Komentari na vest

Zvezdino veliko bogatstvo - postala je “pokvarena”

B

B. Grobar

pre preko 2 godine

....postala pokvarena. Hahahahaaa, pa ona je takva stvorena.
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
R

Razmazen

pre preko 2 godine

Ako smo bili liseni podrske napadaca i Kataija zasto smo u odbrani podbacili? To je dosad funkcionisalo a tamo se sve raspalo, vece bruke spasao nas Borjan i mozda losa koncentracija u par situacija njihovih igraca koji su bili u gol sansi, sredina terena ne postoji niti je povezana jedna akcija kako treba do njihovog gola, pa nije valjda Katai jedini koji zna sa loptom? Onda greska trenera sa indisponiranim Falkom, greska uprave sto igramo bez napadaca i to je to, ako sam ja razmazen ili trazim puno da moj klub igra fudbal protiv Mdtjilanda onda sam bas bezobrazan pogotovo kada znam da se u ovaj tim ulaze tricavih 25 miliona svake godine nekad i vise zavisi kako nas informise nas direktor, bas sam bezobrazan ako za te pare trazim nastup u ligi evrope svake godine i da tamo napravimo nesto tipa drugo mesto i sigurne bodove od ekipa koje bi trebalo da budu lak plen sobzirom na rejting ime i velicinu naseg kluba.
F

Familija

pre preko 2 godine

Dal nećeš da nam gospodariš marakanom da te zovem visočanstvom možda budeš tražio da te nosimo na leđima ili možda budeš tražio da udaram glavom o zid važi bolidu dođi da te očešljam čas na brzinu dok se ne urazumimo
L

Lovomatic

pre preko 2 godine

Biće da ne znaš mnogo o tome koliko drugi ulažu, ako za 25 miliona po sezoni to sve podrazumevaš. Možda bi trebalo da se prvo malo informišeš, pa da se javiš za reč. Braga ima duplo veći budžet od tih 25 miliona, Bugari i Danci imaju po skoro 25 miliona godišnje bez UEFA doprinosa (Zvezda ispod 15m), Danci uz to i gazdu koji u Premijer ligi uzima 150 milki godišnje. Sva tri imaju bogate vlasnike koji mogu da dopune ako treba, i to redovno rade. Dva igraju u mnogo atraktivnijim i isplativijim ligama, a treći je potpuni monopolista u svojoj. Jedan konstantno diluje sa najmoćnijim agentom na svetu, drugi ima bratski klub u Premijer ligi. Ali ti podrazumevaš.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Zvezda sa Stankovicem polako ali sigurno ide ka onom cuvenom italijanskom fudbalu koji se odnosi pre svega na rezultat. Nekome se to sigurno nece svideti, meni iskreno da jer u danasnje vreme samo je rezultat bitan i nista drugo. U tekstu je lepo receno da bi se u nekom bivsem vremenu a i u onom pre Barija ovakve utakmice gubile( secam se raznih debakala i protiv boljih ali i losijih ekipa). Verujem da je sinoc bio samo Pavkov u ekipi da bi Zvezda dobila i Mitjiland jer nam je bas falio igrac njegovih predispozicija, ali i ovako je jako dobro, 7 bodova iz tri utakmice i prolece na pragu. Sada je najbitnije da se igraci oporave i da spremni docekaju utakmicu u Beogradu posto ce bar po najavama oni doci ovde s namerom da pobede.
B

BokiUSA

pre preko 2 godine

Druze od uvek se pamtio samo rezultat. Mnogo puta smo doziveli renesansu na terenu pa ispadali.. to se brzo zaboravi samo rezultat ostaje. Kamo lepe srece da od sada stalno igramo na rezultat...
M

Mop

pre preko 2 godine

Druže uze mi reč iz usta. Zvezda odlično igra na rezultat iako nije igra nije dobro izgledala. Uzeli bod a kapiram da ćete na Marakani da ih dobijete. Manje više lagano. Kod nas trener ne ume da postavi odbranu od prekida iako ima dva štopera kojima bi to kao najveći kvalitet trebao biti. Mislim na visinu.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

To se zove iskustvo igranja evropskih utakmica.Ova ekipa ima pobednicki mentalitet.
J

Janac

pre preko 2 godine

Samo mi nije jasno ko je skautirao Dionija. Od toliko igrača na svetu mi skautiramo čoveka koji realno ne zna ništa. Koji kriterijum je zadovoljio? Dečko je debelo ispod proseka. Zar tako ne može da odigra i ovaj mali iz podmlatka? Samo što bi imali od njega koristi u budućnosti. Zaista veliki kiks uprave
9

951357

pre preko 2 godine

To se zove "iskustvo igranja u Evropi". Ali isto tako i kvalitet igrača. Samo mislim da moramo već da pravimo selekciju dalje, jer imamo dosta "staru" ekipu, i treba da nađemo adekvatne zamene i da ih polako uvodimo u tim. Na dosta pozicija. Zvezda je dosta kvalitetnija ekipa nego što joj se priznaje, jer igra sporo, ne igra atraktivno, nema mnogo trčanja, ali je jako opasna ekipa sa dobrim individualcima, i zato svi misle da su bolji, ali ne pobeđuju ;)
9

951357

pre preko 2 godine

Ako je verovati izjavama, skautirao ga je sportski direktor, celih godinu dana. Ali u realnosti... Znaš ko ga je skautirao? Niko! Pitanje da li su mu i profil na transfermarktu gledali duže od 10 sekundi. Prvo, on nije igrač kakav nam treba. Navikao da igra u tandemu, mi igramo sa jednim špicem. On nizak, mi igramo na visoke lopte. On ulazi u prostor, mi igramo loptu u noge, tj. na glavu. Jedino što je jak. Znaš šta su oni videli? Videli su da je igrao francusku prvu ligu i da je Sent Etjen dao 10 miliona za njega. A ako klub kao Sent Etjen da 10 miliona, onda mora da vredi, zar ne? Pa vredi, u pravoj ekipi, u pravom formaciji, u pravom sistemu igre. Drugo, nije on uopšte loš igrač, čak mu ni učinak nije loš. Evo, sinoć je imao asistenciju, ali o njoj niko ne priča. Ali ne izgleda lepo na terenu, i ima tu nesreću da ulazi u neke nezgodne situacije koje deluju povoljno, a to nisu. Ona sinoć je zapravo bila odlična situacija, ali on nije ni pokušao da šutne, a mogao je. To samo govori da nema samopouzdanja. Kad bi popravio samopouzdanje, bio bi dosta bolji, ali to je pre svega i na treneru i na nama navijačima, da mu damo podršku, i da počne da pogađa. A ovo simultano pljuvanje, ne samo njega, već XY igrača Zvezde, ne vodi ničemu, samo im stvara nepotreban pritisak i ubija im samopouzdanje.
J

Janac

pre preko 2 godine

Nije to pljuvanje, to je realnost. Kakvu si ti asistenciju video? Pokušao čovek da udari loptu, promašio je i ona došla do ivanića. Odmah se vidi ko je dobar igrač, ajde neće ga gol, ali brate on te ne ubedi ni jednim potezom da je bolji recimo od tog malog lazetića. Kakvu vajdu imamo od njega? Daj nemoj me zezati
O

Orao

pre preko 2 godine

Zvezda je ime sampiona! Mi imamo obavezu da budemo ispred svih! To je nas DNK! Nema opustanja!
Š

Štop007

pre preko 2 godine

Poslednjih deset utakmica FK Crvena zvezda u Ligi Evrope: Crvena zvezda - Slovan Liberec 5:1 Crvena zvezda - Gent 2:1 Gent - Crvena zvezda 0:2 Crvena zvezda - Hofenhajm 0:0 Slovan Liberec - Crvena zvezda 0:0 Crvena zvezda - Milan 2:2 Milan - Crvena zvezda 1:1 Crvena zvezda - Braga 2:1 Ludogorec Razgrad - Crvena zvezda 0:1 Midtjiland - Crvena zvezda 1:1 Crvena zvezda na poslednjih deset utakmica zvaničnog dela Lige Evrope NEMA PORAZ, uz skor od 5 pobeda i 5 nerešenih, sa gol-razlikom 16:7.
Š

Štop007

pre preko 2 godine

Nije zgoreg, zarad ovih koji sebe smatraju šampionima univerzuma, navesti i skor njihovog tima na poslednjih deset utakmica u Ligi Evrope: Partizan - Jang Bojs 2:1 Dinamo Kijev - Partizan 4:1 Partizan - Viktorija Plzen 1:1 Viktorija Plzen - Partizan 2:0 Partizan - AZ Alkmaar 2:2 Astana - Partizan 1:2 Partizan - Mančester Junajted 0:1 Mančester Junajted - Partizan 3:0 AZ Alkmaar - Partizan 2:2 Partizan - Astana 4:1. Skor 3-3-4, uz gol-razliku 14:19.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Da je ovo kojim slucajem Partizanov skor, sad bi sebi dodeljivali finale Lige Šampiona.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Ne mogu da kritikujem dekija her i dalje ima rezultate, al igra nam je sve sporija i sporija od kad je otišao milojević u skandinaviju. Tačno se unapred zna gde će da ide lopta, napad itd Od borjana do degeneka/dragovića pa do rodića /ivkovića, I onda ako on nesto uspe. Nema atraktivne igre, nema lucifnosti.
G

Gosttt

pre preko 2 godine

ivkovica?
V

V1ad

pre preko 2 godine

Sta ti gledas pa ne vidis da igramo mnogo ofanzivnije nego kod Milojevića? Kad je Milojeva ekipa nekom dala 5 golova? Deki je upgrade.
G

Gagi197

pre preko 2 godine

V1ad ocigledno nisi pratio Zvezdu dok je Milojevic bio trener.Takvi kao ti(nazalost ima vas mnogo) ne trebaju da imaju pravo glasa.
1

160R_cja

pre preko 2 godine

Dečko ne piše o Vladanu Milojeviću!
G

Gost77

pre preko 2 godine

Pre svega, koliko god da smo dobro igrali protiv Milana, mi smo tu ispali. Nema potrebe hvaliti se porazima A sto se same te utakmice tice posto se cesto provlaci kao neki uspeh, to nije utakmica Dejana Stankovica. Sve je to pripremio i ustimao Vladan Milojevic. Stankovic ce dobio vec gotovu i uigranu ekipu.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Ja postujem rad Vladana Milojevica, ali odavno ovo nije njegova ekipa. Vladan Milojevic jeste neko ko je Zvezdu digao iz pepela (ne to nije ni Terzic, ni bilo ko drugi, nego je Miloje). On je napravio ekipu od propalih igraca koji u inostranstvu nisu igrali ni u moldavskoj ligi, a ni u nemackim nizim ligama, uz nekoliko stvarno kvalitetnih stranaca i uz nesto domacih igraca koji su vec bili tu. Sa takvom ekipom usao je covek u LE iz prvog kola. To je znacilo da se Zvezda preporodila. Ali ovaj tim Stankovicev dosta drugacije igra od Milojevog i dosta i izgleda drugacije.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Vidim da se svi prave ludi. Jesmo mi napredovali poslednjih pet godina, titule, Evropa. Ali niko da postavi pitanje ODGOVORNOSTI. Gde to ima na Svetu, u kom to klubu ima, da se promaši sa 30 igrača za 5 godina, od toga je 70 posto skupih igrača, i da za to niko neodgovara. Vrlo lako to može da se izračuna, plaćeni transferi plus plate, to su nenormalne pare su bačene u bunar. A za uzvrat sportski direktor dobije priznanje od Tvorza da je najbolji sportski direktor u istoriji Srpskog fudbala. Čista sprdnja. Pored svih para koje su ušle u klub od Evrope i nekoliko solidno dobrih izlaznih transfera, dug se povećao. Da nepričam o aferi Nemačka Banka, što je slučajno isplivalo na površinu jer su Italijani digli frku, inače se ne bi ni znalo za to. A ko zna koliko ima još takvih slučaja za koje mi ne znamo. Iz aviona se vidi da se u klubu ne radi dobro, ali se sve to guralo pod tepih zbog dobrih rezultata. A nas u tim dobrim rezultatima drže samo nekoliko igrača, Katai, Ivanić, Rodić, Dragović, Kanga, Sanogo, sve ostalo je pod VELIKIM znakom pitanja. Stvarno se zapitam, da mi imamo dobru skauting službu, skaute koji će ići u Južnu Ameriku, u Afriku, da traže igrače, tamo ima bezbroj dobrih igrača a ništa skupljih od ovih koji nikakav doprinos nisu imali i sada nemaju. Sa dobrom skauting službom, mi se borili za proleće u LŠ.
M

Molim

pre preko 2 godine

Korektan komentar potpuno se slazem. Najlakse je kao sto sad rade terzic i mrkela, nikakvu odgovornost nemaju kada ih najure sve dugove ostavljaju drzavi a oni ce uzivati u novcima koje su naplatili kroz neuspesne transvere. Jer da ima neko u racunovodstvu kluba ko smijecda izadje sa podacima koje su novce dobili 30 igraca promasaji koji su se naplatili kroz obestecenja plate bonuse i slicno i onda izvuci meru koliko su odigrali minuta i koliko su bili potrebni klubu doci ce se do porazavajuce cifre i podatka da se guraju igrace koji se slikaju i dovode preko sema a onda se celu jesen guraju da bi se dokazao njihov kvalitet i da su uboli sa igracem a kada vide da ne ide onda se tiho rastaju a klub otresu za pare al kroz njihove ugovore unapred se terzic i mrkela naplate. Sinoc pogledajte umesto da igra mladic lazetic oni guraju dionija i odma smo u polju sa igracem manje on pada nema pas nema trk prijem nula o golovima da ne pricamo al bitno je da se opere kombinacija terziceva i mrkele a nase mlade momke u graficar a za dionije la pare falke i dr svijet izmislili. Jos smo klub pun matorih igraca sa velikim platama a dugackim ugovorima i zato je zvezda u jos vecem dugu a terzic i mrkela puni...e zato bojkot utakmica dok dvojac ne ode a ovi matori promasaji se ne oteraju iz kluba...
T

Tako je kako je

pre preko 2 godine

@ Džabe ste krečili. Tačan komentar, to svi znaju. Samo ima i onih koji to neće da vide. @ Molim. Sve si dobro rekao, osim da treba da se bojkotuje Zvezda.
m

mr.wolf

pre preko 2 godine

Ti i tvoji istomisljenici ne kapirate neke stvari. Da bi napravio ekipu za LE(LS) moras da kupujes igrace "na kilo" i tek onda da proberes sta valja. Danas su svi igraci do 2-3M zapravo macke u dzaku. Sta ocekujete, da zvezda pljune 10M i dovede proverenog igraca ? Nece prvo takav igrac u ovu ligu, a drugo plata takvog igraca je mnogo veca od ove "maksimalne" (600K) u Zvezdi. Jedna Barselona se zezne sa igracem od 50-100M nece Zvezda. Ma dajte, nerealni ste. Ekipa koju ima Zvezda je na ovom nivou samo zahvaljujuci tome sto se kupovalo "na kilo" a ostavljalo se sta vredi. Svi vi nesto baljezgate, bilo je promasaja ali je bilo i pogodaka. Da, sve to je rizik ogroman, jer ne mozes od plata i troskova da vracas dug, ali drugo resenje ne postoji. Zato sada, svi sto kukate na promasaje nikako da sagledate gde je sada ekipa i kog je kvaliteta. Taj isti Mrkela je u klubu vec 6 godina. Doveo je I Donalda, Letaleka, Ivanica, Katajia, Pesica, Rodica, Degeneka, Milunovica, Dragovica, Pavkova, Kangu, Sanoga, Borjana, Marina, Stojkovica, Savica.... prakticno ceo tim. I ima rezultate, i pored promasaja o kojima pricate. Da i dalje je dug prisutan, i bice prisutan dokle god mora da se radi ovako, rizicno. Ako neces rizik, dovedes za dzabe 3 igraca, nema LE, promasis sva tri i sezona je zavrsena. Ali neces imati dug. Zato, ne lupetajte, ovo je jedini nacin. Ovako, rizikujes sa 4-5 igraca, sa nadom da 2 budu pogodak, i njih dvojicu dodas oformljenom timu. I tako 5 - 6 prelazna roka, i na kraju dobijes ekipu koja moze da igra egal LE.
S

Santoro

pre preko 2 godine

Sparta prag , Krasnodar , Bate Borisov , Keln , CSKA , Salzburg , Napoli , Liverpul , Kopenhagen , YB , Olimpijakos , Liberec , Gent , Hofenhajm , Milan , Braga ...Uskoro ce se Midtjiland i Ludugorec pridruziti klubovima koji nisu dobili Zvezdu na Marakani.
S

Steve Gost

pre preko 2 godine

Gledam sliku i jedino su Rodic, Srnic i Gobeljic dostupni reprezentaciji Srbije...U kvalitet istih ne zalazim... Volim ja i nase momke sto igraju za druge reprezentacije, Borjana, Degeneka, Dragovica, Ivanica, i sam sam dosao ovde u ratu ali mozda je to ipak pogresan smer za nase klubove. Pa sam Stankovic je dokaz koliko se navijaci vise vezu za Zvezdinu decu, covek igrao jednu i po sezonu a slave ga kao legendu. Pa Vidic i sl... Nadam se da ce skola poceti da izbacuje opet igrace kao nekad
G

Gost1708

pre preko 2 godine

Upravo sam sinoc stekao taj utisak da smo se namazali kao ekipa i da znamo da igramo na rezultat. Ranije smo lagano gubili ovakve utakmice. Napumpali smo koeficijent i dosli smo u situaciju da rutinski svake godine igramo grupe i da ih prodjemo. Fali nam samo sledeci korak da se prodje makar jedno kolo na prolece.
C

Culmi91

pre preko 2 godine

Darjane uvlakuso stara!!!
b

botine

pre preko 2 godine

Stanković Dejaaaan jedan je Stanković Dejan, Stanković Deeeeeeejan, jedan je Stanković Dejan! Kad ovo pišeš i posle Kazahstana i Moldavije i veruješ u trenera i tim, e onda si sad deset puta srećniji. Crknite botovi i čekajte novi poraz da blatite, biće za jedno godinu dana, pa opet za godinu ipo... pozzzzzzzzzz
G

Gost445

pre preko 2 godine

Iskusna? ne, Namazana? ne, daj stavi u naslov "pokvarena" ni sami ne znamo šta to znači ali sta ces...
V

Visca Barca

pre preko 2 godine

Nasty! Hahaaa :)
C

Cccc

pre preko 2 godine

Ma koliko smo bili loši kad se uzme u obzir da smo igrali za mene bez dva igraca(Gobeljica I Falka) i Sanogom gde mu nije mesto moramo biti zadovoljni rezultatom i bodom. Ako ti naši navijači daju ultimatume upravi a niko od nas ne zna zbog čega onda bi bolje bilo da im kažu da prestanu sa kupovinom ovih panjeva po evropi (Falko, Dioni) I da dovedu krstenog desnog beka jer taj Gobeljic ili Gajić su uvijek igrač manje.
M

Madingo

pre preko 2 godine

Sve dok su rezultati dobri,umetnicki dojam,treba ostavljati po strani.Mislim da bi velika vecina zvezdasa pristala da igramo slabije a dobijamo nego da je obrnuto
T

TzT

pre preko 2 godine

Pogledajte u sliku ovu, pre nego sto se zagledate deluje da Borjan ima farmerice i dres.