"Androić"
"Androić"

Androić: Priželjkujemo Galatasaraj

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.05.14. | 16:09

“Ako pobedi Banvit i to je zanimljivo jer se sastaju dva kuma i dugogodišnja saradnika Željko i Dimitris“, kaže pomoćni trener Fenerbahčea

AndroićKako su i priželjkivali, košarkaši Fenerbahčea su iz najmanjeg mogućeg broja utakmica (pet) stigli do finala. Igrači najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića sad merkaju šta će se dogoditi u drugom polufinalu, gde se bore Banvit i Galatasaraj.
„Mi smo imali najbolji mogući scenario da smo iz pet utakmica stigli do finala“, kaže za MOZZART trener u stručnom štabu Fenera, Vlade Androić.
„Pinar Karšijaka je samouvereno ušao u duel sa nama jer su nas tokom sezone tri puta dobili. Međutim, prilično lako smo pobedili sve tri utakmice. Sad imamo lepu situaciju da treniramo i pomalo odmaramo igrače do finala“.

Finale će svakako biti interesantno bez obzira na rivala. Koga više volite kao protivnika?
Lično priželjkujem Galatasaraj, jer tu imamo prednost domaćeg terena i dovoljno je da pobedimo sve utakmice kod kuće. Takođe, to bi bilo velliko finale jer je rivalitet ogroman, poput Olimpijakosa i Panatinaikosa ili Barselone i Reala. Sad ako pobedi Banvit i to je zanimljivo jer se sastaju dva kuma i dugogodišnja saradnika Željko i Dimitris“, zaključuje Androić.

Izabrane vesti

Treći meč između Galatasaraja i Banvita igra se večeras od 19.00 sati, trenutno je 1:1 u seriji. 

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vlade AndroićTurskaKK GalatasarajKK FenerbahčeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara