Borjan: Igrali smo fenomenalno, ispoštovali smo što je šef tražio

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.03.20. | 20:57

„Ne znam zašto su oni onako igrali“

Bila je Crvena zvezda danas bolja u večitom derbiju, ali za neku bledu nijansu. Jer, na kraju nije pobedila Partizan ni treći put zaredom. Niti mu je zatresla mrežu.

Ipak, Zvezdin kapiten Milan Borjan kaže da je zadovoljan igrom svog tima i da je Zvezda igrala fenomenalno.
Veoma teška utakmica, igrali smo femomenalno, ali nažalost nismo iskoristili svoje šanse. Treba ovako da nastavimo, ponosan sam na svoje igrače. Ne znam zašto su oni ovako igrali. Kao da su oni u plusu, pa su čuvali rezultat i odugovlačili igru. Nažalost, nismo to kaznili golom“.

Izabrane vesti

Zvezdin golman je kod našeg izveštača ostao neocenjen što najbolje govori o opasnosti ispred njegovog gola.
„Nisam imao posla. Bio je 'suncobran', kao prvi derbi. Bili smo vrhunski u odbrani, svaka druga lopta je bila naša, svaki duel. Ono što je šef trazio, sve smo ispoštovali. Ponosan sam na svoju ekipu“.

O Zvezdini šansama kaže:
„Mislim da smo imali tri-četiri odlične šanse. Oni nam nisu šutnuli na gol. Napadački i odbrambeno smo bili fenomenalni. Imamo plus 11. Preponosan sam“.

Da li je povreda Boaćija poremetila Zvezdu?
„Malo je teško kada ostaneš bez igrača u prvom poluvremenu. Vukanović je bio fenomenalan, nije dao gol, ali će ga dati kad bude potrebno“.

Kapiten je pohvalio i mlade debitante Gavrića, Petrovića i Nikolića.
„Fenomenalni su. Ne bih da budem vulgaran, pokazali su ono što treba. Uvek ćemo biti tu da ih podržimo, imaju fenomenalnu karijeru ispred sebe“.

Njegoš Petrović je bio nezadovoljan rezultatom.
„Njegoš je pun želje, igra fenomenalno, to je krunisao sa dva gola ove sezone. Ima ogromno samopouzdanje i pred njim je lepa karijera“.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara