Komentari na vest

Zvižduci za Mesija u Parizu, iz Barse poruka: Čekamo te raširenih ruku

T

TAKOO JEEE

pre oko 1 godinu

Ovom odvratnom parizu ni messi nije pomogao...eto im mbapea pa neka im on donese usatog , posto je leo kriv zbog brutalnih promasaja u finalu LS a ne kilijan koji ne bi dso gol ds se mec igrao 2 dana...Nejmar, messi krivi sto ovaj nije resio Bajern za koji je rekao da ide u minhen po pobedu...NIJE SE COVEK VIDEO...
p

pdk

pre oko 1 godinu

Realno on ovoj Varsi nije potreban, jer oni grade nesto i tu bi zauzimao mesto mladjima. PSG ako ga pusti, Mbapeu dune da ode a Nejmar je nestabilan za jedan prelazni rok nece imati napadaca bukvalno, a ni igraca top klase realno gledajuci. Ostaje Donaruma, Hakimi dok su Verati i Markinjos istroseni mentalno. Ovo ostalo suvi prosek.
D

Dachaa

pre oko 1 godinu

Tesko da ce imati primanja kao ranije
a

alexis9

pre oko 1 godinu

Postojale su glasine da ce mozda u Italiju,ja bi voleo da ga vidim u Napoliju kao legendardnog diega,medjutim inter ili juventus deluju kao realnija opcija ako je italija vec u pitanju...

Bojank91

pre oko 1 godinu

Udario u tvrdo i to je to?
p

plastikanjerosi

pre oko 1 godinu

Iz Madrida
u

uefalona

pre oko 1 godinu

Vreme je za Al Hilal. Kakva Barsa nema para ako ne rasproda jos nesto, stadion rentaju za svadbe, budzet projektovali za 1/4 finale LS, raspad od sistema.
O

Oleg

pre oko 1 godinu

Dovodjenjem Mesija nista nisu dobili. Nije unapredio igru. Zaradili su koji milion i dobro ih je izreklamirao.
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Zamisli, zvizde igracu koji pretrci 2-3 puta manje od prosecnog fudbalera, setka se na terenu vec 2-3 sezone, od truda ni t nema, igra kao Natho u Partizanu, i bukvalno samo ceka da mu dodje lopta napred pa da "pusti magiju", a i to sve redje. I jos trazi suludi ugovor za to. Stvarno losa publika, nezahvalna. Dok se, ironije li, Ronaldu zameralo to sto ne vrsi presing igrajuci u vrhunskom klubu u Engleskoj. Da se Ronaldo slepa kao Mesi, igrao bi do 60. godine lagano.
v

vlada1951

pre oko 1 godinu

aj idi gledaj saudijsku ligu
l

llllpo

pre oko 1 godinu

Gost999, to sto pises nema nikakvog smisla jer se Ronaldo takodjer godinama seta po terenu i pretrci 2-3 puta manje od prosecnog fudbalera. Prosle sezone u LŠ je Ronaldo pretrcao samo 1km vise od Mesija. . Tako da ti ta prica da se Mesi slepa i nema nekog smisla jer su isti sto se toga tice.
n

nedano

pre oko 1 godinu

Bjezi iz pariza leo. Juce namjestio mbapeu par golova i nista. Igra covjek sa djecom zaire emery, pembele i bitshiabu nekakav i oni hoce neke wow rezultate. Vrati se u barsu doktore da igras pred 100 hiljada ljudi.

Bojank91

pre oko 1 godinu

Znači Leova igra ipak zavisi od saigrača?
R

Realan skroz

pre oko 1 godinu

Cekajte, nije mi bas najjasnije zasto sad nema naslova kako Messi rusi atmosferu, kako busi trenera, kako njegov ego itd itd...
G

Gost999

pre oko 1 godinu

Jer je Mesi dobar decko, o njemu se tako ne pise. To samo o Ronaldu sme tako.
X

Xxys

pre oko 1 godinu

Ide tamo gde mu ponude najbolji ugovor a to je verovatno barselona. Ali kakav bi car bio da ode u rodni Rozario i zaigra za Njuels Old Bojs.
U

U Barsu

pre oko 1 godinu

Neće sigurno, jel ne može. U Rozario sumnjam, posle onog šta se desilo, ako ste pratili znate o čemu pričam.
B

BobRock77

pre oko 1 godinu

Sigurno. Covek pre 3 meseca postao prvak sveta i sad da ide da igra da zabavlja Rozario. Sto bi rekao nas narod, lako je tudjim ku... gloginje mlatiti
G

Gost010101

pre oko 1 godinu

Jer*
@

@010101

pre oko 1 godinu

To je slučajna greška, i ne pravi se pametan.