Marko Sekulić (©KK Mega)
Marko Sekulić (©KK Mega)

Alimpijević dobio vredno pojačanje u stručnom štabu Bešiktaša

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.23. | 14:48

Marko Sekulić se iz Mege seli u Istanbul

Kondicioni trener Marko Sekulić posle šest godina napušta redove Mega i karijeru nastavlja u Bešiktašu, koji od ovog leta sa klupe predvodi srpski stručnjak Dušan Alimpijević. Na mesto kondicionog trenera Mege je došao u leto 2017. godine, a u međuvremenu je istu ulogu obavljao i u reprezentaciji Srbije.

Sada se seli u redove istanbulskog tima, koji će u sezoni pred nama učestvovati i u Evrokupu.

Izabrane vesti

"U svojih 15 godina dosadašnje karijere, sigurno je da mi je ovih šest godina u Megi bilo najlepše. Da ne bih u nabrajanju nekog slučajno propustio, ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim trenerima i članovima stručnog štaba sa kojima sam zajedno radio, upravi kluba na ukazanom poverenju i obezbeđenim sjajnim uslovima za rad, svim igračima koji su za to vreme prošli kroz Megu na međusobnoj komunikaciji i poštovanju, kao i svim zaposlenima u hali Mega Factory koji su maksimalno bili posvećeni našim potrebama. Svi su učinili da rad u Megi ne doživljavam samo kao posao, već kao i stil života i uopšte, da Megu doživim kao jednu veliku porodicu. Želim da verujem da sam Megi vratio bar deo onoga što je ona dala meni i veoma sam ponosan na sve što je urađeno u ovih 6 godina. Odlazim bogatiji za jedno veliko životno iskustvo i veliki prijatelja koje sam stekao ovde", izjavio je Sekulić na rastanku.

Njega će na mestu kondicionog trenera prvog tima Mege zameniti njegov dugogodišnji saradnik Pavle Tasić.

Sekulić je posle igračke karijere, tokom koje je nastupao za Užice, Zemun, Zlatibor, Javor, Crnokosu, Varda-Višegrad, Svislajon Vršac, Napredak, Mogren-Budva, Ulcinj i OKK Beograd, prvi trenerski angažman imao Slobodi iz Užica, a radio je kao kondicioni trener još u Polifarmu (Poljska), PBG Basketu (Poljska), Hemofarmu, zatim u odbojkaškim klubovima Volero (Švajcarska) i Alba (Rumunija).


tagovi

KK BešiktašMarko SekulićKK MegaEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara