Danilo Anđušić (©MN Press)
Danilo Anđušić (©MN Press)

Anđušić: U dobroj smo poziciji i sve je u našim rukama, moglo je da bude i gore

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.11.23. | 23:21

“Ne gledamo previše na ono što je bilo. Uvek takve stvari mogu da odu na jednu i drugu stranu. Nadamo se da će u nastavku sezone ići nama u korist“

Stigli su košarkaši Partizan Mozzart Beta do četvrte pobede u Evroligi, a iako je pobeda na kraju bila ubedljiva, daleko od toga da su crno-beli imali lak posao protiv najslabije ekipe Evrolige - berlinske Albe.

Danilo Anđušić odigrao je još jedan dobar meč za Parni valjak, ali nije želeo previše o sebi posle svega.

Izabrane vesti

“Moramo što pre da se oporavimo, jer nas čeka jako teška utakmica u Ljubljani“, prvi je utisak Anđušića posle trijumfa.

Očekivala je javnost laganu pobedu, ali nije bilo tako.

“Ljudi ih otpisuju, a to su uvek najteže utakmice za igranje. Ekipe poput Albe igraju bez pritiska, bez neke tenzije i imperativa pobede i tada su najopasniji. Mi smo od početka igrali jako dobro, posebno u odbrani većim delom utakmice što se i videlo. Najbitnije je da smo kontrolisali meč najvećim delom. Na kraju je izgledalo da smo dobili lako, ali nije bilo uopšte tako“.

Koja je razlika u ekipi posle utakmica sa Bajernom i Albom?

“Energija i odbrana. U Minhenu smo samo u prvoj četvrtini igrali dobro u odbrani, tri četvrtine nismo izgledali kako smo hteli. Sada nije bilo tako“.

Izgubio je Partizan Mozzart Bet nekoliko utakmica ove sezone u tesnim završnicama, mogao je skor lako da bude i mnogo bolji...

“Ne gledamo previše na ono što je bilo. Uvek takve stvari mogu da odu na jednu i drugu stranu. Nadamo se da će u nastavku sezone ići nama u korist. Moglo je da bude drugačije, moglo je da bude i lošije. U dobroj smo poziciji, sve držimo u našim rukama. Moramo da nađemo svoj ritam i igru, tako ćemo da počnemo da pravimo dobre rezultate“.

Sledeći meč crno-beli igraju u ponedeljak od 17.30 protiv Cedevite Olimpije u Ljubljani.



tagovi

Danilo AnđušićKK PartizanPartizan Mozzart BetEvroliga

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara