Partizan Mozzart Bet prvi favorit
Partizan Mozzart Bet prvi favorit

Ko osvaja ABA ligu?

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.09.23. | 13:49

Partizan Mozzart Bet prvi favorit, Crvena zvezda vrlo blizu, šest izazivača daleko iza…

Evroliga će biti fokus navijača u prvim mesecima sezone, jer Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda toliko su odmakli konkurenciji u regionu da je prosto nezamislivo da se neko umuva bar između njih, a kamoli da sedne na tron. Ali dok oba beogradska kluba ne dobiju zagarantovano mesto u elitnom takmičenju – a svi se nadamo da će se i to desiti, pre ili kasnije – siguran prolaz do Evrolige tražiće se preko ABA lige, pa će navijači i ove sezone strepeti zbog svakog poraza u regionu.

Jer ako je za suditi po poslednjim sezonama, već viđeno finale igraće upravo večiti rivali i ako se nešto drastično ne promeni: onaj ko bude imao prednost domaćeg terena biće izraziti favorit.

Izabrane vesti

I mada je još rano pričati o krajnjim dometima crno i crveno-belih sasvim je izvesno da su oni, čak i ako sve krene po zlu, za koplje iznad izazivača na Jadranu što potvrđuju i kvote Mozzart kladionica za osvajača ABA lige.

One kažu da Partizan Mozzart Beg ima blagu prednost sa kvotom 1,85 da će odbraniti krunu regionalnog šampiona. Crvena zvezda je vrlo blizu sa kvotom 2,25.

Svi ostali su daleko iza, pa kvote samo šest klubova i priznaju kako izazivače. Među njima, jedino Budućnost ima koliko-toliko šansi da ugrozi večite sa kvotom 17,0 i mnogo važnije: vrelim domaćim terenom.

Cedevita Olimpija sve više kaska i trenutno je na koti 36, a iza su Igokea (43), neočekivani osvajač ABA Superkupa Studenski centar (45), Mornar (50) i FMP (75).

KVOTE ZA OSVAJAČA ABA LIGE

1,85       -             Partizan Mozzart Bet

2,25       -             Crvena zvezda

17,0       -             Budućnost

36,0       -             Cedevita Olimpija

43,0       -             Igokea

45,0       -             Studentski centar

50,0       -             Mornar

75,0       -             FMPtagovi

KK PartizanKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara