""
""

Andrić: Hteo sam da šutnem, a na kraju je ispala glupost (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.02.17. | 22:18

"Rekao mi je svaka čast, čestitao mi je. Borimo se već tri, četiri utakmice. Zajedno smo. Samo nismo to još nijednom krunisali. Imali smo prilike", otkrio je Andrić šta mu je rekao trener Čanak

Košarkaši Partizana poraženi su od PAOK-a i eliminisani u prvom kolu FIBA Lige šampiona, a uprkos lošem izdanju, crno-beli su imali šut za prolaz dalje. Na žalost pristalica crno-belih, Mihajlo Andrić, se dvoumio, na kraju nije pokušao za tri poena i šansa je otišla u nepovrat.
"Kad sagledamo obe utakmice, ova zadnja moja lopta... Ne znam šta da kažem. Razmišljao sam prvo da je šutnem, ali sam ušao dole. Videću šta sam uradio, ne znam ni sam. Loše se osećam jer nisam ni uputio šut. Završio sam tako što sam izgubio loptu. Glupost...", rekao je Andrić posle utakmice.

Hteo je krilni košarkaš Partizana dodatno da pojasni šta se desilo, svestan da prokockane prilike.
"Hteo sam da šutnem, on mi je prišao pa sam krenuo na prodor i na kraju mi je Sajbert uzeo loptu."

Izabrane vesti

Posle meča Andriću je prišao pomoćni trener Partizana Nenad Čanak i nešto mu rekao.
"Rekao mi je svaka čast, čestitao mi je. Borimo se već tri, četiri utakmice. Zajedno smo. Samo nismo to još nijednom krunisali. Imali smo prilike. Imali smo doduše i šanse u Solunu da završimo sa večom prednošću. Imali 12 razlike primili dve trojke u dva poslednja napada."

Ekipa Partizana je u pomenutom prvom meču u Solunu slavila sa 76:74. Prethodnih dana pored gustog rasporeda i završnice Kupa Radivoja Koraća, crno-beli su u pripremi revanša sa PAOK-om imali mnogo problema sa igračima i prvim trenerom koji su dobili stomačni virus.
"Ovo je bolan poraz, težak meč i loša završnica. Jako sporo smo počeli, bez energije. Osetili se to, znate čega je sve bilo prethodnih dana, ali da ne tražimo sada alibi", zaključio je on.

Piše: Marko Protić


tagovi

EvropaFIBA Liga šampionaMihajlo AndrićFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara