Saša Obradović (©Star Sport)
Saša Obradović (©Star Sport)

Saša Obradović tražio od Zvezde isplatu ugovora i bonusa za kup

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.02.21. | 12:43

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta klub sa Malog Kalemegdana završio u komori za rešavanje sporova pri Evroligi

Boravak Saše Obradovića u Crvenoj zvezdi završio se mnogo brže nego što se to letos očekivalo, a dva meseca pošto je napustio kormilo crveno-belih njegov slučaj dobio je sledeće poglavlje.

Prema nezvaničnim informacijama Mozzart Sporta, Saša Obradović tužio je Crvenu zvezdu Komori za rešavanje sporova pri Evroligi. Legendarni košarkaš i reprezentativac Jugoslavije od svog doskorašnjeg kluba zahteva da mu bude isplaćen kompletan ugovor za dve godine, plus bonus za Kup Radivoja Koraća.

Izabrane vesti

EVROLIGA: (1,20) Baskonija (19,0) Crvena zvezda (5,00)

Crvena zvezda i Obradović rastali su se pre tek nešto više od dva meseca posle serije loših rezultata, a pošto ugovor nije raskinut sporazumno dobio je otkaz i još se čeka dogovor dve strane oko forme isplata.

Podsetimo, Obradović se u Crvenu zvezdu vratio letos i to pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora. Tada je s njim potpisana dvogodišnja saradnja, uz opciju na još jednu sezonu. Kako rezultati u Evroligi nisu bili zadovoljavajući, Obradović je smenjen i na njegovo mesto vraćen je Dejan Radonjić.

Od tada se zlatni jugoslovenski plejmejker dovodio u vezu sa nekoliko evropskih klubova, ali je i dalje bez angažmana.



tagovi

KK Crvena zvezdaSaša Obradović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara