Zvezdini rezervisti igrali prijateljski meč: Ponovo pogađali Mustafa i Lučić

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 14:31

Crveno-beli ubedljivi protiv Studenskog grada - 4:0

Zvezdini rezervisti imali su radnu sredu. Trener srpskog šampiona Dejan Stanković odlučio je da istestira igrače koji su na premijeri protiv niškog Radničkog imali malu minutažu, ili su bili van protokola.

I deluje da je imao šta da vidi tokom sparning duela sa srpskoligašem Studenskim Gradom. Crveno-beli su slavili sa 4:0.

Izabrane vesti

Srpski šampion je u tajnosti odigrao ovaj duel, a klub je putem tviter naloga ponudio samo kratak video sa golovima sa meča. Moglo je da se uoči, primera radi, da je mladi Nikola Stanković igrao na poziciji desnog beka.

Seriju golova otvorio je Rišairo Živković. Međutim, teško da će mu to pomoći da zadobije bolji status u Ljutice Bogdana. Nekadašnji mladi reprezentativac Holandije pogodio je glavom posle centaršuta Veljka Nikolića.

Crveno-beli su bili ubedljivi u nastavku meča. Duel sa srpskoligašem na najboljin način iskoristili su Ibrahim Mustafa i Vladimir Lučić. Ponovo su se ofanzivci crveno-belih upisali u listu strelaca.

Pogotku Ibrahima Mustafe prethodio je prodor El Fardu Bena, dok je Lučić pogodio posle centaršuta Stankovića. Do kraja meča se u listu strelaca upisao i El Fardu Ben, koji se vratio u Beograd posle puta na Komore i babine sahrane.


tagovi

Ibrahim MustafaVeljko NikolićEl Fardu BenVladimir Lučić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara