Brajan Angola (©MN press)
Brajan Angola (©MN press)

Angola se pozdravio sa saigračima iz Partizana, sutra putuje za domovinu...

Vreme čitanja: 2min | sre. 18.11.20. | 19:46

Bek crno-belih dobio dozvolu kluba da se priključi nacionalnom timu

Brajan Angola, reprezentativac Kolumbije zatražio je i dobio dozvolu od Partizana da se sutra uputi kući kako bi se priključio nacionalnom timu koga u novembarskom "prozoru" očekuju dva meča u kvalifikacijama za Kup Amerike 2022.

Naime, Kolumbija će u okviru 3. i 4. kola grupe A, igrati 27. novembra sa Venecuelom, a dan kasnije sa Argentinom, domaćinom 'balona' u Buenos Ajresu.

Izabrane vesti

Da li će se posle toga Angola vratiti u Beograd, teško je verovati, jer se Kolumbijac na večerašnjem treningu pozdravio sa saigračima.

Kao što nije bio u planovima Vlade Šćepanovića, poslednji mečevi Partizana jasno su pokazali da ga ni njegov nslednik na klčupi crno-belih, Sašo Filipovski, ne vidi Angolu u svojim planovima, što potvrđuju činjenice da, iako je bio u timu na meču Evrokupa sa Uniksom, nije ulazio u igru, kao ni u utakmicama ABA lige, protiv Zadra u Beogradu i Cibone u Zagrebu, ali i da ga je slovenački stručnjak oslobodio obaveza u sutrašnjem duelu sa Huventudom, te u večitom derbiju koji je po rasporedu u ponedeljak.

Angola je u Humsku stigao polovinom februara ove godine, na insistiranje tadašnjeg trenera Andree Trinkijerija. U prošloj sezoni je pre pandemije odigrao dva meča u ABA ligi, protiv Krke (5 poena, 5 skokova) i Mege (16 poena, 7 skokova), dok u Evrokupu nije imao pravo nastupa. Ove sezone odigrao je samo 4,34 minuta protiv Burga u Evrokupu, te u ABA ligi devet minuta protiv Borca (6 poena), odnosno 4,5 minuta protiv Igokee bez poena.


tagovi

EvrokupBrajan AngolaSašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara