Komentari na vest

Zvezdino zbogom Siniši: Hrastove obaraju, ali im koren ostaje i traje

D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Još uvek ne mogu da verujem. Valjda Bog zna ZAŠTO. Zauvek će mi ostati u glavi ono MIHAJLOVIĆ U SREDINU. Počivaj u miru.
P

Popsiiiii

pre preko 1 godinu

Hvala ti Miho 😔
S

Sever Pamti!

pre preko 1 godinu

Dok se zemlja oko sunca krece Delije i Srbija te zaboravit nece Sinisa! Zbogom bombarderu,Legendo nase lepe mladosti i detinjstva!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD(ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

Siniša Mihajlović! BESMRTNA LEGENDA CRVENE ZVEZDE. NE POSTOJE REČI KOJIMA BIH USPEO DA IZRAZIM SVU ZAHVALNOST ZA RADOST I SREĆU KOJU SI NAM PRUŽIO, I ZA NASLEĐE KOJE SI NAM OSTAVIO. PAMTIĆEMO TE DOK POSTOJIMO. P. S. Velika zahvalnost svim komšijama Partizanovcima što su u ovim tužnim danima zajedno sa Nama.
d

dr. hyypia

pre preko 1 godinu

Lepo je videti da komsije ispostuju i dodju da odaju pocast velicini kao sto je Sinisa Mihajlovic.
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Trebalo bi uradi i Mihin lik na klupi, posto mu je bio san da postane trener Zvezde, da nas nosi u nove pobede.
p

prti

pre preko 1 godinu

Mihajlovic === svi klinci kragna gore sutiramo iz sve snage. Hvala majstore za lepe uspomene.
0

0211

pre preko 1 godinu

Deo tribine TREBA da nosi njegovo ime, cak i statua nije losa ideja. To je sitnica za ono sto je bio Sinisa. Neka mu je vecna slava, nikada necemo da ga zaboravimo. Saucesce porodici.
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ovo je tužan dan, ali veliki Siniša Mihajlović nam pokazuje da ne smije da bude mržnje i strašnih u vrijeda izmedju navijača Zvezde i Partizana... Vidite kad ode legenda u vječni počinak da u tom momentu samo ostajemo ono što jesmo tj. Srbi
d

dexiko

pre preko 1 godinu

Kao zadojeni zvezdaš moram da pohvalim dolazak uprave partizana kao i minut ćutanja na košarkaškoj utakmici.Što se siniše tiče posthumno bi ga proglasio za šestu zvezdinu zvezdu.Jednostavno velikan na terenu i van njega.
G

GostRider

pre preko 1 godinu

Dirljivo,suza da krene....Postovanje i za trenera i upravu Partizana na dolasku!
S

Srbija 1978

pre preko 1 godinu

Neka ti je večna slava Sinisa, heroju moje mladosti.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Kao veliki Partizanovac izražavam veliko poštovanje prema preminulom velikanu Srbskog fudbala Siniši Mihajloviću.Ostavio je zaista dubog trag u našem sportu i kao takva veličina neka počiva u miru i neka tamo negde nas sačeka i spremi se da u nekom novom životu nas uvodi u lepote novog života.Hvala Siniša na svemu i neka ti je večna slava i HVALA...