Foto: MN Press
Foto: MN Press

Angola o odlasku iz Partizana: Nisam uopšte igrao, postojao je problem sa trenerom

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.11.20. | 18:17

Samo nije precizirao da li misli na Šćepanovića ili Filipovskog

Napustio je Brajan Angola Partizan, sigurno nezadovoljan činjenicom što nije imao minutažu, pa može da se kaže da on nije bio uspešna akvizicija crno-belih.

Potpisao je Kolumbijac za izraelski Ironi Nes Zionu, gde će imati više prostora da igra, a sa druge strane objasnio je svoj potez govoreći za portal El Tiempo.

Izabrane vesti

Kao razloge odlaska navodi manjak minutaže i nerazumevanje sa trenerom. Samo nije precizirao da li misli na Vlada Šćepanovića ili Saša Filipovskog.

"Nisam uopšte igrao, postojao je problem sa trenerom... Postigli smo dogovor i odlučio sam da promenim tim", rekao je Angola El Tiempu.

Sada Angola vidi šansu da u Izraelu pokaže šta ume i da se na taj način “diže” na evropskoj lestvici.

"Ovo je novi izazov jer je ostalo još više od pola sezone i nisam želeo da ostanem bez igranja. Izrael ima veoma dobru ligu i voleo bih da odigram dobru rolu. Igraću za jedan od najboljih timova u šampionatu. Moram da radim i da pokažem za šta sam spreman".

Čak se u ovom intervjuu povela i priča o snu Angole da jednog dana zaigra u NBA ligi.

"To mi je uvek bilo u planovima. Kada sam došao u Partizan odložio sam planove, ali sada mogu da nastavim da radim i da pokažem šta sve znam kako bih došao dotle", rekao je Angola.

Angola je mlad stigao u SAD, blistao je na koledžu, što ga je odvelo na Florida Stejt Univerzitet, gde je bio jedan od najboljih igrača. Igrao je potom za Orlando tokom Letnje lige 2018, ali je ipak deo ruki sezone proveo u razvojnom timu Medžika, Lejklendu.

U aprilu prošle godine je potpisao za Ostende, gde je bio MVP finala belgijske lige s 13,5 poena i 4,2 skoka po meču.

Posle toga je došao u Partizan. Nisu legli jedno drugom.



tagovi

Brajan Angola

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara