Komentari na vest

Zvižduci “Karađorđa” dali efekat: Vojvodina se razdrmala i okrenula Kragujevčane

ђ

ђорђе

pre 8 meseci

Трагично лоша игра Војводине допринела је да се у први план `избаци` пенал за Раднички, код 0:1. Да ли је био или није био? Кривица за ово је на тренру и фудбалерима Војводине који уместо да реше утакмицу под одмах, одиграју онако како су одиграли. И, сад је питање да ли се и шта може направити у паузи? Чињеница је да Војводина под једним тренером почне одлично - Раставац је први пример, па онда пада у непрепознатљивост, исто се поновило са Батаком, а сад се слично види и са Поповићем.
G

Gost1504

pre 8 meseci

Kod Rastavca je odigrala dobro prve dve utakmice i to je to kod Bataka 10tak a kod Popovica od 3 samo je ovu odigrala loše, ono što je cinjenica da ni jedan od njih nije imao igrače za nešto više. Popović je ispred predhodne dvojice miljama napred po shvatanju fudbala i siguran sam da ce izvući maksimum koji je trenutno od 5 do 10 mesta ako ne dodje jos 3-4 dooobra igrača.
S

Srpska Atina

pre 8 meseci

Brazilac mi deluje mirno na lopti, kada se vrati Kajevic i dovede jos jedan veznjak bice to ok sa obzirom da ni jedna ekipa u prvenstvu ne blista. Zvezda, Tsc i cuka ce imati teske utakmice u evropi, tako da ce se nasa vosa brzo dosunjati do prva cetiri mesta.
B

BBrazilac

pre 8 meseci

Deluje mirno jer je primio tri lopte
m

miki bg

pre 8 meseci

sta ce vam onda evropa ako ispadate u prvom kolu da bi stizali cuku i tsc,
g

gostccc

pre 8 meseci

Dovesti ozbiljnog sportskog direktora i kondicionog. Maradonu u kabel
R

RaleNS

pre 8 meseci

Ne u Kabel, previše je to za njega. U Index, čisto da još peče zanat.
G

Gost1x

pre 8 meseci

Dobre ekipe pobedjuju I kad igraju lose,Vosi treba dobar zadnji vezni I to je to.
R

Randers

pre 8 meseci

Trebaju 2, čisto da se pokriju kad starteru nije dan.
U

Uzvatim

pre 8 meseci

Vošu i Radnički gg3+,a mašim gg u engleskoj ,gde su kvote,1,80,strašno.
G

Gost 2112

pre 8 meseci

Sramno suđene "najboljeg" srpskog sudije; Radničkom ne dosuđuje čist penal (vidljiv i sa meseca) , a domaćinu poklanja penal koji ne bi dosudio ni trener Vojvodine !
N

Naopako

pre 8 meseci

Ona ruka vosinog igraca ne da nije penal vec nije ni kazneni udarac. Penal za vosu cist ko suza, skolski penal sto bi se reklo. A bilo je jos par situacija gde ste grublje uletali u igrace vose pa vam je progledano kroz prste… Dobili ste korner posle cistog ofsajda. Zasluzili ste bar 4 zuta…

GgGari

pre 8 meseci

Na koju foru igra Zukic smesan igrac
R

Riki Kiki

pre 8 meseci

FSS Mafia, hocemo Vidica. RFK 1923
A

Aaaa telep

pre 8 meseci

Stoperi ocaj , slabe ekipe u ligi pa se provlace , kiksare
d

darinjo

pre 8 meseci

Kod rezultata 0:1, Radničkom nije dosudjen čist penal. Da je tada Radnicki poveo sa 2:0 ko zna sta bi bilo do kraja. Ovako, Vojvodina puno bolja drugo poluvreme, zasluženo izjednačila, a penal za pobedu ne bih da komentarišem. Mnogo velika glupost Miličića, bez obzira što je kontakt sa igracem Vojvodina, ako ga je uopšte i bilo, bio minimalan.
m

mozda da mozda i ne

pre 8 meseci

Pa gledao je VAR.
F

FkpCascais

pre 8 meseci

Bolingi sedi na klupi, pa to je TA CUVENA Babadjorina i tumbina skola!!!!
j

jbg

pre 8 meseci

prvo jel vas nije sramita da Čumicu date ocenu 6,5 ? pazar vi mislite da smo mi slepi i da ne vidimo nista ? Čumic na vecerasnjoj utakmic nijen imao ti kontaktansa loptom pa me interesuje kako sre mu dali ocenu 6,5 ? a za ostale necu da komentaresem jesu svi do jednog katastrifa od igrača !!!
k

krunto

pre 8 meseci

igrao je lose, ali je kod izjednacujuceg gola i pored toga on najvise zasluzan za gol
f

ff

pre 8 meseci

Poradi malo na pravopisu, pa onda komentarisi!
G

Goust

pre 8 meseci

Vosa slabija nego prosle sezone. Ovaj novi predsednik kad je dosao obecao borbu za titulu a nism znao da je titula 5. mesto. Ove godine ce biti zestoka borna s Pazarom, Vozdovcem i IMT za 5o mesto.
V

Vojvodina jedna jedina

pre 8 meseci

Polako,tek je pocelo i ima jos dosta da se igra.Dobre partije protiv Napretka i Mladosti nisu krunisane pobedama,a danasnja losa partija jeste.Bolingi treba od pocetka,Malbasa sve bolji i bolji,Radulovic pojacanje a videcemo i ovog novog igraca kakav je.Ivanovic takodje treba da dobije vise saansi.
N

Neverovatan

pre 8 meseci

Sastav u prvom poluvremenu. Nit su Zukić a pogotovo Malbašić zadnji vezni. Zašto i dokle će 20g odlični Miletić koji je pravi i najbolji zadnji vezni biti na klupi. Videlo se i u drugom poluvremenu da je i trener uvideo grešku pa je odličnog Bolingija uveo umesto Vukića koji ne može ništa da uradi. Bjeković je konačno zaigrao na svom mestu vrlo dobro a i Indio je pokazao da je odličan vezista. Samo je trebao da menja Zukića a da Bukinac na beku menja indisponiranog Gruzija. Novi trener ima 2 nedelje da ispravi sve greške od priprema do izbora igrača koji će činiti prvu i pravu postavu
a

a,sta kazes??

pre 8 meseci

Miletic???
h

halo

pre 8 meseci

slazem se sa tobom ali ovde treba menjati sve napaljene zvezde a ne samo vukica mislim da u ovoj ekipi treba dosta da se menja od promovisanih igraca!!!
N

Nsnsns

pre 8 meseci

Vosa ocajna , ni glave ni repa