"Andreja Stevanović"
"Andreja Stevanović"

Andreja Stevanović odbio Partizan

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.07.16. | 15:36

“Ne bih imao značajniju ulogu u timu, a ja sam željan igre”, kaže doskorašnji košarkaš Borca

Andreja StevanovićPartizan se ne odbija, vole da kažu navijači Partizana, ali mladi Andreja Stevanović je učinio upravo to - rešio da kaže ne. Upravo iz razloga što poštuje instituciju Partizana. Svestan je Stevanović da u crno-belom timu ne bi odmah imao značajniju ulogu. Trener Aleksandar Džikić bio je iskren.
"Razgovarao sam sa Džiletom koji mi je izložio svoju zamisao i ideju šta želi od mene. Shvatio sam da neću imati značajniju ulogu u timu, a ja sam željan igre, minuta, lopti, samopuzdanja… Zahvalili smo se jedan drugom na razgovoru i dogovorili se da se nekad ponovo čujemo i eventualno napravimo dogovor. Ove sezone neću u Partizan", otkriva Stevanović za MOZZART Sport, koji je još pre više od mesec dana pisao o interesovanju Partizana za doskorašnjeg košarkaša čačanskog Borca i člana B reprezentacije Srbije, koja je učestvovala na Fibinom turniru u Kini.

Znamo da se interesovala i Igokea?
"Nisam prihvatio ponudu kluba iz Laktaša. U ovom momentu imam neku kombinaciju za Španiju, ali mislim da sam najbliži odlasku u  Dinamik Miroslava Mute Nikolića. Tamo ću da napredujem i u dogledno vreme, nadam se, izborim poziv za A selekciju Srbije", ambiciozno priča Stevanović.

Izabrane vesti

A dok se klupski status ne reši - opuštanje.
"U pauzama sam na Gružanskom jezeru. Pecam šarana na kukuruz i očekujem konačnu odluku gde ću nastaviti karijeru", zaključuje javljanje za naš portal Andreja Stevanović.

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: MN Press.


tagovi

FK PartizanJadranska ligaAndreja Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara