Komentari na vest

Amerikanci sve skeptičniji po pitanju francuskog čuda - Bol Bol bolji od Vembanjame?

g

go gost

pre 10 meseci

Ako oni sa dva ipo metra imaju 100 kg, a i manje, nema tu ozbiljne kosarke.
R

Rebus021

pre 10 meseci

Ja kad sam pricao da je ista prica bila i za porzingisa, samo je sad 100x veci hajp govorili nemam pojma, a iz ove perspektive pitanje je dal ce da dobaci i do nivoa porzingisa, mrka kapa.
V

Viša trenerska

pre 10 meseci

Što bi rekao jedan moj nekadašnji trener, mali je vašarski igrač, ne vredi po pišane vode! Realno, ima potencijal ali nema kvalitet da odmah pravi razliku. Po meni nije ni među 10 pikova sa drafta ove godine!
B

Boaće

pre 10 meseci

E, neka si nam objasnio... O nama, i onoj neznalici od Grega Popoviča...
G

Gostivarski

pre 10 meseci

ja ne znam kako je misljenje bilo koga iz usa trenutno relevantno kad su onomad proglasili Ziona za novog Lebrona, a Jokica birali sa 44 mesta na draftu za vreme reklame za Tako Bel. Bitni ste jako sa vasim misljenjima tako ograniceni kao sesnaesterac. Pustite klinca da zivi svoj san, sreca pa nije neki nabedjeni Ja Morant i sreca pa je otisao kod Popovica da postane igracina.
V

Voždovac

pre 10 meseci

Ovoliko hajpovanje nikad ne izađe na dobro za igrača. NBA će svakako profitirati, čak i da mali propadne. Takođe će biti ozbiljan zadatak za medicinu da čoveku od 224 cm nabaci 15kg mišića, a da ne propadnu zglobovi i kolena.
r

rale kg

pre 10 meseci

Posto u NBA ne kontrolišu doping, verovatno će i jetra biti u opasnosti... dečku je potrebno vreme da se razvije, u svakom pogledu... a, ovolika frka mu u tome i neće baš pomoći... realno, jedina šansa da to sve ide svojim tokom jeste Pop... da napravi novog Dankana i nakon toga ode u penziju