Lazar Tufegdžić (©Starsport)
Lazar Tufegdžić (©Starsport)

Zvoni Tufegdžićev telefon, pozivi iz Austrije, Poljske, Emirata

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.06.21. | 12:05

Napadač najbliži odlasku iz Spartaka

Mirno je za sada na severu države. Dok u velikom broju domaćih klubova već ima prometa, dolazaka i odlazaka, u Subotici je za sada sve tiho.

Još se u Spartaku svode utisci nakon turbulentne sezone u kojoj su se čudnim spletom okolnosti iznenada našli u borbi za opstanak. Nakon toga otišao je iz kluba sportski direktor Ljubiša Dunđerski, koji se vratio u matičnu Vojvodinu, a sa njim je otišao i trener golmana Srđan Žakula, pa će i te dve pozicije čelnici Plavih golubova morati da popune.

Izabrane vesti

Što se tiče igračkog kadra, najbliži odlasku je Lazar Tufegdžić. Potpuno očekivano, pošto je odigrao najbolju sezonu u karijeri. Napadač Spartaka je imao na svom kontu kada je spuštena zavesa na takmičenje 18 golova i osam asistencija. I zato za njega ima najviše interesovanja.

Pozivni brojevi koji su najčešće na displeju telefona kako čelnika Spartaka, tako i fudbalera su iz Emirata, gde se ponovo aktiviralo interesovanje koje je vladalo i tokom zimskog prelaznog roka, ali stižu pozivi i iz Evrope, iz Austrije i Poljske.

Spartak je poslednjih godina pravio transfere u Portugaliju, Belgiju, Poljsku, Emirate, Arabiju, a taj trend će, sasvim sigurno, nastaviti ovog leta Lazar Tufegdžić.


tagovi

Lazar TufegdžićSpartak SuboticaSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara