Zvezdini omladinci u Empoliju, povredio se i Kahvić

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.11.21. | 11:16

Juniori crveno-belih sutra igraju revanš meč drugog kola Lige šampiona za mlade lišeni pomoći četvorice startera

Uspeli su omladinci Crvene zvezde da u prvom meču drugog kola Lige šampiona za mlade ostvare pozitivan rezultat protiv Empolija (1:1), i sačuvaju nadu u prolaz dalje. Međutim, brojne povrede osakatile su tim Marka Neđića pred revanš u Italiji (utorak, 19 časova).

Crveno-beli neće moći da računaju na prvog čuvara mreže Stefana Marinkovića, zatim standardnog levog beka Viktora Radojevića, te Marka Ćurića i prvog napadača Aleksandra Kahvića.

Izabrane vesti

Reklo bi se da je pred Zvezdinim omladincima nemoguća misija.

Dugo smo isčekivali meč, još od prve utakmice koja je odigrana u Beogradu. Dobro smo se pripremili, ali nećemo imati podršku nekoliko veoma bitnih i dobrih igrača koji su okosnica našeg tima. Međutim, trener Marko Neđić ima poverenja u sve fudbalere i mislim da će svaki saigrač dati maksimum na terenu. Očekivanja su da uđemo sto posto spremni u meč, od prvog sudijskog zvižduka, organizovano kao što je to izgledalo na prvoj utakmici. Želja i motivacija svih fudbalera na terenu mora da bude iznad limita. Ispunićemo sve zahteve u polju na koje nam je skrenuo pažnju stučni štab, analizirali smo rivala i znamo na šta tačno treba da budemo fokusirani. Kao i uvek igraćemo napadački fudbal, ići ćemo na pobedu i prolaz, jer u to čvrsto verujemo”, rekao je kapiten tima Stefan Leković.

Na spisku su: Bogdan Marinković, Nikola Borjan, Stefan Leković, Stefan Melentijević, Ognjen Mimović, Bratislav Marić, Aleksej Vukičević, Nikola Pantić, Mihajlo Milosavić, Marko Stojanović, Uroš Branković, Luka Lečić, Luka Bošković, Pavle Ognjenović, Nemanja Vidojević, Lazar Đurić, Stefan Pirgić, Mirko Nikolašević, Davor Rakić.

Crvena zvezda i Empoli su remizirali (1:1) u prvom meču odigranom na stadinu Čukaričkog. Crveno-beli su poveli pogotkom talentovanog Marka Stojanovića, dok je italijanski predstavnik izjednačio rezultat sa bele tačke.


tagovi

Marko Neđićomladinska škola Crvene zvezde

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara