Aleksa Avramović u Unikahi za 530.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.06.19. | 15:24

Srpski košarkaš nezvanično već parafirao ugovor sa španskim klubom

Nije prošlo mnogo od kako je Dragan Milosavljević potpisao novi ugovor sa Unikahom na dve godine, a iz istog kluba već su stigle vesti o novom pojačanju iz naše zemlje. Prema nezvaničnim saznanjima, Aleksa Avramović, potpisao je ugovor sa Unikahom vredan 530.000 evra. To znači da će Gagi imati društvo u vidu još jednog košarkaša iz Srbije u narednoj sezoni.

Avramović je inače nakon tri godine napustio italijanski Vareze. Bio je jedan od ključnih igrača u ovom klubu, a bio je veoma važan šraf i kod Aleksandra Đorđevića u nacionalnoj selekciji u minulim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kini. On je pogodio odlučujuću trojku na utakmici protiv Austrije koju su naši momci igrali na gostujućem terenu.

Izabrane vesti

Govoreći o njegovom proseku poena u Palakanestru, ove sezone je beležio sjajnih 17,7 poena po utakmici. Sasvim solidan je bio i kada govorimo o asistencijama, pošto je dolazio u proseku do tri po meču. Njegovo glavno oružje je svakako precizan šut sa distance, pošto je u tekućoj sezoni italijanskog šampionata imao procenat veći od 40%.

Aleksa Avramović će tako najverovatnije zameniti Sasua Salina, kojem je istekao ugovor i koji će kako stvari stoje napustiti klub tokom ovog leta. On je karijeru započeo kraj Morave, u Borcu iz Čačka, a jednu godinu je nosio dres OKK Beograda.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara