Riči Lareja (©Reuters)
Riči Lareja (©Reuters)

Zvezdino iznenađenje poslednjeg dana prelaznog roka: Reprezentativac Kanade iz Foresta

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.02.24. | 11:23

Igra desnog beka, a dolazi na preporuku Milana Borjana kako bi odmenio Kostu Nedeljkovića

Neočekivano turbulentan kraj prelaznog roka u Ljutice Bogdana. Iako se nije očekivalo da će biti još dolazaka, Crvena zvezda je izenadila javnost napadom na 29-godišnjeg desnog beka Notingem Foresta Ričija Lareju.

Transfer još nije dogovoren, mada su crveno-beli sve utanačili sa premijerligaškim klubom, ali se čeka pristanak fudbalerove porodice. Lareja je svakako od 2022, kada je stigao u Notingem, za Forest odigrao samo pet utakmica, sve u Čempionšipu. Kasnije se selio po pozajmicama u MLS ligi. Bio je u Torontu, pa Vankuveru.

Izabrane vesti

Igrajući za oba kluba po polusezonu u 2023. je bio solidan u MLS ligi: 30 utakmica, tri gola, sedam asistencija. Sve vreme je bio standardan i u reprezentaciju Kanade za koju je odigrao 48 utakmica. Nije stoga ni čudo što je tople preporuke dobio i od Milana Borjana, koji ga je nahvalio čelnicima crveno-belih.

A, Zvezda je morala da reaguje. Još i pre Lareje je tražila desnog beka, jer je Kosta Nedeljković već prodat Aston Vili za 9.000.000 evra. Plan je bio da on tu ostane do leta, ali Nedeljkovića muči kuk i prema poslednjim informacijama bar mesec dana neće biti na raspolaganju povratniku na Zvezdinu klupu Vladanu Milojeviću.

Zato su crveno-beli, na preporuku In Bom Hvana, u januaru pokušavali da obezbede potpis Seula Jung Vona, ali njegov Ulsan nije želeo da ga pusti. Milojević je tako ostao bez mnogo opcija. U prvom kolu prolećne polusezone protiv Voždovca tu mu je igrao Lazar Nikolić, prinudno može da uskoči Srđan Mijailović, ali videli smo da mu to ne leži. Ognjen Mimović je još zelen...

Otud Riči Lareja. Čekajući definitivno "da".



tagovi

FK Crvena zvezdaRiči Lareja

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara