Pa on je prošle sezone vredeo 15 miliona!Na koju foru je Zvezda htela da ga uzme?!
I

Irkrk4

pre 9 meseci

Nije imao ugovor prosle sezone pisalo se da zelimo da ga dovedemo, ali smo malo ponudili i izvinili sad covek igra fudbal zivota i pravi zasluzan transfer
i

i jaa

pre 9 meseci

želim milicu pavlovic al ne može
p

player

pre 9 meseci

kao na Fifi kada u nekom malom klubu,scout ti preporuci ronalda
L

Ladovina

pre 9 meseci

Imace cast da vidi Marakanu u LS.
P

Pobsey

pre 9 meseci

Hahahahaha.....pa da li si ti svestan da ce on igrati u Dortmundu na jednom od najlepsih stadiona na svetu sa neverovatnom i najboljom atmosferom pred 83 hiljade gledalaca i on samo moze da se zgrozi kada vidi praistorijski,raspali i oronuli stadion crvene zvezde!!!
Š

Šiljokuran

pre 9 meseci

Zvezda je htela i Benzemu ali nije im se ostvarila zelja, on ode u Arabiju....
K

Kleo

pre 9 meseci

Koga vise lozite sa ovim tekstovima, pocelo stalno da se potencira kao Zvezdina zelja otisla za ovoliko ili onoliko miliona, Marin ga pikirao i ostale gluposti. Jedno su zelje, a drugo realnost, to je kao kada bih ja sad izjavio 'Zelim da dovedem lupam Hadon Odoija u Zvezdu', on sutra predje negde za 15-20 miliona, i onda krene prica kako ja znam posao, pikirao sam ga, itd., al eto, jednostavno ga nismo doveli.
?

??

pre 9 meseci

Jovicu je bolji verder nego olimpijakos