©FK Radnički Niš
©FK Radnički Niš

Zvezdino dete potpisalo za Radnički

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.20. | 11:46

Darko Lazić stigao na Čair

Radnički iz Niša je dobio pojačanje na štoperskoj poziciji. U pitanju je nakadašnji prvotimac Crvene zvezde i bivši mladi reprezentativac Darko Lazić, koji je danas predstavljen na Čairu.

Lazić (26) je u međuvremenu igrao i za Anži, Alanju i Denizli, a proteklih šest meseci proveo je u Sarajevu. U Radnički je stigao kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

"Vraćam se posle mnogo godina u srpski fudbal i drago mi je što ću nositi dres Radničkog. Želeo sam da se vratim u Srbiju, a kada je došao poziv iz Radničkog odluka je bila laka. Ja sam neko ko sa velikom pažnjom prati zbivanja u srpskom fudbalu, tako da sam dobro upućen u situaciju u Radničkom. Gledao sam nekoliko mečeva ove sezone, tim je kvalitetan i ima potencijala za velike stvari, a poznajem i šefa stručnog štaba Milana Đuričića i nadam se da ću uspeti da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve u tekućoj sezoni", rekao je Lazić.

Stasiti štoper je ponikao u Crvenoj zvezdi, a za prvi tim je debitovao 26. maja 2013. godine protiv Vojvodine sa 19 godina. U narednoj sezoni je zabeležio 14 nastupa za crveno-bele, dok je u sezoni 2014/2015. ostvario 22 nastupa.  


tagovi

Darko Lazić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara