Boriša Simanić (Foto: Starsport)
Boriša Simanić (Foto: Starsport)

Aplauzi za Borišu Simanića i Novaka Đokovića u krcatoj Areni

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 18:51

Reprezentativac Srbije, kojem je zbog udarca zadobijenog tokom utakmice Svetskog prvenstva u Manili odstranjen bubreg, došao na evroligašku premijeru crveno-belih u Areni

Kako je dobro, videti te opet. Doživeo je Boriša Simanić nesvakidašnju povredu braneći boje Srbije tokom Svetskog prvenstva u Manili. Na kraju je zbog posledica, jednog naizgled bezazlenog udarca, morao da bude podvrgnut operacijama na Filipina i ostranjen mu je povređeni bubreg.

Prema prvim procenama Simanić će se posle strpljivog oporavka vratiti na parket, a svakako je dobra vest što je večeras došao da podrži bivši klub na startu sezone u Evroligi. Ispratiće iz prvog reda utakmicu Crvene zvezde i Asvela u 1. kolu Evrolige, a po ulasku u dvorani dobio je gromoglasan aplauz svih prisutnih.

Izabrane vesti

Simanić je posle zapaženih partija sa juniorima Crvene zvezde debitovao za prvi tim 2014. godine i proveo narednih sedam na Malom Kalemegdanu, uz kraću pozajmicu u redovima FMP-a. Nakon odlaska je branio boje Mege i Saragose.

Ubrzo nakon što se Boriša smestio, dvorana je ponovo ustala na noge i pozdravila najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, koji nije propustio priliku da nakon fudbalera Crvene zvezde u Ligi šampiona isprati i košarkaše na startu nove sezone u Evroligi.

Tribine su pred početak meča krcate, pa je jasno da će izabranici Duška Ivanovića imati jak vetar u leđa. Otklonjene su i dileme po pitanju sastava, a u 12 srpskog šampiona našli su se Stefan Lazaraević, Miloš Teodosić, Adam Hanga, Luka Mitrović, kapiten Branko Lazić, Marko Simonović, Šabaz Nejpir, Majk Tobi, Dalibor Ilić, Nemanja Nedović, Rokas Giedraitis i Ognjen Kuzmić.

Za Asvel će nastupiti: Majk Skot, Pariz Li, Žofri Lovernj, Timoti Luvavu Kabaro, Boris Dalo, Edvin Džekson, Nando De Kolo, Džon Egbunu, Jusufa Fal, Mbaje Endijaje, Naom Jakov i Frenk Džekson.


tagovi

KK Crvena zvezdaBoriša SimanićNovak Đoković

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara