Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Anđušić: Zvezdini igrači će hteti da se pokažu pred novim trenerom

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.10.23. | 21:00

Iskusni bek Partizan Mozzart Beta Danilo Anđušić pričao je sa novinarima pred okršaj sa Crvenom zvezdom u četvrtak

Nema dileme da su dve stvari obeležile dane pred prvi ovosezonski košarkaški večiti derbi u Evroligi. Promena na klupi Crvene zvezde, i poraz Partizan Mozzart Beta u ponedeljak protiv Mege. Oba tima se na svoj način bore protiv trenutnih problema, ali kako ističe Danilo Anđušić, svi su svesni šta meč u četvrtak (18.30) donosi.

Izabrane vesti

"Ne treba previše trošiti reči o tome koliko je to važna utakmica za nas, bez obzira da li je to meč ABA lige ili Evrolige. Uveren sam u sjajnu podršku naših navijača. Daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Danilo Anđušić.

Osvrnuo se Anđušić i na promene u Zvezdi i šta bi one mogle da donesu?

"Šok terapija sigurno za ekipu Zvezde, verujem da će hteti da se pokažu pred novim trenerom, ne znam koliko će moći nešto da promene u igri za ovako kratko vreme, ali sasvim sigurno će biti silno motivisani i spremni za utakmicu. U to nemam dilemu".

Upitan je da li ekipa prati trenutno stanje na tabeli Evrolige.

"Ne gledamo previše na to jer je sezona dugačka, ima još mnogo utakmica. Idemo iz meča u meč. Moramo da branimo domaći teren i te pobede na domaćem terenu mogu da budu dosta značajne za nastavak sezone".

Debitanti kada je večiti derbi u pitanju su Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

"Nema puno novih igrača. Nije ni bilo potrebno previše priče, svesni su svi šta donose mečeve protiv Zvezde. Verujem da ih i ljudi na ulici zaustavljaju i pričaju o tome. Svaki derbi je poseban meč, tako i za mene lično, ali nervozu ne osećam. Pripremam se kao i za svaku drugu utakmicu", dodao je Anđušić.

Očekivanja je izneo i Ognjen Jaramaz.

"Očekujem kao svaki derbi, težak meč. Moramo da uđemo agresivno, da pokažemo navijačima da smo bolja ekipa. Biće izazovno, specifična situacija sa dva derbija u pet dana. Prvo idemo da igramo meč u četvrtak, pa ćemo videti za naredni".

Pričao je i o porazu od Mege u ponedeljak.

"Ostavio je trag taj susret, trudili smo se da u ovom kratkom periodu popravimo greške koje su se dogodile. Definitivno moramo da uđemo u meč protiv Zvezde znatno bolje nego što je to bio slučaj protiv Mege", istakao je Jaramaz.




tagovi

Danilo AnđušićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara